Câine ședinței pentru proprietarii non-pet

Femeie și câine așezat pe un covor blană

Vreodată să adopte un prieten nou un nou catelus? Găsiți vreodată un motiv pentru a ieși la casa prietenului zilnic în fiecare zi pentru anul următor? Nu reușește niciodată că de fiecare dată când vizitați casa unui puppy drăguț, îi menționați că vă place să vă așezați Sit sau Aveți grijă de catelul lor! Cine nu ar dori ca bucuria de a se iubi, sa se joace cu, snuggle si lupta cu un caine nou si apoi sa-i trimit acasa pentru toate piesele scumpe cum ar fi Vet Care si îmbarcare și creșă? Ei bine, în cele din urmă, prietenul tău are o nuntă din oraș pentru a participa și ați fost aleasă pe cineva norocos pentru a ține ochii pe catelus în timp ce au plecat! Zile fericite! Dar așteptați, acum ce faceți pentru a face cel mai bine în timp ce aveți grijă de animalul altcuiva? Din fericire, avem câteva sfaturi și trucuri.

Primul lucru care trebuie menționat, indiferent cât de multă experiență aveți grijă de câini, este asta Fiecare câine este unic și fiecare proprietar de câine are modul lor de a se ocupa de catelul lor. Și ca îngrijitor, este responsabilitatea dvs. să respectați acest lucru și să urmați instrucțiunile lor cât mai aproape posibil, chiar dacă nu ați face sau cum faceți lucruri pentru câinele dvs. Când aveți grijă de un câine, este mai bine să faceți tot posibilul pentru a le păstra pe aceeași structură și programul pe care îl trăiesc acasă. Nu este întotdeauna posibil să adere perfect la lucruri, dar întotdeauna au intenția de a face tot ce e mai bun la urmarea ei.

Să vorbim mai întâi dacă sunteți a avea grijă de câine al unei alte persoane și nu aveți animale de companie ale dvs. Această situație prezintă câteva provocări pentru dvs. care trebuie să fie înviat înainte ca câinele să se termine.

Cât de puppy este casa ta?

Când nu aveți un câine de-al tău, este ușor să uiți de Cerințe pe care un câine are Pentru a avea un mediu de viață sigur. Dacă aveți grijă de un retriever de aur de 12 ani, nu trebuie să vă gândiți la aceleași lucruri cum ați fi un catelus de boxer vechi de 12 săptămâni, dar este important să mergeți în jurul casei dvs. și să evaluați tot ceea ce a Puppy se poate ciocni, inclusiv:

  • Mobilierul pe care-l pot pierde o minge de tenis subțire și bateți în timp ce încearcă să ajungă
  • Trinket-urile mici și knack-urile care împodobesc masa de cafea care s-ar putea să fie deschisă cu o coadă de labrador
  • Înălțimea patului tău și dacă este ok pentru un câine să sară și să scape în siguranță
  • Spălătorie și sticle de substanțe chimice
  • Dulapuri de pantofi

În calitate de proprietar non-catelus, este treaba ta de a gestiona mediul pentru cainele pe care o ai grija, astfel incat ca nu pot intra in nimic si s-au ranit.

Configurarea structurii și a programelor

Nu având un câine deja vă oferă libertatea de a urmări orice program de care aveți nevoie față de câinele pe care îl aveți grijă, ceea ce este minunat! Dacă câinele nu are deja un program de:

  • Când le place să se ridice,
  • La ce oră merg pe plimbări de baie,
  • Când primesc micul dejun și cina,
  • Cât de mult exercițiu ei și când o primesc de obicei,

Depinde de tine să lucrezi la aceste lucruri. Este bine să petreceți un minut vă uitați la viața voastră și cum se vor potrivi aceste lucruri. Este întotdeauna important să vă amintiți că câinii nu înțeleg să se blocheze în trafic sau să aibă un apel de ultimă oră, sau să nu fie capabili să ajungă acasă din orice motiv. Tu ești îngrijitorul lor principal și trebuie să rămâi la el în timp ce sunt cu tine.

Unde locuiesc ei?

Când un câine rămâne cu tine, și nu aveți câini de-ații dvs. pentru a dicta acolo unde trăiesc și care este zona lor, trebuie să decideți cât de mult libertatea gospodăriei au și ce zone sunt permise și unde sunt nu sunt permise pentru siguranța și protecția lor.

