Cât de mult să hrănești un catelus și cât de des ar trebui să mănânce căței

Planificarea pentru nutriția dvs. de companie ar trebui începeți înainte de a vă aduce noul dvs. companie de companie. Va trebui să decideți ce tip de alimente veți fi hrăniți și marca pe care o veți cumpăra. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama cât de mult veți avea nevoie de buget pentru mesele zilnice ale puilor. Pentru a face un buget definitiv, va trebui, de asemenea, să știți cât de mult să hrănești un catelus.

Hrănirea puii poate fi deosebit de dificilă. Pui sunt Crescând rapid, și ei exercită o mulțime de energie pe parcursul zilei. Corpurile lor au nevoie de nutrienți suplimentari pentru a ține pasul cu această mare cerere.

Învățând cât de mult să hrăniți un catel și cât de des ar trebui să mănânce cățelușul nu este la fel de dificil cum credeți. Va trebui să știți ce tip și brand de alimente veți hrăni înainte de a putea determina cât de mult va trebui să mănânce mâncarea cățelușul dvs. de a mânca în fiecare zi.

Fiecare mâncare de câine, indiferent dacă este de casă sau o dietă comercială, vor avea ingrediente diferite. Aceasta înseamnă că fiecare mâncare are o compoziție nutrițională diferită. Suma pe care o va trebui să fie nevoie de catelul dvs. va fi bazată pe vârsta, greutatea, rasa și conținutul de nutrienți al alimentelor catelului pe care le hrănești.

Cât de mult să hrănească un catel și cât de des ar trebui să mănânce căței

Cât de mult să hrănești un catelusOdată ce decideți asupra unui brand de mâncare pentru catelus, puteți face unele cercetări pentru a afla dimensiunea recomandată de servire pentru puii dvs. Fiecare alimente comerciale de animale de companie vândute în Statele Unite trebuie să se întâlnească Profiluri de nutrienți Stabilit de Asociația Oficialilor de Control al Fedicii Americane (AAFCO).

Pe baza acestor orientări nutriționale, compania va imprima dimensiunea recomandată de servire pentru puii de diferite dimensiuni pe ambalaj. De asemenea, trebuie să găsiți aceste informații pe site-ul companiei.

Când știi cât de mult să hrănești un cățeluș în fiecare zi, puteți decide câte mese veți servi zilnic, ceea ce vă va ajuta să vă dați seama cât de multă mâncare de a da la fiecare masă. Vă recomandăm să serviți 3-4 mese pe zi când catelul dvs. este mai mic de 6 luni.

Mesele mai mici sunt mai ușor de digerat. Mâncăruri mai mici ajută, de asemenea, să controleze vârfurile energetice și să cadă pe tot parcursul zilei. Prin răspândirea porțiunilor alimentare, veți oferi calorii foarte necesare pe tot parcursul zilei pentru a stimula energia și pentru a vă menține cățelul puternic.

Sfaturi despre cât de mult să hrănești un catel și cât de des ar trebui să mănânce cățeiAr trebui să-ți păstrezi catelul pe o dietă formulate special pentru puii până când ajunge la maturitate completă. Medicul veterinar vă poate ajuta să decideți când câinele dvs. a ajuns la vârsta adultă, dar ca o regulă generală a degetului mare:

  • rasele mici ajung la maturitate la aproximativ 10-12 luni de vârstă
  • Rasele medii ajung la maturitate la aproximativ 12-18 luni de vârstă
  • rasele mari ajung la maturitate la vârsta de aproximativ 24 de luni

Odată ce câinele dvs. sa maturizat complet, îl puteți transforma într-un hrană pentru câini adulți care să-și îndeplinească nevoile sale nutriționale. Câinii adulți pot mânca și mese mai mari. Vă recomandăm hrănirea 2-3 mese mai mari pe zi odată ce câinele dvs. a ajuns la maturitate completă.

Citiți următorul: 59 Cele mai populare branduri de mâncare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de mult să hrănești un catelus și cât de des ar trebui să mănânce căței