Alegerea unui hrană pentru câini

Castron de hrană pentru câini

Încerci să alegi hrana potrivita caine Pentru câinele dvs? Nutriția corectă este una dintre cele mai multe Nevoile de bază ale câinilor de câini. O dietă bună este una dintre cele mai bune modalități de a Păstrați câinele sănătos. Mii de opțiuni de alimente câine sunt disponibile, astfel încât alegerea hranei drepte de câine poate fi dură. Opiniile despre nutriția caninei variază între veribuni, crescători, formatori și altele câini de prieteni. Linia de jos este că chiar și experții nu sunt întotdeauna de acord cu cel mai bun tip de Dog alimente. Asta este parțial pentru că nu există doar un singur răspuns.
În cele din urmă, tu ești cel care trebuie să decidă ce alimente se potrivește cel mai bine câinelui tău. Va trebui să luați în considerare lucrurile ca tipul de alimente, calitatea ingredientelor și costul pentru a se potrivi bugetului. Faceți o mulțime de cercetări, astfel încât să puteți lua o decizie informată cu privire la dieta câinelui dvs.

Fiți educați despre alegerile nutriționale

Există o mulțime de informații despre nutriția caninei disponibile online. Utilizați prudență atunci când urmați sfaturile online ca nu toate informațiile pe care le găsiți vor fi fiabile. Unele site-uri web sunt mai fiabile decat altii. Cu toate acestea, medicul veterinar este întotdeauna cea mai bună resursă. Dacă aveți în continuare întrebări despre hrănirea câinelui, este posibil să doriți să cereți o trimitere la a Nutritionistul veterinar.
În general, alegerile alimentare pentru câini comercial se fierbe în următoarele categorii:

  • Diete comerciale holistice / naturale
  • Diete de prescripție veterinare
  • Food de câine premium
  • Economie / hrană generică pentru câini
  • Întregi diete fierte
  • Alimente crude / Barf Diete

Cele mai multe diete comerciale sunt de obicei disponibile în umed sau uscat. Unii vin, de asemenea, într-o formă deshidratată pe care o adăugați apă înainte de hrănire. Decideți ce categorie se potrivește cel mai bine câinelui dvs., apoi începeți să cercetați companiile alimentare. Pentru a compara alimentele, verificați Dogfoodvisor.COM. Nu uitați să întrebați veterinarul dvs. pentru sfaturi.

Unii oameni preferă să evite cu totul diete comerciale și să facă alimentele câinelui la domiciliu. Rechemările alimentare pentru câini au făcut ca unii oameni să se teamă să hrănească alimentele de câini comerciale, indiferent de calitate. Cu toate acestea, făcând alimentele câinilor dvs. de la zero nevoie de îngrijire pentru a vă asigura că este complet și echilibrat. Pentru informații despre pregătirea propriilor diete de casă, învățați cum să o faceți în mod corespunzător pe un site ca Echilibru.COM sau Petsiets.COM.

Citiți etichetele de mâncare pentru câini

Asociația oficialilor americani de control al hranei pentru animale (Aafco) a dezvoltat profiluri pentru hrănirea câinilor și cățelușului. Aceste standarde se reflectă pe Labelul alimentar pentru câini. Aceste informații vă vor oferi o idee despre conținutul alimentelor, dar feriți-vă: Etichetele pot fi înșelătoare. Doar pentru că o mâncare îndeplinește cerințele AAFCO, nu înseamnă că este cea mai bună mâncare pentru câinele dvs. Căutați companii alimentare care depășesc liniile directoare AAFCO și folosesc ingrediente de înaltă calitate. Alegeți alimente cu articole pe bază de carne enumerate ca primele două până la trei ingrediente. Evitați alimentele care conțin conservanți chimici în exces și cantități mari de umpluturi cum ar fi grâu, porumb și soia.

Cereți oamenilor despre mâncarea câinilor

Odată ce ați făcut cercetarea și ați decis pe o categorie de alimente generale, cereți-i pe alții pentru opiniile lor despre mărcile sau rețetele specifice. Veterinarul dvs. este un loc minunat pentru a începe. De asemenea, puteți vorbi cu crescătorii câinilor, formatorii și groomers pentru mai multe opinii. Magazinul local de furnizare a animalelor de companie poate fi, de asemenea, de asistență, mai ales dacă este un magazin mai mic, independent care transportă diete de cea mai bună calitate. Profesioniștii cu animale de companie educați vă pot oferi recomandările, dar amintiți-vă că nu toți experții sunt de acord când vine vorba nutriție canină. Același lucru este valabil și pentru a vorbi cu alți proprietari de animale de companie. Fiți pregătiți să obțineți sfaturi conflictuale, apoi să luați acele informații și să o cercetați pe cont propriu. Rețineți că diferiții câini pot reacționa diferit față de aceeași mâncare. Utilizați informațiile pe care le câștigați pentru a vă mai restrânge opțiunile, dar amintiți-vă că opiniile nu sunt fapte.

Hrănirea câinelui

Multe companii de hrană pentru câini oferă eșantioane sau bani înapoi garanții, astfel încât câinele dvs. să încerce mâncarea înainte de a finaliza decizia. Aduceți acasă câteva soiuri pentru a vedea care este cel mai gustos.

Când v-ați așezat pe o mâncare, schimbați treptat dieta câinelui dvs., adăugând un pic mai nou aliment la alimentele vechi în fiecare zi de mai multe zile. Odată ce câinele dvs. mănâncă exclusiv noua dietă, poate fi de 3-4 săptămâni înainte de a vedea schimbări în aspectul și atitudinea generală a câinelui. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. se dezvoltă semne de boală, Vedeți-vă Veterinarul. Este posibil să trebuiască să schimbați din nou dieta dacă nu este de acord cu câinele dvs. într-un fel.

Dieta câinelui tău în timp

Mulți experți recomandă diete rotative la fiecare 2-6 luni dacă hrăniți alimente comerciale câinelui. Acest lucru înseamnă în mod obișnuit schimbarea către o nouă companie alimentară. Oferind o varietate de formule în cadrul acelei companii pot beneficia de mulți câini. La hrănirea dietelor de casă, ar trebui să fie oferite o varietate de alimente. Cu toate acestea, este întotdeauna important să folosiți rețete pentru alimentele de câini complete și echilibrate. Hrănirea aceleiași alimente tot timpul poate deveni plictisitor pentru câinele dvs. Se crede, de asemenea, că acest lucru poate duce la alergii și la alte boli. Amintiți-vă că nevoile câinilor individuali pot varia. Ca întotdeauna, consultați-vă medicul veterinar cu privire la cele mai bune alegeri pentru câinele dvs.


Sursa de contribuție:
Susan G. Wynn, DVM, CVA, CVCH, DACVN
Nutriția veterinară și serviciul de medicină integrativă
Georgia specialiști veterinari

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alegerea unui hrană pentru câini