Pregătirea alimentelor de catelus de casă

Homemade Catelushing Food

Toți puii în creștere au nevoie de propriu-zis nutriție. in orice caz, Alegerea Dieta potrivita pentru catelusul tau poate fi o sarcina copleșitoare. Nu sunt negri că cumpărarea comercială Puppy Food este mai ușor. Este destul de convenabil să se toarne doar o scoică de Kibble într-un castron sau să deschideți o cutie. Cu toate acestea, în urma reamintelor alimentelor de câine comerciale, mulți proprietari de animale de companie au ales să-și pregătească propriul hrană pentru câini. Homemade Puppy Food vă poate salva un pic de bani și vă permit să vă designați la personalizarea unei diete care se potrivește nevoilor cățelușului. Când alegeți să vă hrăniți mâncarea pregătită de cățeluș, este nevoie de o anumită sumă de angajament din partea dvs. Asigurați-vă că aveți timp să pregătiți alimentele în mod corespunzător și în mod regulat. Există o mulțime de care trebuie să știți înainte de a putea începe să vă hrăniți câinele o dietă adecvată de casă.

Este alimente de casă sănătoase pentru puii?

La fel ca oamenii, câinii au cerințe calorice specifice și au nevoie de anumite vitamine și minerale pentru a rămâne sănătoși. Puppies au nevoi și mai specifice pentru a crește la o rată adecvată și să prospere. Alimentele pe care vă hrăniți catelul dvs. trebuie să fie complete și echilibrate. De asemenea, trebuie să fie conceput pentru a sprijini creșterea.

Una dintre cele mai mari greșeli proprietarii de animale de companie face atunci când decid să hrănească dietele pregătite la domiciliu nu urmărește rețetele potrivite (sau, nu după o rețetă). Pregătirea dietei de catelus dreapta este despre mai mult decat doar hranirea unor calorii suficiente. De asemenea, trebuie să aibă echilibrul adecvat de proteine, grăsimi și calorii pentru un catelus în creștere. Dieta trebuie să conțină, de asemenea, cantitățile potrivite de vitamine și minerale.

Când începeți să dezvoltați o dietă pregătită la domiciliu, asigurați-vă că catelul dvs. primește tot ceea ce are nevoie în dieta sa păstrați-o cât mai sănătoasă posibil și ajută-l să crească. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să vă consultați cu medicul veterinar. S-ar putea chiar să doriți să cereți o trimitere la un nutriționist veterinar.

Lucrul cu un veterinar, puteți proiecta o dietă care îndeplinește toate nevoile dvs. nutriționale ale catelului. Veterinarul dvs. poate avea rețete pentru dvs. să utilizați sau vă puteți îndruma la un site web Echilibru.COM sau Petsiets.COM. Aceste site-uri web au rețete dezvoltate de nutriționiștii veterinari. Acestea vă pot ajuta să decideți cu privire la o dietă completă și echilibrată, dar, de asemenea, îndeplinește alte nevoi. În multe cazuri, puteți alege ingredientele preferate sau găsiți formule concepute pentru cățeluși cu nevoi specifice (cum ar fi rasele mari) sau problemele de sănătate (cum ar fi alergii).

Cum să pregătiți hrana de casă de casă

În general, puii au nevoie de aproximativ două ori mai multe calorii pe zi decât omologii lor adulți. Potrivit Comitetului pentru cerințele nutritive ale pisicilor și câinilor Academiei Naționale de Științe, un cățeluș de 10 kilograme care se așteaptă să cântărească 33 de lire sterline la vârsta adultă trebuie să mănânce aproximativ 990 de calorii pe zi. În plus, puii au nevoie de mai multă proteine, grăsimi, vitamine și minerale decât câinii adulți.

O dietă de catelus de casă ar trebui să conțină echilibrul adecvat al:

  • Proteine, cum ar fi pui, curcan, pește, carne de vită slabă
  • Carbohidrați, cum ar fi orez, paste, cartofi
  • Legume, cum ar fi mazăre, fasole verde, morcovi
  • Grăsime, adesea sub formă de ulei vegetal
  • Suplimentele de vitamina / minerale (acestea sunt cele mai bune achiziționate de la o companie de renume, cum ar fi echilibrul)

Odată ce ați ales o rețetă, este timpul să-l pregătiți pentru câinele dvs. Mulți proprietari care hrănesc dietele pregătite acasă au stabilit o Program regulat, anularea timpului săptămânal sau lunar pentru a pregăti și a porționa dieta. Alimentele pot fi preparate în vrac și porționate în recipiente (un recipient pe masă îl face extra-ușor). Puteți păstra mesele înghețate timp de câteva luni sau refrigerate timp de aproximativ 5 zile. Când alimentarea de mese pre-pregătiți rulează scăzut, este timpul să facem un lot nou. Dacă vă place să hrăniți o varietate de alimente, puteți face mai multe loturi și coduri de culoare de ingrediente, rotind diferitele mese.

Amintiți-vă să creșteți porțiunile în mod corespunzător pe măsură ce crește catelul dvs. Este mai bine să cântăriți catelul dvs. în fiecare săptămână sau două pentru a vă asigura că hrăniți cantitatea corespunzătoare de calorii

Fierte vs. Diete crude pentru pui

Nu există nici o îndoială că dietele gătite la domiciliu pentru cățeluși pot fi sănătoși atunci când sunt făcuți corect, dar despre alimentele crude? Există multe controverse asupra alimentelor crude pentru câini. AVMA și alte agenții avertizează la riscurile agenților patogeni periculoși în alimentele crude de animale de companie. Unii alți experți văd beneficiile potențiale ale alimentelor crude pentru câinii adulți sănătoși. Cu toate acestea, puii sunt o poveste diferită. Alimentele alimentare pot conține agenți patogeni periculoși care pot duce la boli la oameni și la câini. Ca și copiii, animalele tinere nu pot avea sistemele imunitare să se lupte agenții patogeni găsiți în alimentele crude.

Dacă simțiți că vă puteți ocupa în siguranță mâncarea brută și sunteți dispus să vă asumați riscurile, discutați cu medicul veterinar cu privire la tranziția la alimentele crude atunci când catelul dvs. devine mai în vârstă. La început, ați putea alege să oferiți o combinație de alimente gătite și brute pentru a vedea cum funcționează.

Dietele brute nu ar trebui să fie hrănite niciodată câinilor care vin în contact cu oamenii compromiși imunici. În plus, dietele brute nu sunt recomandate pentru câinii cu probleme de sistem imunitar.

Oameni alimente să se hrănească cu puii
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Cerințe nutritive și boli conexe ale animalelor mici. Merck Manual veterinar

  2. Cerințele nutritive ale câinilor și pisicilor. Academiile naționale presa

  3. Davies, R H și colable. Diete crude pentru câini și pisici: o revizuire, cu referire în special la pericolele microbiologiceJurnalul de Practică Animală mică vol. 60,6 (2019): 329-339. DOI: 10.1111 / JSAP.13000

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pregătirea alimentelor de catelus de casă