Lista de verificare cu 23 de pași pentru prima dvs. Vânătoare cu un câine de armă

Chiar și cu câinele cel mai bine pregătit de partea voastră, mergeți la prima vânătoare asistată de canin poate fi nervoasă. Odată cu popularitatea animalelor de companie care cresc exponențial, tot mai mulți vânători avidă folosesc câini de arme și, pe bună dreptate - beneficiile sunt incredibile. Dar trebuie să știți cum să vânați cu un câine de pistol, iar această listă de verificare de mai jos vă va ajuta să vă asigurați că sunteți în dreapta urmări.

Dacă ieșiți pe dvs cel dintâi Vânați cu un câine de armă, va trebui să începeți pregătirile înainte de a ieși acolo. Buddy de vânătoare - care, sperăm, este unul dintre Cel mai bun câini de vânătoare - trebuie să fie absolut instruiți pentru o vânătoare. Un câine de pistol neinstruit ar putea duce la un dezastru teribil care rezultă în tine sau la fido-ul tău rănit, pierdut și ce nu.

Există, de asemenea, o listă destul de o listă de lucruri pe care trebuie să le faceți după vânătoarea se termină. La urma urmei, va fi o aventură îndelungată pentru voi doi. Aceste lucruri pot părea minuscule și relative, dar dacă faceți vânătoare cu un câine de arme un obicei, apoi începeți-l corect. Ambii să fii obosit, dar va trebui să vă asigurați că animalul dvs. de companie este sigur și curat înainte de al lăsa să se odihnească.

"Îmi place să fac excursie, dar îmi fac griji pentru siguranța în pădure în timpul sezonului de vânătoare. Pentru persoanele ale căror animale intră în pădure sau trăiesc aproape de zonele de vânătoare, există mai multe lucruri care pot contribui la minimizarea riscurilor pe care le aduce sezonul." - Dr. Brian Collins, DVM La Spitalul Universității Cornell pentru animale

Veterinarii de la Universitatea Cornell au oferit unii Sfaturi esențiale Cu privire la modul în care să vă asigurați siguranța atunci când vânați cu câini, dar am extins mult mai mult cu sfaturi și sfaturi suplimentare.

RECOMANDAT: 30 cele mai bune consumabile de câini de pistol pentru vânătorii de jocuri

Lista de verificare pe 23 de pași pentru a urmări pentru prima dvs. vânătoare cu un câine de armă

Lista de verificare pentru prima vânătoare cu câinele dvs

Pregătirea pentru vânătoare

1. Cunoașteți nivelul de ascultare al câinelui

& # 8230; și fii încrezător în ea. Un câine care nu este instruit imaculat pentru munca de vânătoare nu va excela și probabil va ajunge să fie un pericol la locul de vânătoare, nu un asistent.

2. Urmăriți câinele dvs. pentru semne de boală sau rănire

Dacă animalul dvs. de companie are o problemă preexistentă și îl luați oricum vânătoare, acesta îl poate răni în continuare sau îi împiedică capacitatea de a juca la locul de vânătoare. Acest lucru este puțin probabil să ducă la o experiență de vânătoare de succes sau fără probleme.

3. Verificați lungimea unghiilor câinelui

Mulți vânători ignoră complet acest lucru, dar este la fel de important ca verificarea uleiului mașinii înainte de o călătorie lungă. Asigurați-vă că unghiile dvs. de canin nu sunt atât de lungi încât să provoace răniți câinele dvs. Daca este necesar, tăiați unghiile înainte de a ieși pe vânătoare. Chiar și câinii de arme trebuie să fie îngrijiți în mod corespunzător pentru a fi cel mai eficient.

Gun Doging DVD de formare4. Asigurați-vă că este familiarizat cu totul

El trebuie să fie familiarizat cu tot ce poate fi expus la locul de vânătoare. Acest lucru poate include bărci, străini, uniclife unic sau un teren unic. Pentru această parte, ar fi trebuit să vă antrenați deja canina ca câine de vânătoare. Dacă nu ați făcut-o, există resurse minunate cum ar fi aceste DVD-uri sau cărți (există și alte persoane).

