Cum să înveți un câine să iasă

Cum să înveți un câine să iasă

Nevoile dvs. de câine exercițiu și timpul de joc pentru a putea să ardă energia suplimentară și, bineînțeles, să o împiedice. Este, de asemenea, o cale pentru proprietarul animalelor de companie și câinele de a se lega unul cu celălalt. În timp ce mulți cred că jucând Fetch vine în mod natural la câini, există câini care nu au nici un interes în ea deloc. Există câteva animale de companie care doresc să urmărească, dar nu doresc să-l aducă înapoi.

Totuși, jucând Fetch este una dintre cele mai bune activități cu pooch-ul dvs., deci chiar dacă nu este interesat, puteți să vă învățați în continuare animalul dvs. cum să faceți acest lucru. Pentru a face acest lucru, ar trebui să pregătiți câteva tratamente și jucării pentru câini.

Dog Prinching Ball

Pasul unu: Formați câinele dvs. pentru a prelua

În unele cazuri, câinii nu sunt chiar interesați de a aduce jucăria sau mingea. Primul pas în a vă învăța câinele Fetch este de ao face pentru a alerga după jucăria mai întâi.

Trebuie să găsești o jucărie că câinele tău îi place să-și pună gura, indiferent dacă este o jucărie de pluș sau o minge. Dacă nu are nici un interes în toate jucăriile, puneți jucăria pe teren și ori de câte ori poochia dvs. se uită la el, folosiți un cuvânt de marcator și recompensați-l cu un tratament. Orice acțiune reușită a câinelui tău care duce la ridicarea jucăriei (liffing-o, punându-l în gură), folosiți cuvântul markerului și dați-i o recompensă.

După ceva timp, veți reduce recompensa, dându-i numai atunci când o pune în gură, mai ales când spui "Fetch!"În funcție de câine, acest lucru ar putea dura câteva zile sau mai mult. Trucul este să nu exagerați astfel încât tu sau Câinele se plictisește sau frustrat.

Următorul pas este să-ți înveți câinele să păstreze jucăria în gură și să nu-l scape. Doar asigurați-vă că faceți clic sau marcați înainte ca acesta să fie abandonat, altfel, consolidezi comportamentul greșit.

În legătură cu o postare: Câine unt de arahide

Pasul doi: alergând după jucărie

Învățând câinele dvs. să aducă sau alerga după o jucărie poate fi ușoară, ca o mulțime de câini iubesc să urmărească lucrurile care se mișcă. Puteți începe jucând cu jucăria cu câinele până când devine foarte încântată de asta. Atunci îl puteți arunca și spune "Du-te!"Când merge după ea, puteți să vă folosiți cuvântul marker și să-i dați o recompensă. Dacă câinele merge doar o parte din calea, nu faceți nimic sau nu dați un tratament până când nu merge în direcția cea bună. Dacă se întâmplă acest lucru prea des, încercați să aruncați jucăria mai aproape, astfel încât câinele să nu fie descurajat sau leneș să alerge după ea.

Pasul trei: Învățați câinele să vă aducă jucăria

Odată ce jucăria este în gura câinelui și o ținea timp de câteva secunde, puteți începe să mergeți mai departe. În mod ideal, animalul dvs. de companie va începe să alerge spre dvs. cu jucăria încă în gură. De asemenea, puteți numi numele, dar ar putea să scadă jucăria. Dați tratamentul mai târziu până când este aproape de tine sau până când a adus jucăria până la tine. Destul de repede, va fi capabil să o facă fără a renunța la jucărie de-a lungul drumului.

Pasul patru: renunțarea la jucărie

În unele cazuri, câinii tind să fugă cu jucăria sau să fie foarte reticenți în a vă da. Trebuie doar să-l antrenezi pentru a lăsa jucăria în gură, spunând că "picătură" sau "dați" ca instruire verbală. Când își deschide gura și renunță la minge sau jucărie, dă-i un tratament.

Dacă animalul dvs. de companie nu vrea să dea jucăriei, puteți încerca să puneți niște tratamente pe podea, astfel încât să fie dispus să renunțe la jucărie. Puteți, de asemenea, să vă învățați pooch-ul pentru a da jucăriei în mână ținându-ți mâna sub jucărie până când ea o dă.

În legătură cu o postare: Câine tratează

Ați putea, de asemenea, să vă învățați câinele pe care acești pași, să le puneți împreună, odată ce stăpânește fiecare pas. La început, puteți folosi jucării diferite, dar odată ce stăpânește pașii, încercați să utilizați doar o singură jucărie, astfel încât să poată realiza continuu aducerea unei jucării. În timp, veți vedea câinele dvs. cu încredere jucând cu tine. Cu toate acestea, este important să nu exagerați (nici pașii), astfel încât animalul dvs. de companie să nu devină prea obosit sau să fie frustrat cu acesta și să refuze să coopereze. În acest fel, îl învață, de asemenea, că jucând Fetch este distractiv.

În legătură cu o postare: Mașini automate de preluare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să înveți un câine să iasă