20 De rase de câine de jucărie din lume

Lumi cele mai bune rase de câini de jucărie

Ai decis că un câine mic este cel mai bun animal de companie pentru dvs. sau pentru situația dvs. de familie. Vă este frică că veți obține un "yapper"? Este adevărat că unii dintre ei iubesc lătrat, dar printre aceste 20 de ani Cele mai bune rase de câine de jucărie, Doar câțiva sunt cunoscuți ca atare și o voi îndrepta.

Am auzit că o mulțime de oameni spun că rasele de jucărie sunt toți câinii mici, priscași, pe care Yap și scoarță tare tot timpul. Mulți dintre prietenii mei au spus, de asemenea Cât de încăpățânați acești câini mici sunt și cât de greu trebuie să se antreneze. Unii proprietari de câini viitori presupun că toate rasele de câine de jucărie trebuie să fie răsfățate și fac tot ce vor, ori de câte ori doresc.

Cele mai bune rase de câine de jucărieÎn timp ce unele dintre cele mai bune rase de câine de jucărie sunt o întreținere puțin ridicată, ei nu sunt tot așa. Anumiți câini mici sunt de fapt unii dintre câinii cei mai liniștiți Puteți adopta.

Am "pro și contra" enumerate pentru toate cele mai bune rase de câini de jucărie, dar amintiți-vă ce este un "con" unei singure persoane poate fi un "pro" la altul. Până la sfârșitul acestei liste, veți ști ce rasă de jucărie cea mai bună pentru dvs. și pentru situația dvs. personală.

Rețineți că fiecare câine are propria personalitate, iar trăsăturile enumerate sunt trăsăturile medii găsite în rasă. Unele trăsături de personalitate pot fi, de asemenea, ajustate cu metode eficiente de formare a câinilor. Când alegeți cea mai bună rasă pentru dvs., luați în considerare propriile bunuri cu trăsăturile cunoscute ale acestor rase de câine cele mai bune jucări pentru a găsi bebelușul drept pentru familia dvs.

20 cele mai bune rase de câine de jucărie din lume

25 cele mai bune rase de câine de jucărie din lume

1. Jucărie dachshund

Dachshund este o rasă populară inițial din Germania. Am deținut mai multe dachshunds în viața mea și iubesc cu adevărat acest câine inteligent și curios.

PROS - sunt îndrăznețe și curajoase, în ciuda dimensiunii lor. Din acest motiv, și în mod surprinzător de cei mai mulți proprietari de câini, Dachshunds Faceți câini de ceas excelent și catchers vermin. Energia și devotamentul lor le fac excelent pentru casele cu copii mai mari.

Contra - Dachshunds poate fi timid în jurul străinilor și nu pot să-i placă copiii mici. Acești câini mici sunt cei cunoscuți ca și # 8220; Weenie & # 8221; sau # 8220; Wiener & # 8221; câini. Ei au spate lungi și ar trebui să trăiască într-o casă în care alpinismul nu este o necesitate.

Similar: 17 rase mici de câini care sunt bune cu copiii

Malteseas cele mai bune rase de câine de jucărie

2. Malteză

Acești câini mici sunt cunoscuți că au arcuri în părul lor. Ei sunt câini albi luxos și sunt o parte din Cele mai populare câini pentru femei.

PROS - Malteză sunt una dintre cele mai populare rase de câine de jucărie și sunt, de asemenea, câini de ceas mare. Ei sunt cunoscuți ca fiind blând și atenți, făcându-i o alegere perfectă pentru persoana care dorește să-și trateze câinele ca un copil. Maltezia nu are nevoie de o mulțime de exerciții în aer liber, făcându-le un ideal câine pentru locuință în viață.

Contra - Maltezi sunt câini sensibili care trebuie să fie instruiți cu încurajare, nu spanking sau fussing. Ele sunt o mare energie și au nevoie de o mulțime de joacă și jucării. Deși fac câini de ceas mare datorită lătratului lor, zgomotul excesiv poate deveni o deranjare pentru mulți proprietari de câini, deci păstrați-vă că în minte dacă trăiți într-un apartament.

Silky Terrier ca cele mai bune rase de câine de jucărie

3. Silky Terrier

Terrierul matasic arată destul de mult ca un terrier Yorkshire, deoarece acestea sunt strâns legate. Cu toate acestea, puteți vedea diferența în haina lor în fotografia de mai sus. Este ușor să observăm unde această rasă de câine de jucărie își are numele, de asemenea.

