Cum să ai grijă de nevoile de bază ale câinelui tău

Frenchie

Ca Proprietarul câinilor, Vrei să știi că ai grijă de câinele tău. Aceasta înseamnă învățarea despre îngrijirea câinilor de bază și satisfacerea nevoilor esențiale ale câinelui pentru a-și asigura sănătatea și fericirea. Nutriție adecvată, îngrijire veterinară preventivă, monitorizare a sănătății, îngrijirea, un loc de apel propriu, și o mulțime de exerciții și afecțiune vor crea un mediu în care câinele dvs. poate prospera. Din fericire, toate aceste lucruri sunt relativ ușor de oferit pentru pooch-ul tău.

Înainte de a începe

Îngrijirea corectă pentru un câine începe cu perspectiva potrivită. Proprietatea câinilor nu ar trebui să fie văzută ca o corvoadă, ci ca o experiență care vă îmbogățește viața și cea a câinelui vostru. Ca oamenii, câinii au nevoie de mâncare, apă și adăpost pentru a supraviețui. Cu toate acestea, ei au nevoie, de asemenea, de îngrijire fizică, stimulare mentală și cultivarea de a prospera. Furnizarea acestor lucruri este o parte esențială a menținerii câinelui sănătos și sigur și puneți fundația pentru o viață lungă și fericită cu câinele dvs.

De ce ai nevoie

  • Calitate de calitate pentru câini
  • Crate, pat, sau doghouse
  • Jucării
  • Consumabile de îngrijire
  • Timpul pentru exercițiu
  • O relație cu un medic veterinar
  • Atenție și afecțiune pentru a oferi

Alimentație adecvată

A Dieta sănătoasă, echilibrată este o parte fundamentală a îngrijirii de bază de câine. Faceți unele cercetări în companiile alimentare care se angajează să utilizeze ingrediente de înaltă calitate și să formuleze alimente care sunt complete și echilibrate din punct de vedere nutrițional. Apoi, alegeți o dietă de calitate pe care o place animalul dvs. de companie. Cheltuieli foarte mulți bani pe o dietă holistică, de top-of-the-line nu poate fi necesară, dar nu ar trebui să scapi nici.

Multe companii oferă mostre pe care le puteți încerca fără a cumpăra o pungă sau un caz. Alții oferă o garanție de bani în cazul în care câinele dvs. nu-i place mâncarea. Dacă alegeți să furnizați o dietă de casă, discutați mai întâi opțiunile dvs. cu medicul veterinar. Studiile au arătat că marea majoritate a rețetelor disponibile în cărți sau online nu sunt complete sau echilibrate din punct de vedere nutrițional. Apoi, faceți loturi mici până când sunteți sigur că câinele dvs. îi place și programul de verificări regulate cu veterinarul dvs. pentru a vă asigura că vă întâlniți cu toate nevoile nutriționale ale câinelui.

Odată ce găsiți o dietă apetisantă, urmăriți cum câinele dvs. răspunde în primele câteva săptămâni. O scădere a nivelului de energie, a problemelor gastro-intestinale sau a unui strat de păr plictisitor poate justifica o schimbare de dietă. Dacă schimbați mâncarea animalelor de companie, faceți întotdeauna amestecând treptat unele dintre alimentele vechi cu noul - pentru a evita tulburarea gastrointestinală sau aversiunea alimentară. Este, de asemenea, o idee bună să vă adresați medicului veterinar pentru sfatul nutrițional, mai ales dacă observați orice modificări ale sănătății animalului dvs. de companie.

Apa este, de asemenea, esențială pentru păstrarea sănătății câinelui. Asigurați-vă că câinele dvs. are întotdeauna acces la o cantitate de apă proaspătă și curată pentru a bea.

Un spațiu proprie

Câinii sunt animale sociale și, în general, nu sunt mulțumite atunci când sunt excluse de la unitatea de familie. Deși anumite circumstanțe pot cere câinilor să trăiască afară, majoritatea vor prospera când pot fi cu "oamenii lor în interior.

Câinele dvs. ar trebui să aibă o zonă a casei dedicată ca fiind propriul spațiu, cum ar fi a canisa, cutie sau pat. Acesta este locul în care câinele dvs. poate merge într-o perioadă de timp când lucrurile primesc puțin copleșitor. Setați regulile de la sol, să aplicați zonele limitate ale casei și să vă întâmpinați câinele în zone admise.