5. Actualizați preventivii și vaccinările

Verificați cu medicul veterinar pentru a vă asigura că FIDO are toate tratamentele preventive și vaccinările necesare pentru a fi în siguranță în aer liber. Aflați despre mediul înconjurător Câinele dvs. va fi expus și menționat acest lucru medicului veterinar pentru sfaturi suplimentare și sfaturi.

6. Verificați bateriile

Dacă animalul dvs. de companie poartă un guler de urmărire sau un dispozitiv GPS, asigurați-vă că bateriile sunt proaspete. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să îl pierdeți în timp ce pe prima dvs. aventură de vânătoare. Având în vedere acest lucru, un guler GPS de câine este un instrument extrem de valoros pentru vânătorii cu câini de pistol, iar cele mai multe dintre ele o folosesc spre mare succes. Aici sunt Cele mai bune coliere GPS pentru câini a se uita la.

7. Pregătiți kiturile dvs. de prim ajutor pentru câine

Sănătatea este, fără îndoială, prima preocupare atât pentru dvs. cât și pentru caninul dvs. atunci când sunteți în câmp sau în pădure. Primul element din lista dvs. ar trebui să fie întotdeauna un set de prim ajutor pentru dvs., dar dacă sunteți acolo cu un câine de arme, asigurați-vă că există și elemente pentru câine. Verificați dacă dvs Kit de prim ajutor canin este complet stocată cu necesități și asta Nimic nu este depășit.

8. Asigurați-vă că Fido are ID-ul adecvat

Verificați că gulerul de vânătoare al câinelui dvs. are identificarea corectă asupra acesteia și că informațiile despre aceste etichete sunt actualizate. Etichetele de identificare a câinelui este un alt element valoros pe care îl puteți și ar trebui să îl investiți (abia costă orice) care va împiedica pierderea unui câine pentru totdeauna.

9. Hrăniți un câine în prealabil (dar nu prea mult)

Oferiți câinelui dvs. o masă bogată în calorii cu aproximativ 2-3 ore înainte de vânătoare, dar nu chiar înainte de vânătoare. Acest lucru îi va oferi energia necesară pentru a ieși și a exercita, dar va evita riscul de balonare și letargie.

10. Verificați vremea

Verificați vremea înainte de a vâna cu un câineCunoașteți vremea și asigurați-vă că ați pregătit să vă protejați câinele de orice condiții meteorologice nefavorabile sau la temperaturi. Cunoașteți și terenul și înțelegeți ce ar putea fi necesar pentru câinele dvs. Intrați într-o zonă brută în care poate avea nevoie cizme de câine? O vestă de vizibilitate sau o jachetă de viață? A câine este întotdeauna o idee bună.

11. Sunt câini permise?

În mod surprinzător, la unele, anumite atracții de vânătoare nu vor permite câinilor de arme. Deci, înainte de a planifica nimic, verificați dacă câinii sunt permise în zona de vânătoare pe care intenționați să o vizitați. Site-ul popular al legilor animalelor.Info are A tona de resurse pe aceasta. Ei explică când, unde și de ce câinii de arme nu pot urmări sălbatic sau ajută vânătorii. Asigurați-vă că urmați-le la o scrisoare și cercetați și legile statului dvs.

12. Obțineți permisele corecte

Similar cu cele de mai sus, urmați legile și verificați toate permisele de vânătoare sunt în posesia dvs. și actualizată. Familiarizați-vă cu legile locale și cum ar trebui să se efectueze o vânătoare cu un câine de armă. Aceste reguli și legi diferă de stat la stat. Texas statul are a întreaga categorie dedicat câinilor de arme; Cele mai multe alte site-uri de stat vor avea o resursă similară pentru a confirma.

Citiți și: Ce sparge mirosurile pentru câinii de vânătoare?