PROS - Din fericire pentru unii, acești câini cu părul lung pot fi tăiați pentru un strat mai scurt. Un alt plus este că sunt Valori foarte mici. Silkies sunt foarte loiale și afectuoase cu proprietarii lor. Ei au o mulțime de dragoste pentru a da. Ele sunt energice, dar pot fi mulțumiți de jocul în jurul casei. Acest lucru le face o alegere foarte bună pentru viața orașului.

Contra - Chiar dacă poate fi scurtată, terrierul de mătase are o haină frumoasă care are nevoie de periere regulată și îngrijirea pentru a rămâne strălucitoare și fără covorașe. Acești câini mici au încă o mașină de pradă ridicată și au nevoie de un gard sigur și un ham. Din păcate, mătasele de obicei nu le place să fie în jurul altor câini și vor tolera doar copiii mici.

RECOMANDAT: 10 cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari

Bruxelles Griffon ca cele mai bune rase de câine de jucărie4. Bruxelles Griffon

Aceasta este o rasă drăguță, care poate fi puțină gură, dar o face în trăsăturile sale bune. Dacă doriți să vedeți acest copil în acțiune, urmăriți filmul Mai bine nu se poate. Aceasta este rasa care este Sidekick-ul lui Jack Nicholson, iar multe trăsături reale au fost expuse.

PROS - Bruxelles Griffon sunt a Câine de câine inteligent este ușor de antrenat, care îi face instantaneu o alegere excelentă pentru cea mai mare căutare pentru cei mai buni câini de jucărie. Mai mult, se întâlnește bine cu copiii și cu alți câini și este perfect pentru familii. Sunt o rasă inteligentă și fericită.

Contra - În timp ce ele sunt una dintre cele mai bune rase de câine de jucărie pe care le puteți adopta, Griffonul Bruxelles va face cel mai bine într-o casă unde există aproape întotdeauna cineva în jur. Aceasta este una dintre rasele nevoiașe acolo, anxietate de separare este o problemă reală cu Bruxelles Griffon, astfel că fac cel mai bine când sunt cu cineva tot timpul.

Pekingese ca cele mai bune rase de câine de jucărie

5. pechinez

Ca și o mulțime de aceste rase de câini cele mai bune de jucărie enumerate aici, Pekingese iubește atenția și nu-i place să fie lăsată singură foarte des. Din orice motiv, această nevoie este cea mai aplicabilă câinilor mici și, în special, rase de jucărie.

PROS - Pekingese este un ceas mare, curajos și îndrăzneț. Pekingese nu sunt de obicei distructive, astfel încât pantofii și telecomenzile dvs. ar trebui să fie în siguranță. Aceștia mici Câinii sunt minunați pentru seniori și singuri așa cum fac bine fără o mulțime de alte ființe în casă. Ei mănâncă foarte puțin și au nevoie de un exercițiu foarte mic, făcându-i o alegere perfectă pentru viața de viață.

Contra - Cunoscut pentru a fi în afara și încăpățânare, acești copii mici de blănuri sunt nu este mare pentru primii proprietari. Ei nu fac bine cu copiii mici, alți câini sau pisici. Câinii acestei rase sunt cunoscuți că sunt mici "yapperi" și vor avea nevoie de antrenament de control al scoarței ASAP.

Bichon Frize ca cele mai bune rase de câine de jucărie

6. Bichon Frise

Bichon Frize este considerată nu numai una dintre cele mai bune rase de câine de jucărie de pe planetă, dar este una dintre cele mai bune alegeri din mai multe motive. De exemplu, ele sunt unul dintre cei mai buni câini pentru alergie suferă, ceea ce este o trăsătură rară. De fapt, au fost crescuți în special în acest scop.

PROS - Bichon sunt inteligenți și ușor de antrenat. Ele sunt o rasă sociabilă și curioasă, ceea ce le face excelent cu copiii și alte animale de companie. Acest câine mic are o personalitate mare și face un mare partener de companie. Haina de lux de pe Bichon aproape nu se varsă.

Contra - Acești bebeluși suferă de anxietate de separare destul de mult și trebuie să fie într-o casă unde cineva este aproape întotdeauna în jur. Bichon are nevoie de un program regulat de îngrijire, de asemenea - toată periajul și tăierea în jurul ochilor și a gurii.

