17 Rase mici de câini care sunt bune cu copiii

Alegerea ce câine să adopte nu este niciodată o decizie ușoară, dar mizele sunt ridicate atunci când copiii sunt implicați. Opțiunile sunt limitate mai departe când sunt redate restricțiile de mărime, dar există o mulțime de rase de câini mici, care sunt bune cu copiii și sunt animale de companie fantastice de familie.

Deși trăsăturile de personalitate ale tuturor câinilor vor varia, această listă vă va oferi o idee despre care sunt cunoscute rasele pentru a fi răbdători și non-agresivi, cu unitate de pradă mai mică, în timp ce vă potriviți încă nevoilor dvs. individuale. Trebuie remarcat faptul că câinii foarte mici ar trebui să fie în continuare supravegheați în jurul copiilor tineri sau excitabili, indiferent de cât de tolerant și iubirea câinelui poate fi.

Învățați-vă Copiii să se comporte în jurul câinilor este, de asemenea, crucial. Chiar și cei mai înțeleși copii pot juca uneori prea aproape, iar accidentele se pot întâmpla. De dragul copilului și a câinelui, este mai bine ca un adult să se asigure că timpul de joc este întotdeauna blând, sigur și supravegheat, chiar dacă adoptați una dintre mici rase de câine care sunt bune cu copiii.

Cum alegi rasele mici de câine care sunt bune cu copiii? 

Când căutați un câine mic pentru a adopta familia dvs., doriți să acordați atenție unor cerințe importante. Cea mai mare parte a acestor suprapuneri cu considerentele dvs. de adoptare a unui câine indiferent de situație. 

mărimea

Amintiți-vă că mici rase de câine care sunt bune cu copiii vor fi de obicei mai fragile decât rasele mai mari. Dacă copiii dvs. sunt prea energici sau încă foarte tineri, este posibil să doriți să optați pentru o rasă moderată mică, în loc de una foarte mică, ca o rasă de jucărie. 

Îngrijire 

În timp ce toți câinii au nevoie de îngrijire, unele rase necesită mai multă grijă decât altele. Gândiți-vă cât de mult de mers pe jos necesită în fiecare zi și dacă sunt predispuși la problemele de sănătate. 

Energie și temperament

Gândiți-vă la temperaturile temperamentului și energiei asociate în mod obișnuit cu rasa și modul în care se potrivește cu familia și activitățile dvs. tipice.

CITESTE ACEST: 25 Beneficiile copiilor care cresc cu animale de companie [infographic]

17 rase mici de câini care sunt bune cu copiii

Papillon ca rase de câine mici, care sunt bune cu copiii

Jucărie câini de rasă pentru copii
(medie de 10 kilograme sau mai puțin)

1. Papillon

Papilloni (imaginea de mai sus) sunt câini mici cu inimi mari. Această rasă de câine este foarte afectuoasă, dar sunt, de asemenea, destul de delicate. Ei ar fi un câine mare pentru o familie cu copii blând și iubitoare. Această rasă adoră oamenii și poate dezvolta cu ușurință anxietatea de separare. Pe dezavantaj, ei au tendința de a lătra, mai ales atunci când sunt lăsați singuri și nu se pot bucura de bine în clasari apropiate.

Chineză crescută pentru copii

2. Chineză crescută

După cum vedeți fotografia de mai sus, chinezii crescută este o rasă unică. Acești câini mici iubesc oamenii și sunt centrul atenției. Ei sunt jucăuși și răbdători cu copii, iar personalitățile lor de câine le fac excelent pentru apartamente.

Cresterea câinilor creste tind să se lege strâns cu oamenii lor și sunt predispuși la anxietate de separare dacă nu primesc o mulțime de atenție. Este mai bun să nu-i lași în pace prea mult timp, dar dacă puteți reuși, atunci sunt cu siguranță una dintre cele mai bune rase de câini mici, care sunt bune cu copiii.