Este unelte de pistol de pistol sigur?

Ajungând la locul de vânătoare

13. Este uneltele securizate?

Asigurați-vă că gulerul câinelui dvs. este în siguranță în jurul gâtului lor. Verificați potrivirea vestei de vânătoare a câinelui. Fiti-l cu cizme sau protectie la labe daca sunt necesare aceste lucruri pe baza terenului (si de obicei sunt). Verificați dacă aveți nevoie de orice Alte consumabile. Știți unde este localizat primul kit de ajutor și asigurați-vă că este ușor accesibil oricui ar putea avea nevoie de ea.

14. Aveți permisiunea de la proprietarul terenului?

Legile de stat și federale nu sunt singurii care să țină cont. Dacă nu sunteți într-o proprietate publică, atunci amintiți-vă să verificați dacă sunteți pe terenul pe care ați fost autorizat să vânați. De obicei, este bine, dar la doar câțiva metri opriți și vă puteți confrunta cu acuzații serioase, atât pentru vânătoare, cât și pentru lăsarea câinelui tău de arme în zonă.

15. Nu este întotdeauna despre vânătoare

Amintește-ți că primele câteva vânători cu câinele tău de arme ar trebui să se concentreze întotdeauna pe el și să construiască o fundație solidă de vânătoare. Această vânătoare nu este despre tine "Bagging" joc, ci mai degrabă de a instrui câinele dvs., precum și de tine însuți cum să lucrezi cu un câine de armă.

Similar: Ghid de unelte pentru drumeții pentru câini - 13 elemente de care aveți nevoie

Au așteptări rezonabile de la un câine de vânătoare

În timpul vânătorii cu un câine

16. Au așteptări rezonabile

Țineți minte că aceasta este prima vânătoare a câinelui (și, eventual, cu un câine de pistol), astfel încât performanța lui nu va fi perfectă și este nedreaptă să vă așteptați să fie. Chiar dacă v-ați instruit câinele de arma, trebuie să includeți o mulțime de experiență și practică în prima viață în prima vânătoare de a întări ceea ce câinele dvs. ar trebui să se aștepte de la o zi la locul de muncă și să-și perfecționeze abilitățile în domeniu.

Nu fi dezamăgit dacă câinele dvs. nu se dezvoltă pe vânătoare. Țineți minte că are o personalitate proprie. În timp ce el ar fi putut să se bucure de exerciții de formare, el poate pur și simplu să nu aibă nici o dorință de a participa la o vânătoare efectivă, dar el va face mai des acest lucru. Dacă se întâmplă acest lucru, dă-i oa doua șansă de a experimenta vânătoarea într-un mediu diferit într-o altă zi. Dacă, după trei sau patru vânători, câinele tău încă nu arată nici o dorință de a vâna, să accepte că pur și simplu nu se bucură de experiența și să-i lase să se pensioneze mai devreme.

17. Urmăriți câinele dvs

Întotdeauna țineți evidența câinelui tău de armePăstrați întotdeauna filele în cazul în care câinele dvs. este la locul de vânătoare. Este bine ca el să fie din vedere, dar trebuie să aveți întotdeauna o idee despre locul în care este câinele. Asigurați-vă că alți vânători din zonă știu unde este câinele dvs. Aceasta este pentru siguranța tuturor. Utilizați trackere GPS (Iată costuri diferite) sau alte soluții alternative pentru acest lucru.

Păstrarea ca câinele dvs. înseamnă, de asemenea, cunoașterea timpului său de răspuns. Timpul mediu de răspuns al câinelui dvs. combinat cu distanța animalului vânat vă va informa când are nevoie de asistența dvs. Chiar și câinii cei mai experimentați au probleme în vânătoare.

18. Amintiți-vă să hidratezi

Păstrați câinele hidratat în orice moment, dar nu permiteți-i să bea cantități excesive de apă la un moment dat sau să riscați balonarea. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este o specială Sticlă de apă de câine pe care le puteți purta cu ușurință cu dvs. și să vă hidratezi câinele. De asemenea, puteți consolida un comportament bun cu mici tratamente și aveți o mică pungă pentru aceștia.

