Top # 11: cum să se ocupe de anxietatea de separare la câinii ft. Michele dixon

Mulți părinți de companie vor trebui să facă față anxietății de separare la câini - Este una dintre cele mai frecvente probleme în care proprietarii de câini încă nu pot înțelege cauzele exacte ale acestuia sau cum să-și atenueze simptomele în animalele de companie. Cu toate acestea, este încă foarte important să găsim modalități de a vă ajuta câinele cu această problemă comportamentală și nu doar să o ignorați în speranța că va dispărea.

In acest Teoria animalelor de companie episodul podcast, am vorbit cu Michele Dixon, care este specialistul de sănătate animală și nutriție care lucrează la Petcurean, o companie de hrană pentru câini axat pe nevoile specifice și individuale ale fiecărei canini. Michele provine dintr-un fundal de antrenament de câine, iar în timpul acestei conversații au oferit o mulțime de sfaturi, trucuri și sfaturi despre cum să se ocupe de anxietatea de separare la câini.

Pe un episod podcast cu câteva săptămâni în urmă, am discutat cum să murim anxietatea la câini folosind muzică și de data aceasta acoperim o varietate de alte metode, inclusiv metode de instruire și produse care sunt foarte eficiente și de lucru pentru majoritatea câinilor. Veți învăța cum să calmezi doar simptomele, ci și să tratați complet această problemă comportamentală.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Cum să se ocupe de anxietatea de separare la câini
(transcrierea podcast brut)

Cum să se ocupe de anxietatea de separare la câini

* Pentru a citi doar transcrierea interviului, vă rugăm să derulați jos în jos.

În această săptămână am vrut să vorbesc cu voi cu privire la anxietatea de separare în animalele de companie. Acum, acest lucru este un lucru pe care îl vedem foarte frecvent și mai ales că copiii de timp se întorc la școală, lucrurile încep să se ridice, după cum se întâmplă, există sporturi de toamnă și sărbătorile vin așa că suntem la cumpărături sau noi "Vizitarea familiei și a prietenilor și câinii noștri sunt lăsați singuri, iar pisicile pot suferi de anxietate de separare.

Animalele noastre de companie sunt lăsate singure pentru perioade mai lungi de timp și că o mulțime de oameni încep să observe că câinele lor este fie "un nou câine are anxietate de separare sau un animal de companie pe care l-au avut pentru puțin timp pe măsură ce îmbătrânesc, primesc un pic de anxietate de separare atunci când familia lor a plecat.

Așa că în această săptămână am vorbit cu specialistul de sănătate și nutriție Petcurian Michelle Dixon, iar Michelle mi-a dat câteva sfaturi și trucuri despre anxietatea de separare și cum să se ocupe de ea. Ea a vorbit cu mine despre lucrurile pe care ar trebui să le căutăm să o observăm în animalele noastre, în mod evident severe, câinii pot face rău pentru ei înșiși, se vor mesteca singuri, ei pot încerca să scape de casă sau de curte și să facă rău la ei înșiși și acele lucruri sunt destul de ușor de observat, dar mai multe cazuri ușoare unele dintre semne sunt mult mai puțin extreme și s-ar putea să fie spus că gâfâind sau ceva de stimulare, lucruri de genul asta. Și chiar dacă nu este extremă, chiar dacă câinele dvs. nu provoacă rău, încă mai trebuie să fiți foarte atenți la el pentru că este ceva care face animalul dvs. confortabil.

Dacă ați vorbit să lucrați și copiii dvs. au plecat la școală și poate nimeni la domiciliu cu câinele dvs. timp de 10 ore pe zi, timp de 10 ore pe zi câinele dvs. este incomod și că nu este nimic ca proprietari că noi Chiar vrei să te gândești, asta e ceva care ne distruge inima gândindu-ne la păgând câinele sau gâfâi, știi că nu poți să te odihnești și să te relaxezi când am plecat.

