Pași simpli pentru a instrui un catel pentru a se culca

Aur Retriever Puppy

De ce este important să învățați Cum să antrenezi un catelus a te intinde pe jos? Câinii utilizează anumite posturi în mod natural ca modalități de semnalizare a intenției. Puii nu sunt diferiți. Este util să înțelegeți ce comunică limba corpului cățelușului dvs.

Câinii comunică la fel de mult cu limbajul trupului așa cum o fac cu whines, scoarțe sau mârâie. S-ar putea să fi auzit de semnale de calmare că câinii folosesc pentru a difuza tensiunea în sine și în alte creaturi. Acestea includ căscarii, evitând-o ochi, și linge nasul - și, de asemenea, presupunând o poziție "în jos".

3:29

Uita-te acum: Cum să-ți antrenezi câinele să se culce

Culcat nu numai că îi spune altor câini că nu are nici o amenințare, ci ajută și la ameliorarea stresului și tensiunii sale, îl relaxează și îi ajută să se gândească. Cu alte cuvinte, plasarea catelului dvs. în anumite posturi poate ajuta cu atitudinea lui catelus. Un câine într-o poziție "în jos" este un semnal calmant care îi spune altor câini că este calm și nu înseamnă nici un rău.

De asemenea, vă ajută pe cățelușul dvs. să se liniștească. Este un exercițiu excelent în relaxare pentru un câine de copil supraexcitat și o modalitate pozitivă pentru a vă ajuta să vă controlați că catelul. Învățarea comenzii "Down" ține catelul de la Jumping pe vizitatori, pescăind pisica, sau alungare copiii și devenind o agravare nedorită.

Există câteva tehnici de antrenament pentru a vă învăța cățelușul dvs. să se culce la comandă. Iată cum puteți face acest lucru folosind formarea Lure.

Atrage de antrenament

  1. Arată-ți catelul de pregătire de pregătire de alegere. Poate fi o jucărie preferată sau constă în mici smitgeoni de un tratat puternic mirositor. Amintiți-vă că el ar trebui să obțină numai aceste recompense preferate în timpul antrenamentului, așa că este mai dornic să interacționeze.
  2. Puneți-vă catelul într-o Poziția "Sit". Odată ce se află într-o poziție confortabilă și vă acordă atenție, dați comanda: "DOWN."
  3. Țineți recompensa în fața nasului său și mai puțin la pământ și ușor înaintea lui, ca să urmeze. Pentru puii mici, puteți învăța acest lucru pe o suprafață ridicată, ca o masă de cafea, și reduceți tratamentul / jucăria chiar sub nivelul tabelului. Folosiți răsplata să-l ademeniți să vă plimbați picioarele din față până când se află într-o poziție în jos. Asigurați-vă că nasul său rămâne în contact cu degetele și tratați, tot drumul în jos.
  4. Odată ce este în poziție, dă-i răsplata. Laudă!
  5. Practicați comanda și comportamentul de mai multe ori, așa că înțelege conceptul. În general, este mai bine să se antreneze în mai multe sesiuni scurte de 10 minute de-a lungul zilei, în loc de o sesiune lungă de maraton care poartă pudorul. Renunțați în timp ce încă mai este interesat. Vrei ca catelul să fie dornici de următoarea sesiune, și nu o pregătire de teamă. Ar trebui să fie distractiv pentru voi amândoi.
  6. Amintiți-vă că puii învață făcând greșeli, deci o greșeală este doar o șansă pentru o do-over. Sfârșitul cu succesul! Lăudați-vă împreună cu tratamentul sau jucăria și aruncați o petrecere de catelus pentru a sărbători cât de inteligent este.
  7. După ce a învățat să "jos" dintr-o poziție de ședere, practicându-l "în jos" de la un început în picioare.

Curs de antrenament de clicker

Cu Curs de antrenament de clicker, Puppy se pregătește aproape accidental. Practic, sunetul clicului semnalează catelul că comportamentul (în acest caz, întins) este ceea ce doriți și recompensați catelul cu un tratament sau jucărie. Când l-ați învățat deja să "stați" la comandă folosind clicker, el va ști să vă ofere comportamente diferite pentru a vedea dacă vă poate transforma într-o mașină de tratament. În loc să-i atragă, împingându-se sau poziționând catelul, îl așteptați să-și asume poziția pe cont propriu. Iată cum.

  1. Au tratează și se pregătește și să-ți urmărească catelul până când își asumă poziția "în jos" pe cont propriu. Faceți clic în momentul exact în jos, și apoi recompensați comportamentul cu tratamentul sau jucăria preferată.
  2. Când aceasta este prima experiență a puilor cu un clicker, îl poate lua câteva minute pentru a-și asuma din nou poziția din nou. Repetați clicul și recompensa. Nu oferi nici o altă încurajare sau îndrumare verbală, doriți ca creierul catelus să percepe pe cont propriu și să proceseze cauza și efectul acțiunilor sale și obținerea tratamentului.
  3. Dacă catelul deja înțelege prin formarea anterioară că semnalele de clic pe care le-a îndeplinit ceea ce doriți, el nu va lua aproape atât de mult timp să repete "în jos" când leagă punctele. Odată ce el a primit ", puteți începe să utilizați comanda" Down "în același moment în același moment. Pupul tău va asocia foarte curând acțiunea cu cuvântul.
  4. Adăugați într-un semnal de mână cu comanda dvs. verbală "Down". Alegeți ceva ce nu va fi confundat cu alte și folosiți același semnal cu consistența. De exemplu, ați putea ține mâna orizontal (palma jos) spre pui și faceți un gest de măturat în jos așa cum spuneți "în jos."Faceți clic și recompensați când respectă el. Folosit cu consistență, catelul dvs. va învăța să răspundă la comanda verbală și / sau silențioasă a semnalului de mână. Ce un câine inteligent pentru bebeluși!

Odată ce catelul dvs. înțelege și respectă comanda "Down", veți avea un nou instrument pentru controlul acelor momente de catelus rambunptive. Care îl ajută să fie un membru de familie politicos și un oaspete de bun venit în alte case. Veți obține tot felul de laudă și admirație pentru a fi un mare antrenor al unui catelus geniu.

Antrenează un catelus să vină

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pași simpli pentru a instrui un catel pentru a se culca