Malteză ca rase mici de câine care sunt bune cu copiii

3. Malteză

Malteză împachetează o personalitate de ieșire, fără teamă într-un corp mic. Această rasă este naturală dulce și chiar temperată, dar are nevoie de granițe clare și disciplină pentru a evita să devină răsfățat și acționând afară.

Acești câini sunt o alegere bună pentru locuința de viață și nu necesită mai mult exercițiu decât o plimbare regulată și de joc pentru a rămâne fericit. Dar, deși maltez sunt minunate cu copiii, este posibil să aveți nevoie să vă uitați Unele resurse să se pregătească să aibă grijă de această rasă, mai ales dacă aveți copii.

Bichon Frize pentru copii

Rasele mici de câini pentru copii
(medie de 20 de kilograme sau mai puțin)

4. Bichon Frise

Afectuos, docil și prietenos cu copiii, precum și alte animale de companie, Bichon Frize este un câine de familie ideal. Ele nu sunt exigente fizic și necesită doar un exercițiu regulat, ușor pentru a rămâne în formă.

Ca bonus, această rasă aruncă foarte puțin și este o potrivire perfectă pentru persoanele cu alergii. Cu toate acestea, acești câini au o reputație de a fi dificil de antrenat astfel încât vor necesita o anumită răbdare ca puii.

Havanese pentru copii

5. Havanese

Inițial crescute să fie animale de companie, Havanul este ușor de mers și iubește să se distreze. Ele sunt active, dar au un interes minim în a petrece mult timp în afara. Ele necesită un exercițiu mic dincolo de timpul să se joace, făcându-i o potrivire bună pentru apartamente. Un havanez va avea nevoie de îngrijire consecventă pentru a-și păstra blănurile sănătoase și libere de maturi, dar altele decât că este una dintre cele mai ideale de rase mici de câini, care sunt bune cu copiii.

Greyhound italian ca rase mici de câine care sunt bune cu copiii

6. Greyhound italian

Greyhounds italian tind să fie câini curați, liniștiți, făcându-i perfect pentru apartamentul de viață. Deși în mod normal calm, ele pot fi predispuse la explozii de energie non-agresivă.

Această rasă este foarte sensibilă la frig și va avea nevoie de pulovere sau pături pentru a fi confortabile în climatul mai rece. Ar fi un meci bun pentru o gospodărie cu copii calmi, blânzi.

Cavalier King Charles Spaniel pentru copii

7. Cavalier King Charles Spaniel

Bine comportat și ușor de antrenat, regele Charles Spaniel este cu siguranță una dintre cele mai bune rase mici pentru a face bine în orice mediu în care sunt împodobiți cu dragoste și afecțiune.

Această rasă este jucăușă și aventuroasă, dar susceptibilă la anxietate fără o mulțime de exerciții și atenție. Ele sunt o alegere minunată pentru o familie de orice dimensiune care le va include în toate aventurile lor.

Norfolk Terrier pentru copii

8. Norfolk Terrier

Terrierii Norfolk sunt foarte orientați spre pachete și se vor obliga îndeaproape cu întreaga familie. Acești câini sunt de obicei liniștiți, făcându-i un meci bun pentru locuitorii de apartamente atâta timp cât primesc exerciții zilnice. Această rasă este ușor de antrenat, jucăușă fără sfârșit și se va potrivi într-o casă cu Orice număr de copii pentru a alerga cu.

Shih Tzu pentru copii

9. Shih Tzu

Shih Tzu este o rasă afectivă, scăzută de energie, care este primitoare la toți și un câine minunat de ceas. Ele pot fi greu de antrenat și necesită îngrijire regulată, dar nevoile lor de exerciții fizice sunt minime. Blând și răbdător cu toți membrii familiei, acești câini pot fi fericiți în aproape orice locație atâta timp cât oamenii lor sunt în jur.

Tibetan Spaniel pentru copii

10. Tibetan Spaniel

Excelent cu copii și loiali familiilor lor, Spaniolii Tibetan sunt o alegere ideală pentru o gospodărie cu copii mici. Ei iubesc oamenii și sunt susceptibile de a fi nerăbdători dacă sunt lăsați singuri prea mult timp.

