7 Lucruri de știut înainte de a obține primul tău catelus

Un catelus Shih Tzu într-un pat de câine

Puii sunt iubiți de iubitorii de animale. Sunt mici, adorabile, jucăușă, mici ființe mici pe care le puteți purta peste tot. Ce nu trebuie să iubească? Puii sunt cu siguranță greu de rezistat. Poate că de aceea mulți oameni se termină obtinerea unui catelus înainte de a fi gata sau înainte de a ști cum să se pregătească pentru unul.

Există o mulțime de decizii de a face și factorii de luat în considerare înainte de a vă decide să aducă acasă un nou catelus. Nu renunță la impuls și să ia acasă un catelus la momentul nepotrivit. Faceți-vă mai întâi cercetarea. Aflați dacă sunteți gata să aibă un catelus și aflați cum să obțineți unul responsabil. Educați-vă cu privire la modul de pregătire pentru noul dvs. catelus și cum să ridicați bine acel puppy.

01 din 07

Puii pot fi irezistibili, dar sunt, de asemenea, extrem de consumatoare de timp. Dacă nu ați avut niciodată un cățeluș, atunci nu vă puteți da seama de ce urmați să intrați. Este un lucru care trebuie să fii gata să faci un câine, mai ales un câine pentru adulți. Creșterea unui catelus necesită un nivel chiar mai ridicat de angajament.

Puppii tineri trebuie să fie hrăniți de trei până la patru ori pe zi. Ei trebuie să fie luați în afara imediat după ce mănâncă sau bea astfel încât să poată elimina în mod corespunzător și să devină pregătite. Puii vor avea accidente în casă în timp ce sunt încă Casa instruită în casă. Asta poate însemna o mulțime de curățare.

Un catelus te-ar putea trezi de mai multe ori in timpul noptii. Ar putea fi pentru că catelul trebuie să meargă afară, sau ar putea fi doar pentru că catelul este plictisit.

Un catelus tânăr nu poate fi lăsat singur pentru mai mult de câteva ore. Catelul ar trebui stați într-o cutie Atunci când este singurul în formarea casei și păstrează catelul de la mestecarea tuturor în casa dvs. Cu toate acestea, după câteva ore, un catelus nu-și poate ține vezica urinară (și uneori și intestinele).

Puppies pot fi distructive. Ei vor să exploreze, să mestece, să lingă și, eventual, să mănânce lucruri în mediul lor. Ei nu cunosc manierele și pot acționa nesuferit sau hiperactive. Toate puii trebuie să fie instruiți și socializați - au nevoie, de asemenea, de o mulțime de exerciții fizice. Aceste lucruri iau mult timp.

Sunteți pregătiți să veniți acasă de la locul de muncă la amiază pentru a vă îngriji de catelul dvs? Poți să te descurci să fii trezit în mijlocul nopții? Puteți petrece câteva ore pe săptămână care lucrează la Instruire și socializare? Ce zici de orice alte animale de companie sau oameni din casa ta? Un catelus va fi prea perturbatoare?

Dacă primiți un cățel tânăr, fiți pregătit să petreceți a o mulțime de timp suplimentar cu ea, mai ales pentru primele câteva luni. Dacă sună prea mult, dar totuși doriți un câine, luați în considerare adoptarea unui câine pentru adulți.

  • 02 din 07

    Ce fel de catelus este potrivit pentru tine?

    Deci, ați cântărit avantajele și dezavantajul proprietății de catelus și ați decis că timpul este potrivit pentru dvs. să aduceți un catel în casa dvs. Felicitări! Acum este timpul să mergem să căutați noul dvs. partener mic. Dar unde începeți?

    În primul rând, decideți ce fel de catelus este potrivit pentru dvs. Faceți o listă de caracteristici sau trăsături pe care trebuie să le aveți, pe cele pe care le preferați și pe cele pe care le doriți cu siguranță.