Asta ar trebui să facă animalele noastre, poate că mestecați pe o parte din jucăriile lor sau să jucați puțin, dar fiind capabili să vă odihniți și să vă bucurați și să vă bucurați de acel timp liniștit în timp ce îl au pentru ei înșiși. Și, evident, familia vine acasă și există o mulțime de zgomote puternice și de joc și de stimulare, așa că în acele ore când sunt singuri, ar trebui să fie în stare să fie fericiți și să se bucure de ei înșiși. Și dacă observați semne de anxietate de separare în câinele dvs., atunci nu se bucură de modul în care ar trebui să fie în timp ce nu sunteți acasă.

Așa că am vorbit din nou cu Michelle Dixon și ea este specialistul de sănătate și nutriție de la Petcurian, care este o companie de hrană pentru animale de companie pe care o voi lăsa pe un link către site-ul lor în notele de spectacol de pe site-ul nostru, Teyoryofpets.COM. Dacă ascultați acest lucru pe iTunes sau alt format, puteți merge mai departe și săriți pe site-ul nostru puteți vedea notele de spectacol și puteți obține informațiile lui Michelle, precum și informațiile lui Petcurian și orice altceva despre care vorbește în timpul Interviu, lucruri ca acestea sunt legate de tot, astfel încât să puteți obține toate acestea pe site-ul nostru în notele de spectacol.

Și când sunteți pe site-ul nostru dacă ați putea face un minut rapid pentru a lăsa un comentariu sau o întrebare, puteți face acest lucru prin tastarea sau puteți lăsa un mesaj înregistrat pentru mine. Răspund tuturor comentariilor, ascult toate comentariile dvs., unii dintre aceștia pot, în viitoare, să fiți conștienți de faptul că dacă înregistrați unul. Și, de asemenea, dacă ați lua câteva minute pentru a sari pe iTunes și de a-mi oferi o recenzie, cu atât mai multe comentarii pe care le primesc mai repede pot să cresc podcast-ul și mai mult outtreach pot avea la industria animalelor de companie să vorbească cu experții cum ar fi Michelle. Deci, dacă voi vă puteți petrece timpul pentru a face acest lucru, aș aprecia cu adevărat. Deci, aici mergeți cu interviul.

Interviu cu Michele Dixon

Samantha: Poți începe doar să-mi dai un pic de fundal despre dvs. și cum ai intrat în câmpul veterinar?

Michelle: Sigur. Deci, sunt de fapt specialistul pentru sănătate și nutriție pentru Petcurian. Am fost cu Petcurian timp de aproximativ 13 ani acum. Foarte norocos pentru a putea avea loc de muncă de vis care lucrează cu animalele care ajută oamenii să rezolve problemele. De asemenea, am făcut o ucenicie de antrenament de câine, astfel încât lumea mea să fie într-adevăr revolvetă în jurul animalelor și ajutând animalele. Așa că sunt cu adevărat norocos să fiu capabil să am acea pasiune în viața mea pentru a putea face ceva așa cum este util pentru oameni.

Samantha: Da, este minunat. Așadar, vorbind despre subiectul anxietății de separare, care este anxietatea de separare și de ce ar trebui părinții de companie să fie preocupați de aceasta ca o problemă cu animalele lor?

Michelle: Da, anxietatea de separare este de fapt o condiție în care animalele prezintă semne de suferință prin creșterea anxietății, în special atunci când sunt lăsați singuri. Ei ar trebui să fie preocupați de acest lucru deoarece creează nefericire în animal de companie și cu siguranță nu aduceți cea mai bună relație pe care o puteți avea cu animalele de companie și apoi poate, de asemenea, să creeze o mulțime de stres pentru părinții de companie.

Samantha: Absolut, știu ca proprietari de animale de companie dorim cel mai bun pentru animalele noastre de companie, nu doar fizic, dar emoțional, astfel încât să pledeze în asta. Și care sunt acelea "Dacă un părinte poate fi preocupat de faptul că câinele lor are unele probleme de anxietate de separare, care sunt unele dintre semnele fiziologice sau comportamentale pe care ar trebui să le caute?

Michelle: Da, unele dintre semnele pe care le veți vedea ar fi urlă, gâfâind, murdărirea în casă și există câteva cazuri că murdărirea în casă poate fi de fapt diaree stres. Veți vedea mestecarea, ruperea și distrugerea elementelor, stimulând casa este una mare, și scăpând curtea lor este, de asemenea, cu adevărat comună, iar de multe ori este făcut fără un gând de auto-conservare, este un fel de făcut O modalitate în care este ca și cum ar fi și trebuie să plec, & # 8221; și este un punct al unui mecanism de plecare anxios.

