Cum să mori un catelus

Puppy îngrijirea și păstrarea spionului pentru câini de copil necesită mai mult decât o periaj rapidă. Unele rase de catelus au mai multa grija de haina decat altii, in timp ce unii pot avea "picurare uscata". Puppy Grooming nu numai că include periați cățelul, dar, de asemenea, poate necesita pui de baie, curățenie pentru urechea câinelui, îngrijirea ochilor, tăierea ghearelor, atenția anală a glandei și chiar cum să periați dinții câini. Aceste articole vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie, inclusiv sfaturi pentru păstrarea câinelui dvs. și simțirea celui mai bun.

01 din 10

Acest articol de Louise Kerr oferă Step Peste Puppy Grooming Sfaturi pentru a vă ajuta ca catelul să învețe să învețe Acceptați manipularea și obișnuiți-vă cu echipamentul de îngrijire. Care ajută la prevenirea călugărului să se simtă speriat atunci când se duce la groomers și chiar încurajează puii să se bucure de experiență.

  • 02 din 10

    Diferite tipuri de cățelușuri sportive distinctive. Cerințele de îngrijire variază între aceste exemple blande. Acest articol explică ce să se aștepte și să se pregătească în ceea ce privește îngrijirea straturilor dacă aveți un cățeluș scurt, unul cu un strat dublu gros, o haină cu firma, cu blană cu blană.

  • 03 din 10

    Acest articol explică ce blană de catelus, tipurile de fire de păr într-un strat de câine și cum crește și funcționează pentru a vă proteja catelul. Aflați despre blană, păr, mușchi, ciclu de creștere și mai mult în acest articol despre blana de catelus.

  • 04 din 10

    Face ca puii? Aflați despre procesul de creștere a părului și vărsarea, ceea ce provoacă vărsarea și când, cum, și de ce puii vărsați în acest articol.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Fiecare catelus la un moment dat sau altul devine un pic grubby si poate beneficia de o baie. Acest articol explică modul de scăldarea unui catelus, precauțiile pe care ar trebui să le luați și ce rase ar putea necesita mai multă timp de baie decât altele.

    Cum se utilizează spălarea animalelor fără apă
  • 06 din 10

    Eliminarea mirosului skunk

    Puii sunt creaturi curioase și, dacă ar fi oferit ocazia, poate decide să facă prieteni cu a sconcs. Mirosul Skunk rezultat poate fi o provocare pentru a elimina. Multe produse comerciale sunt disponibile pentru a elimina mirosul skunk. Există, de asemenea, o rețetă simplă pentru a crea o soluție de-skunk pentru cățelul tău skunked. Citiți acest articol pentru a afla mai multe despre cum să eliminați mirosul skunk de la catelul dvs.

  • 07 din 10

    Puppy Glandele anale sunt situate sub coada câinelui și oferă un miros de semnătură care identifică catelul dvs. altor câini. Acest miros este destul de picant, iar la unele pui pot deveni o problemă cu Stinky sau mai rău. Glandele anale sunt exprimate în mod normal în timpul defecării. Uneori se înfundă, totuși, și trebuie să fie exprimate manual. Citiți acest articol pentru a afla ce este implicat și cum să-și exprime glandele anale.

  • 08 din 10

    Puppy Grooming implică, de asemenea, păstrarea ghearelor și a labe sănătoase, inclusiv Trupe de unghii. Când unghiile de catelus li se permite să crească prea mult, ei pot prinde obiecte, pauză sau lacrimă și provoacă durere severă. Citiți acest articol pentru a afla cum să Clip Glaws Puppy, Învățați câinele copilului să accepte procedura și să împiedice problemele de gheare sau de unghii pe măsură ce crește.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Cum să curățați urechile în siguranță

    Urechile de catelus ar trebui să arate roz fără pielea roșie sau dură, miros curat, și au doar o cantitate mică de ceară ureche (dacă există). Diferitele rase de catelus necesită o îngrijire a urechii diferite, în funcție de cățeriile sunt erect (prick) sau picătură (floppy) și dacă au părul care cresc în sau în jurul urechii. Acest articol explică cum să vă curățați urechile catelului și să le păstrați sănătoși.

  • 10 din 10

    Puppy Dental Care este important deoarece mulți câini adulți dezvoltă probleme dinte după vârsta de patru ani. Periajul dinților cățelușului este cel mai bun mod de a păstra gura și dinții sănătoși și curați și instruiți-l să accepte manipularea gurii poate fi făcută cel mai bine în timpul puppyhood. Aceste articole descriu atunci când puii își iau dinții de lapte și dinții adulți, probleme dentare pentru a urmări și cum să vă periați dinții cățelușului.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

    Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să mori un catelus