UTIL: 7 moduri dovedite de a calma un câine (susținut de știință)

Papillon ca cele mai bune rase de câine de jucărie

7. Papillon

Papilonul este imediat recunoscut din cauza urechilor sale de fluture. Profesorii depășesc constantul cu acest câine, făcându-i nu numai unul dintre cei mai buni câini de jucărie de pe planetă, ci și unul dintre Cele mai populare rase de câine în lume, potrivit statisticilor.

PROS - Acești câini inteligenți sunt ușor de antrenat, ceea ce înseamnă că sunt perfecți pentru proprietarii de câini întâi și neexperimentați. Ei au tone de personalitate și energie, aproape tot timpul. Papillonul este un câine foarte sănătos și robust. Ca unul dintre Cele mai prietenoase rase, ele sunt de obicei excelente cu copii, alte animale de companie, și toată lumea se întâlnesc pe stradă.

Contra - unul dintre profesioniștii lor poate fi un conținut serios pentru niște proprietari de câini. Nevoia de papillon de companie le face foarte prietenoși, dar îi face, de asemenea, că acești puii nu sunt ca fiind lăsați singuri pentru foarte mult timp și întotdeauna doresc atenție și iubirea de la proprietarii lor.

Toy Poodle ca cele mai bune rase de jucărie câine

8. Toy Poodle

Pudelul (atât standard, cât și jucăria) este considerat de majoritatea experților ca fiind unul dintre cei mai străluciți și mai ușor caini să se antreneze. Numai din acest motiv, Poodle de jucărie este una dintre cele mai bune rase de jucărie mici pe care un viitor proprietar le poate adopta, dar există și Contra.

PROS - Această rasă vine în mai multe dimensiuni; Din fericire, toți împărtășesc trăsături similare și sunt toate prietenoase cu alte animale, străini și copii. Inteligența Poodle îi face câini mari pentru toate tipurile de medii - case cu șantiere, gospodării care le solicită să aibă timp mai singur, și chiar apartamente.

Contra - Din păcate, podelul jucăriei este a Creșterea intensivă a câinilor. Dacă decideți să părăsiți părul lung, va necesita periaj frecvente. Puteți să-l păstrați închis dacă aveți experiența pentru a face-o singură sau banii pentru a vă aduce câinele la groomer.

LEGATE DE: 48 de moduri de a economisi bani pe grooming câine

Pomeranian ca cele mai bune rase de jucărie câine

9. Pomeranian

Acest mic câine împachetează un pumn mare și este unul dintre Cei mai faimoși câini pe social media. A făcut popular de Boo, un alt Pomeranian foarte adorabil cu peste 17 milioane adepți pe Facebook, Mulți proprietari de câini s-au grăbit să adopte acești câini de jucărie înșiși.

PROS - Pomeranii sunt alertă și curioasă despre lumea din jurul lor și nu vor ezita să vă informeze când ceva nu este corect. Din acest motiv, Pomeranii fac câini de ceas bun. Acest animal mic devine foarte atașat de proprietar și este foarte loial.

Contra - Ca și multe dintre aceste rase de câini cele mai bune de jucărie pe listă, Pomeranii pot suferi de anxietate de separare și pot fi greu de găzduit. Este recomandat să vă instruiți Metoda de crate. Acești câini trebuie, de obicei, să fie instruiți pentru a controla și brațul excesiv.

Havanese ca cele mai bune rase de câine de jucărie

10. Havanese

Această rasă a venit în Cuba să fie un câine de tur și un interpret și este încă unul dintre câinii mai populari de adoptat acolo. Odată ce vă cunoașteți personalitățile spunky, veți înțelege de ce havanii au fost eficienți la oamenii de divertisment.

PROS - Una dintre cele mai populare rase de câine de jucărie, Havanul este blând și prietenos. Deși au inteligență medie, ei urmăresc să vă rog. Acest lucru le face ușor să se antreneze. Havanezii iubesc să fie centrul atenției, făcându-i Mare pentru copii și familii mari. Dacă nu aveți prea mult timp să curățați, atunci acest câine nu este minunat pentru dvs.

