Cum să-ți antrenezi catelul să vină când a fost chemat

Câinele tinere care rulează în aer liber

Formarea catelusului dvs. pentru a veni când este numită este o comandă de bază pe care toți câinii ar trebui să o învețe. Nu numai că promovează comportamentul politicos, dar poate, de asemenea, să salveze viața catelului tău. Puppii curioși intră în necazuri fără supraveghere constantă. Chiar și când tu sunteți vizionarea, că veverița teasing vă poate ispiti puiul să alerge în traficul care se ocupă înainte de ao opri.

1:56

Urmăriți acum: cum să vă antrenați câinele să vină

O rechemare atunci când este numită - permite proprietarilor să împiedice probleme, chiar și de la distanță. Indiferent de mărimea lor, puii călătoresc mai repede pe patru labe de pudgy decât oamenii, deci nu există nici o modalitate de a le prinde. De fapt, urmărirea unui catel devine un joc de curse pe care nu îl veți câștiga. Cand tu Învățați câinele dvs. să se supună comenzii "veni" ei vor rămâne în siguranță la îndemână, chiar și fără a beneficia de a Leash.

Alegeți o recompensă

Aflați ce recompensă - poate a trata, scârțâind jucărie sau joc de remorcare - că catelul tău îi place cel mai bine. Asigurați-vă că este irezistibil și mult mai interesant decât orice altceva în lumea catelului tău. Rezervați acest tratament pentru exerciții de formare. Tratați recompensele sunt mai multe despre atenția distractivă decât mâncarea, așa că ar trebui să fie minime, mirositoare și nu mai mare decât vârful degetului mic.

Minimizați distragerile

Găsiți un moment în care copiii nu sunt în jur, casa este liniștită, iar orice alte animale de companie fac un pui de somn. Evitați distragerile, astfel încât cățelul are doar să acordați atenție. Apelați numele catelusului, obțineți atenția și mergeți la el, dacă este necesar, astfel încât să puteți arăta tratamentul sau jucăria scârțâită.

Face un joc de el

Odată ce catelul dvs. este concentrat asupra dvs. și a recompensei, spuneți numele și adăugați "Vino!"Apoi întoarceți-vă și rulați în direcția opusă. Acest lucru încurajează dorința instinctivă a câinelui Jocul social. Puii pot rezista rar nevoii de a urmări.

Lăsați catelul să vă atragă până la tine, apoi să-l dați sau aruncați recompensa. Lăudați-vă cățelul pentru că sunteți un fel de drăguț. Dați o mulțime de mângâiere și discuții fericite, așa că știe fără îndoială că te-a plăcut.

Repetați jocul de urmărire de mai multe ori la rând. Lăsați-l pe catelus dorind mai mult, deci opriți înainte de a se obosi de joc. Practicați comanda "Vino" în acest fel o dată sau de două ori pe zi timp de o săptămână.

Crește dificultatea

După o săptămână, încercați exercițiul în timp ce stați liniștit. Asigurați-vă că catelul nu dormește, mănâncă sau se concentrează pe ceva incredibil de interesant. Spuneți numele catelusului și adăugați "Vino!"Și arătați jucăria sau tratați scârțâit. Când sosește catelul, aruncați o petrecere uriașă cu răsplata de tratament sau jucărie.

Odată ce catelul dvs. înțelege ceea ce înseamnă "vin" și ascultă în mod obișnuit fără distragere, este timpul să-i provocăm capacitatea de rechemare. Încercați să o sunați de la distracții interesante, cum ar fi urmărirea unui fluture sau a ceea ce are atenția. Practica "veni" în locații noi - nu doar în camera de zi, dar și în afara curții sau la casa altcuiva.

Oricând vine cățelul tău, indiferent cât durează, asigurați-vă că ați lăudat și recompensa. Mai presus de toate, doriți ca catelul să aibă doar asociații pozitive, astfel încât nu se va teme niciodată să vă întoarceți la dvs.

Probleme și comportament de verificare

Puii refuză să vină când sunt chemați din mai multe motive. De exemplu, noi puii noi poate să nu-și cunoască numele încă, așa că ați putea fi atât de bine să strigați gibberish.

În cele mai multe cazuri, deși puii pur și simplu nu știu ce înseamnă comanda. Este important să explicați termenul într-o limbă pe care o înțelege catelul. La urma urmei, dacă nu vorbiți franceză, nu este corect să vă așteptați să înțelegeți ceva în acea limbă, bine? În același mod, este nevoie de o vreme pentru cățeluși pentru a învăța "omul." Curs de antrenament de clicker este o modalitate excelentă de a comunica cu catelul dvs. și ceva ce ați putea dori să încercați, de asemenea.

Un alt motiv că puii ignoră rechemarea este că nu există nici un beneficiu pentru ei. De ce ar trebui ca catelul dvs. să uite să urmărească faptul că fluturele sau alerga peste stradă pentru a întâlni copilul cu o minge și, în schimb, întoarce-te la tine? Asta e plictisitor! Veniți când se numește nevoia de a atrage orice comportament alternativ atrage catelul pentru a ignora comanda dvs. Odată ce catelul dvs. vine la dvs., puneți comanda să utilizați în mod regulat. Dacă nu aveți nicio nevoie reală de ao numi înapoi, faceți-o oricum și oferiți un tratament ca o reamintire a lecțiilor dvs.

Una dintre cele mai frecvente și cele mai rele -Instruirea greșelilor este de a pedepsi pe catelus odată ce a venit în cele din urmă. Sigur, ești irked că ai fost ignorat și a trebuit să țipi frenetic numele să vină sau poate să-l urmărești pe catelus făcuți târziu pentru muncă. Cu toate acestea, învățați lecția greșită prin a acționa supărat. Catelul învață că, atunci când vine în cele din urmă, va fi chastizată, deci este chiar mai puțin probabil să se supună data viitoare. Linia de jos este că nu ar trebui să pedepsiți niciodată când vine catelul dvs., indiferent cât timp este nevoie pentru a răspunde.

Antrenează un catelus pentru ao lăsa

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi catelul să vină când a fost chemat