Îmbarcare un catelus: o idee buna sau rea?

Îmbarcare un catelus: o idee buna sau rea?

Uneori nu poți ajuta calendarul de a adăuga o nouă adăugare blană la familie. Indiferent dacă ați așteptat un crescător pentru un cățel sau ați dat peste pudorul perfect la un eveniment de adopție, obținerea unui catel este un moment interesant.

De asemenea, se întâmplă să fie un timp stresant, mâini. Pentru cei care au avut pui în trecut, puteți fi siguri că vă vor spune că aduc o mulțime de bucurie, dar au și multe lucruri de lucru. Puii, în mod natural, nu știu să meargă "Potty" în afara sau să cunoască diferența dintre mestecarea pe o jucărie de mestecat sau un cablu iPhone.

Deci, ce se întâmplă când obțineți un cățeluș drept înainte de a merge în vacanță? Este un lucru de a cere unui prieten sau unei relative pentru a vă urmări câinele instruit, dar cereți-i să se uite la brandul nou catelus, cere probleme. Așa că o altă opțiune este să vă plasezi catelul. Dar este o idee bună sau rea?

Știu că doriți un răspuns clar, negru și alb, dar adevărul este că totul depinde de câțiva factori.

Cum vrei ca câinele tău să fie instruit

Îmbunătățirea că catelul dvs. va fi o idee bună sau rea, în funcție de proprietar. Unii proprietari le place să aibă controlul deplin asupra instruirii puii lor, astfel încât ei să aibă ușurință de la ei mai târziu. De exemplu, o mulțime de proprietari de păstori germani fac o pregătire amănunțită pentru puii lor din cauza inteligenței câinelui. Ei doresc ca catelul lor să nu poată face comenzile de bază și să-și facă afacerea afară, dar ei doresc să fie instruiți pe scară largă. Acest lucru nu este sigur să spună că proprietarii altor rase nu doresc această formare.

Alți proprietari doresc doar câinele lor să meargă afară pentru a-și face afacerea, vin când s`a sunat și stai. Și asta este în regulă bine! Nu trebuie să aveți un superdog să aveți un mare animal de companie. Totul se reduce la preferința personală.

De aceea îmbarcarea poate sau nu poate fi o idee bună pentru catelul dvs. Puppy-ul va obține unele mari abilități de socializare în timp ce într-o facilitate de îmbarcare, Cu toate acestea, ei nu pot obține pregătirea personalizată pe care i-ați fi dat-o singură. Formarea unui câine este mult mai ușor în stadiile incipiente ale vieții sale, motiv pentru care puppyalismul este un punct atât de important în a decide cât de instruiți doriți ca câinele dvs.

Facilitatea de îmbarcare

Un alt factor care joacă un rol important în cazul în care se îmbarcă cățelul este o idee bună sau rea, este instalația de îmbarcare în sine. Multe facilități oferă același standard de îngrijire, care include un loc pentru câine la somn, hrănirea regulată și timpul regulat. Cu toate acestea, unele facilități de îmbarcare merg de fapt peste și mai mult, oferind o îngrijire suplimentară, cum ar fi socializarea, tratamentul medical și un personal de 24 de ore.

câine îmbarcare cu clase de formare pentru câini
Mulți caniuri de îmbarcare pentru câini oferă câinelui dvs. cu stimulare și instruire constantă. (credite: Petropolis, Mo)

În plus, unele facilități de îmbarcare oferă suport pentru învățarea catelusilor. Facilitățile sunt ideale pentru cei care au nevoie să se îmbarce pe puii lor. În acest fel, puteți fi asigurat cel puțin că catelul dvs. va învăța comportamente adecvate și, eventual, chiar și câteva comenzi noi.

Submisivitatea catelului

În cele din urmă, temperamentul cățelușului joacă, de asemenea, un rol în decizia de îmbarcare sau de a nu îmbarca. Dacă nu ți-ai dat seama de temperamentul cățelușului tău, ar trebui să fii cât de repede poți. Aduceți catelul într-un parc de câini sau în zonele în care vor exista o mulțime de influențe externe. Prin aducerea catelului tău la parcul câinilor, poți să mărturisești cum se joacă cu alți câini. Dacă câinele dvs. se rostogolește în mod intenționat pe spate la jucând cu un alt câine, este probabil o personalitate supusă. Dacă încearcă cu toată puterea de a fi câinele deasupra, este probabil un câine mai mare, cu trăsături alfa de personalitate.

De ce este extrem de temperament? Temperamentul câinelui dvs. se poate referi direct la cât de ușor va fi să trenim. Câinii supusi sunt, în general, mai ușor de antrenat, deoarece sunteți imediat văzuți ca alfa ambalajului. Câinii cu o personalitate mai mare va încerca să te bată pentru alfa. Aceștia sunt câinii care i-au tras inițial pe Leasshes, Sprint pentru a se asigura că sunt primul din ușă și încearcă să ia cel mai rău loc pe canapea.

Orice câine poate fi instruit, dar multe lucruri depind de persoana care face formarea. De exemplu, poate fi o idee bună să plasați un catelus mai supus într-o facilitate de îmbarcare, deoarece va fi ușor de antrenat. Formatorii nu vor avea nici o problemă care să lucreze cu câinele dvs. și atunci când este timpul ca catelul dvs. să vină acasă, nici nu ar trebui să aveți probleme.

Cu toate acestea, un câine Headstrong va lua un antrenor puternic. Mulți formatori profesioniști din facilitățile de îmbarcare sunt foarte capabile să stabilească dominația pachetului. Cu toate acestea, câinele tău poate vedea acel antrenor, și nu tu, ca lider alfa al pachetului. Acest lucru vă pune într-o luptă pentru a stabili dominanța. Acest lucru poate suna supra-exagerat, mai ales atunci când vorbesc despre catelul tău mic, pufos. Cu toate acestea, chiar și cei mai buni, fluturi, cutest Câinii își urmează instinctele lor naturale ale unei mentalități de ambalare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îmbarcare un catelus: o idee buna sau rea?