Acest lucru este adesea dictat de nivelurile de vârstă și de maturitate ale câinelui, precum și de familia lor la domiciliu, dar este important să faceți ceea ce este mai bine pentru casa dvs. În formarea creativă a câinelui 3 reguli de atracție, Regula 3 este "când nu pot fi cu voi, atunci ei intră în închisoare." Și Confecționare Pentru noi este definit ca cel mai mare spațiu pe care un catelus îl va păstra curat și nu se încurcă. Dacă aceasta este o cutie, o baie, dormitorul sau întreaga casă depinde de câinele pe care îl îngrijiți și de ceea ce se pot descurca.

Personal, retrieverii mei de aur de 12 ani au fost încă pus în camera de zi sau dormitor cu o poartă de copil când casa a fost deosebit de dezordonată, deoarece băiatul a fost întotdeauna fericit să caute și să vadă ce ar putea intra atunci când a dat o șansă. Dar, în schimb, retrieverii de aur Margaret au devenit liberi de la casă cea mai mare parte din viața lor, pentru că nu intră în lucruri. Este vorba doar de câine și cum răspund.

Unde se vor întâmpla plimbări cu baie?

Este inevitabil ca la un moment dat catelul pe care îl ai grijă de va trebui să meargă afară pentru a se elibera. Dacă găsiți un Locația urbană pentru a vă deplasa cu câinii, Poate fi greu să găsești un loc potrivit pentru a le merge. Deci este bine să ne gândim la acest lucru înainte ca catelul să ajungă la locul tău și trebuie să fie plimbat. Dacă aveți o curte, asta e minunat! Dar, de asemenea, este important să vă asigurați că curtea în sine este dovada cățelușului dacă le puneți acolo în sine. Dacă nu aveți o curte, trebuie să vă aflați la cea mai apropiată zonă de iarbă și asigurați-vă că aveți o ofertă gata de pungi de pickup când mergeți!

Găsirea unui loc bun pentru câine pentru a merge poate depinde foarte mult pe câine, unii sunt obișnuiți să aibă o zonă mare de a merge în jurul valorii de și să investigheze. Alții cum ar fi intimitatea și locurile lor pentru a scăpa de ochii îngrozitoare sau dacă sunt toate afacerile atunci când este timpul să-și facă afacerea și sunt fericiți să folosească o bucată de iarbă de dimensiuni poștale. Cunoașterea zonei din jurul casei dvs. este cheia și cunoașterea locurilor de siguranță unde puteți lua câinele pe care îl aveți grijă.

Cât de mult exercițiu și când au nevoie de ea?

Nivelul de activitate al fiecărui câine este diferit și este important să discutați cu părinții lor de catelus despre ceea ce fac pentru exerciții și cât de des o fac astfel încât să o puteți păstra în sus. Acest lucru nu este bun pentru catelus, dar este, de asemenea, bun pentru tine si pentru lucrurile tale! Un catelus obosit este mai puțin probabil să mestece lucrurile și face mesele de lucrurile tale. Este întotdeauna bine să discutați cu proprietarul catelusului, dacă le iau o zi de zi a câinilor locale, deci dacă nu sunteți în stare să țineți pasul cu nivelul de exercițiu a nevoilor catelului, atunci le puteți lua în îngrijire de zi, astfel încât să poată lua îngrijirea nevoilor lor de utilizare a energiei.

Este, de asemenea, bun să verificați articolele noastre Jocuri bune pentru a juca cu animalul dvs. de companie, pentru a vă oferi câteva idei noi pentru modalități creative de a le ajuta să cheltuiască o energie.

Situații de urgență

Chiar și în cele mai bune circumstanțe, urgențele se întâmplă. Puppurile fericite, sănătoase pot începe brusc să prezinte semne de boală, pe o plimbare, un tampon de labei ar putea obține o tăietură, sau sări de pe un pat sau o canapea pe care o pot începe să-l limpezească după aceea. Nu stii niciodata. Astfel, în calitate de îngrijitor este cheia că știți 2 lucruri în caz de urgență: clinica veterinară primară pe care o duc și cea mai apropiată de urgență sau după o clinică animală.

Cu aceste informații în mână, sunteți gata în cazul a ceea ce vine în sus. Este, de asemenea, bun să discutați cu proprietarul catelusului despre ceea ce doresc să se facă în caz de urgență, dar la sfârșitul zilei, este responsabilitatea dvs. să faceți ceea ce este mai bine pentru câinele pe care îl îngrijiți.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine ședinței pentru proprietarii non-pet