Numindu-ți câinele sau catelul

Câine zâmbitor

Găsirea Doar numele potrivit pentru cainele sau catelul dvs. poate fi dur. Dacă ați ajuns la pasul de numire, probabil că aveți un câine nou. Felicitări! Alegerea câinelui drept nu este întotdeauna ușor, dar aici ești. Acum este timpul să alegeți Numele perfect Pentru noul dvs. Companion Canine.

Există mii de nume potențiale de câini acolo. Ia ceva timp pentru a vă restrânge alegerile.

Cum să vă numiți câinele

  • Alegeți un nume că vă place cu adevărat. Veți fi folosit tot timpul, astfel încât să vă bucurați de sunetul lui.
  • Alegeți un nume de unul la două silabe. Numele mai lungi pot fi dificil pentru ca câinele dvs. să înțeleagă și un hassle pentru tine de a spune și peste.
  • Încercați numele nou pentru câteva zile și vedeți cum răspunde câinele dvs.
  • Evitați alegerea unui nume care sună ca o comandă pe care intenționați să o învățați câinele. Ar fi confuz să predea "Fletch" pentru a prelua sau de a instrui comanda de ședere pentru a "da."
  • Nu numiți câinele dvs. ceva pe care alții îl pot găsi ofensiv sau jenant. Acestea includ potențialele simple rasiale sau culturale, insulte generale, termeni de slang crash și orice are un cuvânt blestem în ea. Chiar vrei să cheme la câinele tău "poophead" și să ai o veghe a întregului cartier? Ce va fi VET`s Birou Sunați-vă câinele dacă îl numiți "Fartface?"
  • Încercați să nu alegeți un nume complicat ca Sir Fluffy von Wagglestein, dacă nu intenționați să utilizați un nume de apel simplificat, cum ar fi "Sir Fluffy."
  • Evitați să schimbați numele unui câine pentru adulți dacă câinele îl cunoaște deja. Dacă trebuie să schimbați numele, alegeți unul care sună similar. "Bailey" poate fi schimbată la "Hailey" sau "Kaylee" și "Charlie" poate deveni cu ușurință "Harley" sau "Farley."

Câine sfaturi și considerații

Cu excepția cazului în care sunteți atașat în special la un anumit nume de câine, este posibil să doriți să evitați cele mai populare nume. Veți alerga în alți câini cu numele câinelui dvs. și ar putea duce la o anumită confuzie la parcul de câini sau la biroul lui Vet. Numele Bella, Bailey, Max, Molly, Buddy și Lucy sunt doar câteva dintre cele mai populare nume de câini. Acest lucru este sigur de a schimba în timp, așa că faceți unele cercetări înainte de a vă stabili pe un nume.

Unii oameni le place să obțină mai mulți câini împreună și să le numească după cele celebre duo sau trio ca "abbott și costello" sau "Moe, Larry și Curly."Alții folosesc fraze precum" zahăr și condimente "sau" unt de arahide și jeleu."În timp ce acestea pot fi drăguțe și amuzante, trebuie, de asemenea, să luați în considerare modul în care vă place fiecare nume separat. Cei doi câini ar putea să nu fie întotdeauna împreună.

Dacă doriți să oferiți câinelui dvs. un nume care aparține și unui membru al familiei umane sau unui prieten, ar trebui să întrebați acea persoană cum se simt mai întâi. Unchiul Herbert ar putea fi amuzat că doriți să vă numiți câinele de la Basset după el, dar vărul Annabelle ar putea fi ofensat dacă alegeți numele ei pentru maltezi.

Idei de nume de câine

Luați în considerare aspectul și personalitatea câinelui. Puteți alege un nume descriptiv cum ar fi "dottie" pentru un dalmatian, "Shorty" pentru un dachshund sau "fericit" pentru un mutt jovial, dar acest lucru a fost făcut de mai multe ori înainte. Pe de altă parte, poate fi drăguț să alegeți un nume care descrie opusul câinelui dvs., cum ar fi "Tiny" pentru un mastiff sau "Attila" pentru un mic Yorkie.

S-ar putea să obțineți ideea unui nume, deoarece vă reamintește un anumit loc, incident sau element. De exemplu, un câine găsit ca un cățeluș rătăcitor la depozitul de acasă ar putea fi numit "Depot."Un câine născut sau adoptat în primăvară poate fi numit" Petal "sau" Blossom."Un câine ar putea fi numit" Converse ", după ce un pantof converse este primul lucru pe care Puppy Chews sus.

Unii oameni le place să-și numească câinii după celebrități sau figuri istorice celebre. De exemplu, un iubitor de muzică clasică ar putea numi un Brahms câine sau Mozart. Fanii sportivi ar putea alege primele sau prenumele jucătorilor preferați. Intuziaștii de literatură ar putea numi un câine după un autor preferat. Există câini numiți după actorii celebri sau personajele memorabile pe care le-au jucat.

O altă idee distractivă, dacă vă place ideea unei teme, este să vă numiți câinele (sau câinii) după ceva ce vă place. Entuziaștii de vin ar putea lua în considerare ceva de genul "Merlot" sau "Riesling."Oamenii de știință ar putea numi câinii lor după elemente chimice. Dacă sunteți într-adevăr în brânzeturi, puteți avea câini numiți Roquefort, Stilton și Limburger și așa mai departe.

Indiferent de ce numiți câinele dvs., faceți-o un nume pe care doriți și unul pe care câinele dvs. îl răspunde bine. Atâta timp cât sunteți mulțumit de numele, care într-adevăr îi pasă dacă este extrem de neobișnuit sau incredibil de popular? La urma urmei, câinele dvs. nu cunoaște diferența.

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Numindu-ți câinele sau catelul