30 Cei mai buni câini de vânătoare pentru toate tipurile de joc

Câinii au vânat animale sălbatice și păsările de secole. De fapt, știm cu toții că inițial, câinii au fost domesticiți de oameni în primul rând pentru a ajuta la vânătoare, fie devenind Cel mai bun câini de vânătoare pe propriul lor merit sau prin asistarea vânătorilor umani.

Cele mai bune câini de vânătoare pentru toate tipurile de jocuriChiar Înapoi în vremurile medievale, canini folosite pentru a merge alături de vânători pe călare pentru a vâna sălbatice, și există multe scrieri care indică câinii fiind vânători originali. Astăzi, vânătoarea cu câini de partea dvs. nu este la fel de populară în multe state din SUA, dar practica nu a dispărut complet. Nu printr-o lovitură lungă.

Vânătoarea este încă foarte populară, iar vânătorii sunt întotdeauna în căutarea celor mai buni caini de vânătoare, care sunt adesea aleși și listați de alți vânători profesioniști care evaluează fiecare capabilități ale câinelui pistol și evaluează ce rasă de câine de pistol este cea mai potrivită pentru anumite tipuri de vânătoare.

Când vine vorba de alegerea numai a celor mai buni câini de vânătoare, care este o alegere foarte greu de făcut. Toți câinii sunt unici în privința lor și sunt cele mai bune pentru sarcini specifice de vânătoare.

De exemplu, unele rase de câine de pistol sunt mai bune la capturarea pradă rapidă, cum ar fi iepurii sau vulpile, în timp ce alții vor fi profesioniștii în a-și ascunde locurile de ascundere a anumitor animale.

Linia de jos este că nu există nici un singur câine de vânătoare de vânătoare. Există mai multe rase care sunt considerate cele mai bune câini de vânătoare de către vânătorii profesioniști și o voi lista pe cele de mai jos. Tu ești judecătorul pe acesta și să ne spui în comentariile de mai jos pe care o rasă de câine de arme Preferați să mergeți cu vânătoare și de ce.

RECOMANDAT: 30 consumabile esențiale de câine pentru vânătorii de jocuri

30 cei mai buni câini de vânătoare pentru toate tipurile de joc

1. Boykin Spaniel

Boykin Spaniel - Cel mai bun câine de vânătoare

O rudă apropiată de (sau mai degrabă un amestec de) un spaniol american de apă, pointeri și retrivei, Boykin Spaniel este o rasă care a provenit din Carolina de Sud înapoi la începutul secolului al XX-lea. Acești câini de vânătoare rari sunt deosebit de iubiți de vânători serioși și au adunat un clasament decent (dar nu cel mai mare) pe hărțile câinilor de vânătoare în mai multe resurse online de vânătoare de câini.

Boykin Spaniel este o rasă de câine foarte energică care iubește muncește din greu. Ele sunt adesea folosite în vânătoare pentru fazani, grase sau prepelițe (Upland). Ocazional, vânătorii vor lua, de asemenea, băieți cu ei pentru a vâna rațe și gâște, deși aceasta nu este specialitatea lor.

2. Brittany Spaniel

Brittany Spaniel - Cel mai bun câine de vânătoare

Brittany câine rasă, care a provenit în Franța cândva în anii 1800, este o cruce de la diferiți spanioli și de setters engleza. Brittanii au fost crescuți pentru indicarea și recuperarea. Ele sunt o rasă rapidă și curioasă și au nevoie de o mulțime de exerciții zilnice, deoarece pot obține destul de distructive atunci când nu ajung destul de mult.

În afară de a fi pur și simplu drăguț, adorabil și Câini de familie prietenoși, Rasa Bretania este diferită de alte indicii, deoarece este mai aproape de pământ și va fi capabil să depășească majoritatea celorlalte indicii prin alergarea necorespunzătoare prin tufișuri și copaci. Bretania este considerată o rasă de vânătoare mare.

