Top 10 comenzi de instruire a câinilor de bază

O femeie tânără îi învață pe tânărul câine de munte Bernese cum să stea în pădure

In timp ce Instruirea câinelui, Este important să vă petreceți timpul să învățați câinele anumitor acțiuni. Acestea sunt numite "indicii" sau "comenzi."Există mai multe comenzi de formare de bază de câine pe care fiecare câine ar trebui să știe. Aceste indicii vă pot ajuta să vă păstrați câinele sub control și să vă dați câinelui un sentiment de structură și ordine. De asemenea, vă pot ajuta să gestionați o varietate de Probleme de comportament comune. În unele cazuri, un cuvânt de comandă bine plasat poate chiar să salveze viața câinelui tău.

01 din 10

Unul dintre cele mai importante aspecte ale instruirea unui câine se asigură că atenția sa rămâne pe tine. Învățați-vă câinele uite sau priveste-ma comanda, astfel încât să puteți obține întotdeauna câinele dvs. să vă concentrați asupra dvs., indiferent de distragerile prezente. Utilizarea acestei Cue vine foarte la îndemână atunci când vă predați alte comenzi ale câinelui.

  • 02 din 10

    Rechemarea de urgență vă asigură că câinele dvs. va apărea atunci când o numiți în orice situație. Se utilizează numai în situații de urgență, cum ar fi atunci când câinele dvs. este pe punctul de a alerga în fața unei mașini în mișcare. Instruirea unui câine să vină într-o situație de urgență, își poate salva viața. Aceasta este o comandă diferită de rechemarea simplă, adesea numită Veniți comanda.

  • 03 din 10

    Veniți comandă sau rechemare, vă poate salva de la o mulțime de agravare și frustrare. Puteți să-l folosiți pentru a veni câinele dvs. dacă se alunecă din lesa, pentru a ajunge să vină repede în interiorul curții sau să vină pentru unele înghesuiți sau timp de joc. Asigurați-vă că cereți doar câinelui să vină la dvs. pentru lucruri bune. În acest fel, va fi întotdeauna fericit să vină pe Cue. Practicați acest lucru frecvent pe tot parcursul vieții câinelui, recompensând conformitatea cu lauda și tratează atunci când este disponibilă.

  • 04 din 10

    Cu mine este o comandă de antrenament câine folosit pentru a vă menține câinele să tragă pe lesa. Aceasta înseamnă că câinele tău merge în ritm cu tine într-o manieră relaxată. O lesă liberă Mersul câinelui tău mult mai distractiv și face mai probabil că veți obține câinele pentru Exercițiu și socializare are nevoie. Puteți folosi orice cuvânt sau frază pentru a însemna același lucru. În loc să spună "cu mine", unii oameni folosesc comanda "ușor" sau "fără tragere."Alegeți ceva ușor de amintit și suficient de simplu pentru ca câinele dvs. să înțeleagă.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Lăsați-l este comanda de bază de formare câine pe care o folosiți pentru a spune câinelui dvs. să nu ridice ceva ce se apropie. Această comandă poate împiedica să mănânce ceva dăunător sau să vă ajute să salvați perechea preferată de pantofi de la a fi mestecat. Acest Cue este cel mai bine folosit când observați ceva care vă poate interesa câinele dvs., dar câinele dvs. nu a luat-o încă. Dacă câinele dvs. preia ceva înainte de a putea spune "lăsați-l", apoi comanda dați-l o poate proteja de ingerarea accidentală a lucrurilor periculoase.

  • 06 din 10

    Formarea unui câine la dați-l înseamnă că va renunța la orice a fi luat în gură. Ca lăsați-l comanda, dați-l vă poate salva câinele de la ingestind tot ce este otrăvitor sau poate provoca vătămări. Această comandă poate, de asemenea, să o păstreze de la mestecarea posesiunilor dvs. atâta timp cât sunteți în jur pentru ao prinde. Practicați acest lucru frecvent, înlocuind ceea ce ați luat de la gura câinelui dvs. cu ceva foarte recompensat, cum ar fi o jucărie sau un tratament delicios.

  • 07 din 10

    Comanda de sit este de obicei prima poruncă oameni învață câinii lor. Se pare destul de de bază, dar poate juca un rol important în gestionarea comportamentelor nedorite. De exemplu, un câine nu poate sta și sară în același timp. Prin instruirea câinelui dvs. pentru a sta, ați început munca necesară pentru a împiedica sărituri. De asemenea, instruirea câinelui dvs. pentru a vă putea ajuta să se stabilească și să se relaxeze când este necesar.

  • 08 din 10

    intinde-te comanda este importantă din mai multe motive. În primul rând, la fel ca comanda de sit, este incompatibilă cu anumite comportamente nedorite. Un câine nu poate sări și Surf Counters În timp ce se află în jos. Prin învățarea acestuia să se așeze la comandă, aveți un instrument pentru a gestiona mai multe probleme comune de comportament. De asemenea, promovează relaxarea pentru câinii excitați.

    Lie jos servește ca bloc de construcție pentru alte comportamente. De exemplu, înainte de a putea instrui un câine la rostogoli sau Du-te la locul lui, Trebuie să știe cum să se culce.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    stau comanda este utilă în multe situații. Vă poate păstra câinele de sub picioarele dvs. sau poate să-și salveze viața, împiedicându-i să intre în situații periculoase. Dacă câinele dvs. știe cum să stau În Cue, puteți gestiona comportamentul său bine în public și privat. De asemenea, vă poate permite să lăsați câinele de pe lesa în anumite situații când trebuie să rămână în continuare.

  • 10 din 10

    Când îți dai câinele aștepta comanda, spui asta să nu avanseze până nu-i dai bine. Este perfect pentru păstrarea unui câine de la șurubul dintr-o ușă, cu cutia sau mașina. Aștepta spune câinelui tău ceva ce vrea să vină, dar trebuie să fie încă să o primești. Acest indiciu este similar cu stau dar dă câinii tăi puțin mai multă libertate în așteptare.

  • Poți să-ți antrenezi câinele pentru a opri urmărirea
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Top 10 comenzi de instruire a câinilor de bază