Cum să-ți salvezi catelul

Aur Retriever Puppy Sunting pe pat, vedere laterală

Housetraining este unul dintre primele lucruri pe care le vei învăța noul tău Puppy. Acest lucru ar trebui să fie început de îndată ce vă luați Câine acasă, Dar este nevoie de răbdare. În general, puii nu sunt în măsură să-și controleze vezicii și intestinele până la vârsta de 12 săptămâni. Dacă catelul dvs. este mai tânăr decât atât, este necesară o răbdare suplimentară.

Câteva lucruri cheie de reținut când Housetraining un catelus.

  • Lăudați câinele când se comportă.
  • Păstra o rutină solidă.
  • Nu pedepsiți niciodată câinele fizic pentru un accident.
  • Nu corectați câinele decât dacă îl prindeți în act.

Setați un program

Consistența este cea mai bună modalitate de a vă învăța catelul Housetraining. Încercați să vă ridicați în același timp în fiecare dimineață și să luați catelul dvs. în afara imediat. Hrăniți-vă catelul în același timp în fiecare zi și luați-o în afara imediat după ce ați mâncat. Pe măsură ce câinele dvs. devine în vârstă, puteți chiar să vă anticipezi când va trebui să se bazeze pe când a fost hrănit ultima dată, cu condiția să respectați programul de hrănire.

Urmăriți semnele

Dacă vă vedeți mirosul de catelus, circular și pacing, probabil că este timpul să mergeți, așa că luați-o imediat. Dacă o prindeți în mijlocul unui accident, spuneți "nu" ferm și luați câinele afară pentru a termina, lăudând când o face.

Nu pedepsi niciodată un câine lovind sau împingându-și nasul în mizerie. Acest lucru va învăța numai animalul să se teamă de tine.

Dacă găsiți un accident în casă, dar nu prindeți catelul în act, nu vă deranjează să o pedepsiți. Câinele nu va asocia pedeapsa cu acțiunea și va deveni confuz.

Alegeți un cuvânt cheie

Folosind o frază cum ar fi "în afara" sau "faceți afacerea dvs." în mod consecvent vă va ajuta câinele să-l învețe ca o comandă. Întotdeauna aduceți-vă cățelul în aceeași zonă din afara în timp ce vă strângeți. Mirosurile din această zonă o vor încuraja să urineze și să defecteze din nou aici. Când câinele își face afacerea, asigurați-vă că oferiți laudă.

Utilizați o cutie

Când sunteți departe de casă, catelul dvs. ar trebui să rămână într-o Crate sau canisa. Puteți cumpăra o cutie mai mare pentru ca catelul dvs. să crească, dar puneți un divizor în el, astfel încât acesta este suficient de mare pentru ca catelul dvs. să se întoarcă și să se întoarcă intinde-te.

Instinctiv, catelul dvs. nu va dori să-și acționeze propria zonă. Aveți grijă să nu lăsați ca catelul dvs. să rămână în cușcă mai mult de patru până la șase ore sau nu poate avea de ales decât să se elibereze. Dacă sunteți departe de casă în mod regulat, cât mai mulți dintre noi sunt pentru muncă, reveniți acasă în mijlocul fiecărei zile pentru a lăsa catelul dvs. afară.

Aranja ca altcineva să lase catelul dvs. dacă nu veți putea veni acasă.

Dacă alegeți să nu vă îndoiți câinele atunci când sunteți departe de casă, înființați o cameră cu un podea neabsorbant. Loc tampoane de instruire la un capăt al camerei și a patului câinelui și jucăriilor la altul. În general, câinii preferă să urină pe materiale absorbante, dar au tendința de a evita să facă acest lucru în paturile lor. În mod ideal, catelul va gravita spre tampoanele de antrenament. Acest lucru poate dura mai mult decât utilizarea unei cutii.

Ai rabdare

HouseTraining poate dura câteva luni, așa că nu renunțați. Amintiți-vă că catelul dvs. vrea să vă mulțumească, trebuie doar să înveți cum. Să fie clar cu catelul atunci când vă lăudați sau corectați acțiunile sale. În cele din urmă, veți vedea rezultatele.

Probleme și comportament de verificare

Dacă catelul dvs. are un "accident" în casă, asigurați-vă că utilizați un curățitor care va elimina mirosul în întregime. Dacă câinele dvs. ridică mirosul, poate crede că zona este ok pentru a utiliza din nou.

Dacă câinele dvs. trece printr-un timp stresant sau este bolnav, poate să se retragă la casa ei și să aibă un accident ocazional. Acest lucru este frustrant, dar dacă puteți identifica sursa problemei, ar trebui să puteți opri comportamentul. Câinii ale căror rutine au fost întrerupte, cum ar fi cu un nou copil în casă sau o mișcare într-un loc nou, adesea se regresează ușor.

Accidentele într-un câine familiarizat anterior au adesea o problemă de sănătate care stă la baza, cum ar fi o infecție a tractului urinar. Luați câinele la veterinar dacă acest lucru începe să se întâmple fără un motiv aparent.

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți salvezi catelul