English toy spaniel: profil de rasa de caine

Engleză jucărie spaniel

Jucărie engleză Spaniel, poreclit "Charlie" de iubitorii de rasă, este o jucărie mică, cunoscută pentru personalitatea sa veselă și natura cuddly. Deși jucăriile rare de jucărie engleză arată similar cu cel mai comun cavalier, Charles Spaniel, două rase de tip sunt distincte.

Spanielii de jucărie engleză au o singură prioritate: tu. Oriunde te duci, Charlie-ul tău dulce va urma liniștit. Dacă stați încă mai mult de o clipă, jucăria dvs. de jucărie engleză va încerca de obicei să se culce chiar pe partea de sus a picioarelor voastre. Minunate animale de companie și tovarășii, Spaniolii de jucărie engleză sunt extraordinari, fericiți să vă încălzească poala și să fie adorate.

În schimbul tuturor adorațiilor lor nesfârșite și a lui Snuggles, o jucărie engleză de jucărie vă întreabă pentru o mulțime de companie. Această rasă personalizabilă nu face bine când a rămas singură la domiciliu timp de mai multe ore pe zi. Din fericire, dimensiunea lor mică le face foarte portabili și sunt fericiți să meargă oriunde ați face. Deși sunt energice și iubesc să joace, spaniolii de jucărie engleză necesită doar exerciții moderate - o plimbare zilnică sau două va fi de obicei suficientă. Ei se pot înțelege bine cu copiii mai mari, care pot fi blânzi cu ei, dar orice gardă de la copii este un mare nu-nu. Jucărie amabilă de jucărie engleză se află, în general, de-a lungul altor animale de companie, atâta timp cât nu sunt prea mari și înfricoșătoare.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Jucărie

Greutate: 8 până la 14 kilograme

Înălţime: 9 până la 10 inci în umăr

Palton: Straight la ușor ondulat - Silken și lucios

Culoare: Blenheim (alb cu marcaje roșii sau castan), prințul Charles (Tricolor), regele Charles (negru și bronz) sau rubin (roșu bogat mahon)

Speranța de viață: 10 până la 12 ani

Caracteristicile jucăriei engleze Spaniel

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieMediu
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiScăzut
JucăușăMediu
Nivel de energieMediu
TrainitateMediu
InteligențăMediu
Tendința de a blocaScăzut
Cantitatea de vărsareÎnalt

Istoria jucăriei engleze Spaniel

Jocul de jucărie din engleză datează din Anglia din secolul al XV-lea. Little jucărie spanioli cunoscuți sub numele de regele Charles Spaniels popular cu regii britanici și regine, cele mai cunoscute Charles II, motiv pentru care rasa a câștigat porecla, Charlie. Rasa a fost inițial folosită ca un mic spaniel sportiv, dar în timp dezvoltat în mai degrabă un partener decât un câine de vânătoare. Regele Charles Spaniels a fost, de asemenea, cunoscut sub numele de "mângâieri de mângâiere", datorită dorinței lor înnăscute de a se lupta cu proprietarii lor.

În anii 1800, unii crescători au recăpătat regele Charles Spaniel, traversându-l cu rasele de jucărie asiatice ca bărbia japoneză. Aceste schimbări au condus la regele Charles Spaniel din ziua de azi - ceea ce se numește jucărie engleză Spaniel în Statele Unite - o jucărie scurtă, cu cocoașă, cu un baston scurt și cap. Noii spanioli au fost extrem de populari și au depășit rapid "stilul vechi", regele Charles Spaniels, care erau ușor mai înalte și mai echilibrate, cu muzele mai lungi și cranii mai flatter. Acele spanieluri în stil vechi au fost aproape pierdute de istorie, dar crescătorii de rasă au intrat și le-au înviat în anii 1920, creând cavalerul de astăzi, Charles Spaniel.

Jucăria de jucărie engleză a rămas populară de secole, dar a dus la al doilea război mondial, numărul de regele Charles Spaniels a scăzut la nivel mondial (un fenomen care a afectat multe alte rase). După război, rasa a fost salvată de la dispariția apropiată de iubitorii de rasă. În afara Statelor Unite, jucăria engleză Spaniel este cunoscută sub numele de regele Charles Spaniel. În Regatul Unit, regele Charles Spaniel și regele cavalier Charles Spaniel sunt cunoscute sub numele de cele două "Royal Spaniels."

Diferența dintre jucăria engleză Spaniel și cavalierul regele Charles Spaniel

La prima vedere, s-ar putea să greșești o jucărie engleză Spaniel pentru o rasă legată, regele cavalier Charles Spaniel. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece regele cavalier Charles Spaniel este mult mai frecvent decât jucăria engleză Spaniel. Este foarte probabil că ați întâlnit un regele de cavalier Charles Spaniel, fie în vecinătatea voastră, fie în timpul călătoriei, dar majoritatea oamenilor nu au văzut niciodată o jucărie engleză.

Astăzi, jucărie engleză și cavalier regele Charles Spaniel au fost o dată în același lucru: o mică jucărie spaniel cunoscută sub numele de regele Charles Spaniel, dar astăzi, ele sunt în întregime rase separate. Să aruncăm o privire la diferențele dintre jucăria engleză Spaniel și Cavalier King Charles Spaniel.

