Diy câine jucărie: 3 idei ieftine

Jucarii de coarde sunt unul dintre cele mai comune tipuri de jucarii de caine. Fie că puiul tău îi place să aducă, să remute sau să mestece, o jucărie de frânghie își va satisface nevoile. Efectuarea unui A Diy câine jucărie este o modalitate excelentă de a recicla materiale vechi și de a face o distracție pentru puilor tăi.

Îmi place să fac jucării de coardă de casă pentru câinii mei și să dau ca daruri. Puteți să vândați diametrul frânghiei în sus sau în jos în funcție de Dimensiunea câinelui. De obicei, folosesc 1/4 și # 8243; frânghie pentru rasele mici și 1/2 și # 8243; frânghie pentru rasele mari.

Îmi plac proiectele DIY deoarece economisesc bani, materiale de reciclare și puteți fi mândri de produsul finit. După cum am menționat, o jucărie de frânghie de câine DIY ar face, de asemenea, un cadou minunat pentru orice puști de pe lista ta. Nimic nu spune că îți pasă ca un cadou de casă din inimă!

DIY câine jucărie: 3 idei ieftine

Diy câine jucărie

1. DIY câine jucărie pentru chewers grele

Începeți cu două lungimi egale de frânghie. Vă recomandăm fiecare piesă să fie de cel puțin 12 ° C # 8243; lung. Găsiți mijlocul fiecărei piese prin căptușeală până la capete și pliați bucățile în jumătate. Traversați centrul frânghiilor la un unghi și asigurați-vă cu o mică cravată de zip.

Cu degetul mare, puneți frânghiile încrucișate peste pumn. Această parte devine puțin complicată pentru a explica, dar puteți Urmăriți ghidul meu pas cu pas de mai sus pentru a vedea cum a fost făcut.

Buclă prima frânghie din jurul degetului mare și peste al doilea. Îmi folosesc degetul mare pentru a ține prima frânghie în loc. Acum, buclă a doua frânghie peste prima frânghie și du-te peste a treia coardă.

Buclă a treia coardă peste a doua frânghie și du-te peste fâșia finală. Veți vedea un nod în formă de pătrat începe să formeze. Strângeți fiecare frânghie trăgând capătul coadă al frânghiei. Acest lucru va asigura nodul.

Repetați acești pași până când este lăsată doar o lungime scurtă a fiecărei frânghii (aproximativ 1 și # 8243;). Pentru a ascunde capetele cablurilor, introduceți cleștele nasului acului prin centrul nodului și trageți capetele prin nod. Îndepărtați excesul de frânghie și topiți capătul fiecărei frânghii cu o brichetă.

Similar: DIY Puzzle-uri de câine - 6 idei diferite

Câine mestecând pe jucărie de frânghie

2. Jucărie de câine de coardă tradițională

Începeți prin dezvăluirea celor trei fire de o bucată de frânghie. Se dezvăluie aproximativ 6 și # 8243; din coarda. Puteți pune banda în jurul capătului fiecărei bucăți de frânghie pentru a le lega mai ușor. Acest lucru nu este absolut necesar, dar va face mai ușor pentru primii cronometre.

Va trebui să legați o notă Matthew Walker pe fiecare capăt al frânghiei. Poti Urmăriți ghidul meu pas cu pas de mai sus pentru a vedea cum se face pas cu pas. Odată ce ați legat fiecare capăt al frânghiei, frați capetele pentru ao arăta frumos.

3. Reciclate tricou Tricou Jucărie câine

Aceasta este o modalitate simplă de a recicla tricourile vechi, blugi, bluzi, etc. & # 8230; Tăiați materialul în cel puțin 6 benzi de lungime egală. Legați benzile împreună pe un capăt cu un nod mare.

Separați benzile în 3 secțiuni și îmbrățișați-le de la nod în jos. Lăsați aproximativ 2 și # 8243; de material pe celălalt capăt al panoului pentru a crea un nod care o va ține împreună.

Indiferent de ce câine DIY jucărie faci, pooch-ul tău este sigur să-l iubească! Încurajați-vă cățelul să joace Fetch sau Tug pentru un exercițiu suplimentar. Cel mai bun lucru despre toate aceste opțiuni este că acestea sunt lavabile la mașină pentru curățarea ușoară.

Citiți următorul: 33 idei DIY pentru proprietarii de animale de companie Frugal

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy câine jucărie: 3 idei ieftine