Ei nu doresc exerciții dincolo de plimbări regulate, iar timpul lor activ ar trebui să fie orientat spre oameni, mai degrabă decât timpul liber pentru a juca pe cont propriu. Cu îngrijirea regulată, acest mic câine va fi un plus fericit familiei tale.

CITESTE ACEST: Ghidul final pentru creșterea copiilor cu câini

Buldog francez pentru copii

Rasele mici de câine pentru copii
(medie de 30 de lire sterline sau mai puțin)

11. Buldog francez

Acești câini nu sunt doar chiar temperat, dar fără sfârșit, de asemenea. Buldogii francezi nu au nevoie de mult spațiu și nu au nevoi specifice pentru mediu, în afară de atenția constantă.

Francezii sunt predispuși la căldură și trebuie să fie urmăriți îndeaproape pentru semne de supraîncălzire în climatul mai cald. Această rasă face un câine minunat de familie și se încălzește la toată lumea pe care o întâlnesc cu ușurință. Bulldogii francezi sunt cu siguranță una dintre cele mai bune rase de câini mici, care sunt bune cu copiii.

Beagle ca rase mici de câine care sunt bune cu copiii

12. Beagle

Una dintre cele mai cunoscute rase mici de câini, care sunt bune cu copiii, Beagle este o rasă afectivă și curioasă. Acești câini sunt foarte răbdători cu copii și au rezistența să țină pasul cu ei.

Ei au un câine de casă de semnătură Baying Howl și poate fi prea tare pentru a fi bine adaptat pentru apartamente. Îi place să exploreze și să se taureze cel mai bine într-o casă rurală cu o curte spațioasă.

Pug pentru copii

13. Mops

Pugurile sunt câini dulci și amuzanți. Ei sunt suficient de rezistenți pentru a ține pasul cu un copil jucăuș, de asemenea. Această rasă iubește să joace, dar ele sunt destul de scăzute și susceptibile de a supraviețui. Pugs sunt definiția câinilor de lapte și sunt blânde cu bebeluși și copii mici.

Doar păstrați un ceas apropiat pe ochii lor înfundați care sunt predispuși la rănire. Ele sunt o potrivire perfectă pentru o familie care trăiește într-o casă mică sau un apartament. Atâta timp cât primesc o atenție amplă și NAP vor fi un plus minunat pentru familia ta.

Cocker Spaniel pentru copii

14. Cocker spaniol

Cocker Spaniels fac câini de familie minunați cu natura lor loială și afectuoasă. Această rasă este, de asemenea, tolerantă la alți câini și ar face o bună adăugire la o familie care caută un al doilea animal de companie.

Ele tind să fie sensibile, iar socializarea timpurie este importantă pentru a vă asigura că nu devin prea ușor de copleșit. Acești câini necesită îngrijire regulată și se adaptează cu ușurință la diferite climate și tipuri de locuințe.

Boston Terrier pentru copii

15. Boston Terrier

Energetic, adaptabil și foarte afectuos, Boston Terriers sunt animale minunate pentru o familie activă. Ei se leagă adesea îndeaproape cu o singură persoană, dar nu într-un mod care le face agresiv față de ceilalți.

Câinii acestei rase sunt, de obicei, foarte în contact cu emoțiile proprietarului lor și își vor ajusta propriul comportament pentru a-și satisface nevoile. Bostoanele tind să fie tare și, în timp ce acest lucru le face câini de gardă mare, poate duce la plângeri de la vecini în clădirile de apartamente și cartierele suburbane compacte.

West Highland White Terrier pentru copii

16. West Highland White Terrier

Această rasă posedă un instinct puternic de pradă, iar în timp ce ei pot fi o alegere slabă pentru o familie cu o pisică sau alt animal mic, ele sunt unul dintre cele mai bune mici rase de câini care sunt bune cu copiii.

Westies iubesc să joace și să aibă rezistența pentru a ține pasul cu copiii foarte activi. Ei au, de asemenea, tind să fie pârti frecvenți și pot perturba vecinii. Acești câini sunt o alegere perfectă pentru o familie de înaltă energie într-o casă cu o mulțime de spațiu pentru a alerga și a juca.

