Alegerea unui cățeluș de ciobanesc german

Puppy german de ciobanesc

Dacă aduceți acasă un nou cățeluș de ciobanesc german, este nevoie de o mulțime de planificare și o mulțime de proofing de catelus. Înainte de a sari headfirst în această mare decizie (nu aduceți niciodată acasă un cățeluș sau câine pe impuls) trebuie să evaluați mai întâi nevoile dvsAbilitatea dvs. reală de a avea grijă de un câine, Problemele spațiului dvs. de uz casnic, Abilitatea financiară de a permite și de a îngriji în mod adecvat un câine, și disponibilitatea sinceră a tuturor membrilor familiei Pentru a primi un nou membru în familie.

În funcție de cățelul german de ciobanesc alegeți, vă veți împărtăși cu ușurință viața cu această nouă adăugare timp de 12 ani sau mai mult. Și în funcție de cățelușul GSD alegeți și cât de bine vă socializați și instruiți noul dvs. catelus, acel moment petrecut cu catelul de ciobanesc german poate fi grozav sau teribil sau oriunde între ele.

Ce cauți în potențialul dvs. Puppy GSD? Majoritatea crescătorilor și entuziaștii germani ai păstorilor vor fi de acord că temperamentul este esențial. Acest lucru este important deoarece face ca păstorul dvs. german să fie mai compatibil în orice situație, cu abilități de agrement mai bune indiferent de ceea ce arunci la el. Stimularea în temperament este esențială, indiferent de scopul viitor al catelului - de lucru, herding, însoțitor etc.

Obtinerea unui catelus german de ciobanesc

Acum, o întrebare majoră: Unde poate un cumpărător potențial să găsească păstorul perfect german al viselor lor? Există mai multe răspunsuri la această întrebare.

Evident, primul lucru pe care îl veți gândi este de la un crescător. Aceasta este de departe cea mai bună modalitate de a obține un ciobanesc german, altul decât printr-un serviciu de salvare GSD sau la adăpostul local de animale. Dacă vă decideți să treceți printr-un crescător, amintiți-vă, nu de la doar nici un crescător GSD. Dacă decideți să faceți acest lucru, asigurați-vă că crescătorul pe care îl alegeți următorul dvs. companie de la este reputația.

Alegerea unui crescător

Doar ceea ce face un crescător de reputație, s-ar putea întreba? În primul rând, aș începe pe internet. Check out clubul german de club de păr mamă (GSDCA.ORG), apoi faceți o cercetare serioasă cu cluburile locale de ciobanesc germane în zona dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține mai multe nume de crescători. O altă modalitate bună este să obțineți recomandări de la veterinarii locali, orice îngrijire a câinelui în zona dvs. sau alți proprietari de câini cu ciobanesc germani cu care știți.

Vă rugăm să faceți toate cercetările cu atenție și să verificați în serios toate recomandările și referințele. Fiți precauți și întrebați o mulțime de întrebări. Un bun crescător se va aștepta de la dvs. și vă va pune multe întrebări, de asemenea, înainte de a obține o ocazie de a-și lua casa lor prețioasă. Dacă un păstor german "Breeder" este dispus să vă ofere o "afacere", nu are o canisa curată sau nu vă acționează în mod suspicios în vreun fel, înapoi repede. Crede în instinctele tale.

Căutați un crescător GSD care este cu adevărat interesat de rasa ei și mult mai interesat de găsirea unei case adecvate pentru puii ei decât plătit pur și simplu. Orice crescător Cine este pur și simplu în el pentru bani are o motivație greșită cu totul. Luați timp pentru a vorbi cu crescătorul de mai multe ori prin telefon, e-mail, etc. și vizitați gunoiul de ciobanesc german de mai multe ori, dacă este posibil, înainte de a vă lua decizia.

De asemenea, crescătorul oferă o garanție? Ce tip? Ce fel de documentație obțineți cu catelul german de ciobanesc? Cum rămâne cu lucrările de înregistrare? Origine? Ce alte lucruri merg acasă cu noul catelus? Alimente? Guler? Alte documente? Ați ajuns să vă întâlniți cu părinții căpușelor și ale licităților? Ai avut șansa să ai timp cu ei? Un crescător de păstor german de reputație va oferi toate acestea și mai mult. Nu vă așteptați mai puțin.

În plus, cereți crescătorului german de cățeluș de păstor despre fotografii, dezwormings și examenele pe care catelul le-a avut deja. Sunt părinții Puppy GSD "de la certificat?"AKC înregistrată? Cereți să vedeți certificarea ambelor părinți de la unul dintre aceste organizații - crescătorii GSD reputați vor oferi, de obicei, informațiile fără a întreba.

Și, faceți o privire foarte aproape la puști. Ar trebui să fie o greutate adecvată (nu prea chubby sau prea subțire), curat, fără miros și păstrat în împrejurimi curate - ochi limpezi, nu curge sau roșie curat - haina plină de păr (fără spoturi baldă), fără zgârieturi excesive și apar bine-socializate, jucăușă și prietenoasă. Luați catelul la veterinarul dvs. pentru un examen complet cu 48 de ore de cumpărare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alegerea unui cățeluș de ciobanesc german