Contra - Când vine vorba de dezavantaje, ele sunt o rasă activă cu o mulțime de energie, astfel încât ei vor avea nevoie de tone de joc de joc și să se exercite cu proprietarii lor. Al lor Coats trebuie să fie periat de câteva ori pe săptămână pentru întreținere, chiar dacă nu vărsăm mult la toate.

CITIT: Cum să antrenezi un câine pentru a fi un câine de gardă de apartamente

Pug ca cele mai bune rase de câine de jucărie

11. Mops

O rasă populară de jucării, Pugs sunt acum unul dintre favoritele celor mai mulți proprietari de prima dată. Acești clovni sunt cățeluși perpetuți, păstrând-o pe silliness și jucăușă întreagă viețile lor.

PROS - Pugs sunt o altă dintre cele câteva rase de jucărie care sunt minunate cu copiii. Alții pot tolera, dar Pugs Într-adevăr iubesc copiii. Aceste pooce mici de dimensiuni necesită aproape fără îngrijire datorită straturilor lor scurte, cu excepția o baie ocazională. Ei au niveluri medii de energie pentru un câine, deci sunt minunate pentru gospodăriile din spate.

Contra - Pe partea con, Pugs nu sunt tolerante la extremele meteorologice și ar trebui să obțină cea mai mare parte a exercițiului lor în interior. Această nevoie se datorează fețelor lor plate, care constrictează respirația lor. În mod surprinzător, Pugs au vărsat foarte mult, chiar și cu o haină atât de scurtă. Ele pot face, de asemenea, destul de puțin zgomot cu snortarea și sniffling-ul lor (care ar putea fi foarte fermecător).

LEGATE DE: 5 sfaturi despre cum să reduceți vărsarea la câini

Affenpinscher ca cele mai bune rase de câine de jucărie

12. Affenpinscher

Un afffinpinscher care caută ciudat nu poate fi preferat pentru niște proprietari de câini din cauza cât de rar sunt acești câini. Această rasă este de fapt unul dintre cei mai buni câini cei mai buni jucărie în viață.

PROS - Affuspinscher este un câine mic cu a mare simț al umorului și sunt cunoscute ca fiind extrem de distractive. Ele sunt mai tolerante la temperatura extreme decât alte rase de jucărie, dar încă nu ar trebui să trăiască în principal în aer liber. Afinpinscherul este sănătos și inteligent. Ele sunt o rasă mică, care nu este, de asemenea, cunoscută pentru lătratul excesiv.

Contra - Acești câini pot fi greu de antrenat din cauza naturii lor independente. Ei sunt, de asemenea, cunoscuți ca singuri și pot fi Perfect pentru proprietarii leneși. Ei iubesc să fie în jurul părinților lor și sunt afectuosi, dar ei nu fac bine în gospodării mari, copii și alte animale de companie.

Toy Fox Terrier ca cele mai bune rase de jucărie câine

13. Toy Fox Terrier

Deși încă suficient de activ pentru a fi distractiv, varietatea jucăriilor de Fox Terrier are o personalitate mai caldă decât Fox Terrier Fox. Această rasă vine din fundalul fiind unul dintre Cel mai bun câini de vânătoare, astfel încât unele dintre trăsături rămân încă.

PROS - Iată o altă rasă care este atletic și agilă. Fox Terrier iubește să alerge și este câinele perfect pentru familia atletică, în aer liber. Aceste pachete mici de blană își păstrează încă dorința și dragostea de vânătoare. Foxiuri # 8221; sunt iubiți și întotdeauna loiali proprietarilor lor.

Contra - În timp ce această rasă este Perfect pentru o singură persoană activă, ei nu fac bine cu alte animale și chiar copii. Ele sunt timide și pot fi agresive în jurul străinilor, dacă nu sunt socializate în lunile lor de catelus. Pregătirea corectă a câinilor este o necesitate cu toți teritoriul Fox.

LEGATE DE: 23 de pași pentru prima dvs. vânătoare cu un câine de armă

Greyhound italian ca cele mai bune rase de câine de jucărie

14. Greyhound italian

Greyhoundul italian este a câine foarte atletic. Aceștia nu sunt cei mai buni câini pentru proprietarii de animale de companie leneși, pe măsură ce îi place să alerge și să joace tot timpul, ceea ce înseamnă că au o mulțime de energie.