RECOMANDAT: 10 cele mai bune coliere de antrenament pentru câini de vânătoare

3. Fox Fox Terrier

Fox Fox Terrier - Cel mai bun câine de vânătoare

Energetic, plin de viață și mic, teroriere de fire de sârmă sunt unul dintre cei mai buni câini de vânătoare, pentru că asta au fost crescuți să facă înapoi în Anglia din secolul al XVII-lea. Acești câini se ridică la doar 20 de kilograme și sunt destul de rare în aceste zile printre vânători, dar cadrul lor puternic și viteza rapidă le face un chaser foarte potrivit de vulpi.

Astăzi, groazierele de sârmă sunt câini de origine care sunt Mare cu copiii. Înapoi în acea zi, acești câini ar urmări vulpi în burrow-urile lor subterane, unde vânătorii ar termina slujba sau viceversa - din dens și alte locuri ascunse. Deoarece terrierii de vulpe, atât netedă, cât și sârmă, au corpuri mici, sunt capabili să ajungă în majoritatea locurilor de vulpi pot. Iar picioarele lor relativ lungi permit să țină pasul cu vulpi.

4. Pointerul englez

Pointerul englez - Cel mai bun câine de vânătoare

Pointerii sunt o rasă populară, dar pentru că există mai multe tipuri de indicii, cea originală este adesea numită pointer engleză. Machiajul genetic al indicatoarelor include unele dintre cele mai talentate rase, cum ar fi Greyhounds, Foxhounds, Bloodhounds și Spaniolii. Pointerii au provenit din Anglia cândva în anii 1600. După cum sugerează numele lor, au fost crescuți pentru a arăta pradă în timpul vânătorilor.

Aceasta este o rasă foarte grea care este deosebit de fascinantă prin prinderea oricărui lucru cu pene. Pointerii pot suporta diferite tipuri de climă și vor putea menține niveluri ridicate de energie în timp ce caută acea pradă în iarba înaltă. Astăzi, ei fac tovarăși mari și sunt considerați unul dintre cei mai buni câini de vânătoare pentru a exista vreodată. Există alte două rase în familia pointerului care sunt acoperite cu cea mai bună listă de câini de vânătoare.

LEGATE DE: Interviu pentru câinii de formare cu gulere electronice

5. Bluetick Coonhound

Bluetick Coonhound - Cel mai bun câine de vânătoare

Cea mai mare parte populară din cauza anumitor desene animate, Bluetick Coonhound este de fapt unul dintre cei mai buni câini de vânătoare pe care o poate dori. Această rasă este cea mai renumită pentru a fi capabilă să se supună lui Toe cu unele dintre cele mai periculoase animale, cum ar fi leii de munte. Bluetick Coonhound sunt vânători de leu montați și au puterea, rezistența și simțul mirosului de a ține pasul cu un inamic și # 8221; din acel nivel.

Capacitatea coonhound de a alege orice traseu și de ao urma la o scrisoare este faimoasă în rândul vânătorilor avid, iar majoritatea dintre ei cunosc adevărata valoare a acestei rase. Inițial, au fost crescuți în mod intenționat o versiune mai lentă de foxhounds, dar coonhounds Bluetick a evoluat pentru a avea o mulțime de atletism și a pus amenințare la adresa animalelor ca și cupri.

6. Setter irlandez

Setter irlandez - Cel mai bun câine de vânătoare

Majoritatea setters au fost crescuți pentru prima dată pentru setarea de păsări, recuperarea și indicarea. Setters irlandezi au provenit din Irlanda în anii 1700. Ele sunt un amestec de spanioli, indicatori și alți determatori. Acesta este unul dintre cei mai buni câini de vânătoare din cauza lor fiind lucrători rapizi și care sunt deosebit de talentați la stabilirea păsărilor și recuperarea. Este o rasă foarte plină de viață care este dispusă să muncească din greu pentru dvs.

Setters irlandezi vor fi folosiți cel mai adesea în vânarea jocului mic și, ocazional, pentru vânătoare de Turcia. Această rasă nu este prima alegere a vânătorului, mai ales cu setterul englez încă acolo sau Bretania care este considerată mult mai bună la aceeași sarcină. Cu toate acestea, seturile irlandeze sunt încă minunate pentru vânătoare și sunt, de asemenea, un câine plin de viață, frumos și prietenos pentru Acasă și copii.

