Cum să alegeți cele mai bune alimente pentru cățeluși

Timpul pentru micul dejun

Alegerea celei mai bune alimente de catelus și hrănirea unui catel poate fi confuză. Pe lângă cunoașterea când să se hrănească, sute de alegeri de hrană a catelusilor comerciale sunt disponibile, precum și alimentele cu catelus gătite acasă sau chiar diete crude.

Atunci când alegeți o mâncare de catelus comercial, este important să învățați cum să citiți etichetele legate de produsele alimentare. Dacă decideți Pregătiți alimentele Pentru cățelușul dvs. - fie fiert, fie crud - este vital să înțelegeți nutriția de catelus de bază. Există câteva elemente de bază care se aplică dacă vă gătiți acasă, alimentați RAW sau furnizați o formulare comercială.

De ce alimente "catelus"?

Un catelus de opt săptămâni are nevoie de de două ori mai multe calorii pe zi în comparație cu un câine adult. Puii necesită mai multă proteină, grăsime, calciu și fosfor. Aceste substanțe nutritive trebuie să fie în echilibru adecvat, deoarece prea mult sau prea puțin pot provoca probleme. Alimentele comerciale fac acest lucru ușor pentru dvs. prin pregătirea formulărilor specifice nevoilor unui catelus în creștere.

De exemplu, unele alimente specifică că sunt pentru "rasa de jucării" sau "pui mari de rasă."Gurile mici ale câtorva câini poate necesita mai puțin mai ușor de mestecat. La celălalt capăt al spectrului, puii mari de rasă pot crește prea repede, ducând la obezitate sau probleme comune mai târziu în viață. Alimentele proiectate special pentru un cățeluș de rasă mare ajustați raportul de calciu și fosfor, calorii și proteine ​​pentru a încetini viteza de creștere. Câștigul tău se termină la fel de mare, dar creșterea încetinită permite articulațiile să se dezvolte și să se stabilizeze. Creșterea prea repede ar putea pune prea multă tulpină în greutate pe oasele și articulațiile imature.

Poate că ați cumpărat o încărcătură a unui mare dietă pentru câini adulți la o reducere și doriți să vă hrăniți toți câinii aceeași dietă pentru binele convenienței. Vă rog să vă gândiți din nou. Puppies au nevoi nutriționale foarte diferite decât câinii adulți, asigurându-vă că eticheta specifică că este pentru pui.

Categorii alimentare comerciale

Există trei mari categorii de produse alimentare comerciale: super-premium, premium și produse low-cost. Acestea sunt termeni generici fără definiție juridică. Dar se aplică unele generalități.

Super-Premium Foods tind să aibă cel mai mare bang pentru buck. Ei au cea mai mare densitate nutritivă - Pupul nu va trebui să mănânce la fel de mult ca și cea mai mare digestibilitate. Pentru a realiza acest lucru, aceste alimente folosesc cele mai costisitoare și cele mai înalte ingrediente de cea mai bună calitate.

Mai multe grăsimi în aceste alimente le face foarte gustoase, încât puppies mănâncă de bună voie dieta. Digestibilitatea ridicată înseamnă că curățați mai puțin poop, deoarece mai mult din alimente sunt folosite de organism. Super Foods Premium sunt comercializate în primul rând prin intermediul unor magazine de animale de companie sau Clinici veterinare. Puii pretențioase care au dificultăți în câștigarea unei cantități sănătoase de greutate pot beneficia de alimente super-premium.

Produse de marcă premium pot fi găsite la multe magazine de bacanie. Ele nu sunt la fel de scumpe ca primele super, dar au ingrediente de calitate solide. Aceste produse pot funcționa bine pentru catelul mediu.

Branduri de specialitate adesea sunt super-prime sau premium. Ele variază de calitate și de obicei costă mai mult, deoarece producătorul face cantități mai mici și distribuie adesea numai regional. Marcile de specialitate pot fi mai greu de găsit.

Magazin de alimente generice de marcă Sunt cele mai puțin costisitoare alimente sunt de obicei vândute în magazine alimentare sau în despăgubiri cu discount. Ingredientele ieftine duc la alimente mai puțin gustoase și scăderea digestibilității. Aceste alimente cresc câinele, deoarece conțin materiale de umplutură care ajung pe gazon în loc să fie digerate. Produsele de marcă de casă solicită o valoare nutrițională egală cu produsele naționale de marcă, dar la un cost mai mic. De fapt, aceste "etichete private" sunt adesea produse de companiile de produse alimentare de calitate de calitate, iar câinii adulți pot face bine aceste alimente. Cu toate acestea, alimentele de marcă magazin nu sunt adecvate pentru puii. Stick la alimentele super-premium și premium.

Schimbarea alimentelor de catelus

Înainte de a vă aduce casa de companie, întrebați ce este folosit catelul dvs. pentru a mânca. O schimbare bruscă a dietei poate provoca diaree. O nouă casă și o familie oferă suficientă stres. Evitați supărarea buricului catelului oferind câinelui dvs. alimente familiare pentru primele câteva zile. Crescători Alegeți anumite alimente de catelus din motive specifice, astfel încât să fie o mâncare bună pentru a continua.

Dacă doriți să schimbați dietele, puteți tranziționa mai târziu câinele la o nouă mâncare prin amestecarea vechilor cu noul într-un amestec 50-50 și treptat în prima săptămână reduce vechea și creșteți noul procent.

Schema de hrănire a catelului

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să alegeți cele mai bune alimente pentru cățeluși