Cum să alegeți câinele drept pentru dvs

Ești gata să alegi câinele drept pentru tine? Aducerea unui nou câine în viața voastră este o decizie majoră. În primul rând, asigurați-vă că sunteți gata pentru un câine Înainte de a începe procesul. De asemenea, este esențial să înțelegeți Costul proprietății câinilor. Dacă ați decis că timpul este corect, felicitări! Acum este timpul să vă dați seama ce tip de câine este potrivit pentru dvs.

Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare înainte de a alege un câine. Cel mai important, examinați stilul dvs. de viață actual și luați în considerare ce ajustări doriți să faceți pentru un câine. Uită-te la nevoile familiei tale, mai ales dacă ai copii, rude mai vechi, sau alte animale de companie. Oamenii cu alergii, sau cei care preferă câini de vărsare scăzută, ar putea dori să se uite Hipoalergenic de rase de câine.

Apoi, gândiți-vă la dimensiunea ideală, la nivelul energiei și la vârsta noului dvs. câine. Amintiți-vă că obținerea unui câine necesită un angajament ferm Proprietatea de câine responsabilă. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun câine pentru dvs. și familia dvs.

mărimea

S-ar putea să știți deja că doriți un câine mic că puteți purta în jur sau, ați putea avea inima dvs. setată pe un mare sau Rasa de câine gigant. Dacă nu puteți decide, atunci poate un câine de dimensiuni medii este o alegere bună.

Amintiți-vă că unele câini mici sunt delicate și vulnerabile. Fiind pătat sau nu poate provoca vătămări grave. De asemenea, câinii mici pot fi mult mai sensibili la temperaturile mai reci, deci fiți gata să le ajutați să le mențineți calde. Nu uitați că câinii au nevoie Instruirea cu ascultare de asemenea! Unii câini mici pot dezvolta atitudini "câine dur", aparent pentru a compensa dimensiunea lor mică. Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru această posibilitate.

Câinii foarte mari au nevoie de un spațiu mai mult pentru a vă deplasa. Câini mari, fericiți cu cozi lungi, biciului au nevoie de "spațiu de vânătoare" pentru a evita rănirea coastei sau deteriorarea obiectelor de uz casnic. O altă considerație este cheltuielile: Câinele mai mare, lucrurile mai scumpe cum ar fi hrana pentru câini, consumabile de câine, și tratamentele medicale devin. Instruirea este, de asemenea, un factor cheie aici. Dacă obțineți un cățeluș de rasă mare sau gigant, care este permis să se comporte ca un câine de lapte când este tânăr, el va crește să meargă peste tot, literalmente!

Nivelul de activitate

Probabil știți deja că câțiva câini au mai multă energie decât alții. Nivelul de activitate al unui câine este adesea determinat de rasă, dar nu înseamnă că vă puteți baza pe rasă singur pentru a determina cât de energic ar putea deveni câinele dvs. Fiecare câine are nevoie de rutină exercițiu, Indiferent de rasă sau dimensiune, asigurați-vă că puteți oferi acest lucru. Dacă știți că nu vă puteți angaja mai mult de una sau două plimbări casual pe zi, atunci probabil că veți fi mai bine cu un câine de energie mai mic, cum ar fi un Hound Basset. Dacă sunteți în căutarea unui câine care poate fi un partener de jogging, concurent de agilitate sau "câine disc", ia în considerare o rasă ca Collie de frontieră.

Fiți dispuși să ajustați cantitatea de exercițiu și atenția pe care îi dați câinele dacă este necesar. Un câine care se latră în mod constant, săpând curtea, distrugându-vă casa sau acționând într-un alt mod este cel mai probabil nevoit de activități suplimentare. Mulți Probleme de comportament sunt rezultatul excesului de energie. Din păcate, mulți câini sunt renunțați sau chiar eutanasi din cauza unei probleme de comportament care ar fi putut fi ușor evitată cu o cantitate adecvată de exerciții și atenție.