7. Apa americană Spaniel

American Water Spaniel - Cel mai bun câine de vânătoare

O vărul apropiat al Boykin Spaniel deja menționat, spanielurile americane de apă au provenit în United a declarat în jurul valorii de sfârșitul anilor 1800. Acești câini au fost crescuți pentru spălarea și recuperarea păsărilor, și sincer, știm cu toții că sunt minunați la ea. De fapt, AWS (care sunt modul în care acestea sunt adesea abreviate) sunt evaluate mult mai mari decât băieții de către profesioniștii de vânătoare de câini.

În mod similar cu Boykin Spaniel, acești câini de vânătoare cei mai buni sunt adepți să recupereze acel mic joc în iarba înaltă și vor lucra din greu până când se găsește prada. Aws nu sunt prin nici un fel de câini leneși, ceea ce le face să fie perfecți pentru acele vânători multiplu de lungă durată. În partea flip-parte, ei nu necesită exerciții excesive zilnic, doar plimbări lungi.

LEGATE DE: 10 trebuie să aibă consumabile de formare pentru câini

8. Copoi

Bloodhound - Cel mai bun câine de vânătoare

Posedând destul de probabil cel mai tare și mai înspăimântător nume de sunet, rasa de câine de sânge este exact ceea ce sună: sunt vânători nemiloși care sunt pregătiți să se confrunte cu orice pradă pe care o fac după. Bloodhounds sunt cu adevărat cei mai buni câini de vânătoare care se consideră mereu lideri ai pachetului, și sunt pregătiți să ia orice provocare cu abilitățile lor uimitoare de urmărire și simțul mirosului.

Această rasă mare a fost inițial crescută pentru vânătoarea unui joc mare și potențial periculos, cum ar fi mistrețul sau cerbul sălbatic. Cu toate acestea, după ce oamenii au descoperit cât de puternic este un sentiment de miros, acești câini au început să folosească sânge și pentru urmărirea oamenilor, care este motivul principal pe care acești câini sunt încă crescuți astăzi.

9. Clumber Spaniel

Clumber Spaniel - Cel mai bun câine de vânătoare

Provine din Anglia în anii 1700 și crescută pentru spălarea și recuperarea păsărilor, spaniel de clumber rasa de câine nu este un nume al rasei pe care le veți auzi prea des. Cu toate acestea, acest lucru este încă un spaniel, iar Clumber Spaniel împărtășește o mulțime de aceleași trăsături cu alte spanioli, dintre care toți sunt câini mari pentru vânătoare.

Spanielii de clumber iubesc plimbările lor și pot avea nevoie de mai multe băi decât alți câini pentru a-și păstra frumoasele lor haine albe strălucitoare. Dar în ceea ce privește vânătoarea, acest Gundog este ideal pentru vânătoare în sus în acoperire densă. Ei au fost inițial crescuți pentru vânătoarele de partridge și fazan, dar viteza lor mai lentă nu le permite să le urmăriți efectiv. Cu toate acestea, spanielii de clumber au un simț foarte bun de miros și sunt minunați la rezistență.

LEGATE DE: 30 consumabile de câine de vânătoare care vă vor face un vânător mai bun

10. Beagle

Beagle - Cel mai bun câine de vânătoare

Câinele de vânătoare iconică din America, Beagles (Profilul de rasă) Rasa de alegere pentru iepurii de vânătoare - una dintre cele mai dure alocări pentru un câine de vânătoare. Ea a fost de peste două sute de ani că beagles au fost cunoscute sub numele de profesioniști de vânătoare de jocuri mici și continuă să mențină acest nume în această zi, cu majoritatea profesioniștilor care le consideră a fi cei mai buni câini de vânătoare absolut.

Beagle câine de rasă va avea, de obicei, un nas puternic și sunt adesea folosite pentru misiuni ca câini de detectare. Din fericire sau nu, ei iubesc lătrat, ceea ce permite vânătorilor să urmărească întotdeauna locul în care Beagle este în prezent la vânătoare. Dar, pe de altă parte, acest lucru nu este tipul de câine Vecinii dvs. vă vor aprecia că aduceți acasă într-o zi.