Samantha: Și dacă poate că câinele ar provoca rănirea lui sau ceva de genul asta dacă încerca să scape din cauza oricărei probleme de anxietate.

Michelle: Da, ei vor face chiar vă răni prin mestecare și rupere și mărunțire de articole, o veți vedea cu jambiere ușă, în special știți unde sunt răniți dinții, gingii sângeroase, așa ceva.

Samantha: Încercând să iasă din casă.

Michelle: Da.

Samantha: Credeți că există anumite animale sau rase de câini care sunt mai predispuși la anxietate de separare decât alții sau este doar un fel de lucru aleatoriu?

Michelle: Există anumite rase care sunt mai predispuse la anxietate de separare, este foarte important să aveți niște gândire și întrebare dacă sunteți interesat de rasa specifică a câinilor, deoarece fiecare rasă are propriile idiosincrazi specifice. Deci, da, întrebați multe întrebări și faceți cercetarea dvs. și ajungeți la alți oameni care ar putea avea acea rasă specială pentru a vedea dacă au experimentat orice fel de idiosincrații, cum ar fi anxietatea de separare. Celălalt lucru este că pentru fiecare rating și sfat pentru dvs. și animalul dvs. de companie este cel mai bun medicament, anxietate de separare a temperamentului, astfel încât acest lucru vă asigură că vă stabiliți pentru succes prin utilizarea testării prevenirii pentru acea rasă de câine.

Samantha: Mare știu și am promovat foarte mult pentru asta pe site-ul nostru, de asemenea, doar pentru a face cercetarea dvs. și știu ce intri în intrați. Cred că o mulțime de oameni se gândesc să adopte un câine și se gândesc la că vreau o rasă mică sau o rasă mare și un fel de ceea ce ei doresc să pară, dar ei nu pun atât de gândire în acele idiosincrații diferite ale diferitelor rase Și știi că unii sunt mai ușor de antrenat, unii sunt mai greu de antrenat, dacă aveți o rasă care este predispusă la probleme cum ar fi anxietatea de separare, ați putea fi într-o cantitate lungă de formare, care va fi foarte consumatoare de timp și Deci, vrei să te asiguri că ai timp lăsat deoparte pentru asta.

Michelle: Da, cu siguranta, cu siguranta.

Samantha: Este anxietatea de separare destul de comună în animalele de companie?

Michelle: Da, știi că e ceva care rareori vorbim despre & # 8230; dar acum este în sus în partea de sus a listei ca fiind una dintre cele mai frecvente tulburări comportamentale la câini în special. Veți auzi despre el la parcul de câine, este o conversație comună în cercurile de formare a câinilor și cu proprietarii de animale de companie în general. Este probabil datorită faptului că, în trecut, animalele au fost rareori lăsate singure în timpul zilei și, bineînțeles, este norma în care ambii oameni din casă lucrează și copiii sunt departe la școală și ei au copii, deci este destul de normal ca cainii să fie lăsați singuri, în timp ce în trecut nu au rămas singuri singuri.

Samantha: Sigur. Este ceva și # 8230; Este o condiție pe care o vezi și în pisici?

Michelle: Uneori îl vedeți în pisici și sunt puțin mai multe și în comportamentul lor, dar demonstrează securitatea cu urinare în casă, ei nu au timp & # 8230; este foarte important Pentru a vă asigura că petreceți timp, timp de bună calitate cu un animal & # 8230;

Samantha: Sigur. Așa că ați menționat un pic despre formarea ca tratament. Astfel încât acesta poate fi tratat și complet scapat de sau este ceva care este întotdeauna acolo și tu doar trebuie să lucrezi cu ea pentru viața animalului tău?

