10 Rase de câine mici calme

10 rase de câine mici calme

Preferă un silențios și Câine mai puțin energic? Nu esti singur. Există mulți iubiți de câini care caută în mod activ rasele cunoscute ca fiind mai ușor și răciți.

Cand vine vorba de câini mici, Există o percepție generală că sunt mai plini de energie și tind să facă mai mult zgomot decât câinii mai mari. Acest lucru nu este cazul în întreaga bord. Există anumite rase mici de câini care sunt cu siguranță mai calme în natură decât v-ați aștepta.

Dacă doriți să vă găsiți o mică pooch de companie mai relaxată, citiți-vă pentru lista noastră de 10 rase mici de câini care se află pe partea mai liniștită:

Buldog francez

Pentru cei care locuiesc în apartamente, un buldog francez ar putea fi alegerea perfectă. Ei sunt cunoscuți că nu latră prea mult pe care vecinii dvs. îl vor aprecia. De asemenea, sunt, în general, dulciuri dulci, dar nu-i place să fie lăsate singure pentru prea mult timp.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii francezi

buldog francez

Mops

Cu aspectul lor distinctiv și natura lor jucăușă, Pugs sunt o rasă care nu necesită multă muncă. Ei ar fi fericiți să se culce cu tine de ore și nu au nevoie de atâta exercițiu. Aceste Câinii sunt minunați cu copiii și se întâlnesc cu alte animale de companie.

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru pugs

mops

Engleză jucărie spaniel

Cunoscută ca fiind loială și afectuoasă, spaniolii de jucărie engleză ar putea fi o alegere excelentă pentru cei care trăiesc în case mai mici, deoarece sunt, în general, liniștite și blânde. Îi place să se înghesuie și nu-i place să rămână singuri pentru mult timp.

Engleză jucărie spaniel

Malteză

Foarte ușor de îngrijit, câinii maltezi au o natură relaxată și se înțeleg destul de ușor cu alte animale de companie. O plimbare zilnică scurtă îi va păstra mulțumiți de exerciții fizice.

În legătură cu o postare: Hrană pentru câini pentru malteză

malteză

Cavalier King Charles Spaniel

Dacă căutați un câine de rasă ușor de jucărie, un dulce și loial Cavalier Kings Charles Spaniel ar putea face o alegere excelentă. Crescut să fie câini de interior, sunt fericiți să salveze ore întregi pe canapea.

Cavalier King Charles Spaniel

Bichon Frise

Dacă aveți alte animale de companie, această rasă de câine ar putea fi o potrivire naturală, deoarece sunt cunoscuți că se întâlnesc cu ușurință cu alte animale. O scurtă plimbare zilnică este suficientă pentru a le menține mulțumiți în ceea ce privește activitatea. Sunt mai mult decât bucuroși să se relaxeze în interior pentru cea mai mare parte a zilei.

bichon Frise

Chin japonez

Atâta timp cât sunt lângă proprietarii lor, bărbații japonezi aproape de pisici nu necesită multe altele. Acești câini de auto-îngrijire sunt adesea folosiți ca câini de terapie datorită naturii lor relaxante.

Chin japonez

pechinez

Câinii ușor de la Pewingese sunt la fel de fericiți să rămână sau să iasă. Ei iubesc somnul lor, mai ales când sunt încurcați până la proprietarii lor. Ei tind să fie puțin îngrijorați de străini, așa că ar putea face o alegere bună pentru cei care caută un câine mic liniștit, care este încă capabil să fie un ceas de supraveghere.

pechinez

Shiba inu

Cu aspectul lor aproape de vulpe și natura independentă, câinii Shiba Inu sunt extrem de ușor de îngrijit. Ei fac câini mari de interior și nu necesită prea multă exercițiu.

În legătură cu o postare: Cea mai bună mâncare pentru Shiba inu

Shiba inu

Bolognese

Este ușor să vă îndrăgostiți de această rasă adorabilă și delicioasă. Dacă căutați un câine mic care nu se potrivește cu stereotipul "Yappy" de câini mai mici, o bolognese liniștită și pufoasă ar putea fi doar animalul pentru tine.

Bolognese

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Rase de câine mici calme