Cum de a opri mestecarea în puii

Aur Retriever Puppy Sitting pe canapea acoperită cu pene de pernă

Pentru cățeluși, întreaga lume este o jucărie de mestecat. Puppies, Ca și bebelușii, explorați lumea cu gura lor. Din păcate, explorările lor nu se limitează la propriile lor jucării. Pantofii, mobilierul, jucăriile copiilor, și orice altceva din jurul casei dvs. sunt un joc corect pentru un catelus dentih.

Din păcate, catelul dvs. poate mesteca lucruri care le pot face rău. Puteți pune a Opriți-vă la comportamentul distructiv al catelului, Dar este nevoie de timp și o formare consecventă.

De ce se mestecă puii?

De cele mai multe ori, mestecând este un comportament normal pentru cățeluși și câini și servește multe scopuri, cum ar fi consolidarea fălcilor și ameliorarea anxietății.

Ca și bebelușii, puppies experiența disconfortului în timp ce dentiția, și gnawing sau mestecând lucrurile oferă o ușurare. Plictiseala este un alt motiv pentru care puii mestecau. Câinii sunt animale sociale și au nevoie de stimulare pentru sănătatea lor mintală. Dacă nu vă exercitați destul de pui sau acordați-i suficient unu-la un moment dat, poate solicita atenție prin mestecarea obiectelor necorespunzătoare.

Cum să opriți mestecarea distructivă

Nu există multe alte afecțiuni decât dentiția care provoacă un cățel să mestece lucrurile, dar merită o excursie la veterinar doar pentru a fi sigur. În cazul în care medicul veterinar oferă un conservă de sănătate curată, există mai multe moduri de a împiedica ca catelul să vă distrugă locuința.

Puppy-dovada casa ta

Puii nu ar trebui să aibă rularea completă a casei dvs. până când nu sunt instruiți complet. Mulți oameni aleg să folosească bucătăria, deoarece este mai ușor să curețe accidentele pe o podea necinstită.

Odată ce ați decis asupra zonelor în care va fi permis ca catelul dvs. să se joace, să se uite bine în jur și să înceapă capelul. Ridica sau mutați orice obiecte pe care catelul tău ar putea decide să mestece. Coborâți la nivelul câinelui pentru a vedea ce ar putea face apel la el. Scoateți sau acoperiți firele electrice, plantele de uz casnic, gasele de gunoi, jucăriile pentru copii și orice altceva nu doriți ca catelul dvs. să mestece sau să bată peste.

Cratează-ți catelul tău

In timp ce Catedra de antrenament este de obicei discutată în ceea ce privește Formarea casei, Este, de asemenea, un instrument bun pentru a reduce puii distructivi. Când nu poți să-ți supraveghezi catelul, cratingul poate să-l păstreze și acasă în siguranță. Dacă nu aveți o cutie, puteți să vă limitați câinele într-o cameră mică, cu o baie, cum ar fi o baie sau o bucătărie.

Oferiți-vă catelul dvs. cu jucării

Mestecarea permite puii să ușureze durerea dentită și se ameliorează plictiseala. Pentru a împiedica că catelul dvs. să obțină obiceiul de mestecare necorespunzătoare, asigurați-vă că o oferiți cu o mulțime de lucruri potrivite pentru a mesteca.

Jucăriile care funcționează bine pentru cățeluși sunt jucăriile de cauciuc cu un centru gol, animalele umplute cu ramificatoarele interioare și oasele din Nylon. Evita oase animale, copite și coarne.

Nu oferiți pantofilor sau șosetelor vechi ca jucăriile - probabil că veți provoca confuzie între care pantofii sunt în regulă pentru mestecare și care sunt în afara limitelor.

Există unele controverse asupra siguranței obiectelor cum ar fi Rawhides, urechile porcului și alte mestecați comestibile. Asigurați-vă că discutați cu medicul veterinar înainte de a da oricare dintre aceste elemente la catelul dvs.

Rotiți jucăriile câinelui

Deoarece puii mestecă să atenueze plictiseala, este o idee bună să vă rotiți jucăriile câțiva dvs. la fiecare câteva zile. Un catelus va căuta ceva nou și interesant să-și scufunde dinții. Schimbându-și periodic jucăriile în jurul valorii, o veți menține interesat de lucrurile pe care le doriți să mestecați și va fi mai puțin probabil să înceapă să-i dau pe dulapurile de bucătărie.

Oferiți un swap

Încercați să oferiți catelul dvs. un tratament în schimbul oricărui obiect inadecvat pe care îl are în gură. Aceasta este o modalitate bună de a-ți instrui câinele pentru a învăța comanda "da" dacă o repetați înainte de a da tratamentul. De-a lungul timpului, catelul tău ar trebui să învețe că "da" înseamnă "Dă-mi acel lucru în gura ta!"

Doar ai grijă să nu-ți aduci catelul cu laudă când schimbă obiectul necorespunzător pentru un tratament. Nu vrei să-l transformi într-un joc în care catelul tău se așteaptă o recompensă pentru a mesteca lucrurile greșite.

Redirecționați catelul dvs

Când vedeți că catelul dvs. începe să mestece ceva nepotrivit, nu-l certă. În schimb, mutați catelul departe de obiect și redirecționați-l la ceva ce doriți să mestecați. Faceți ca jucăria ca catelusul dvs. să fie mai interesantă prin stoarcerea unei jucării scârțâitoare sau scuturați un os în timp ce vorbiți cu el într-un ton fericit de voce. Dați puilor o mulțime de laudă pentru mestecarea jucăriilor sale.

Dacă credeți că catelul dvs. este dentih, puteți să-i dați o versiune câinelui unui inel de dentanțare: atenuați o cârpă - apoi puneți-o în congelator timp de aproximativ o oră. Dă-i catelul tău să tragă și să mesteci, permițând frigul să-și calmeze gingiile.

Dă-ți puppy o mulțime de exerciții fizice

Un catelus obosit este un catelus fericit. Asigurați-vă că vă oferiți destul de multă joc de joc și timp. Dacă ar fi avut totulPuppy Vaccinări, face plimbare parte din rutina zilnică a câinelui. Dacă lăsați la dispozitive proprii, catelul dvs. va începe să caute modalități de a arde energia. Acest lucru duce la un comportament distructiv. Un catelus care devine regulat exercițiu este mult mai probabil să se comporte bine.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Urmăriți acum: elementele de bază ale pedepsei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a opri mestecarea în puii