11. American Foxhound

American Foxhound - Cel mai bun câine de vânătoare

Vorbind despre câinii iconici din America, există foarte puține rase cu cât de bogate de o istorie ca Foxhound american. Câinele lui George Washington de alegere, această rasă a provenit din SUA dintr-un amestec de foxhounds englezesc și alte rase similare. După cum sugerează și numele, scopul lor original a fost de a vâna vulpi, dar astăzi, ei vor purta cel mai adesea cerb în timpul vânaților.

American Foxhounds sunt foarte energici și încăpățânați cu o cantitate bună de rezistență, ceea ce îi face cel mai bun câini de vânătoare pentru multe tipuri diferite de vânători. Ei au, de asemenea, un nas bun și sunt uimitoare de lucru în pachete. Acest câine îi va iubi pe Chasing, mai degrabă decât urmărirea, și inutil să spunem că Foxhounds american au instrumentele pentru asta.

12. Cocker spaniol

Cocker Spaniel - Cel mai bun câine de vânătoare

Un alt popular și faimos; Home & # 8221; Rasa de câine, Cocker Spaniel a fost crescută pentru prima dată în Regatul Unit la sfârșitul secolului al XIX-lea sau începutul secolului al XX-lea, iar rasa a fost folosită pentru spălarea și recuperarea păsărilor. Pentru cei care se întreabă, numele "Cocker & # 8221; este derivat din faptul că această rasă era totul despre vânătoarea de lemn.

După ce s-au adus la Statele Unite, rasa a fost îmbunătățită și abilitățile lor de vânătoare s-au extins. Chiar dacă acest Gundog este folosit în vânătoare astăzi astăzi pentru recuperarea păsărilor mici, și foarte des la asta, Cocker Spaniels sunt un câine de casă drăguț. Straturile lor superbe vor avea nevoie de o atenție deosebită pentru a păstra în stare bună sau pot fi tăiate scurt pentru o îngrijire mai ușoară.

13. Labrador Retriever

Labrador Retriever - Cel mai bun câine de vânătoare

Cu ușurință cel mai bun câine de vânătoare pentru orice tip de păsări de apă, Labrador Retrievers (Profilul de rasă) se numără printre cei mai iubiți canini pentru toți vânătorii din întreaga lume. Acești câini sunt perfecți pentru vânătoarea în jurul apei, deoarece abilitățile și atributele lor fizice este exact ceea ce are nevoie de un mic joc de păsări: corpul muscular și puternic, haina dublă și o coadă groasă pentru echilibru atunci când manevrați.

În plus față de toate trenurile de vânătoare ale Retrieversilor Labrador, un alt motiv pentru care această rasă este considerată a fi cel mai bun câini de vânătoare este inteligența lor. Acești câini sunt uimiți de a fi instruiți, ascultând comenzi și pur și simplu apucând Esența formării cu ascultare. Retrieverii labrador se maturizează mai repede decât cele mai multe alte rase de câini și pot fi ușor instruiți ca puii, motiv pentru care nu numai că sunt adesea folosiți pentru vânătoare, dar și ca câini de lucru, de serviciu și de terapie.

14. English Setter

English Setter - Cel mai bun câine de vânătoare

Cei care nu consideră că un setter irlandez să fie un bun însoțitor de vânătoare, Setterul englez ar putea fi o alegere mai bună. Acesta este un câine de vânătoare de câmp talentat și unul dintre cele mai populare pentru vânătoare de păsări. Ei sunt minunați la îndreptarea și recuperarea unui joc mic, iar șansele sunt că, dacă vă veți vedea o vânătoare de păsări cu câini implicați, va fi cel mai probabil un setter englez folosit pentru recuperare.

Chiar dacă rasa de câini din Brittany este adesea evaluată mai mare de către vânătorii profesioniști decât de creatorii englezi, această rasă extrem de sărbătorită este minunată la ceea ce au fost crescuți să facă. În afară de pointerul popular de scurtă durată, aici sunt alte două tipuri de setteruri engleze - cutrempoane și lungi. Toți sunt recunoscuți de Registrul AKC și toți sunt vânători înnăscuți.

15. Dogul de curcan Appalachian

Câinele de curcan Appalachian - cel mai bun câini de vânătoare

Câinii de curcan Appalachian sunt tipul de canini pe care am aflat mai multe despre adevărații vânători. Există multe tipuri de câini care vor fi suficient de calificați pentru a vâna curcani, dar nici o rasă nu este mai bună la acest loc de muncă decât câinii de curcani Appalachian. Acești câini nu sunt încă recunoscuți de registrul AKC și sunt, în esență, încă în realizarea.

