Cum de a vă antrena câinele pentru a merge într-un singur loc

câine de ridicare picior pentru a urina pe iarbă

Câinii pot face o mizerie din curtea dvs. atunci când se eliberează oriunde vor. Câine de câine cauze pete maro pe iarbă și face gazonul dvs. mai puțin atractiv. Există, de asemenea, șansa că veți pierde niște poop cu scoopul, doar pentru a intra mai târziu. În plus, nu este foarte sanitar sau atrăgător să-și petreacă timpul în curte dacă câinele tău Are afacerea sa oriunde și peste tot, o preocupare deosebită pentru părinți. Din fericire, puteți învăța câinele dvs. să se elibereze într-o Domeniul de pot fi desemnați.

Alegeți un loc

Alegeți un loc de câine în afara zonelor de trafic ridicate ale curții dvs. Spotul pe care îl desemnați ar trebui să fie adecvat pentru dimensiunea câinelui dvs. O mică zonă ar putea fi bine pentru o jucărie sau câine de rasă mică, dar rasele mai mari vor avea nevoie de mai mult spațiu. Câinele dvs. nu va dori să-și păstreze peeing și să se potrivească într-o zonă mică care devine foarte mirositoare și murdară.

Uneori, un câine își va alege propriul loc. Dacă câinele dvs. se întoarce adesea într-o anumită zonă pentru a se elibera, încercați să faceți acest lucru zona de toaletă. Asigurați-vă că locul ales este realist pentru dvs. și pentru utilizarea dvs. de curte dorită.

Păstrați zona curată

Este important să păstrați zona de toaletă a câinelui. Puteți lăsa o grămadă în zonă în timpul antrenamentului pentru a lăsa câinele dvs. să știe că locul potrivit, dar asigurați-vă că nu lăsați mai mult decât atât. Dacă zona devine prea murdară, câinele dvs. poate privi să se elibereze în altă parte.

Tren pentru a merge la comandă

Una dintre cele mai ușoare căi de a instrui un câine pentru a merge doar într-un singur loc este de a Antrenează-o pentru a merge la comandă. Luați câinele pe o leșie la fața locului pe care doriți să o folosească și spuneți cuvântul Cue. Păstrați câinele în acel loc până când merge, apoi oferă o recompensă. Recompensa doar câinele când merge în acel loc special.

Limitează la un loc

La fel cum nu permiteți unui câine care nu este Housetrained Pentru a avea o alergare liberă a casei, un câine care nu a fost instruit să meargă într-un singur loc nu ar trebui să aibă rularea liberă a curții tale. Cea mai bună modalitate de a vă menține câinele de a merge în afara zonei pe care o alegeți este să o păstrați pe o lesă. Stați la fața locului pe care ați ales-o și așteptați până când câinele merge. Nu lăsați să exploreze alte zone ale curții până când se întâmplă acest lucru.

De asemenea, puteți utiliza garduri temporare pentru a bloca zona. Plasați câinele în zona închisă și dați-i tăgădui. Lăsați câinele dvs. din incintă, după ce și-a făcut afacerea.

Recompensa un comportament bun

Dacă câinele dvs. se eliberează în locul potrivit, dați-i a recompensă. De îndată ce câinele merge, laudă-o și lăsați-o de pe lesa să aibă ceva de joc în curte. Dacă câinele dvs. nu merge, scoateți-l înapoi și încercați din nou mai târziu. Nu permiteți câinelui dvs. rularea curții dacă nu a plecat încă.

Citiți limba corpului

În timpul vremii vă permiteți jocul de câine, asigurați-vă că îl supravegheați. Țineți un ochi pe câine limbajul trupului.

Majoritatea câinilor dau un semn că urmează să se elibereze. Ei ritm sau spin sau sniff. Dacă observați câinele dvs. angajându-vă în oricare dintre aceste comportamente în afara zonei de pottiere desemnate, întrerupeți-l și aduceți-o la locul potrivit.

Dacă câinele dvs. elimină înainte de a vă opri, opriți Playtime și aduceți puii în interior. Dacă câinele o ține și își face afacerea în zona corespunzătoare, nu uitați să o recompensați.

Probleme și comportament de verificare

Dacă câinele dvs. reușește să meargă în afara locului pe care îl alegeți, asigurați-vă că ați curățat-o rapid. Scoop poop sau urină de clătire cu un furtun.

Nu pedepsiți câinele prin certitudine sau lovire. În schimb, ignorați comportamentul și luați-o imediat înăuntru. Câinele dvs. va afla rapid că ameliorarea în locul potrivit înseamnă că ajunge să joace în timp ce mergeți oriunde altundeva aduce un sfârșit la un capăt.

Poti Dovada acestei formare Ori de câte ori nu sunteți acasă cu câinele dvs. De exemplu, atunci când vizitați casa cuiva, întrebați-i unde preferă câinele dvs. să meargă. Luați câinele la acel loc, dați comanda Potty și așteptați. Același lucru se poate face într-un parc public selectând un loc în afara locului. Desigur, trebuie să ridicați după câinele dvs., indiferent unde vă aflați.

Uita-te acum: De ce unele pui mănâncă poop?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a vă antrena câinele pentru a merge într-un singur loc