10 Sfaturi pentru a vă ajuta să vă antrenați catelul

Aici mergeți uman, puteți avea laba mea

Felicitări pentru noul dvs. catelus! Dacă acesta este primul tău câine, Bine ați venit în lumea minunată a proprietății câinilor. Puii sunt o mulțime de distracție, dar și ei iau mult de lucru. Există multe lucruri că catelul dvs. trebuie să prospere- pregătire adecvată este unul dintre cele mai importante dintre acestea.

Puppy Formarea poate părea copleșitoare. Există atât de mult pentru un nou catelus de învățat. Să nu vă faceți griji! Aceste sfaturi vă pot ajuta să navigați pe Puppy Training, astfel încât noul dvs. animal de companie să devină un membru fericit și sănătos al familiei dvs.

01 din 10

Socializarea este exact ceea ce sună: Este vorba despre obținerea câinelui tău și de a experimenta oameni noi, Locuri și situații. Puii care sunt bine socializați de obicei devenind adulți bine ajustați. Multe dintre cele mai frecvente preocupări de comportament la câini pot provoca o lipsă de socializare precoce corectă, cum ar fi frică, agresiune, și Barking excesiv.

Este important să vă luați catelul dvs. la o varietate de oameni, animale, locuri, atracții și sunete, astfel încât el nu va reacționa prost pentru ei ca adult. În plus, este esențial ca dvs Puppy-ul este obișnuit să fie manipulat în diverse feluri. Acest lucru vă va ajuta pe catelul dvs. să se simtă mai confortabil în locuri precum VET și Groomer.

  • 02 din 10

    Cei mai mulți proprietari de catelusi noi au pus housebreaking pe lista lor de priorități. La urma urmei, este frustrant Când câinele tău se află în casă. Formarea casei este unul dintre primele lucruri pe care le veți lucra cu noul dvs. catelus. Ia-ți catelul la un început bun, punându-l pe un program regulat. Hrăniți-l în momente similare în fiecare zi. Luați-l afară la Potty de fiecare dată când mănâncă, băuturi sau se trezește dintr-un pui de somn.

    Rețineți că pedeapsa nu are de obicei efectul dorit. Lucrurile ca cercetarea sau frecarea unui nas al unui pui în mizeria lui se vor speria sau îl vor confunda. O metodă mai bună de agresiune a unui cățeluș este să-l răsplătească cu laudă, tratează și jocul când el se eliberează în locul potrivit. O cutie poate fi, de asemenea, un instrument de lux util.

    Cum se utilizează PET PET și Remover miros
  • 03 din 10

    O cutie este folosită pentru a limita un catelus când nu îl puteți supraveghea. Dacă catelul dvs. este dat suficient timp să se simtă confortabil în cutia lui, Poate deveni unul dintre punctele sale preferate. Cutii pot ajuta la prevenirea catelusului dvs. de a dezvolta obiceiuri proaste ca inadecvate mestecând sau murdărirea.

    Cutii sunt, de asemenea, instrumente bune pentru instruirea casei. Majoritatea câinilor nu se vor scuti în același loc în care dorm. Dacă câinele dvs. este în cutie când nu este afară cu dvs. sau sub supravegherea voastră în casa voastră, puteți să vă opriți sau chiar să evitați obiceiul să mergeți în interior.

  • 04 din 10

    Confecționare

    Un catelus nu ar trebui să fie păstrat în cutia sa mai mult de câteva ore la un moment dat. Cu toate acestea, el nu ar trebui să aibă rularea completă a casei, chiar și atunci când sunteți acasă să-l supravegheați. Există prea multe lucruri într-o casă pentru ca un catelus să mestece, să se ascundă sub sau să se rătăcească. Îndepărtați-l într-o bucătărie sau o altă cameră mică, cu o ușă sau o poartă pentru copii, poate merge mult timp în prevenirea călugărului dvs. de a dezvolta obiceiuri proaste.

    Amintiți-vă, un cățeluș care are ocazia să facă ceva ce găsește plăcut, cum ar fi gnawing pe mobilierul tău, este mai probabil să repete comportamentul. Confiniția îl împiedică să obțină aceste oportunități.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Puii iubesc să mestece. Aceasta probabil nu este veste la majoritatea oamenilor, în special a celor cu un nou catelus acasă. Mai degrabă decât să încerci să împiedice un cățeluș de mestecat, să-l învețe ce lucruri sunt potrivite pentru mestecat.

