Cum să vă dovedească cățelușul dvs. Acasă

Păpușă de păstor germană cu femeie

La fel ca un pisoi nou, puii iubesc să exploreze, dar ei trebuie, de asemenea, să fie protejați în timp ce ei învață despre noile lor medii, în special pentru vital primele 30 de zile în noile lor case. Puppy Verificarea casei dvs. este un pas necesar și simplu pe care îl puteți lua pentru a vă ajuta să vă păstrați în siguranță cățelușul.

De ce ar trebui să vă dovedească cățelușul dvs. acasă

Puii nu știu ce este sigur sau ce este periculos, deci depinde de tine să le înveți diferența și să-i împiedice să fie expuși la lucruri dăunătoare. În timp ce un catelus continuă să învețe, va testa diferite obiecte, reacții și moduri de a face lucruri pentru a vedea ce se întâmplă și, uneori, aceste teste au pus catelul în pericol.

Avertizare

  • Toxinele, cum ar fi agenții de curățare și capcanele de insecte, ar putea fi consumate de un cățelu curios, firele de pe pământ pot fi mestecate, iar deschiderile în mobilier, garduri și în altă parte în jurul unei case pot cauza un cățeluș de blocat sau rănit.

Prin dovedirea casei dvs. înainte ca catelul dvs. să sosească, puteți ajuta la prevenirea acestor lucruri îngrozitoare de la întâmplare și, în schimb, concentrați-vă asupra altor lucruri cu noul dvs. prieten blanur.

Pași pentru a-ți dovedi casa acasă

Există câteva lucruri cheie pe care ar trebui să le faceți atunci când configurația câinelui dvs. Începeți făcând o listă a oricăror pericole evidente pe care vă spionați în casa dvs. Nu vă fie frică să coborâți pe toate patru și să vă accesați în jur pentru a vă vedea casa de la un punct de vedere al catelului.

  • Mese de cafea, rafturi scăzute și obiecte pe teren în casa dvs. sunt la îndemâna unui catelus. Verificați aceste zone pentru lucruri decorative care pot fi lovite de o coadă de vânt sau care pot fi mestecate. Veți dori să eliminați elementele pe care nu doriți să le mestecați sau care ar putea fi înghițite sau rupte de un catelus. Aceasta poate include plante, sculpturi sau vase, alimente pe rafturi de cămară, telecomenzi de televiziune, Tchotchkes și multe altele.
  • Firele de pe teren sunt expuse riscului de a fi mestecate și ar putea provoca vătămări grave unui catel. Arsurile și electrocutarea orală sunt riscurile potențiale de mestecare pe cablurile electrice. Dacă este posibil, ridicați aceste fire, astfel încât acestea să nu fie la îndemâna câinelui tău, să le ascundă în spatele articolelor, cum ar fi mobilierul pe care-l este în măsură să-l atingă sau să le acopere cu protectori de sârmă de la magazinul de îmbunătățire acasă dacă firele nu sunt " capabil să fie mutat.
  • Asigurați-vă că orice cutii de gunoi care sunt în aer liber sunt destul de grele, astfel încât acestea nu pot fi lovite și au un capac sigur pe ele. Nu doriți ca catelul dvs. să intre în nici un gunoi, deoarece elementele pot provoca obstacole gastrointestinale, vărsături, diaree, și poate fi chiar toxic pentru un câine.
  • Dacă aveți un gard în afara catelului dvs., verificați-l îndeaproape pentru orice găuri sau deschideri care trebuie fixate. Puii sunt foarte curioși și dacă văd o deschidere, vor încerca să se rătăcească prin ea. Dacă nu aveți un gard, asigurați-vă că miza dvs. de cravată este sigură și aveți un guler securizat și lesa pentru a vă atașa catelul dvs., astfel încât să nu fie rătăciți și să vă răniți.
  • Îndepărtați toate capcanele de rozătoare sau stațiile de momeală de insecte care sunt pe sol și accesibile unui catel atât în ​​interior, cât și în aer liber. Aceste elemente conțin adesea toxine care pot fi mortal la orice animal de companie.
  • Dacă aveți frânghii orb lungi, ar trebui să le legați în sus, astfel încât acestea să nu fie la îndemâna câinelui tău. Deteriorarea jaluzelor și a cablului pot apărea dacă catelul dvs. decide să se joace cu șirurile, dar mai rău, să se încurce în șir sau să mănânce șirurile pot fi amenințătoare de viață.
  • Închideți ușile în camere care nu trebuie să fie deschise. Acest lucru va face mai ușor ca catelul dvs. să rămână în afara necazurilor și pentru a vă ține ochii pe catelul dvs.
  • Păstrați capacul de toaletă închis dacă catelul dvs. este suficient de înalt pentru a intra în castron. Nimeni nu vrea să primească sărutări de la cineva care a băut de la toaletă.
  • Au o varietate de jucării de mestecat gata să fie mestecate de catelusul tău. Acestea vă vor descuraja catelul să dorească să mestece alte elemente, cum ar fi picioarele de mobilier, în timp ce este dentiţie.
  • Curățați în mod regulat podeaua pentru a vă asigura că nu există elemente aleatorii pe motiv că dvs Puppy va încerca să mănânce.

Odată ce casa ta a fost protejată de catelus, veți putea să vă bucurați de timpul cu noul dvs. catelus și să vă puteți îngrijora mai puțin despre siguranța sa.

De ce doi pui sunt mai buni decât unul
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă dovedească cățelușul dvs. Acasă