19 Nume cele mai bune pentru câinii mari

Câine mare zâmbind la soare

Câini mari Aveți nevoie de un nume pentru a se potrivi cu dimensiunea, puterea și personalitatea acestora. Cunoscut pentru a fi aventuros, ieșire, și poate chiar rambunptiv, alege un nume de câine mare care va capta persoana prietenului tău blană într-un singur cuvânt.

Fie că sunteți în căutarea unui drăguț, amuzant sau inspirator Nume Pentru pooch, te-am acoperit cu această listă de 19 nume de top pentru câini mari și cățeluși.

Max (maximus)

Dacă câinele tău mare ia totul la extrem, numele lui max-sau maximus dacă vrei să-i înlocuiască numele. Max este un nume foarte mare pentru câinii mari și se va potrivi perfect dimensiunii și persona.

Elan

Moose sunt unele dintre cele mai mari animale care roaming pădurea și tundra, iar câinele tău mare ar putea fi foarte bine cel mai mare animal care roaming curtea ta. Acest nume este perfect pentru câinii maroși mari care ar putea să semene cu o privire la prima vedere, dar este un nume drăguț pentru orice câine mare.

Urs

Furry și mare, câinele tău mare ar putea arăta ca un urs. Dacă alegeți acest nume pentru câinele dvs. mare, fiți pregătit să vă explicați prietenilor că nu aveți de fapt un urs în libertate când vă numiți câinele de la celălalt capăt al casei sau curții.

Boomer

Ca o explozie, câinele dvs. mare ar putea face un impact destul de mult în viața voastră. Denumiți-l pe boomer să-și reprezinte dimensiunea și prezența lui. Există, de asemenea, o șansă bună ca câinele tău mare să aibă o coajă mare, în plină expansiune, făcând acest nume și mai mult.

Rezervor

Dacă prietenul dvs. cu patru picioare este construit mai mult ca un rezervor decât canina tipică, alegeți acest nume pentru el. Dimensiunea și forma lui ar putea să-i facă ca rezervorul, dar vom paria că există o inimă mare înăuntru.

Bruiser

Pentru un câine mare, Bruiser este un nume de montaj. În timp ce pooch-ul tău ar putea fi de fapt o coajă și nici o mușcătură, Bruiser îi va da personalul dur pentru a se potrivi dimensiunii sale mari.

Motorină

Gata pentru orice și cu multă combustibil pentru orice minciuni înainte, Diesel captează incredibilul obținerea și du-te pe care are câinele tău mare.

Samson

Dacă câinele dvs. posedă o super putere, luați în considerare numirea lui Samson. Acest nume provine dintr-o poveste epică a unui om mai puternic decât cel obișnuit, numit Samson. Capabil de fapte uimitoare de forță, Samson este un nume potrivit pentru câini mari puternici.

Dolar

Indiferent dacă sunteți un entuziast natural sau un vânător avid, vederea unui dolar în sălbăticie inspiră uimirea. Înalt și Lanky cu un incredibil vertical, Buck poate descrie un cerb tânăr puternic sau prietenul tău cu patru picioare.

Sierra

Dacă doriți un nume inspirat de gama de munte impresionantă din California, selectați Sierra pentru câinele mare de sex feminin. Destul de puternic și puternic, Sierra face o declarație pentru câinele dvs. și captează minunea sălbatică a vestului.

Denali

Cel mai înalt vârf de munte din America de Nord este Denali. Acest summit maiestuos turnuri deasupra peisajului din Alaska înconjurător și face un impact ca un nume pentru bărbatul sau femeia câine de rasă gigant.

Cer

Nimic nu este la fel de mare și larg ca cerul deschis și este, de asemenea, un nume grozav pentru câinele tău mare. Numele acestui copil-iubitor pentru un câine mare este suficient de versatil pentru fata sau câinele băiat.

Duce

Împrumuta un titlu de la aristocrația britanică pentru a oferi câinelui tău mare un titlu regal. Onoarea de a fi un ducki depășește alte titluri onorifice și este al doilea numai la monarh. Acest nume oferă câinelui tău mare un aer de nobilime care se va potrivi cu prezența sa mare.

Rex

Adică "Regele Rege", Rex este un nume de potrivire dacă câinele dvs. mare este rege al pachetului. De asemenea, este sinonim cu regele dinozaurilor, T-Rex. Deci, dacă doriți un nume regal sau o răsucire preistorică pentru câinele dvs. mare, Rex este o alegere excelentă.

Tiny

Dacă căutați un nume amuzant pentru un câine mare, du-te cu o opțiune ironică ca "Tiny."Prietenii tăi vor fi surprinși când apelează de la cealaltă cameră și apare gigantul tău cu patru picioare. Acest nume este, de asemenea, o potrivire bună pentru câinii mari care cred că sunt mici și întotdeauna vor să stea pe poala sau să doarmă în patul tău!

Mack

Un tip popular de camion mare, Mack este un nume minunat pentru câinele mare care merge oriunde și face orice. Cu o mulțime de putere, aceste camioane au adoptat un buldog ca mascotă în primele zile ale companiei. Indiferent dacă câinele dvs. mare este un buldog sau nu, dacă are o reputație pentru a trece prin orice în calea lui, atunci Mack este un nume perfect.

Kane

Un nume celtic care înseamnă "Warrior", Kane este un nume puternic pentru câinele dvs. mare. De asemenea, aduce la minte idiomul "Risising Cain", ceea ce înseamnă a aduce o perturbare sau de a provoca probleme. Dacă oricare dintre acestea se potrivește cu cea mare, luați în considerare Kane (sau Cain) pentru un nume.

Subţire

Dacă pooch-ul tău este înalt și slab, atunci îl sună la Slim. Un nume scurt, elegant se va potrivi perfect profilului său!

Ranger

Pentru un câine mare pe patrulare, Ranger este un nume de montaj. Fie că este rovând curtea, parcul de câine sau pădurile, câinele tău mare va fi la datorie și pe alertă în orice moment cu un nume ca Ranger.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 19 Nume cele mai bune pentru câinii mari