19. Lăudați un loc de muncă bine făcut

Motivați câinele cu laudă. Câinii de vânătoare se bucură de munca lor, dar numărul unu motiv pentru care fac acest lucru este același lucru pe care îl fac totul - pentru a vă mulțumi proprietarii lor, Potrivit cercetării. Chiar și cel mai entuziast vânător are nevoie de motivație și laudă într-o zi lungă.

De asemenea, în timp ce lăudați și mângâieți câinele de arme este important, asigurați-vă că nu Pentru a încorpora "Play" în mediul de vânătoare. Trebuie să păstrați controlul complet asupra câinelui dvs. în orice moment în timp ce aveți pe vânătoare; fi strict, corect și salvați piesa pentru acasă.

LEGATE DE: 25 de rase de câine inteligente care sunt cele mai ușor de antrenat

Efectuați o verificare după vânătoare pe un câine

După vânătoare cu câinele tău

20. Efectuați o verificare după vânătoare

Verificați câinele dvs. peste bine pentru orice semne de rănire. Asigurați-vă că verificați între degetele de la picioare, sub coadă, în Armpits și alte locații "secretate". Căutați căpușe și alți paraziți atunci când verificați rănirea. Dacă găsiți căpușe, inlatura-le Imediat pentru a reduce riscul bolilor biciclete.

De asemenea, verificați cum a făcut câinele dvs. în teren. Acordați atenție comportamentului său după vânătoare, uitați-vă la blana, obiceiurile alimentare și așa mai departe. Acest lucru este important după primele vânători. Asigurați-vă că ați verificat labele sale, deoarece unele zone sunt de neiertat pentru picioarele câinilor, pentru care este posibil să fie necesar să utilizați Bulme de laba de câine, ceară sau alte tipuri de laba Protectori / remedii.

21. Dă-i o periere amănunțită

Puneți-vă stratul câinelui pentru a îndepărta murdăria sau praful care poate înfunda porii sau pot provoca iritarea pielii. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să verificați covorașii sau ceva blocat în haina lui. În cele din urmă, aceasta este o mare oportunitate pentru o a doua rundă de check-up.

22. Hrăniți cina de sărbătoare FIDO

Așteptați cel puțin o oră înainte de a vă alimenta câinele după întoarcerea de la o vânătoare. Această perioadă de așteptare va contribui la reducerea șanselor de balonare Datorită consumului după efort. Asigurați-vă că primește suficiente calorii pentru a umple energia pierdută în timp ce vânează.

Step Lista de verificare pentru a urmări pentru prima dvs. vânătoare cu un câine de armăFurnizați câinele dvs. cu suplimente de companie sau medicamente prescrise pe care le-ar putea solicita după o zi de vânătoare. Aceasta include suplimente de sprijin comun ca specifice Uleiuri de pește pentru câini și ameliorarea durerii, dacă este necesar. De asemenea, poate include medicamente și antiinflamatori pentru câini cu orice semne de artrită sau disconfort comun. Consultați un veterinar.

23. Lasă-l să se odihnească

Permiteți ca câinele dvs. să vă odihnească și să se recupereze. Vânătoarea este o muncă grea, chiar dacă se bucură de ceea ce face, asigurându-vă că nu pentru a vă depăși partenerul loial. Pentru a păstra un câine de pistol într-o formă fizică de top pentru vânătoare, furnizați-l cu necesități: un pat bun, un șold și o îngrijire comună și masaje pentru a slăbi mușchii hardworking pentru a ajuta Fido să se recupereze, dacă este necesar.

Citiți următorul: 15 sfaturi de siguranță vitale pentru formarea câinilor cu gulere de șocuri

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lista de verificare cu 23 de pași pentru prima dvs. Vânătoare cu un câine de armă