Puppies 101: cum să ai grijă de un catelus

Aducerea unui nou catelus în casa dvs. vă va schimba viața pentru totdeauna. Puii sunt cu siguranta multa lucrare, dar ei aduc o multime de bucurie lumii tale. Fie că suntețiObținerea primului dvs. catelus sau au nevoie doar de un curs de perfecționare, iată ce va trebui să știți pentru a obține catelul dvs. pe drumul cel bun la maturitate.

1:34

Urmăriți acum: 7 pași pentru a vă pregăti pentru un catelus

01 din 10

Alegerea catelusului drept

Dacă Timpul este corect pentru obtinerea unui catelus, Acum va trebui să alegeți cel mai bun meci. Poate că viitorul tău însoțitor te va găsi. Un catelus poate intra în viața voastră din întâmplare și puteți simți o conexiune instantanee și știți că este cea potrivită, dar nu se întâmplă întotdeauna așa. Adesea, trebuie să luați sarcina importantă de a ieși și de a găsi un fel de catelus potrivit pentru dvs.

În primul rând, examinați stilul dvs. de viață și luați în considerare ceea ce căutați într-un catelus. Câine de rasă pură sau mixtă? Mare sau mic? Există chiar și noi mai mulți factori să ia în considerare, cum ar fi nevoile de îngrijire și exerciții, temperamentul și problemele de sănătate potențiale.

Apoi, trebuie să decideți Unde să căutați noul dvs. catelus. Veți vizita un adăpost de animale pentru a vă adopta noul câine? Poate că veți căuta un crescător responsabil. Cercetarea și răbdarea sunt esențiale pe parcursul acestui proces. Când ați găsit în cele din urmă cățelul drept, veți avea un prieten pentru viață.

  • 02 din 10

    Înainte de a aduce acasă fundall-ul tău drăguț, trebuie să vă asigurați că casa dvs. este cât mai sigură, atât pentru noul dvs. catelus și pentru bunurile dvs. Procesul de izolare a puilor este similar cu o casă de protecție pentru copii, dar există diferențe.

    În primul rând, obțineți o idee despre Puppy-Ochi vedere a casei dvs. Cabluri electrice, potențial toxines, și elementele rupte ar trebui plasate complet la îndemână. Amintiți-vă că catelul dvs. poate sări, urca, mesteca, și zgârieturi, deci plasați ceea ce puteți foarte în sus sau într-un dulap încuiat.

    Fiți conștienți că dispozitivele de blocare "pentru copii" nu tind să lucreze pe puii curioși și hotărâți. Este cel mai bun pentru a asigura dulapuri și sertare inferioare cu încuietori sau hardware metalic. Acestea ar trebui să fie de mestecat și să solicite operarea degetelor opozabile.

    Instalați porțile durabile pentru copii sau porțile de companie, dacă este necesar pentru a vă menține catelul departe de anumite camere ale casei dvs. Este o idee bună să vă păstrați câinele departe de bucătărie (în special coșul de gunoi) și scările. Puppis-ul adecvat nu numai că păstrează catelul dvs. în siguranță, dar vă oferă, de asemenea, pacea minții.

  • 03 din 10

    Pe măsură ce catelul dvs. se alătură familiei, lucrarea cu totul importantă de numire a acestei noi adăugări este o prioritate. Evident, veți folosi numele câinelui în mod constant pe tot parcursul vieții, astfel încât alegerea dvs. ar trebui să fie una înțeleaptă.

    Alegeți ceva care are un inel frumos și nu este prea lung. Ar trebui să fie ușor de spus și simplu pentru ca catelul dvs. să înțeleagă. Este, de asemenea, important ca numele câinelui tău să nu sune prea asemănător cu alte cuvinte pe care le intenționezi să o înveți.

    Poate doriți să numiți catelul dvs. ceva care descrie personalitatea sa sau aspect. Sau, poate doriți ceva unic. Odată ce ați ales un nume, utilizați-l o mulțime. Înainte de mult timp, catelul tău va învăța numele și răspunde la el.

