10 Câini cei mai buni pentru a alerga cu

Dacă vă place să alergați și căutați un câine care ar dori să eticheteze de-a lungul, unele rase sunt mai potrivite pentru jogging decât altele. Cei mai buni câini de a alerga sunt cei care au acea energie în exces, sunt în mod natural activ, și sunt foarte sociale.

Diferiți câini sunt buni pentru diferite tipuri de alergători. Doar pentru că un câine este o rasă de lucru sau o rasă activă nu le face un câine bun pentru a alerga cu multe mile sau la o viteză crescută. Tipul de câine alergător are, de asemenea, un câine care este bun pentru distanțe rapide, scurte, nu poate fi cel mai bun pentru runde lungi lent.

Top 10 câini cei mai buni pentru a alerga cu

Top 10 câini cei mai buni pentru a alerga cu

1. Weimaraners

Weimaraners au fost crescuți inițial ca câini de vânătoare. Sunt canini mari, atletici și au o mare energie. Ele sunt bune pentru a alerga repede, deoarece au fost crescuți pentru a fugi cerbul și alte animale.

Mușchii lor puternici înseamnă că Weimaraner poate, de asemenea, să ruleze distanțe lungi, motiv pentru care sunt Câini de vânătoare populare. Acești câini au nevoie de exerciții fizice. Aceasta înseamnă că nu ar fi potrivite pentru alergătorul ocazional. Ele necesită o mulțime de socializare, deci acesta este un câine excelent pentru familiile cu o curte.

Acești câini sunt foarte inteligenți, făcându-i ușor să se antreneze. Din moment ce sunt câini de vânătoare, ei pot urmări prada în timp ce sunteți afară și despre. Weimaraners au nevoie de o mână fermă pentru a le menține de la uciderea pisicilor, veverițele și alte animale mici de blană.

Vizsla

2. Vizslas

Un alt câine prietenos, de familie este Vizsla. Acest câine a fost crezut ca să fie un câine de vânătoare. Este o slujbă primară atunci când vânătoarea este ca un retriever. Ele sunt o rasă socială și nu fac bine să fie lăsate singuri foarte des.

Acest câine este extrem de prietenos cu oamenii, alți câini și alte tipuri de animale. Deși este un câine de vânătoare, el nu are la fel de mare de unitate de pradă ca și Weimaraner. Acesta este un alt câine activ care trebuie exercitat.

Trebuie fie să fii un alergător avid sau să ai o curte mare pentru a juca dacă te gândești la adoptarea unui Vizslas. Acest câine este bun pentru alergări lungi, constante, dar pot necesita o hands liber leash pentru a le ține lângă tine în timpul jogărilor. Vizslas sunt, de asemenea, bune pentru rulații scurte, rapide.

Labrador Retriever

3. Labrador Retrievers

Laboratoarele sunt câini extrem de populari în Statele Unite. Ele sunt inițial crescute pentru a ajuta pescarul. Ei ar putea fi instruiți să iau plase, frânghii și multe alte elemente. Ele sunt utilizate în principal acum pentru a recupera păsările de apă pentru vânătorii lor.

Labrador Retrievers sunt foarte prietenoși și extrem de sociali. De obicei, ei nu vor face câini de ceas bun datorită naturii lor extrem de prietenoase. Cu toate acestea, acest lucru le face câini de familie excelenți, inclusiv familiile care sunt sportive, active și cum ar fi jogging-ul.

Laboratoarele au o mare energie și trebuie să fie frecvente frecvent sau au acces la o curte frumoasă pentru a juca. Ele sunt inteligente și Ușor de antrenat. Laboratoarele sunt bune pentru o distanță lungă, rulează mai lent. Ele sunt la fel de bune în mai scurte și mai rapide.

Whippete

4. Whippete

Acești câini sunt rapizi și agili. Ele sunt bune la conducerea țării încrucișate, precum și pe scurt, rapid. Whippetele sunt foarte active și trebuie să fie exercitate în mod regulat, ceea ce îi face nu numai pentru joggers, ci pentru a face cel mai mult orice fel de sport.

Whippetele sunt prietenoase și sociale. Ei nu le place să rămână singuri. Această rasă este inteligentă și ușor de antrenat. Ei au fost inițial crescuți pentru a vâna iepurii, așa că trebuie să fie instruiți să nu urmărească și să omoare animale mici, blană.

Această rasă este unul dintre cei mai buni câini de a alerga, deoarece sunt utilizate în mod obișnuit ca câini de curse. Nu știu dacă aveți nevoie de mai mult convingătoare decât asta că sunt însoțitori mari pentru alergători.

Jack Russel Terriers

5. Jack Russel Terriers

Terrierii Jack Russel sunt minunați pentru alergătorii care caută o rasă mai mică. Jack Russels sunt câini foarte puternici, făcându-i grozav pentru mai mult, mai lent. Ei pot fi o mână, totuși.

Această rasă are nevoie de un proprietar de câine cu experiență pentru a insufla cea mai bună pregătire în ele. Ele sunt foarte active și energice. O curte mare sau o plimbare frecventă, sunt o necesitate. Acești câini sunt puțin mai independenți, adică că pot fi lăsați singuri pentru o mai mare timp decât unii dintre ceilalți câini cei mai buni să fugă.