Câinii de curcan Appalachian au fost crescuți dintr-un amestec de câini plotiți, sevete și indicatori. Chiar dacă numele sugerează o canină care ar fi grozavă la urmărirea curcani, concentrarea cu această rasă a fost un alt câine de vânătoare cel mai bun: Stamina bună, viteza, dorința de a urmări și abilități pentru vânătoarea waterfowl.

16. Labrador

Aur Retriever - Cel mai bun câine de vânătoare

Nu este câinele tău obișnuit de familie. Retrieveri de aur (Profilul de rasă) sunt unul dintre cei mai frecvenți și mai populari preceseri care sunt considerați cel mai bun câini de vânătoare pentru un anumit tip de misiuni, imediat după retrieverele labrador. Goldens sunt vânători uimitori mici și va fi o alegere bună a doua.

În afară de a fi ideal pentru vânătoare, acești câini sunt pur și simplu prieteni perfecți oriunde altundeva. Loialitatea, compania lor și atitudinea fericită a norocului este ceva ce fiecare vânător va beneficia de. Retrieverii de aur nu sunt pur și simplu câinii de familie, iar majoritatea vânătorilor respectă această rasă ca o alegere decentă pentru anumite tipuri de vânători.

17. Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback - Cel mai bun câine de vânătoare

Originar din Africa de Sud, și, de asemenea, cunoscut sub numele de câine african Leu, Ridgesia Ridgebacks au fost crescuți în jurul valorii de sfârșitul secolului al XIX-lea. Scopul lor principal la început a fost acela de a păstra leii la golf fie în timp ce vânează și așteaptă ca proprietarul să facă uciderea sau ca protectori la domiciliu. Rendicarea câinelui Rhodesian Ridgeback au fost întotdeauna cunoscute pentru ferocitatea și curajul lor, motiv pentru care au fost adesea folosite ca câini de vânătoare, ci câini de gardă destul de bună.

În cele din urmă, această rasă a devenit un vânător de mare joc. Ridgesia Ridgesia nu au fost doar lei de vânătoare, ci și o mulțime de alte animale din Africa sălbatice, cum ar fi babuoni și porci sălbatici. Spre deosebire de leii în care așteaptă ca vânătorul să facă uciderea, Ridgebacks au fost cunoscute pentru a lupta și ucide animale mai mici ca babues pe cont propriu fără nici o intervenție a proprietarului.

18. Treeing Walker Hound

Treeing Walker Hound - Cel mai bun câine de vânătoare

Cunoscut ca unul dintre cei mai buni câini de câini de câini, copacul Walker este cunoscut că are un puternic simț al mirosului și abilitatea de a urmări după multe tipuri diferite de animale: Cougaruri, racoane, coioți, cerbi și urși. La fel cum te-ai aștepta de la Hounds care sunt cei mai buni câini de vânătoare, Ele sunt, de asemenea, perfecte pe viteză și de pradă - două lucruri pe care vânătorii le iubesc cel mai mult pentru acești câini.

Copaci Walker Hounds sunt descendenți ai foxhounds-urilor și sunt mai bune pentru vânătoare scurte și rapide, unde vă așteptați să găsiți prada în câteva ore, mai degrabă decât zile. Stamina lor va permite să țină pasul cu unele dintre cele mai rapide animale și alte abilități pentru a le prinde.

19. Pointer german wirehait

Pointer german Wirechaired - Cel mai bun câine de vânătoare

O altă rasă uimitoare de vânătoare este indicatorul german de wirechair, cunoscut și sub numele de Deutsch Drahtaar. Acești câini sunt versatili cei mai buni câini de vânătoare ideali pentru cea mai mare pradă de animale. Ele sunt de dimensiuni medii și mari, au temperament calm și haine groase și au fost cunoscute ca un câine de pistol de lider în Germania de la mijlocul secolului al XX-lea.