Sheltie pentru copii

17. Shetland Sheepdog

Shelties sunt câini inteligenți, jucăuși care au nevoie de o mulțime de exerciții fizice mentale și fizice. Deși afectuos, ele pot fi sensibile la zgomotele puternice și mișcările greșite, făcându-le o potrivire mai bună pentru o familie cu copii mai mari.

Cu scoarța lor de piercing și vărsarea greoaie, această rasă se va potrivi cel mai bine cu o gospodărie rurală care oferă o mulțime de spațiu pentru exerciții fizice și activități. De asemenea, va trebui să fiți pregătiți să vă dați câinelui de oi Shetland o mulțime de îngrijire, deoarece vor avea nevoie de periaj regulat pentru a-și păstra haina lungă și fără încurcătură.

Mentiuni onorabile

Următoarele sunt alte rase mici de câini care sunt bune cu copiii, dar nu au făcut destul de tăiat pentru lista noastră. Dacă nu găsiți o rasă pe care o iubiți în lista de mai sus, luați în considerare una dintre acestea: 

  • Alaskan Klee Kai
  • Terrierul australian
  • Basenji 
  • Terrierul Biewer 
  • Bolognese 
  • Terrier de frontieră 
  • Bruxelles Griffon 
  • Cairn Terrier 
  • Chihuahua
  • Dachshund 
  • Română Cocker Spaniel
  • Germană Spitz 
  • Jack Russell terrier 
  • Chin japonez
  • Lhasa Apso
  • Miniatura Pinscher 
  • Miniatura Schnauzer 
  • Norvegiană Lundehund 
  • Norwich Terrier
  • Parson Russel Terrier
  • pechinez 
  • Pembroke Welsh Corgi
  • Pomeranian
  • Poodles (miniatură sau jucărie)
  • Pumi
  • Terrier de șobolan 
  • Rusă Tsvetnaya Bolonka 
  • Schipperke
  • Terrier scoțian 
  • Shiba inu
  • Silky Terrier
  • Fox Fox Terrier
  • Terrier de grâu de grâu 
  • Whippet
  • Fox Fox Terrier
  • Yorkipoo 
  • Yorkshire Terrier (Yorkie)

Întrebări frecvente despre rasele mici de câini care sunt bune cu copiii

Dacă aveți în continuare câteva îndoieli cu privire la rasele mici de câini, care sunt bune cu copiii, următoarele răspunsuri ar trebui să le elibereze. 

Ce câine este cel mai prietenos pentru copii? 

Unele rase de câine prietenoase pentru copii includ buldog, retrieveri de aur, beagle, pugs, irlandezi, Griffons Bruxelles, Newfoundlands, și buldogi francezi. 

Care este cel mai sigur câine de familie?

Cele mai sigure rase de câine sunt Retrieverii Labrador, Retrieverii de Aur, Setters Irlandez, Beagles și Colones de Frontieră. 

Ce câine poate ucide un leu?

Rottweilers poate ucide un leu, ca și câinii de lupi, caini de napolitan, câini Boerboel, Ridgebacks Rhodesian, Bloodhounds, Fila Brasileiros, Dogo Argentinos, Kangals și Mastiffs Tibetan. 

Care este nr. 1 rasa de caine in 2020?

Cea mai populară rasă de câine în 2020 a fost Retrieverul Labrador, urmat de păstorul german, retrieverul de aur și buldogul francez. 

Ce câine este cel mai periculos?

Cei mai periculoși sunt hibrizi de lupi, păstori caucazieni, Dobermans, păstori germani, Fila Brasileiros, Perro de Presa Canarios, Rottweilers și Pit Bulls.

Listă alternativă: 16 cei mai buni caini pentru familiile cu copii

Doriți să împărtășiți acest lucru?

17 rase fantastice de câini mici, care sunt bune cu copiii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 17 Rase mici de câini care sunt bune cu copiii