Spanielul de jucărie engleză este compact, cobby și, în esență, pătrat, în timp ce cavalierul este echilibrat și puțin mai lung decât înalt. La 8 până la 14 kilograme și 9 până la 10 inci înălțime, jucăria de jucărie engleză este puțin mai mică decât cavalierul, care este de 13 până la 18 kilograme și 12 până la 13 inci înălțime.

Botul de jucărie în limba engleză este foarte scurtă, cu o mușcătură ușor de subliniat - botul cavalierului este puțin mai lung, cu o mușcătură de foarfece. Capul jucăriei englezești este mare în comparație cu dimensiunea câinelui, cu un craniu înalt și bine-cuțite și urechi de jos. Capul cavalierului este proporțional cu dimensiunea câinelui - craniul este aproape plat între urechi, iar urechile sunt așezate pe cap.

În temperament, rasele de jucărie sunt similare. Ambele sunt loial și afectuos, cu personalități vesele și prietenoase. Ele vin, de asemenea, în aceleași patru opțiuni de culoare: alb și roșu (numit Blenheim), negru, alb și bronz (numit prinț Charles în Standardul de rasă de jucărie engleză și tricolor în standardul de rasă Cavalier), negru și bronz (numit regele Charles Standardul de jucărie în limba engleză) și Ruby (un roșu bogat, mahon).

Engleză Toy Spaniel Dog Care

Foaia de jucărie engleză a jucăriei necesită o periere frecventă de câteva ori pe săptămână pentru ao menține de la a deveni matted, dar puțin până la nici o tăietură este nevoie (unii proprietari de animale de companie favorizează ornamentele sanitare în jurul capătului din spate și curățați părul ușor în jurul picioarelor și feței). Să vă scoți jucăria engleză în fiecare lună sau două și tăiați unghiile săptămânale. Verificați frecările frecvent și curățați-le cu un dispozitiv de curățare a urechilor în siguranță în cazul în care acestea apar murdare. Dacă observați mirosul și roșeața în urechi, contactați medicul veterinar pentru un examen.

English Toy Spaniel poate fi puțin încăpățânat când vine vorba de antrenament, dar doresc să vă mulțumească, așa că dacă începeți mai devreme în puppyood, Charlie va învăța elementele de bază. Bunele maniere din casă vin oarecum în mod natural la rasă, deci este mai mult o chestiune de a vă comunica clar așteptările. Rasa este sensibilă, astfel încât întotdeauna să utilizeze metode de formare blândă și pozitivă.

Probleme comune de sănătate

Deși jucăria engleză Spaniel este, în general, sănătoasă, ca majoritatea câinilor de rasă, rasa este predispusă la dezvoltarea unor condiții de sănătate moștenite. Problemele de sănătate identificate în jucăria engleză Spaniel includ anumite condiții oculare, boli de inimă și Patellas de lux (strigăle de alunecare) au fost. Clubul de jucărie din Engleza din America, clubul părinte pentru rasa din Statele Unite, a desemnat anumite teste de sănătate, după cum este necesar sau recomandat pentru jucăria de jucărie engleză. Aceste teste sunt o examinare oculară (Fundația pentru Înregistrarea ochilor Canine sau Fundația Ortopedică pentru animale), evaluarea cardiacă, OFA Evaluare pentru Patellasul de lux și participarea la depozitul ADN / CHIC.

Dieta și nutriția

Spanielurile de jucărie în engleză sunt scurte și compacte, și nu câini excepțional de activi, deci este deosebit de important să evitați să le depășiți. Realizarea prea multă greutate poate contribui la problemele de sănătate, cum ar fi diabetul și exacerbate problemele articulate precum patellasul de lux, pe care jucăria engleză, Spaniel este predispusă la dezvoltare. Hrăniți mesele programate de jucărie engleză, folosind o ceașcă sau o scară de măsurare pentru a cântări alimentele. Dacă nu sunteți sigur ce alimente pentru a vă alimenta jucăria engleză Spaniel, adresați-vă medicului sau medicului veterinar pentru o recomandare.

Căutați idei pentru numele de companie pentru câini de jucărie? Nu mai căuta
PROS
  • Excepțional cuddly

  • Afectuos și devotat

  • Liniștit, calm și curat 

Contra
  • Nu face bine atunci când este lăsat singur 

  • Unii pot avea anxietate de separare 

  • Poate fi timid sau rezervat cu străini

Unde să adopți sau să cumpărați o jucărie engleză Spaniel

Spaniel de jucărie engleză este extrem de rară. Dacă sunteți interesat de rasă, încercați să găsiți un crescător care locuiește aproape de dvs. O modalitate de a face acest lucru este să ajungeți la jucăria de jucărie engleză a Americii, care este clubul părinte național pentru rasa în Statele Unite. Cu crescători limitați, ar putea fi o așteptare de ani de mult timp pentru un catelus. Fi pregătit să ajungeți pe o listă lungă de așteptare.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă vă place jucăria de jucărie engleză, ați putea, de asemenea, să vă placă aceste rase:

În caz contrar, verificați tot celălalt Articole de rasă de câine Pentru a vă ajuta să găsiți câinele perfect pentru dvs. și pentru familia dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » English toy spaniel: profil de rasa de caine