Majoritatea vânătorilor profesioniști știu că această rasă este cea mai bună all-mai bună din cauza capacității lor de a vâna orice fel de joc pe orice tip de teren. Ei au un nas puternic, haina și abilități de urmărire excelente, ceea ce le face un câine de vânătoare perfect pentru ambele terenuri și apă. De multe ori, acești câini vor lucra cu grupuri de vânători și sunt deosebit de bune la această sarcină.

20. Câmpul Spaniel

Field Spaniel - Cel mai bun câine de vânătoare

Nu este o alegere comună, în cea mai mare parte din cauza cât de rar sunt acești câini, Field Spaniels sunt cu siguranță mici jocuri mici care recuperează câini la fel ca majoritatea veriilor lor Spaniel. De asemenea, au provenit din Anglia și au fost crescuți pentru prima dată pentru spălarea păsărilor și recuperarea. Field Spaniels ar putea să nu fie cei mai buni câini absoluți de vânătoare, în special datorită temperamentului lor, dar au abilitățile și corpul pentru el.

Acești câini sunt, de asemenea, foarte afectuați și fericiți de cele mai multe ori. Din cauza strămoșilor lor, trebuie să fie folosite ca câini de lucru și se așteaptă ca fie să vâneze, fie să facă alte forțe fizice; În caz contrar, dacă nu este acordat suficient exercițiu și lucruri de făcut, un câmp spaniel se poate transforma într-un brat distructiv. În ansamblu, acești câini fac tovarăși de familie excelenți. Ei sunt foarte precauți cu străinii, totuși.

21. Plott Hound

Plott Hound - Cel mai bun câine de vânătoare

Cei care caută un câine cu adevărat dur, care se va confrunta cu pericolul în ochi ar trebui să arate nu mai departe decât un hound plott. Acești câini sunt câțiva dintre cei mai buni câini de vânătoare pe care îi puteți cere când în căutarea unui joc mare, cum ar fi urșii. Plott Hounds sunt canini inteligenți, care știu cum să urmărească și să se apropie de pradă, să stea pe teren, amenință când este necesar.

Un câine plott pură va avea un corp muscular și un cadru puternic; ei sunt canini tenace cu o mulțime de atletism în ele. Înțelegerea principiilor de vânătoare este, de asemenea, ceea ce acești câini sunt buni și un hound plott se va asigura că va elibera în mod constant scoarțe scurte și ascuțite, astfel încât să puteți urmări unde se întâmplă acțiunea în timp ce pe o piesă rapidă a unei pradă. Dacă sunteți după cioară, urși sau mistreți - aceasta este rasa ta.

22. Dogo Argentino

Dogo Argentino - Cel mai bun câine de vânătoare

Un alt mare joc de vânătoare mare de vânătoare este ciudat sunărea dogo argentino rasă. Daca tu crezi Pit taurii sunt înfricoșători, așteptați până veți vedea această fiară mare și musculară. Abilitățile fizice ale acestei rase sunt mult mai potrivite pentru vânătoare decât chiar și tauri de pit. Acest câine de captură va schimba locurile cu câinele tău de urmărire ori de câte ori vine timpul și lupta pe oricine are nevoie să lupte - un porc, cougar sau un urs. Ei se vor scufunda în dinți și se vor ține pe pradă până când vânătorul ajunge în sus.

Această rasă din America de Sud este mult mai puternică, mai mare și mai atletică decât taurii de pit. În primul rând, Dogo Argentino a început să vâneze Pumas și porci sălbatici, dar după aceea, vânătorii au realizat tipul celor mai buni câini de vânătoare pe care acești canini sunt, și în curând, Dogo Argentino a devenit cea mai populară alegere pentru acele vânători atunci când vă așteptați ca câinele să se întâlnească cu fața pradă la față.

23. Sussex Spaniel

Sussex Spaniel - Cel mai bun câine de vânătoare

Bineînțeles, Spaniels sunt vânători înnăscuți, motiv pentru care vedem multe tipuri diferite de ele pe această listă. Acum este rândul lui Sussex Spaniels, un alt Spaniel provine din Anglia, care a fost crescut pentru condiții de vânătoare foarte specifice și mai târziu aproape a dispărut. Ei nu sunt o cea mai bună alegere de vânători de vânători, dar sunt încă considerate a fi unele dintre cei mai buni câini de vânătoare pentru vânătoare de păsări.

