Cum să-ți antrenezi catelul prin clase

Câinele tânăr Spaniel începe de antrenament

Majoritatea proprietarilor de catelusi noi știu asta pregătirea corectă a câinilor este o parte esențială a Creșterea unui catelus. Mulți sunt de asemenea de acord că un fel de clasă de formare a catelului este o idee bună. Înainte de a vă înscrie, este util să știți ce să căutați într-un bun antrenor și o facilitate și ceea ce ar trebui să vă așteptați ca catelul dvs. să fie învățat.

Găsiți o clasă de antrenament

O clasă bună de formare a catelului va fi condusă de un antrenor cu experiență câinilor. Adesea, clasele au loc la o unitate de formare a câinilor, dar unele se desfășoară într-un magazin de furnizare de animale de companie, birou veterinar sau o altă instalație canine. Clasele pot fi numite "grădiniță de catelus" sau "Manners Puppy."

Taxele pentru aceste clase vor varia, dar de obicei obții ceea ce plătiți pentru. Asigurați-vă că ați cercetat instructorul înainte de a vă înscrie pentru o clasă. Asigurați-vă că antrenorul are experiență și referințe. Facilitatea ar trebui, de asemenea, să fie în siguranță pentru câini și să aibă o mulțime de spațiu deschis pentru a lucra.

Luați în considerare structura de clasă

Cele mai multe cursuri de catelus sunt organizate o dată pe săptămână pentru aproximativ patru până la opt săptămâni. Formatorul se va concentra, de obicei, pe două sau trei lucruri în timpul fiecărei clase. Este obișnuit să ofere obiective de formare la domiciliu pentru a lucra între clasele săptămânale.

Scopul final al claselor de catelus este de a stabili o fundament bun pentru formarea si comportamentul cainelui in viitor. Clasele ar trebui să acopere elementele de bază: Socializare, sfaturi de formare în casă, Ascultă de bază, și comunicarea generală cu câinele dvs.

Concentrați-vă pe socializare

Socializare este cea mai importantă parte a oricărei clase de formare a catelului. Se referă la expunerea căței la cât mai multe persoane, locuri și situații noi. Ideea este că cu atât mai multe lucruri pe care un catelus este expus la o vârstă fragedă, cu atât mai mult acceptarea va fi de oameni diferiți și experiențe mai târziu în viață. Este, de asemenea, mai puțin probabil ca catelul dvs. să devină fricos sau agresiv. În timp ce este important să lucrați la alte formări cu catelul dvs., socializarea este ceea ce îl pune pe calea unei vieți de comportament bun.

Lucrul la socializare într-o clasă de formare a catelului este ideal. Vă permite să lucrați la introducerea câinelui dvs. către oameni, câini și alte lucruri noi, în timp ce sub supravegherea unui antrenor de câini cu experiență.

Întrebați despre Housebreaking

În timp ce majoritatea formatorilor de câini cred că socializarea este cea mai importantă parte a formării de catelus, cei mai mulți dintre proprietarii de catelusi noi sunt preocupați de spargere. Fiecare clasă de formare a catelusului ar trebui să vă ofere informații despre formarea casei și Catedra de antrenament. Formatorul de câine care conduce clasa ar trebui să poată aborda orice preocupări specifice pe care le aveți și despre housebreking.

Sprijiniți lecțiile de bază de ascultare

Clasele de formare a catelului ar trebui să abordeze unele comenzi de ascultare de bază. Cel puțin, ar trebui să înveți cum să-ți antrenezi catelul sta, intinde-te, și mergeți pe o leșie liberă. Unii formatori se concentrează și pe alte comenzi importante, în timpul cursului de formare a catelului, cum ar fi Veniți și stau.

Problemele de comportament la adresa

Clasele de formare a catelului ar trebui, de asemenea, să acopere mai mult Probleme de comportament comune cu care se confruntă proprietarii de catelus. Puii tind să mestece, să sară și să plângă când sunt lăsați singuri, iar clasele bune le vor aborda într-o anumită măsură. Asigurați-vă că spuneți formatorilor oricăror probleme de comportament specific pe care le aveți cu catelul dvs. și întrebați ce probleme au în clasă.

Probleme și comportament de verificare

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei clase de formare a catelului este că antrenorul ar trebui să abordeze toate întrebările și preocupările dvs. Câinii gândesc și acționează diferit decât oamenii și vă pot duce puțin pentru a înțelege noul comportament al cățelușului. Un antrenor de câini bun va petrece timp, asigurându-vă că aveți o mai bună înțelegere a motivului pentru care catelul dvs. se comportă așa cum face și ce puteți face pentru a schimba orice comportament nedorit.

În timp ce învățați cum să instruiți o catelusi noi comenzi este importantă, nu ar trebui să se acorde mai multă atenție decât socializarea. Dacă antrenorul dvs. de câine este preocupat numai de comenzi, poate doriți să găsiți o nouă clasă de catelus.

Una dintre greșelile obișnuite pe care le fac nou proprietarii de catelus se gândește că formarea se face atunci când se încheie clasele catelului. În realitate, formarea unui câine nu se oprește niciodată - deoarece un pui devine mai în vârstă, devine mai mult despre consolidarea lecțiilor. Ține pasul cu tot ce ați învățat în timpul clasei și angajați lecțiile din viața de zi cu zi. Provocați-vă adesea catelul dvs., luați noile abilități și adăugați noi comenzi sau trucuri la repertoriul câinelui dvs. și continuați să utilizați comenzile pe care catelul le-a învățat deja, astfel încât să nu uite.

În plus, până la sfârșitul clasei, formatorul vă poate ajuta să decideți ce poate lucra câinele dvs. în continuare dacă sunteți interesat să mergeți mai departe. Formatorul poate recomanda o clasă de formare ulterioară sau o clasă specializată pentru a lucra la specific. Ei vă pot sfătui, de asemenea, despre obținerea câinilor dvs. implicați în activități cum ar fi Dog sport, Terapia asistată de animale, sau chiar A "Job" pentru câinele dvs.

Cum de a-ți antrena cățelul
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi catelul prin clase