PROS - acești câini sunt minunați pentru proprietarii care le iau adesea în aer liber și le păstrează activi. Dar când este timpul să dormiți, ele sunt un câine de picănitor în căutarea păturilor și afecțiunii. Greyhound italian este un câine liniștit, politicos, făcându-i una dintre cele mai bune rase de jucărie pentru apartamente. Acest puști are nevoie, de asemenea, foarte puțin întreținere și îngrijire.

Contra - Dacă aveți o curte, este recomandat să aveți un gard de șase metri sau un alt tip de altul Echipamente de izolare a câinelui, Pe măsură ce Pooches în această rasă sunt jumperi superba și unul dintre cele mai cunoscute câini de artă de evacuare. De asemenea, este recomandat să vă periați dinții în mod regulat. Greyhound italian este foarte predispus la guma si bolile dentare.

Yorkshire Terrier ca cele mai bune rase de câine de jucărie

15. Yorkshire Terrier

Ceea ce mulți iubitori de câini nu știu este că Terrierul Yorkshire este un alt câine de vânătoare, deși astăzi au devenit mai mult de un animal de companie de trofeu pentru cei care iubesc să-i luăm în jurul lor transportatorii lor câinelui. Dar această rasă a fost crescută inițial pentru a prinde șobolani în Anglia.

PROS - Yorkie este încă un câine spunky, curajos și încrezător. Ei fac mari ceasuri din cauza coastei lor. Yorkshire Terriers sunt foarte iubitoare și adaptabile. Ei pot trăi în aproape orice situație, cum ar fi orașul, țara, apartamentele, nici șantierele etc., atâta timp cât nu sunt lăsate în primul rând în aer liber. De asemenea, trăiesc mai mult Dieta sănătoasă adecvată.

Contra - Yorkies sunt o rasă activă care are nevoie de o mulțime de joc și exerciții fizice. Aceste scrappers de dimensiuni de pint pot avea nevoie de antrenament pentru a-și limita yapping-ul constant. Majoritatea terorilor Yorkshire nu-i plac copiii mici, alți câini sau străini. Ei fac cel mai bine într-o casă unde există doar maeștrii lor mai în vârstă și sunt singurul câine rege în castel.

LEGATE DE: 15 rase de câine care au cea mai lungă durată de viață

Coton de Tulear ca cele mai bune rase de câine de jucărie

16. Coton de Tulear

Această rasă foarte rară și ușor de casa este câinele regal al Madagascarului. Cele mai multe dintre Populare câini de spectacol Din această rasă sunt albe, dar le puteți găsi în alte culori. De fapt, istoria afirmă că câinii originali erau multe culori diferite. Cea mai populară culoare (alb) au fost create efectiv prin reproducere cu Frize Bichon.

PROS - Indiferent de strămoșul adevărat, Coton de Tulear sunt câini inteligenți și sănătoși. Ele sunt adaptate și pot trăi în aproape orice situație. Cotonul de Tulear este mare cu copii și alte animale, inclusiv pisici. Acești câini de divertisment vin cu trucuri deja învățate, cum ar fi mersul pe picioarele lor posterioare și sărituri la fața locului, cred sau nu.

Contra - Cotonul este timid și trebuie socializat la un an Vârsta fragedă pentru a evita agresivitatea. La fel ca multe alte rase de câini de jucărie, ei nu fac bine atunci când sunt lăsați singuri și sunt predispuși la anxietatea de separare și comportamente distructive grave dacă sunt de asemenea prea lungi.

Miniatura Pincher ca cele mai bune rase de câine de jucărie

17. Miniatura Pincher

"Min-Pin" este activă și iubește să se plimbe și să se joace într-o curte. Ele sunt o potrivire excelentă pentru proprietarii atletici și copii activi care vor stimula în mod constant și se vor juca cu acest câine. Verișorii lor mai mari, Doberman Pinchers, știu ca o parte din Cea mai bună rasă de câine de poliție.

PROS - Această rasă face un câine de ceas mare pentru oamenii din greu de auz. Sunt câini atractivi, eleganți, care sunt ușor de mire și nu necesită o întreținere multă întreținere.

Contra - Spre deosebire de cele mai multe dintre celelalte rase de câine de jucărie din această listă, Piniacherul miniaturale păstrează o acționare puternică de pradă și va urmări alte animale, care le face un câine periculos in anumite cazuri. Asigurați-vă că aveți această rasă pe un ham sau o leșie securizată atunci când ieșiți pe plimbări. În timp ce sunt minunați cu copii, ei nu-i plac alte animale, inclusiv pisicile.