Michelle: Cred că depinde într-adevăr de animalul de companie, cât de receptiv este proprietarul la situație și cum se numără istoria animalului de companie și cât de adaptabil sunt. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face în orice situație ca aceasta este prevenirea, poate merge mult și setați animalul dvs. de companie pentru succes începând de la început. Știți că puteți lua în considerare lăsarea casei pentru perioade scurte de timp și începe treptat să crească acest lucru, acest lucru poate fi cu adevărat eficient pentru prevenirea anxietății de separare. Când se tratează, știi câteva sfaturi și trucuri, având animalul dvs. de companie în A & # 8230, ar putea fi cel mai util și acest fel de flutura de activitate care se întâmplă atunci când ieșiți la ușă, asigurându-vă că plecarea dvs. și sosirile sunt calme și schimbă și se plimba ocazional în cameră, iar apoi la revenirea așteptați & # 8230; înainte de a vă saluta animalul de companie. Există, de asemenea, jucăriile care vă ajută să vă păstrați mintea de pe animalele de companie de la această plecare și de îngrijirea zilnică a dreptului ar fi o opțiune bună pentru absențe mai lungi. Sunt sigur de îngrijirea de zi a pisicilor, dar sunt sigur că probabil că "# 8230;

Samantha: Sunt sigur că unde o au.

Michelle: Da, sunt sigur că o fac. Care ar fi mare cu condiția ca pisica să fie așa.

Samantha: Și știu că există și unele produse pe piață, tunergherul apare în mod evident, dar există anumite produse ca cele care ar trebui să ajute câinii cu anxietate. Vă recomandăm anumite produse sau doar stick-ului cu formarea?

Michelle: Da, tunele au făcut destul de puțin cercetări și se pare că sunt destul de eficiente bazate pe cercetare și cu siguranță am văzut-o că este folosită foarte mult și câine "din nou, poate fi foarte eficient.

Samantha: Grozav. Apoi, celălalt lucru pe care îl cunosc pe unii medicii veterinari, va recomanda un tratament cu medicamente și că este un fel de lucru controversat pe care îl cred în domeniul veterinar, dar și pentru părinții de companie, unii părinți nu doresc să-și medicuiască câinele pentru nimic Acest lucru nu este complet necesar, vă recomandăm tratamentul pentru un caz sever cu medicamente?
Michelle: Da, cred că un examen de votul de la început este întotdeauna o idee bună deoarece există unele probleme care pot arăta foarte mult ca anxietatea de separare și poate crea anxietate de separare, astfel încât este o idee bună să consulte cu siguranță cu un veterinar. Un comportaist veterinar ar putea fi o opțiune bună; Medicamentul este ceva pe care l-ați discuta cu siguranță cu medicul veterinar, dar știți că consultanții de comportament animal, precum și poate că formatorii sunt bine cunoscuți în metodele de reducere sau atenuare a simptomelor anxietății de separare, astfel încât dacă sunteți pregătiți cu întrebările dvs. și păstrați-vă cu întrebările dvs. diagrama incidenței, deoarece acestea se întâmplă uneori care ar putea fi cea mai bună metodă pentru a vă asigura că veți avea succes în tratarea acestuia.

Samantha: Da, unul dintre lucrurile pe care mi le-am întrebat de fapt a fost ceea ce părinții de companie ar trebui să caute dacă ei decid să lucreze cu un antrenor și asta este un vârf mare pentru a înregistra incidențe și poate ceea ce face câinele tău. Uneori când mergeți, fie că este vorba de un veterinar sau la un antrenor și doriți să spuneți atât de mult, dar este un fel de copleșitoare și puteți uita câteva lucruri sau nu vă puteți aminti chiar atunci lucrurile pe care doriți să le spuneți. Deci, un sfat foarte mare pentru a scrie doar câteva dintre lucrurile pe care doriți să le vorbiți și unele dintre lucrurile pe care le face câinele dvs. și că doriți ajutor.

Michelle: Da și ce face câinele, precum și ceea ce faceți la acel moment. Incidentele au un model în mod normal, care este urmat și, astfel încât câinii sunt atât de buni ", iar pisicile sunt atât de bune la sistemele de mestecat, urmărind ceea ce făceai înainte de a părăsi casa este un indicator bun despre cum tu tine ar putea rezolva acel scenariu.

