Cum să oprești un catelus de la whining

Un catelus de whining vă poate rupe inima și te înnebunești în același timp. Dacă renunți la whining, știi că este doar să se înrăutățească. Întrebându-se Cum să oprești un catelus de la whining? Împărtășesc 4 sfaturi care vă vor ajuta să opriți plânsul, așa că tu și puștiul tău pot fi atât de fericiți și confortabili în casa ta.

Puppies trec printr-o ajustare mare atunci când își părăsesc așternutul și se deplasează la casa ta. Ele sunt separate de mama lor și de colegii lor de gunoi. Ei vor fi fie singura canină în casă, fie vor trebui să se adapteze la întâlnirea cu animalele curente.

Ghidul video - Cum să opriți un catelus de la whiningEi au fost scos din singurul mediu pe care l-au cunoscut vreodată și luați undeva complet noi. Trebuie să aveți răbdare cu noul dvs. catelus. Nu vă așteptați prea repede prea repede. Ceea ce vreau să spun este că fiecare catelus va merge din când în când, așa că este ceva ce trebuie să fii pregătit să te descurci.

Amintiți-vă că câinele dvs. va fi reacționați la emoțiile dvs. Dacă deveniți iritat, frustrat și supărat atunci când faceți plângii, el va simți și devenind mai mult supărat. Este, de asemenea, o linie fină între recompensarea plânsului său și fără a vă acorda suficientă atenție nouă animalului de companie.

Învățați cum să opriți un cățeluș de la Whining nu se va întâmpla într-o zi. Puppy va avea nevoie de timp pentru a se adapta la noua sa viață și va trebui să-l obișnuiți cu stilul tău de viață și de rutină.

Dacă se pare că catelul tău este mai mult decât oricând înainte sau whiningul său a început brusc, ar putea fi ceva în neregulă cu el. Dacă ceva pare ciudat în legătură cu plânsul său, este mai bine să căutați sfaturi veterinare pentru a vă asigura că totul este în regulă. Whining este un mod de comunicare a câinelui și este locul de muncă pentru a descifra ceea ce înseamnă.

MAI MULT: Cum să faci un cățeluș să doarmă noaptea

Cum să oprești un catelus de la whining

Cum să oprești un catelus de la whining1. Asigurați-vă că toate nevoile sunt îndeplinite

Puii strigă să comunice atunci când doresc sau au nevoie de ceva. Dacă vă asigurați că toate nevoile lor sunt îndeplinite, atunci veți elimina o mulțime de plâns inutil.

Trebuie să vă asigurați că catelul dvs. a mâncat și are acces la o mulțime de apă proaspătă. Luați-l afară pentru pauze de baie obișnuite, așa că știți că nu plângea pentru că trebuie să plece. Puppicul dvs. are nevoie, de asemenea, de atenție și de activitate pentru a arde toată energia acelui catelus.

Dacă sunteți sigur că catelul dvs. nu este foame, însetat, are nevoie de o pauză de baie sau vrea să ardă o energie, atunci știți că toate nevoile lui sunt îndeplinite. Acum, puteți fi siguri că ceea ce încearcă să vă comunice nu este o problemă urgentă.

2. Luați-l obișnuit să fie singur

Cum să oprești un catelus de la whiningDacă câinele dvs. nu are nevoie de nimic și el este în stare bună de sănătate, atunci este probabil plângând din una din cele două motive: (1) l-ai lăsat singur și nu-i place sau (2) vrea el atenție și nu-i dați-o.

Este cel mai probabil ca câinele dvs. să plângă pentru că nu este obișnuit să fie singur. Știu că este greu, dar singura modalitate de a-l face cu el singur este să-l lase în pace. Dacă Îl taiezi sau lăsându-l într-un Puppy Playpen, Va trebui să-l faci treptat obișnuit să stai în zona lui desemnată singur.

În primul rând, puneți câinele în cut sau jucați. Apoi, ieșiți din cameră fără a face o agitație. Nu vorbiți cu câinele dvs. sau faceți vorbirea copilului în timp ce vă plimbați. Doar pleaca.

El va plânge un minut sau două și va trebui să o ignori. Știu că te va face trist, dar nu poți da. Când a făcut plâns, poți să te întorci în cameră. Aceasta este o parte crucială a învățării cum să oprim un catelus de la whining.

În cazul în care câinele dvs. whines pentru o perioadă lungă de timp, va trebui să așteptați o pauză în plâns înainte de a intra din nou în cameră. Dacă te întorci în timp ce e plâns, va crede că te-ai întors deoarece el a fost plâns Pentru dumneavoastră. Acest lucru va întări doar plânsul.

Repetați procesul de a lăsa singur câinele dvs. câteva minute și revenind în cameră. Treptat, măriți distanța pe care mergeți și când câinele pe care îl petrece singur. De exemplu, când puteți părăsi camera fără să plutească, încercați să ieșiți afară pentru câteva minute.

LEGATE DE: Puppy Starter Pack - 22 de lucruri Proprietarii de câini vor avea nevoie

Cum să oprești un catelus de la whining

3. Nu dați înăuntru

Dacă câinele dvs. nu este singur și știți că toate nevoile lui sunt îndeplinite, el trebuie să plângă să se acorde atenție. Asigurați-vă că dați câinii dvs. atenția pe care o merită, dar va fi timpul când aveți alte lucruri de făcut și nu vă puteți opri Joacă cu puiul tău.

Dacă este cazul, va trebui să ignorați plânsul. Dă-ți câine tratamentul tăcut până se oprește. Când a tăcut pentru un minut. Recompensați-l cu laudă și cuddles. Nu se va întâmpla peste noapte, dar, în cele din urmă, el își va da seama că nu-i veți da atenție dacă El Wining.

4. Recompensați tăcerea și jocul de sine

Pasul final atunci când învățați cum să opriți un cățeluș de la plângerea totul împreună. Este ușor să vă acordați atenție catelului dvs. atunci când este plâns, dar trebuie, de asemenea, să vă acordați atenție atunci când se distrează.

Dacă câinele dvs. se joacă liniștit singur, recompensați-l! Asigurați-vă că vă arătați câinelui că sunteți mulțumit când se joacă liniștit pe cont propriu. Nu poți ignora comportamentul nedorit și așteaptă să învețe Fido. De asemenea, trebuie să recompensați comportamentul bun pentru a-i arăta ceea ce vă așteptați la el.

Citiți următorul: Cum să disciplineze un catelus în mod corespunzător și uman

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să oprești un catelus de la whining