CITIT: 13 cei mai buni câini pentru pisici

Chin japonez ca cele mai bune rase de jucărie câine

18. Chin japonez

Chinul japonez este câinele poster pentru câinii de lapte și unul dintre cei mai drăguți câini. Ei au o expresie adorabilă, curioasă pe care mulți proprietari cad. Oamenii sunt de acord cu viziunea tradițională japoneză că această rasă este o ființă ascendentă și mai mare decât alți câini.

PROS - Ele sunt una dintre cele mai bune rase de câine de jucărie, deoarece sunt iubitoare și sensibile. Mulți proprietari spun că acționează mai mult ca pisicile decât câinii. Chinul japonez este o rasă obedientă care iubește să vă rog. Aceste bile de blană sunt un partener perfect pentru adulți, copii și alte animale. Ei nu au nevoie de multă exercițiu, dar iubesc să joace.

Contra - Ele sunt afectuoase, câini sociali și au nevoie de un proprietar care îi va strica putred. Ca și cei mai buni câini de jucărie, atenția este o necesitate pentru bărbia japoneză. Și ca pisicile, acești câini sunt alpiniști, și fără pregătire adecvată, vor Obțineți mobilier și mese.

Bolognese ca cele mai bune rase de câine de jucărie

19. Bolognese

Această rasă este descendentă din frisa Bichon și are multe trăsături comune. În special, ele sunt, de asemenea, una dintre cei mai buni pacienți alergici câini, La fel ca Bichons.

PROS - Au haine lungi albe care au vărsat foarte puțin. Acest câine este calm și politicos pentru toată lumea pe care o întâlnesc. Sunt câini inteligenți care se antrenează cu ușurință. Bolognese învață să fie liniștită în interior și rambunptioasă în afara - cum ar trebui să fie. Acești câini mici sunt una dintre cele mai sănătoase dintre cele mai bune rase de câine de jucărie și nu sunt predispuse la orice boli majore.

Contra - Ele pot fi timide, deci dacă socializarea este importantă pentru dvs., asigurați-vă că ați început la o vârstă fragedă. Deși Bolognese este mică, ei trebuie să fie luați pe plimbări zilnice scurte pentru a-și satisface personalitatea. Dacă decideți cu privire la această rasă, mai bine începeți să vă uitați acum. Este o rasă populară, adesea cu liste lungi de așteptare pentru adopție oriunde te uiți.

LEGATE DE: 13 sfaturi utile pentru salvarea unui câine dintr-un adăpost

Cavalier King Charles Spaniel ca cele mai bune rase de jucărie câine

20. Cavalier King Charles Spaniel

În cele din urmă, câinele cu cel mai lung nume, cavalier regele Charles Spaniels sunt ușor una dintre cele mai bune rase de câine de jucărie avem. Acești câini sunt un favorit al familiei regale din Anglia și iau locuri pe multe alte & # 8221; Liste de câini.

PROS - CKCP sunt o rasă robustă și sunt una dintre puținele rase de câini cele mai bune de jucărie care pot merge în continuare drumeții și chiar vânătoare cu proprietarii lor. Regele Cavalier Charles se spune că este în mod natural ascultător și ușor de antrenat. Ele sunt, de asemenea, o rasă de jucărie foarte sănătoasă.

Contra - Acești pui mici sunt un prieten cu toată lumea pe care o întâlnesc; Prin urmare, ei nu fac supraveghetori foarte buni. Când se ridică cu o pisică, de obicei se înțeleg bine, dar instinctul lor puternic de pradă îi face greu pentru ca ei să fie un prieten al felinelor.

Am pierdut pe cineva?

Care rundă lista noastră de 20 de rase de câini de jucărie cele mai bune pentru adoptarea, cu avantajele și cons. Niciun câine nu este perfect, dar majoritatea avantajelor acestor câini de jucărie sunt mult mai mari decât dezavantajele lor, iar fiecare dintre acești însoțitori de canini va face un mare animal de companie.

Am pierdut un câine de jucărie care ar fi trebuit să fie pe această listă? Lasă-mă să știu în comentarii!

Citiți următorul: 25 cele mai accesibile rase de câine cu costuri reduse

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De rase de câine de jucărie din lume