  • Cât de mare sau mic vrei ca câinele tău să fie? Câini mici adesea fac mai bine în spații mai mici. Alimente, consumabile și medicamente sunt mai scumpe pentru mari și mari Câini giganți.
  • Doriți un câine care rămâne foarte activ ca adult sau ați prefera să aveți unul care va fi probabil să se calmeze într-un an sau doi? Cât costă exercițiu Puteți oferi?
  • Luați în considerare și tipul de acoperire. Ești dispus sa Deal cu vărsarea? Sau, vrei a câine care aruncă foarte puțin? Câinii de vărsare scăzută trebuie adesea să facă excursii regulate la groomer. Îți poți permite asta?
  • 03 din 07

    Odată ce ați obținut o idee despre ce tip de catelus doriți, timpul necesar pentru a începe căutarea.

    Dacă este posibil, luați în considerare Adoptarea unui câine primul. Câini de rasă mixtă sunt absolut minunate și extrem de subevaluate. Adăposturile locale de animale și grupurile de salvare a animalelor de companie au cățeluși adorabili de rasă mixtă, așteptând ca locuințe. Chiar dacă nu sunteți sigur că un câine de rasă mixt este pentru dvs., este în valoare de o excursie la adăpostul local sau grupul de salvare pentru a întâlni unii dintre puii. S-ar putea să te îndrăgostești!

    S-ar putea să aveți cu adevărat inima pe a câine pură. Mulți oameni au o rasă preferată sau trebuie să știe mai precis ce să se aștepte când câinele este cultivat. Factori precum tipul de dimensiune și strat sunt foarte previzibile într-un câine de rasă pură. Preocupările legate de sănătate, temperamentul și nivelul energiei sunt oarecum previzibile, dar nu garantate.

    Dacă alegeți să cumpărați un câine de pur, atunci trebuie să fiți responsabil. Căutați un crescător de câini cu experiență cu o reputație stelară. Evita CRESTERS BURS. Nu cumpărați niciodată de la magazinele de animale, așa cum provin câinii lor de multe ori Puppy Mills. Nu cumpărați un câine de pe o piață de purici sau un anunț clasificat - aceste pui au fundaluri necunoscute și pot fi nesănătoase.

    Când găsiți catelul potrivit pentru dvs., se va simți corect. Majoritatea proprietarilor vă vor spune că tovarășii lor canini le-au ales de fapt, nu invers!

  • 04 din 07

    Înainte ca prietenul tău să vină acasă cu tine, este esențial să îți pregătești casa. Fă-ți cel mai bun la Puppy-Doise fiecare zonă a casei tale. Comportamentul de catelus distructiv este comun, frustrant și poate fi periculos pentru câinele dvs. Puppy-ul tău este sigur că găsește toate lucrurile mici care le pot răni.

    Avertizare

    Dați-vă la un nivel de ochi și căutați pericole:

  • Ascundeți toate cablurile electrice cât mai bine posibil.
  • Închideți dulapurile, în special cele care conțin alimente sau medicamente, chimicale toxice, și alte obiecte de uz casnic care pot fi periculoase.
  • A pastra Houseplanturi în sus, în cazul în care câinele dvs. nu-și poate mesteca frunzele.
  • Obțineți un coș de gunoi cu un capac de blocare sau păstrați binul în spatele ușilor închise.
  • Păstrați rufele, încălțămintea și alte obiecte mici. Puii uneori mestecând și / sau înghiți aceste.
  • Cea mai bună modalitate de a vă menține catelul în siguranță este să o supraveghezi în orice moment. Păstrați-vă catelul într-o cutie în timp ce vă aflați departe (trebuie doar să vă lăsați mai mult de câteva ore când catelul dvs. este încă tânăr). Un catelus nu ar trebui să aibă rularea completă a casei până când este mai veche și bine pregătită.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Veți avea nevoie de o mulțime de consumabile de câini înainte de a aduce acasă noul dvs. catelus. Începeți cu elementele de bază înainte de a ajunge cu o grămadă de lucruri pe care nu aveți nevoie, cum ar fi jucăriile dvs., cățelușul dvs. nu se bucură sau paturile dvs. nu vor dormi. Veți avea nevoie cu siguranță câteva esențiale pentru a începe:

  • De bază de patru până la șase picioare Leash (mai târziu puteți obține o cea mai lungă pentru formare)
  • Reglabil guler cu etichete de identitate
  • Metal sau ceramic boluri de companie pentru alimente și apă (evitați plasticul, deoarece poate provoca iritarea pielii și este ușor pentru ca puii să mestece)
  • Puppy Food
  • Simplu câine cu camera de a crește
  • Crăciun de câine cu camera de a crește
  • Câteva simpli jucării pentru câini (încercați unul dintre fiecare: o jucărie scârnă, o jucărie de pluș, o jucărie de mestecat)
  • O perie, pieptene sau mitt de îngrijire adecvate pentru haina de catelus
  • Pe măsură ce crește catelul dvs., veți găsi că aveți nevoie de alte elemente, cum ar fi consumabile de îngrijire și produse preventive. VET-ul dvs. vă poate ajuta să decideți ce articole se potrivesc cel mai bine nevoilor câinelui tău.

