Toxine și câinele dvs

Câine mănâncă plante

Lumea câinelui tău este plin de mirosuri noi, atracții și aventuri. Împreună cu aceste experiențe noi vinoute și multe pericole. Aceste potentiale pericole sunt suficiente pentru a face o Proprietarul câinilor complet paranoic. Din fericire, există lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta Păstrați câinele sănătos și sigure. În primul rând, aflați ce substanțe și materiale sunt cel mai probabil să vă otrăvească câinele. Apoi, luați măsuri pentru a evita expunerea la câinele dvs. Cel mai important, fiți pregătit să acționați în mod corespunzător dacă câinele dvs. devine expus la o toxină sau otravă. Timpul este esențial!

01 din 07

Farmaceutice și multe altele

Există unele medicamente umane care sunt sigure pentru câini, dar multe altele pot fi grav dăunătoare câinelui dvs. Chiar și unele medicamente veterinare pot fi toxice dacă nu sunt utilizate în mod corespunzător. Înainte de a-ți administrați câinele, contactați întotdeauna medicul veterinar pentru instrucțiuni. O supradoză accidentală se poate dovedi fatală în funcție de substanță. De asemenea, amintiți-vă că câinele dvs. ar putea fi curios și destul de ciudat când vine vorba de deschiderea sticlelor de pilule. Păstrați toate medicamentele, vitaminele, ierburile și suplimentele.

  • 02 din 07

    Plante și flori otrăvitoare

    Multe tipuri de plante și flori pot fi otrăvitoare pentru câinele dvs. Efectele variază de la ușoare la severe, în funcție de tipul de instalație și de cantitatea consumată. Unele plante vor provoca doar o ușoară stomac deranjat, în timp ce altele pot provoca convulsii, comă sau chiar moarte. Aflați despre plantele din curte și cartier care sunt periculoase și asigurați-vă că câinele dvs. nu are acces la ei. În mod ideal, plantele toxice pe propria proprietate trebuie eliminate. Propunetorii sunt puțin mai ușor de controlat - pur și simplu nu păstrați plantele toxice în interiorul casei dvs. și ați eliminat riscul. Dacă intenționați să obțineți noi plante sau flori, cercetați-le înainte de timp pentru a afla dacă sunt sau nu toxice.

  • 03 din 07

    Alimente toxice și dăunătoare

    De mult timp a fost spus de către profesioniștii veterinari și de alți experți câini că "alimentele oamenilor" pot fi dăunătoare câinilor. Cu toate acestea, mulți proprietari de câini continuă să hrănească resturile de masă și alte alimente aleatorii la câinii lor. Adevărul este că unele alimente sunt sigure pentru câini. Sub îndrumarea unui medic veterinar (în special un nutriționist), câinii pot prospera pe o dietă de casă constând din alimente sănătoase specifice. Unele alimente sunt considerate, în general, nesănătoase pentru câini, dar anumite alimente sunt foarte otrăvitoare. Aflați ce alimente să evite înainte de a găti pentru câinele dvs. sau împărtășiți acei resturi. De asemenea, aveți grijă de mâncarea pe care o aruncați și cât de ușor poate accesa câinele dvs. de gunoi. Vă poate ajuta câinele să evite o boală gravă și să vă economisească o călătorie în camera de urgență.

  • 04 din 07

    Produse chimice periculoase

    Stilul de viață modern de astăzi implică utilizarea multor substanțe chimice. Cu substanțe cum ar fi agenții de curățare, antigel, rodenticide, Insecticide, îngrășăminte și multe altele. Pericolul potențial se răzbună în jurul valorii. Expunerea la substanțe chimice vă poate dăuna câinelui în moduri diferite. Câinele dvs. poate ingera substanțe chimice dăunătoare, inhalați fumul toxic sau intrați în contactul direct cu pielea cu substanțe caustice. Cea mai bună modalitate de a vă proteja câinele este de a examina mediul dvs. de acasă. Încercați să înlocuiți produse naturale nepericuloase, pentru produsele chimice actuale. Pentru pericolele chimice, nu puteți elimina, asigurați-vă că vă păstrați câinele în siguranță de la expunere.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Alte pericole de mediu

    În plus față de toxinele de mai sus, există mai multe lucruri potențiale în natură care pot provoca toxicitate. Acestea sunt adesea legate de alte creaturi. Bețurile de albine / viespe și mușcăturile de foc pot provoca reacții alergice în timp ce un păianjen și mușcături de șarpe poate fi foarte toxică. Alte pericole de mediu includ ciupercile, apa contaminată și lins sau mănâncă broaștele.

    Cheia prevenirii este de a vă păstra câinele în viziunea dvs. în orice moment. Nu permiteți ca câinele să se rostogolească și să țină ochii în zona din jurul dvs. în timp ce vă plimbați câinele. Câinii vor fi câini, iar nasul curios sunt obligați să exploreze, dar durează doar o clipă pentru a deveni o situație periculoasă.

  • 06 din 07

    Ce trebuie să faceți dacă apare otrăvirea

    Prevenirea este cheia. Faceți tot posibilul pentru a elimina toate sursele de toxicitate. Cu toate acestea, expunerea la toxine este încă posibilă. Este important să recunoaștem semnele de toxicitate și să acționați imediat. Știi Când să sunați la veterinar. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli, sunați oricum un veterinar. El sau ea vă poate sfătui la următorul pas, cum ar fi dacă sau nu Inducerea vărsăturilor. Încercați să aduni cât mai multe informații cu privire la otravă potențială (după cum permite timpul). Obțineți ambalajul din toxină și o probă a materialului ingerat dacă este disponibil.

  • 07 din 07

    Informații importante de contact

    În cazul expunerii la toxină, păstrați o listă de numere de telefon importante într-o locație vizibilă, ușor accesibilă. Salvați numerele la telefonul dvs. mobil, de asemenea. Asigurați-vă că siturile de companie și alte persoane care ar putea fi în casa dvs. sunt conștienți de locația listei. Următoarele numere de telefon trebuie incluse:

  • Veterinarul dvs. primar
  • Una sau mai multe clinici de urgență veterinare de 24 de ore din apropiere
  • ASPCA Poison Control: (888) 426-4435 (taxă posibilă)
  • Linia telefonică cu otravă PET: 800-213-6680 (Taxa posibilă)
  • Un număr de contact de urgență pentru dvs. și co-proprietarul câinelui (dacă este cazul).
  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Toxine și câinele dvs