Dacă câinele dvs. petrece timp în aer liber, oferă acces la a Doggie usa sau o doghouse controlată de temperatură. Nu lăsați niciodată câinele dvs. nesupravegheat fără adăpost, mai ales în vremea extremă sau rece, deoarece acest lucru poate duce la consecințe grave ale sănătății.

Întreținere fizică

Păstrați câinele sănătos cu exerciții regulate și îngrijire veterinară preventivă. Stabiliți o rutină de exerciții, chiar dacă este doar o plimbare în jurul blocului o dată pe zi. În funcție de rasă, câinele dvs. poate necesita mai mult exerciții fizice pentru a arde energia suplimentară și a se menține în formă.

Stabiliți o relație bună cu un medic veterinar și programați o verificare a sănătății pentru câinele dvs. cel puțin o dată sau de două ori pe an. Destul de des, problemele potențiale pot fi identificate și tratate înainte ca câinele să prezinte semne de boală. În doar câteva vizite, veterinarul dvs. va cunoaște pe dvs. și câinele dvs. și să puteți face recomandări pentru orice întrebări de sănătate, nutriție sau de comportament pe care le aveți.

Fiecare nevoie de câine Îngrijirea de bază, cum ar fi scăldatul, periualizarea de dinți și tăierea unghiilor. Unii câini au nevoie chiar de tunsoare regulate. Găsiți un groomer de renume sau învățați să vă îngrijorați câinele acasă. Apoi, stabiliți un regim de îngrijire care se potrivește stilului de viață al câinelui și rămâne cu el.

Îngrijirea câinelui

Câinii prosperă pe structură și consistență. Formarea corectă este esențială pentru calitatea vieții câinelui dvs. Alegeți un program de instruire care funcționează pentru stilul dvs. de viață și nevoile câinelui dvs., apoi urmați cu el.

S-ar putea prefera să vă alăturați unei clase de antrenament cu un instructor profesionist sau doriți să aflați despre formarea câinilor pe cont propriu. Oricum, întăriți comportamentul bun și nu vă pedepsiți niciodată câinele atunci când sunt făcute greșelile inevitabile. Pedeapsa este contraproductivă și dăunează capacității câinelui de a avea încredere. Să fie consecvente și veți vedea rezultate pozitive.

Menținerea legăturii umane-canine este vitală pentru ca câinele dvs. să prospere și este o componentă majoră a îngrijirii de bază a câinelui pe care mulți oameni ignorează. Amintiți-vă că câinii domestici sunt animale sociale care au nevoie de interacțiune cu oamenii. A renunțat la timp pentru dvs. și câinele dvs. pentru a obliga în fiecare zi. Plătiți câinele, jucând cu jucării, vorbind sau mergeți la plimbare sau plimbare cu mașina sunt câteva moduri pe care le puteți întări și păstrați această legătură.

Când câinele dvs. trebuie să cheltuiască numai perioade lungi de timp, dați-i ceva de făcut. Mestecați sau jucării de distribuire a alimentelor pot ajuta la secția de plictiseală.

Prevenirea problemelor

Oricare dintre elementele de îngrijire a câinelui de bază poate fi personalizat la nevoile dvs. și ceea ce acceptă câinele dvs. Mulți proprietari de câini, de exemplu, găsesc asta Catedra de antrenament este esențială și acolo este locul în care câinele lor își petrece o mare parte din timpul ei singur. Apoi, unii oameni preferă mai mult un aranjament de viață deschis și își antrenează câinele pentru a se supune regulilor casei fără o cutie. Cheia de reținut este că, dacă ceva nu funcționează, există o alternativă pe care o puteți încerca să funcționeze perfect.

Este, de asemenea, important să fii răbdător cu câinele tău și să încerci să nu faci prea multe schimbări drastice toate simultan. Mulți câini prosperă pe rutină și supărătoare care pot duce la probleme de comportament.

Ori de câte ori aveți îndoieli cu privire la nevoile de bază ale câinelui, întrebați-vă medicul veterinar pentru sfaturi. Dincolo de preocupările legate de sănătate, veterinarii doresc să se asigure că animalele pe care le interesează trăiesc cât mai mult posibil, atât de mult mai mult decât dispuși să ajute la orice întrebări pe care le aveți.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Urmăriți acum: elementele de bază ale pedepsei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să ai grijă de nevoile de bază ale câinelui tău