  • 04 din 10

    Noul dvs. catelus va avea nevoie de anumite elemente de la început. Unele sunt esențiale pentru bunăstarea puilor, în timp ce altele sunt destul de utile. Cele mai importante elemente includ o lesă și guler cu castron de identificare, alimente și apă și mestecați jucăriile. De asemenea, ar trebui să obțineți un pat de câine confortabil și, de preferință, o cutie sau o canisa.

    Unele dintre aceste elemente pot dura ca niște vârste de cățeluș, dar multe dintre ele vor trebui înlocuite în timp ce catelul dvs. crește. Colierele pot fi ajustabile până la un anumit punct. O canisa poate fi achiziționată într-o dimensiune mai mare pentru viitor, dar ar trebui blocată cu cutii sau alte obiecte pentru a face acest lucru marimea corecta pentru catelus.

    Este, de asemenea, important să se pregătească în mod corespunzător pentru cheltuieli asociat cu Proprietatea de câine. Creați un buget și încercați să respectați acest lucru. Asigurați-vă că permiteți bani în plus în bugetul dvs. pentru costuri neașteptate.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Dieta cățelușului dvs. poate face diferența în viitorul său de sănătate și bunăstare. Înainte de a vă decide asupra unui Puppy Food, Faceți cercetarea. Discutați cu medicul veterinar, alți profesioniști cu animale de companie și proprietarii de câini. Amintiți-vă că, dacă mâncarea pe care ați ales inițial nu vă satisface așteptările, puteți trece treptat la o altă mâncare.

    În lumea prietenoasă de câine, alegerile dietei par fără sfârșit. Unii proprietari le place să se hrănească Premium alimente, în timp ce mulți simt că Holistic / Natural Dietele sunt cele mai bune. De casă și dietele crude devin tot mai populare.

    În timp ce cercetați hrana de catelus, luați în considerare calitatea ingredientelor, includerea nutrienților adecvați și gustul. Asigurați-vă că alegeți a alimente care sunt adecvate pentru creștere- Nu alimente pentru câini adulți sau formule "întreținere". Alimentele ar trebui să fie sănătoase pentru cățelușul dvs. și câinele dvs. ar trebui să se bucure să o mănânce.

  • 06 din 10

    De preferință, o veți face Găsiți un medic veterinar Înainte de a obține un catelus. În câteva zile de a lua noua dvs. casă de casă, ar trebui Aduceți-l la veterinarul dvs Pentru o examen general. Ia pași la face o experiență bună astfel încât cățelul tău va fi mai puțin probabil să se teamă de biroul lui Vet.

    Pe parcursul primelor șase luni ale catelusului dvs., veți vedea o mulțime de veterinar. Acest lucru începe cu Puppy Vaccinuri și de obicei duce la Spaying sau sterilizare. În mod obișnuit, puii ar trebui să fie spionați sau sterilați la vârsta de aproximativ șase luni.

    VET dvs. poate ajuta la identificarea oricăror Probleme potențiale de sănătate devreme, și vă sfătuiește să vă îngrijiți câinele pe termen lung. Vizita inițială deschide, de asemenea, ușile de comunicare cu dvs. și VET dvs. Pentru a vă ajuta să vă mențineți cheltuielile de catelus, puteți lua în considerare achiziționarea Asigurarea de sănătate a animalelor de companie, care ar putea acoperi până la 80% din costurile de îngrijire a sănătății câinelui.

  • 07 din 10

    Vaccinuri Protejați-vă catelul și alți câini din boli potențial letale. La fel ca bebelușii umani, puii (și pisoii) au nevoie de imunizări de bază pentru a prelua când anticorpii maternali se estompează. Seria de vaccinare a catelusului este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții timpurii ale câinelui tău.