  • 06 din 07

    Noul tău catelus ar trebui Vizitați medicul veterinar Pentru prima dată în câteva zile de la venirea acasă cu tine. Este important ca catelul să aibă o examinare fizică, Chiar dacă nu există vaccinuri. Aceasta este o șansă de a vă asigura că nu există probleme de sănătate care nu au fost nedetectate de către crescător, adăpost sau grup de salvare.

    Este mai bine să găsiți un medic veterinar bun înainte de a vă aduce acasă catelul dvs. Apoi veți avea veterinarul aliniat și nu trebuie să vă grăbiți să găsiți unul. Căutați un birou veterinar cu o mare reputație într-o locație convenabilă pentru dvs. Asigurați-vă că prețurile lor sunt accesibile pentru dvs. Cea mai bună modalitate de a găsi un VET bun este să întrebați și să cercetați. Discutați cu prietenii și membrii familiei cu animale de companie. Uită-te la recenzii online. S-ar putea chiar să doriți să faceți un tur al spitalului și să întâlniți personalul pentru a vă simți un sentiment pentru locul.

    Pe prima vizită a catelului dvs., asigurați-vă că aduceți toate documentele furnizate de crescător sau grupul de adopție. Veterinarul dvs. va face examenul și va discuta despre programul de vaccinare a catelului cu dvs. Puii au nevoie de mai multe vaccinări de bază, începând cu vârsta de șase săptămâni. Unele vaccinuri necesită un rapel într-un an de ultima doză în seria inițială de vaccinare.

  • 07 din 07

    Toate puii au nevoie de îngrijire specială pentru a vă asigura că cresc sănătoși și fericiți.

  • Alegeți o dietă sănătoasă făcută special pentru cățeluși.
  • Începeți formarea casei din momentul în care se întoarce catelul dvs. acasă. Înțelegeți că acest lucru poate dura mai multe săptămâni până la luni.
  • Începe Instruirea cu ascultare La domiciliu, dar începeți mici. Fiți răbdători și consecvenți. Cu toate acestea, nu fi prea strictă - lăsați-l pe catelus să fie un cățeluș!
  • Socializați bine catelul dvs. Luați-vă o mulțime de locuri de locuri diferite, astfel încât să poată experimenta atracții, sunete, oameni și animale de companie care sunt noi. Cu toate acestea, asigurați-vă că doar ca catelul dvs. să întâlnească câini sănătoși, vaccinați.
  • Înregistrează-te pentru Clasele de formare a catelului Cu un antrenor bun. Nu numai că acest lucru vă va ajuta pe catelul să învețe, dar va oferi, de asemenea, socializare.
  • Stabiliți o rutină care include exercițiul.
  • Rămâneți la calendarul cu vizitele și vaccinurile VET Puppy.
  • Face timp pentru legare și Joaca. Puteți chiar să vă învățați catelul jocuri distractive.
  • Dacă există mai mult de o persoană în casa dvs. care va interacționa cu catelul, înființați structura în avans. Cine este responsabil pentru hrănirea și plimbarea catelului și când? Asigurați-vă că toate părțile convin asupra regulilor despre locul în care este permis ca catelul să plece. Lucrați împreună pentru a vă asigura că pregătirea este consecventă. Dacă există copii în casă, asigurați-vă că știu cum să se comportă în jurul câinilor. Dacă există alte animale de companie în casă, asigurați-vă că sunt introduse în mod corespunzător și bine supravegheate în orice moment.

    Feriți-vă de crescătorii răi
    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Recomandările de vaccinare pentru practica generală. American Animal Hospital Association

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 7 Lucruri de știut înainte de a obține primul tău catelus