Cum de a da un catel ca un cadou

Dormit catelus cu panglici și cadou

Oricine adoră puii dorește să împărtășească blana dragoste, dar nu toată lumea este gata să primească puii ca daruri. Poate că destinatarul vă va aprecia gândul. Dar nu jucați cu viața unui cățeluș.

Sigur, bunica este singură și are nevoie de un răsturnat de război pentru a-și păstra compania. Dar ea poate avea alte planuri, cum ar fi călător Pentru a vizita toți nepoții. Un cățeluș care mestecă mătușă colecția de pălărie a lui Ethel vă va costa statutul de nepotul favorit. Un părinte nou ocupat poate dori un pui pentru copiii lor, dar au alte cerințe care să ia prioritate.

Când o faci bine, gifting cu un catelus poate fi magic. Nu numai că dați animalul către o persoană, dar, de asemenea, dați un om special unui cățeluș de așteptare.

Oferind puii ca daruri

Un câine este o mare responsabilitate, revendicând timpul și energia care nu pot fi disponibile. Mai mult, câinii trăiesc pentru mult peste un deceniu - în unele cazuri, 10 ani pot cuprinde schimbări de viață uriașe. Asigurați-vă că destinatarul dorește cu adevărat și este pregătit pentru un catelus. Înainte de a pune un arc în jurul unui gât de catelus, puneți-vă aceste întrebări.

  1. Este destinatarul deja copleșit de alte responsabilități care necesită atenția sa completă? O persoană care se confruntă cu stresul financiar, membrii bolnavilor de familie sau o slujbă exigentă poate să nu poată menține un catelus.
  2. Această persoană își petrece mult timp departe de casă? Dacă da, există cineva la domiciliu care poate dedica timp pentru îngrijirea catelului?
  3. Beneficiarul are spațiul pentru a găzdui un alt membru al familiei?
  4. Poate această persoană să-și permită un catel? Chiar și un câine sănătos este o responsabilitate financiară - alimente pentru animale de companie și îngrijire de animale de companie nu sunt ieftine. Dacă catelul se dovedește a avea probleme medicale, costurile ar putea intra în mii.
  5. Cât de stabil este acest individ? Un nou catelus poate părea ca o modalitate bună de a ajuta pe cineva să devină mai responsabil, dar realitatea este că puii nu sunt roți de antrenament - au nevoie de locuințe responsabile, îngrijesc din momentul în care sosesc.
  6. Această persoană trece prin (sau pe cale să treacă) schimbări majore de viață? Un cuplu care așteaptă un copil, un absolvent de liceu sau un colegiu, sau un senior al cărui sănătate este în scădere sunt toate exemple de oameni care probabil nu au nevoie de un catelus în viața lor.
  7. Proprietarul nou al catelusului va supravietui Îngrijirea câinelui În următorii 10 până la 20 de ani? Această întrebare ar trebui să fie întrebată când vă gândiți la ideea de a da un catel unui senior singuratic. Dacă acel individ nu este probabil să depășească animalul de companie, veți fi dispus și capabil să-i dați o casă?
  8. Dacă dați un catel unui copil, sunteți părinții copilului care susțin ideea? Copiii încântați în cadouri de catelus pentru surprize de vacanță, dar cadouri de respirație nu pot fi împinse sub pat și uitate când ultimul gadget trebuie să facă mai mult apel. Amintiți-vă - chiar dacă Fido este pentru copii, părintele își asumă în cele din urmă responsabilitatea pentru bunăstarea animalului de companie. Părinții copilului vor avea timp să cheltuiască pe o singură atenție un nou animal de companie și merită?

Toate pregătite pentru un catelus

Dacă copiii, soțul / soția dvs., mătușa Ethel sau cel mai bun prieten au făcut clar că doresc un cățeluș, sunt pregătiți pentru responsabilitate și se simt pregătiți pentru un iubit de blană în viața lor? Ești sigur, și așa sunt ei.

Timpul, locul, persoana și animalul de companie trebuie să fie drept pentru a iubi să înflorească într-un angajament pe viață. Selecția ar trebui să fie făcută de persoana care va trăi, de îngrijire și, sperăm, se îndrăgostește de bebelușul pentru următorul deceniu sau mai mult.

sfaturi

  • Contactați maneterul profesionist, canisa, adăpostul și / sau organizarea de salvare în avans și aranja să plătească toate sau o parte din costuri: puteți da un depozit, picior întregul proiect de lege, catel Curs de antrenament de clicker clase sau finanteaza costul primei vizite veterinare a catelusului pentru Puppy Shots.
  • Dați un cadou unui pat de catelus cu tratate, alimente, instruire și echipamente de îngrijire, cărți de câine despre rasă sau antrenament și câine jucării.
  • Creați un "certificat de cadouri" care detaliază această surpriză specială. Ar putea fi ambalat în interiorul unui transportator de animale de companie sau într-un plic atașat la un animal plin de câine pline.

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a da un catel ca un cadou