    Din păcate, vaccinarea cu animale de companie a devenit controversată pentru cei care se tem de vaccinuri în general. Aceasta este o parte din motivul pentru care mulți veterici se îndreaptă spre un protocol de trei ani (mai degrabă decât anual) pentru câinii adulți. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de pui, există un set diferit de reguli, deoarece amenințarea bolilor care pot fi prevenite de vaccin este extrem de ridicată pentru câini. Nu numai că noul dvs. catelus dvs. nu mor de la aceste boli, dar unele dintre ele pot fi, de asemenea, răspândite la oameni.

    Vizitele de vaccin de rutină vă permite, de asemenea, biroului dvs. veterinar să vă vadă cățelușul la fiecare câteva săptămâni și să monitorizeze creșterea și sănătatea generală. Discutați cu medicul veterinar despre cel mai bun plan de imunizare pentru cățelușul dvs.

  • 08 din 10

    Casa de formare este unul dintre primele lucruri pe care le vei învăța noul dvs. catelus. Acest proces poate fi uneori destul de dificil, deși unele cățeluși captura mai devreme decât altele.

    Ar trebui să începeți pregătirea în casă de îndată ce vă aduceți casele de câine, dar este nevoie de răbdare. Puii nu sunt în general capabili să-și controleze vezicii și intestinele până la vârsta de aproximativ 12 săptămâni. Dacă catelul tău este mai tânăr decât asta, fii răbdător.

    Începând cu devreme, vă poate ajuta să vă aduceți catelul într-o rutină. Pe măsură ce câinele dvs. crește și dezvoltă controlul asupra funcțiilor sale corporale, va ști deja ce să facă. Ca regulă generală, ar trebui să luați catelul dvs. la desemnat "Potty Spot"Imediat după masă sau băut. in orice caz, accidentele se întâmplă, astfel încât să fie pregătit, consecvent și pacient.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Dincolo de housebreking, există multe lucruri de care veți avea nevoie pentru a vă învăța câinele. Începeți prin a lucra la socializare. Următorul, Lesa de antrenament va stabili scena pentru predarea comenzilor de bază, cum ar fi SIT, Veniți, și stați. Predarea diferitelor Comenzi de bază vă poate ajuta să vă răzgândiți Probleme de comportament.

    Doar amintiți-vă că puii sunt curioși, activi și dentită. Au pus totul în gură, inclusiv mâinile tale. Lucrați cu acest lucru prin înlocuirea obiectului necorespunzător cu un Jucărie acceptabilă sau Safe de mestecat. Distrage-ți câinele de comportamentul răutăcios, oferind ceva mai plăcut, ca un joc, plimbare sau altă activitate. Recompensați-vă catelul dvs. cu tratate sau laudă pentru a-și schimba atenția.

    In timp ce Puppy Training poate fi o provocare, rezultatul vă va face eforturile să merite. O bază solidă de formare oferă structură și oferă încrederea câinilor. Câinii bine pregătiți sunt câini mai fericiți.

  • 10 din 10

    Bondul pe care îl aveți cu catelul dvs. începe în momentul în care vine în viața voastră și nu se oprește niciodată. Puteți hrăni această legătură prin afecțiune, instruire, îngrijirea, Playtime, Exercițiu General și Participare la diverse activități. Poate doriți să vă alăturați unei clase de ascultare, începeți să vă antrenați în sporturi de câini, cum ar fi agilitatea și flyball, sau să participați la spectacole de câine.

    Una dintre cele mai bune modalități de a se lega cu câinele dvs. și de a permite câinelui dvs. să le obligă cu ceilalți este să vă implicați Terapia asistată de animale. Dacă catelul dvs. este corect pentru terapie, poate Începeți pregătirea pentru a vizita oamenii în spitale și case de îngrijire medicală sau ajută copiii să citească și să învețe. Consolidarea și păstrarea legăturii umane-canine Avantajează sănătatea și bunăstarea atât a lui, cât și a catelului vostru.

  • Uita-te acum: De ce unele pui mănâncă poop?

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Puppies 101: cum să ai grijă de un catelus