Cum să-ți antrenezi câinele pentru a deveni un animal de terapie

Senior African american om în scaun cu rotile câine

Dogurile de terapie aduc o mulțime de bucurie oamenilor din spitale, case de îngrijire medicală și alte locuri. Este o cale pentru tine și câinele tău să renunți la comunitatea dvs. împreună și multe echipe primesc la fel de multă bucurie din ea ca oamenii pe care aceștia o vizitează. Tu și câinele tău au ceea ce este nevoie pentru a fi un Echipa de terapie asistată de animale?

Câinele de terapie ideală este bine pregătit, bine socializat, și iubește cu adevărat oamenii. Un câine de terapie trebuie, de asemenea, să poată ajusta bine la medii noi în timp ce rămâneți atenți la manipulatorul lor uman. Orice rasă de câine mare și mică - poate lua acest rol important și puteți ajuta și deveniți manipulatorul puilor. Dacă este de interes pentru dvs., este important să înțelegeți ce este implicat în acest proces.

Treceți prin programul bun de cetățenie

Cainii de terapie lucreaza cu un manipulator dedicat. Destul de des, acesta este proprietarul câinelui, dar nu este întotdeauna cazul. S-ar putea, de exemplu, să crezi că câinele tău ar fi un mare câine de terapie, dar nu simți că ai timp să-ți dedicați singur. În acest caz, un alt manipulator vă poate lua câinele prin intermediul programului. Dacă doriți să faceți parte din echipa de terapie cu câinele dvs., trebuie să completați ambele un proces de instruire amănunțit.

O modalitate excelentă de a începe este să participi la AKC canin Program de cetățenie bun (CGC). Această certificare arată că câinele dvs. este socializat, prietenos și are o pregătire de bază adecvată. De fapt, certificarea CGC este o condiție prealabilă pentru multe programe de câini de terapie.

Lucrați la instruire și verificare

De asemenea, ar trebui să vă dezvoltați formarea câinelui dvs. și dovada comportamentele sale foarte bine. Câinele dvs. trebuie să poată rămâne relaxat și fericit în mijlocul zgomotului puternic, mișcarea (atât a oamenilor, cât și a obiectelor), toate tipurile de echipamente medicale și orice alte distracții potențiale. Mai presus de toate, ar trebui să puteți întotdeauna să obțineți și să păstrați atenția câinelui dvs. ori de câte ori este necesar și în orice mediu.

Poate doriți să găsiți o clasă de formare a câinilor de terapie condusă de un experimentat, informat dresor de câini.

Organizații de cercetare

În timp ce pregătiți câinele dvs. pentru a deveni câinele de terapie ideală, începeți cercetarea organizațiilor oficiale de terapie asistată de animale. Două grupuri recunoscute la nivel internațional sunt Parteneri de companie și Terapie International. Multe orașe și regiuni au propriile programe de terapie, așa că faceți unele cercetări în ceea ce este disponibil în jurul dvs.

Rețineți că fiecare grup de terapie asistată de animale este puțin diferit. Aflați despre grupuri și aflați care par a fi cea mai potrivită pentru dvs. și pentru câinele dvs. Fiecare grup are propriul set de standarde, cursuri necesare și teste speciale înainte ca un câine și un handler să devină o echipă de terapie înregistrată.

Diferitele grupuri vor avea, de asemenea, diferite programe de terapie disponibile în zona dvs. Alegerea dvs. poate fi influențată de locul în care ați putea merge și câinele dvs. De exemplu, puteți prefera un grup care se concentrează pe casele de îngrijire medicală sau pe cel care vizitează în mod regulat școlile.

Documentați sănătatea câinelui

De asemenea, câinii de terapie trebuie să îndeplinească cerințe specifice de sănătate, atât pentru siguranța lor, cât și pentru cei despre care vor vizita. Cel puțin, câinele dvs. ar trebui să aibă curent Vaccinări, fi pe rutină Heartworm și prevenirea puricii și au o factură curată de sănătate de la dvs medic veterinar.

Treceți evaluarea finală

Odată ce un câine și un handler completează toate cerințele, trebuie să treacă printr-o evaluare finală sau o serie de evaluări, să devină o echipă oficială de terapie asistată de animale. Procesul poate fi foarte implicat și uneori destul de dificil. Cu toate acestea, mulți agenți dedicați și câinii lor constată că totul merită în cele din urmă.

Probleme și comportament de verificare

La fel de mult ca și cum ai putea spera că puiul tău devine un câine de terapie uimitoare, Nu toți câinii vor face tăierea. Fiecare câine este diferit, deci nu fi dezamăgit dacă al tău nu o face prin antrenament.

Uneori se găsesc în timpul antrenamentului că un câine nu are temperamentul sau atenția potrivită pentru a se ocupa de locul de muncă. Este, de asemenea, comun pentru a găsi câini care nu au dorința de a petrece atât de mult timp cu străinii sau devin ușor surprinși în anumite medii. Pentru alții, o stare de sănătate nedetectată anterior, cum ar fi persistența sau problemele de auz, poate fi un motiv pentru a opri formarea.

Pe de altă parte, dacă deveniți o echipă de terapie, puteți începe instalațiile de vizitare programate prin intermediul organizației alese. Acest lucru va fi testul final al comportamentului câinelui dvs. în setările din lumea reală. După ce ieșiți acolo și începeți să faceți o diferență, veți fi bucuroși că ați făcut timp pentru a trece prin proces. Tu și puștiul tău bine pregătit vor aduce zâmbete nenumărate de fețe și fac mult pentru a aplauda pe oameni care ar putea avea nevoie de ea cel mai mult.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele pentru a deveni un animal de terapie