12 Câini care sunt cele mai mari stele sociale media

Câini care sunt cele mai mari vedete sociale media

Câinii au preluat internetul! Ei sunt într-adevăr peste tot în acest moment, și dacă vă place să urmați câini drăguți și adorabili pe Twitter, Facebook sau Instagram, atunci sunteți noroc. Am enumerat cele 12 câini care sunt cele mai mari vedete sociale media acolo, și veți iubi fiecare dintre ele.

Este greu să rezistați videoclipului adorabil al unui câine care își urmărește coada sau jucând cu un mic raton. Multe fotografii ale puiilor drăguți au plecat viral într-o chestiune de ore și apoi s-au transformat în meme care sunt împărtășite milioane de ori.

Social Media a devenit o mare parte a societății noastre, așa că se potrivește doar că "cel mai bun prieten al omului" # 8221; deține un loc special în istoria socială. Dintre toți câinii care sunt cele mai mari vedete sociale, ar trebui să-i spun că Norbert este favoritul meu personal. Care ați alege?

12 câini care sunt cele mai mari stele sociale media

Câini care sunt cele mai mari vedete sociale media

1. Hamilton Pug

Hamilton Pug este un tip rece care locuiește în New York City și chiar are propriul său spectacol de chat. Da, Hamilton Pug are un spectacol săptămânal în care PUG-urile de pretutindeni pot discuta despre toate lucrurile PUG.

PUG a apărut în bună dimineață american de mai multe ori. Povestea lui Hamilton Pug este o cârpă de a face bogății pe care a început viața în Ohio și a ajuns în NYC. Hamilton Pug are peste 82 de mii de adepți și este absolut adorat.

2. Paine prajita

Toastul este atât de adorabil, iar lucrul cu ea este că nu are dinți. Lipsa de dinți are ca rezultat limba ei mereu agățată de gura ei, adăugând la personalitatea ei adorabilă. Este calitățile ei unice care o fac pe unul dintre câinii care sunt cele mai mari vedete sociale.

Toast este un rege Charles Spaniel și este atât de drăguț. Ea a fost salvată de la un puppymill și nu sa uitat niciodată înapoi. Toastul chiar are propria ei carte care iese foarte curând. Această frumusețe are peste 352 de mii de adepți care nu pot obține suficientă de ea.

3. Marnie

Acest câine este o stea super absolută și locuiește în New York City. Marnie are 12 ani, și este un shih tzu. Ea încearcă întotdeauna să promoveze adopția superioară a animalelor de companie, deoarece ea este ea însăși.

Marnie este bine cunoscută de celebrități și se blochează în mod regulat cu ei. Ea a fost adoptată când avea 10 ani, iar ea adoră petrecerile și plimbări. Există un lucru pe care îl urăște și asta este singur. Marnie are peste 1.9 milioane de adepți și este iubit de toți toți.

Câini care sunt cele mai mari vedete sociale media

4. cercetaș

Scout este cu siguranță unul dintre câinii care sunt cele mai mari vedete sociale. El a avut un început rău pentru viață, deoarece el a fost neglijat și subfeșat, dar cercetat că scout a găsit dragoste și acum trăiește cu mama lui.

Scout a depășit începerea lui rău în viață și este acum un tip foarte fericit. El este uimitor și are o mare capacitate de a echilibra lucruri foarte ciudate pe cap. Scout are peste 27 de mii de adepți, care îl adoră. El a publicat chiar o carte.

5. Câine pentru bărbați

Bodhi este un foarte elegant Shiba inu, și tipul ăsta e regele răcoros! El face un costum să arate mai bine decât majoritatea oamenilor. Cum poate fi aceasta? Ei bine, unde Câinele de câine pentru bărbați este foarte ușor de făcut.

Canina a fost numită câini cei mai eleganți din lume și chiar are cartea proprie. El iubește hainele și arată foarte frumos în orice caz el decide să poarte. Bohdhi`s este garderoba este plină de unelte de designer, iar scopul lui este de a arăta oamenilor cum să se îmbrace.