Vârstă

Puppies necesită cea mai mare cantitate de formare și atenție, mai ales în primele șase luni. Fiți pregătiți să vă dedicați mult timpului spargere și ridicarea noului dvs. catelus. Câinele dvs. va avea probabil o mulțime de accidente în casă și probabil că va mesteca mobila și lucrurile personale. Aceste probleme vor rezolva treptat cu formare dedicată, dar răbdarea este o necesitate. De asemenea, trebuie să fiți conștienți de faptul că catelul dvs. ar putea crește pentru a fi diferit decât v-ați așteptat, mai ales dacă adoptați a Câine de rasă mixtă. Acest lucru nu este neapărat un lucru rău, doar ceva de ținut în minte.

Câini adulți poate fi o alegere excelentă. Un adult ar putea fi o alegere mai bună dacă doriți să aveți o idee bună despre nivelul real al energiei, atitudinea și temperamentul noului dvs. câine. Doar pentru că câinele este un adult nu înseamnă că este instruit, Deci, ar trebui să așteptați încă un anumit grad de formare dedicată la început. Din fericire, multe Câini adulți au fost instruiți și socializați într-o oarecare măsură și se pot adapta cu ușurință la noile lor vieți în casele lor pentru totdeauna.

Câini de rang înalt nu ar trebui să fie uitat! Salutând un câine senior în casa dvs. poate fi un mod minunat de a aduce bucurie anilor de aur ai unui câine. Din păcate, câinii de rang înalt sunt mai puțin probabil să fie adoptați și adesea ajung să-și trăiască viața în adăposturi sau să fie eutanasiate.

Un câine senior poate face un partener minunat dacă sunteți în căutarea unui câine de energie mai scăzut. Este totuși important să știți că nevoile dvs. de câine senior atentie speciala, mai frecvente verificări veterinare și este mai probabil să dezvolte probleme de sănătate care se adresează timpului de cost și bani. Spre deosebire de un catelus sau câine pentru adulți, Trebuie să știți că nu veți avea cât mai mulți ani cu câinele dvs. senior. Dacă sunteți dispus să acceptați responsabilitățile, luați în considerare adoptarea unui câine senior. Poate fi unul dintre cele mai compasiune lucruri pe care le puteți face pentru aceste creaturi prețioase.

Rasă

Câinii de pâine sunt incontestabili populari. Mulți oameni sunt atrași de o rasă de câini specifică din diverse motive. Poate că ați fost ridicați în jurul rasei sau ați petrecut mult timp cu rasa în viața voastră. Poate că vă place cu adevărat modul în care există o anumită aspect și acte. Sau, ați putea simți că rasa este potrivită pentru dvs. pe baza a ceea ce ați citit sau ați auzit despre rasă. Dacă doriți un câine pură, asigurați-vă că cercetați bine rasa. Determinați dacă sunteți dispus să luați potențiale provocări cu temperament, nevoi de îngrijire și probleme de sănătate. Asigurați-vă că rasa va fi se potrivesc cu familia ta și stilul de viață, inclusiv alți câini. Apoi, asigurați-vă că căutați o Crescător de câini responsabili.

Câini de rasă mixtă pot deveni adăugiri minunate față de lumea voastră. Combinația a două sau mai multe rase de câine poate echilibra adesea personalitățile și caracteristicile fizice. Doar asigurați-vă că vă așteptați la neașteptate, mai ales dacă adoptați un "catelus de lire sterline."Nu există nici o modalitate de a ști exact cum va arăta cățelul dvs. atunci când va fi crescut și nu puteți prezice problemele de sănătate. Mulți experți consideră că câinii de rasă mixtă se termină cu mai puține probleme de sănătate decât câinii de rasă pură. În general, acestea tind să fie bune și inteligente. În plus, adoptarea de obicei a unui câine de rasă mixtă înseamnă că salvezi câinele eutanasie sau o viață de adăpost singuratică!

Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să alegeți câinele drept pentru dvs