Sussex Spaniels sunt câini de lucru lentă, dar au nasturi mari pentru urmărirea și spălarea jocurilor mici. Cea mai mare problemă cu Sussex Spaniels este încăpățânarea lor, ceea ce îi face destul de greu de antrenat. Dar odată ce ajungeți acolo, câinele dvs. va fi pentru totdeauna însoțitorul dvs. de vânătoare de încredere. Această rasă este cea mai pusă din spate a tuturor spaniolilor, așa că ar fi grozav pentru viața orașului. Ei au, de asemenea, o tendință de urlă și la coajă când sunt lăsați singuri.

24. Munte Cur

Munte cur - cel mai bun câine de vânătoare

Vânătorii care doresc să se angajeze într-un joc mic, după ce animalele, cum ar fi veverițele sau ratonii, nu vor găsi un câine mai bun de vânătoare decât Muntele Cur. Amintiți-vă de timpul petrecut pe urmărirea după porumbei și cât de distractiv a fost? Ei bine, muntele se bucură încă să facă asta pentru o viață. După ce originare din Europa, Muntele Curs au fost aduse în SUA în secolul al XX-lea special pentru vânătoare și protecție împotriva ratonilor.

Este un fapt bine cunoscut faptul că cursurile de munte vor domina întotdeauna orice tip de vânătoare de veveriță, deoarece acestea sunt cele mai adepte la ea. Modul în care corpurile lor sunt design, atleticismul, cadrul de dimensiuni medii și viteza, precum și entuziasmul lor pentru pradă mică le face unii dintre cei mai buni câini de vânătoare de acolo.

25. Pointerul German Shorthair

German Shorthair Pointer - Cel mai bun câine de vânătoare

Un alt canin faimos este indicatorul german de scurte. Această rasă are nasul și rezistența pentru a vâna chiar și cei mai greu pentru a prinde păsări în sălbăticie. Problema cu unele dintre acele mici jocuri de păsări se păstrează cu ritmul lor, iar indicatorii germani de scurte sunt destul de posibili rase de câine care poate face asta. Inteligența lor va permite câinelui să depășească prada, iar stamina lor îi va lăsa să țină pasul cu pasărea atâta timp cât este necesar.

Pozițiile germane de scurte sunt minunate pentru alpinismul abrupt și robust, precum și pentru a urmări chiar și cele mai nostete terenuri. Această rasă este o combinație de pointeri și câini, care este câinele de vânătoare perfect sa născut cu mult timp în Germania. Vânătorii care caută unul dintre cei mai buni câini de vânătoare pentru vânătoare de păsări nu vor merge niciodată în neregulă cu un indicator german de scurte.

26. Spinone Italiano

Spinone Italiano - Cel mai bun câine de vânătoare

Spinone Italiano este una dintre cele mai vechi rase care au fost utilizate ca câini indicatori. Au provenit din Italia cât mai curând ca 1200. Spino italie este o rasă foarte versatilă Gundog care se bucură de cea mai mare parte în a ajuta la indicarea și recuperarea diferitelor tipuri de jocuri. Mulți ani au intrat în perfecționarea acestei rase și rezultatul este un câine inteligent, loial și ușor instruit de vânătoare de păsări.

Deși Spinone Icion este cu siguranță unul dintre cei mai buni câini de vânătoare, dezavantajul lor principal este viteza lor. Spinone Italiono este destul de lent pentru un cel mai bun vânător al tuturor celor mai buni, dar inteligența și încăpățânarea lor sunt ceea ce le vinde. În plus, acești câini sunt foarte devotați și canini iubitoare care iubesc să-i placă proprietarul. Ele sunt o rasă bună pentru a avea în jurul copiilor și alți câini, deoarece au temperamente calme.

27. Vizsla

Vizsla - Cel mai bun câine de vânătoare

Câinele maghiarilor Vizsla este un vânător cunoscut și calificat de păsări și joc în sus. Acești câini au fost crescuți să lucreze la îndreptarea, falccina și tratarea, și sunt destul de bune la el, cu vânători care folosesc astăzi Vizslas ca unul dintre cei mai buni câini de vânătoare pentru curcani, fazani, grătar, lemn de lemn și prepeliță.