Asigurați-vă că Jack Russel are a chew toy pentru a lupta plictisit. În timp ce Jack Russel nu este la fel de prietenos cu câțiva câini pe lista noastră, ei sunt încă orientați spre familie. Ei ar trebui să facă bine în jurul copiilor, mai ales dacă sunt achiziționate ca un catelus.

Greyhounds

6. Greyhounds

Greyhounds sunt cele mai populare rase de curse din Statele Unite, ceea ce face ca acesta să se potrivească doar pe lista celor mai buni câini pentru a alerga cu. Ele sunt pensionate la o vârstă destul de tânără, deci se poate adopta un câine tânăr care are deja o pregătire semnificativă.

Greyhounds sunt foarte rapide, dar numai bun pentru scurte scurte. În mod surprinzător, acești câini se pot adapta la A trăi într-un apartament Atâta timp cât sunt exercitate zilnic.

Ele sunt foarte prietenoase și sunt minunate pentru familiile cu copii. Ei trebuie să aibă o mână puternică atunci când o lesa, deoarece au un instinct de pradă mare. Acești câini au fost crescuți pentru a cursa de la început, oferindu-le o reputație excelentă ca însoțitor de alergător.

Beagles

7. Beagles

Beagle este, de asemenea, un câine bun pentru un alergător care caută un animal mic. Această rasă este cea mai bună pe această listă pentru apartamentul de viață. Ei au fost inițial crescuți pentru a vâna animale mici, cum ar fi iepurii, vulpi etc.

Beagles sunt inteligenți, dar pot fi puțin mai greu de antrenat. Ca majoritatea câinilor, pot fi încăpățânați. Ele sunt foarte prietenoase și minunate pentru familii. Acest câine este bun pentru oamenii care iau scurți, brisk rulează.

Datorită naturii lor încăpățânate, un proprietar de câine cu experiență va funcționa cel mai bine, dar cu toate ghidurile de antrenament acolo, nu este imposibil pentru un proprietar de câine determinat, novice să aibă un animal de companie mare cu un beagle. Deși nu este la fel de activ ca și ceilalți câini pe această listă, ei au nevoie încă de exerciții sau de joc regulat.

Dalmații

8. Dalmații

Dalmații au fost crescuți inițial ca câini de antrenor. Au fost crescuți să fie puternici și să aibă o rezistență excelentă. Dalmatienii au fost folosiți și ca câini de război și sunt în prezent foarte populari printre pompieri. Dar sunt, de asemenea, o rasă excelentă pentru alergare și jogging.

Ele pot fi instruite pentru a face câini de protecție excelentă. În ciuda acestui fapt, dalmatienii sunt câini prietenoși și minunați pentru familii. Având în vedere că au fost crescuți ca câini de război, ei pot fi puțini, ușor de străini.

Ei sunt tovarăși buni pentru alergătorii de lungă durată și de intrare în țară, dar pot avea nevoie de o pregătire mai mică Lesa de mers pe jos. Ca majoritatea câinilor care sunt buni pentru a alerga, au o mulțime de energie și trebuie să fie exercitate adesea.

Pudele

9. Pudele

Nu vă lăsați păcăliți - în ciuda reputației lor regal, această rasă este unul dintre cei mai buni câini cu care să alerge. Pudelul a fost crescut pentru a recupera waterfowl. Haina lor îi menține caldă și protejată de apă, astfel încât îngrijirea va fi destul de o corvoadă.

Ele sunt inteligente și ușor de antrenat. Instinctul lor de pradă nu este foarte puternic, așa că antrenează bine pe o lesa, fără a vrea să-i urmărească alte animale. Sunt Câini de familie excelenți, care înseamnă, de asemenea, că nu le place să fie singuri.

Poodlele fac bine cu o alergare lungă, lentă. Ele sunt o rasă excelentă pentru alergătorul de distanță. Ca și alți câini de pe această listă, sunt o mare energie și trebuie să fie exercitate în mod regulat.

Catahoula Curss

10. Catahoula Curss

Acest câine a fost crescut pentru a vâna în mlaștini și păduri din Louisiana. Acest lucru le face agile și marii alergători pentru țări transversale. Catahoula face bine pentru alergări lungi și lente. Ei au o rezistență excelentă.

Acești câini sunt afectuosi cu familia și nu le place să fie singuri. De obicei nu sunt foarte bune cu copiii. Copiii ar trebui să înțeleagă cum să trateze și să respecte un câine dacă ați alege această rasă.

Cainii Catahoula Cur sunt un pic mai greu de antrenat și vor avea nevoie de un proprietar dedicat. Ei alcătuiesc toate acestea în aspectul lor unic. Dacă doriți ca un câine care iese din afară de celelalte, acesta este câinele pentru dvs. Ele sunt de obicei multi-colorate, chiar având ochi diferite de culoare.

Citiți următorul: 9 sfaturi pentru alergarea cu câini

Doriți să împărtășiți acest lucru?

10 câini care iubesc să alerge

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Câini cei mai buni pentru a alerga cu