Câini care sunt cele mai mari vedete sociale media6. Linte

Acest tip mic sa născut cu un palat cleft și singurul mod în care putea să mănânce a fost printr-un tub. Din fericire Rețeaua de salvare a buldogului francez l-au luat și au plătit să-l facă tratați.

Din fericire, această poveste are un sfârșit fericit. Lentila are acum un loc de muncă fantastic ca un câine de terapie și îi ajută pe copiii care au, de asemenea, plăți clește. Munca lui Lentil este foarte plină de satisfacții și o iubește. El are peste 13 mii de adepți care iubesc să păstreze la curent cu viața lui.

7. Bous

În mod evident, unul dintre câinii de top care sunt cele mai mari vedete sociale media, boo este un tip adorabil și a preluat mass-media sociale. El este cel mai probabil unul dintre primii câini de internet. Pagina Facebook a lui boo a fost creată în 2009, Cu toate acestea, nu a lansat până în 2012.

Boo a fost cunoscut ca cel mai dragut câine de pe planetă, și nu este greu de văzut de ce. El este uimitor și este prea drăguț! Boo iubește mâncarea de pui și brânză, iar jocurile sale preferate includ alergând și jucând cu jucării scârțâitoare. Culoarea preferată a boo este roz.

8. Ton

Dacă vă place un cârpe la poveste, atunci vă place acest lucru. Acest tip mic a câștigat milioane de inimi și este adorat de toți. Tonul are 1.7 milioane de adepți și vă va topi complet inima.

El este într-adevăr un haber, iar vasul său îi permite să scoată mai multe expresii faciale care vă vor avea în cusături. Tuna are propria carte, numită Tuna îmi topește inima: Underdog cu suprasolicitarea. Îi iubește pe alții, iar posturile sale sociale sunt hilar!

9. Norbert

Norbert este un tip dulce și iubește să ofere o mulțime de cinci. El este un câine terapie și iubește ajutându-i pe alții. Norbert este regele accesoriilor și are o mulțime de ochelari de soare și pălării pe care le place să le poarte.

El are o carte de copii numită Ce putem face? Norbert are peste 1 milion de adepți care adoră posturile sale sociale de inspirație sociale. Locuiește în Los Angeles și este destul de ceabrită.

Câini care sunt cele mai mari vedete sociale media10. Jif

Jiff este un Pomeranian adorabil care iubește un costum perfect de amenajare. El este unul dintre câinii care sunt cele mai mari vedete sociale, datorită garderobeului său extins și fata iubitoare. Jiff îi iubește hainele și arată uimitor în ceea ce poartă.

A apărut în videoclipul lui Katy Perry pentru cântec Calul întunecat. Jif trăiește în Los Angeles și adoră la bordul de skate. El are 2 ani.3 milioane de adepți care iubesc să păstreze la curent cu viața sa interesantă.

11. Locul lui Juno

Juno este o fetiță foarte adorabilă. Ea este un chihuahua și are peste 134.000 de adepți pe pagina ei de Facebook. Juno sprijină multe cauze deosebite, inclusiv organizațiile de animale și umane. Vrea să facă lumea un loc mai bun atât pentru animale, cât și pentru oameni. Ea iubește informarea pe alții despre salvarea animalelor.

Mama lui Juno a adoptat-o ​​când avea doar două luni. Era foarte bolnavă de pneumonie și, din fericire, mama ei iubitoare a adus-o din nou la sănătate. Ei împărtășesc o mare legătură, iar Juno este o fată foarte fericită. Ea iubește mâncarea cu pâine și unt.

12. Fiară

Bestia a fost primul câine social media, iar proprietarii lui sunt Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook și soția lui Priscilla Chan. Este logic faptul că fiara a fost câinele original de Facebook.

El este un maghiar ovier, iar haina lui este foarte unică. Bestia sa născut în Oregon și în prezent locuiește în Palo Alto. Are 2.279.812 de adepți pe pagina lui Facebook. Fiara iubește cuddles, mănâncă și trăiește lucrurile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Câini care sunt cele mai mari stele sociale media