Ca vânători naturali, Vizslas sunt cunoscuți că au nasturi puternice și sunt unul dintre cei mai ușor de instruit câini. Nefterile lor adaugă, de asemenea, câteva puncte solide la vânătoare. Vizslas sunt câini blânzi și foarte afectuați, dar sensibili. Au provenit din Ungaria cândva în Evul Mediu și au fost vânători mari de la ei. Această rasă de câine are o tendință de a fi încăpățânată și excitabilă și fac prieteni mari pentru proprietarii de animale de companie cu adevărat activă.

28. Weimaraner

Weimaraner - Cel mai bun câine de vânătoare

Acest unic o rasă de interes interesată a provenit din Germania la începutul secolului al XIX-lea și sa specializat în vânarea unui joc mare, trailing și îndreptat. Acest câine a fost prima alegere a regimului de vânătoare, urși, cerb și alt joc de tip și dimensiune. Ei iubesc alergarea și vânătoarea și nu-i place să fie scoși, care este locul unde adevărata lor atitudine intră în joc.

Aceasta este o rasă de câine de arme cu toate scopurile și toate originea lor indică faptul că sunt unul dintre cei mai buni câini de vânătoare care au existat vreodată. Weimaraners au o unitate foarte puternică de pradă instinctivă și există foarte puține animale pe care le pot tolera pentru o perioadă lungă de timp. Nevoia lor de a vâna în mod constant este incontestabilă. Weimaraner poate fi, de asemenea, prea mult pentru copiii mici, deoarece pot fi rambunptioși din cauza naturii lor.

29. WireHaired Andinting Griffon

WireHaired Pointing Griffon - Cel mai bun câine de vânătoare

WireHaird Pointing Griffon - o altă rasă Gundog cunoscută bine din zilele vechi. Acești canini sunt extrem de pricepuți la ceea ce fac - în cea mai mare parte îndreptată și recuperare - și sunt cu siguranță unul dintre cei mai buni câini de vânătoare din jur. Au provenit din Franța în secolul al XIX-lea ca câini pentru vânătoare în apă și în jurul apei, precum și prin subglindă groasă. Haina lor este absolut perfectă pentru acele tipuri de locații de vânătoare.

Griffonsul de îndreptare a firmei sunt o rasă inteligentă care sunt dispuși să treacă printr-o mulțime de a mulțumi proprietarului. Chiar și la locul de muncă, acești câini rămân jucauși și au un tip de personalitate, care poate fi un lucru bun și rău pentru vânătorii serioși. Temperamentul excitat va provoca adesea probleme, dar în cele din urmă, gripile de îndreptare a firmei vor face treaba pe care au renunțat să o facă.

30. Chesapeake Bay Retriever

Chesapeake Bay Retriever - Cel mai bun câine de vânătoare

Ultima pe lista celor mai buni câini de vânătoare, dar, cu siguranță, nu în ultimul rând, Chesapeake Bay Retriever care are o poveste fascinantă despre cum au provenit. Înapoi în secolul al XIX-lea, a existat o brigadă naufragiată din Anglia care a fost salvată de o navă americană. La bord, au existat două puii noi, un negru și un roșu.

Ei s-au dovedit a fi mari recuperate de apă mai târziu și au devenit atât de populare încât oamenii ar aduce reședinții lor să fie crescuți cu ei. Rasa a devenit foarte avansată în apa de recuperare a aptitudinilor mai târziu. Astăzi, Chesapeake Bay Retriever sunt unele dintre cele mai bune câini de recuperare.

Aceasta este o rasă de câine de lucru greu, care nu este frică de apă, murdărie sau teren brutal. În comparație cu Retrieverii Labrador, Chesapeaks au o construcție mai solidă, iar haina lor este mai potrivită pentru vânătoare care implică o mulțime de contacte de apă. De obicei, acești câini iubesc absolut să înoate și vor face atât de nerăbdător, mai ales pentru pradă.

Citiți următorul: 12 tipuri de câini de vânătoare și care aveți nevoie

Video de primii 10 cei mai buni câini de vânătoare de astăzi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 30 Cei mai buni câini de vânătoare pentru toate tipurile de joc