    Confiniția este unul dintre instrumentele din arsenalul dvs. atunci când vine vorba de mestecare. Vă permite să împiedicați că catelul dvs. să aibă ocazia de a mesteca mobilier, pantofi, jucării sau orice altceva pe care nu îl doriți să aibă.

    Redirecționându-l la el jucăriile adecvate este o altă parte a pregătirii de mestecat. Nu este suficient să-i spui câinelui tău "nu" când ridică ceva ce nu vrei să aibă. În schimb, trebuie să-l redirecționați la ceva el poate sa au, ca a câine mestecând sau un kong.

  • 06 din 10

    Inhibarea mușcăturii este o parte importantă a formării de catelus. Aceasta implică învățarea câinelui tău pentru a-ți folosi ușor dinții. Puii încep să învețe inhibarea mușcăturii de la mamele lor și prin interacțiunea cu littericulatele. Multe pui au nevoie să continue să învețe acest lucru odată ce intră într-o casă. Începeți să învățați inhibarea mușcăturii de catelus, permițându-i să-și folosească gura când te joci cu el, terminând timpul de joc dacă își folosește dinții prea tare. Odată ce catelul tău învață că distracția se oprește când musca prea tare, ar trebui să începi să-l vezi folosind gura mult mai ușor. De asemenea, puteți încerca să lăsați un sunet de yelp să-i reamintească să fie atent.

    Inhibarea mușcăturii este importantă deoarece vă menține în siguranță de la acei dinți de cățeluși de ac. De asemenea, ajută la prevenirea unei mușcături grave să apară când catelul dvs. crește până la vârsta adultă. Ar trebui să simtă vreodată nevoia de a-și folosi dinții pentru a se apăra, învățându-vă Puppy Hite Inhibition poate însemna diferența dintre un nip inofensiv și o mușcătură gravă.

  • 07 din 10

    În timpul formării, puii răspund mai bine la consolidarea pozitivă decât pedeapsa. Pedeapsa poate opri comportamentul nedorit, dar nu-i spune căței ceea ce vrei să facă de fapt. Punctele dure pot duce chiar la probleme de comportament, cum ar fi teama sau agresiunea. Armarea pozitivă face ca catelul dvs. să vrea să facă mai multe lucruri pe care le doriți să le facă.

    Este destul de ușor să-ți aduci catelul să repete comportamentele pe care le-ai placut recompensând-l cu laudă, tratamente și jocuri. Ignorați sau redirecționați catelul dvs. atunci când el este greșit și recompensa un comportament bun. În curând, catelul dvs. va oferi un comportament bun în mod regulat.

  • 08 din 10

    Când pregătiți un catelus, aveți capacitatea de ao învăța un comportament bun înainte de a începe să dezvolte unele dintre cele mai frecvente probleme de comportament. Începeți pe piciorul drept oferind catelul dvs. cu o mulțime de jucării, exerciții și instruire interesante. Un catelus lăsat să-și găsească propria sursă de divertisment este mai probabil să se angajeze în comportamente inadecvate.

    De asemenea, puteți utiliza Ascultă de bază comenzi pentru a preveni problemele comune de comportament câine. De exemplu, puteți să vă întrebați că catelul dvs. să stea mai degrabă decât să-i permită să sară când umbli prin ușă. Prin predarea comportamentelor adecvate pentru catelus, puteți preveni multe dintre cele mai frecvente probleme de comportament.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Puii sunt capabili să înceapă să lucreze la Ascultă de bază De îndată ce îi aduceți acasă. Indicațiile de instruire și comenzile ajută la asigurarea unui sentiment de structură și set de reguli necesare pentru catelul dvs.

    Utilizați armarea pozitivă pentru a începe să lucrați la comenzile de instruire a câinilor de bază și, curând, catelul dvs. va fi capabil sta, intinde-te, și Veniți la comandă. Aceste comenzi de bază vor merge mult timp în a-ți ajuta catelul să crească într-un câine adult bine comportat.

  • 10 din 10

    Puppy Gradinden este un nume uneori dat Clase de formare pentru câini concepute special pentru puii. Una dintre cele mai bune modalități de a lucra la toate aspectele de formare a catelului se află într-o clasă de formare a catelului. Aceste clase oferă, de obicei, un pic de tot discutat aici: Socializare, Housebreaking, ascultare de bază, prevenirea comportamentului problemei și multe altele. Cel mai bine, este făcut sub supravegherea unui experimentat antrenor de câini Deci, vă faceți griji mai puțin despre catelul dvs. având o experiență negativă în timpul antrenamentului.

  • Urmăriți acum: elementele de bază ale pedepsei

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Sfaturi pentru a vă ajuta să vă antrenați catelul