Samantha: Oh minunat. Și există formatori care sunt calificați în lucrul cu animalele de companie cu anxietate de separare, așa că ar fi "Știu că ați atins acest lucru pe scurt pe scurt și # 8230; Dar aceasta ar fi recomandarea dvs. de a pune întrebări și asigurați-vă că lucrați cu cineva care are o anumită experiență în acea zonă?
Michelle: Da, întrebați-le ce sunt metodele lor de formare și ce rata de succes este întotdeauna o opțiune bună.

Samantha: Categoric. Și apoi știu că unii cred că trebuie doar să re-acasă un câine dacă le place să lucreze pentru ore lungi sau dacă călătoresc frecvent și nu-și iau animalul cu ei. Cred că ar fi ca un ultim tip de lucru pe care cred că, dar ai recomanda vreodată asta? Credeți că există câini care doar nu sunt tratați din orice motiv că anxietatea lor de separare va fi severă indiferent de ceea ce faceți?
Michelle: Da. Deținerea unui animal de companie pe care o cunoașteți este o mare responsabilitate și necesită o astfel de investiție de timp. Știți că re-homing un câine cu anxietate de separare poate crește problema pentru că nu este mai puțin frecventă pentru a vedea anxietatea de separare, în special cu câinii care au fost rețimiciți ", dar rețentrarea unui animal de companie cu anxietate de separare poate avea provocările sale, dar" S cel mai bun pentru a discuta acest lucru cu cineva care este informat despre comportament și apoi ei vă pot ghida și pot, de asemenea, să ghideze potențialul proprietar nou, astfel încât ei să știe ce se opun și # 8230;

Samantha: Oh sfat mare.

Michelle: Da, uneori, poate fi foarte reușit, în special dacă aveți un cuplu pensionar care sunt acasă tot timpul, sunt dispuși să-și asume responsabilitatea și să înțeleagă ceea ce este necesar pentru a se asigura că câinii au cea mai bună cea mai confortabilă viață.

Samantha: Absolut. Aceasta este toate întrebările pe care le am, dar există ceva despre anxietate sau despre oricare dintre lucrurile pe care le-am discutat astăzi că doriți să spuneți mai multe despre?
Michelle: Da. Cred că prevenirea este cel mai bun medicament, este comun pentru noi ca oameni să vrem să răspundem animalelor noastre în felul în care ne-am putea răspunde și să prevenim prin asigurarea faptului că atunci când părăsiți casa că sunteți liniștit , că nu faceți o agitație mare înainte de a pleca și că atunci când veniți în ușă că nu creați o mulțime de emoții adverse atunci când veniți în ușă este probabil cele două lucruri pe care le puteți face pentru a preveni cu adevărat Separarea anxietății de la întâmplare și prevenirea ", a trebuit să vă remiți câinele sau, în unele cazuri, eutanasia este explorată de oameni, așa că vrem doar să vedem că se întâmplă acest lucru.

Samantha: Din nou, trebuie doar să-i mulțumesc lui Michelle pentru a veni și a vorbi cu mine astăzi. Cred că anxietatea de separare în animalele de companie este ceva pe care o mulțime de părinți de companie nu sunt educați, este ceva ce oamenii nu se gândesc la momentul în care se gândesc la adoptarea unui animal și este ceva ce cred că noi într-adevăr nevoie să crească educația despre că este ceva ce este tot mai comun.

Poate fi o problemă foarte gravă, mai ales dacă situația este ușoară și lăsați-o să meargă netratată și nu vă ajutați câinele și lucrați cu el și să-l antrenezi. Așa că vreau cu adevărat să o mulțumesc pentru că a venit și a contribui la răspândirea cuvântului despre anxietatea animalelor de companie mai mult și educați ascultătorii noștri și dacă aveți întrebări din nou, sari pe site-ul nostru, este Teyoryofpets.COM. Puteți introduce întrebările sau le puteți înregistra și puneți întrebări pe care le puteți avea.

Dacă aveți comentarii sau orice altceva, poate credeți că Michelle ar putea răspunde pentru dvs., aș fi fericit să ajung la ea și să vă întrebam această întrebare pentru dvs. Și după cum am menționat la început, pot folosi unele dintre aceste comentarii sau întrebări înregistrate în viitoarele podcast-uri, astfel încât să fie conștienți de faptul că atunci când faceți asta.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 11: cum să se ocupe de anxietatea de separare la câinii ft. Michele dixon