10 Moduri de câini comunică simțul umorului în conformitate cu știința

Experiențele personale de cel puțin 50 de milioane de devotați de câini combinate cu știința înaltă a unei mâini de bavoriști ai animalelor de șobolan, de maimuță și de câine, au dovedit inconfundabil că câinii au simțul umorului.

vorbesc serios. Am văzut surse autoritare Scrieți despre asta. Umor - un triad de a fi amuzant și amuzat, starea de spirit și de a se potrivi - poate defini mai bine Quintesența câinelui-sufletului decât orice altă caracteristică de bază. Ca și poporul lor, umorul lor este, de obicei, irepesi și demonstrativ.

LEGATE DE: 20 cele mai fascinante studii științifice pe câini

Căile pe care câinii le comunică simțul umorului în conformitate cu știința

1 câini au într-adevăr râd. Într-un fel.

Capul, gura largă, ochii strălucitori, și un pantalon de chuffing tipifică canin sparge. Forma feței În ciuda faptului că expresia fizică elementară a râsului poate coincide cu o vocalizare de mărime, un chicot de la Catahoula, Gigl Giggle, Hound Howl, Rottie Roar, Schipperke Snicker, sau un Weimaraner Whoop.

Un studiu de respirație pentru câini publicat în Stanford University`s Știință Știri descrie râsul de câine ca și o expirație de frecvență mai largă și # 8221; decât gâfâitul. Un 2005 Universitatea de Stat din Michigan studiu a raportat în continuare că înregistrările de râs de câine, au jucat înapoi în medii de adăpost de animale stresante, au calmat câinii anxioși și au sporit încrederea lor pentru a interacționa cu oamenii și cu alți locuitori de adăpost. Aceasta este explicația științifică. Restul de noi știm doar atunci când auzim - a se vedea și are același efect fericit pe noi.

Câinii iubesc să zâmbească. Mult

2 câini iubesc să zâmbească.

Câinii arată o mulțime de dinți când zâmbesc. Un zâmbet de câine izolat din alte limbi corporale ar putea chiar să pară amenințător. Cu toate acestea, ca și cei mai buni prieteni bi-pedale, un fericit Canis lupus familiaris va demonstra urechi și ochi moi, uneori aproape închise, și adesea însoțesc un zâmbet dinbă cu un arc de joacă și o coadă plină de bucurie. American Staffordshire Terriers, mai bine cunoscuți sub numele de Pit Bulls, literalmente rânjet de la ureche la zâmbete mari, care ar putea fi intimidante, cu excepția însoțitorului și # 8220; sunt fericit și imi place ca tine & # 8221; Urechi relaxați și ochi squinty. Puii de toate rasele tind să fie beameri, expunând zâmbete care sunt nefiltrate și spontane.

Un University of Wisconsin Stevens Point (UWSP) - Comportamentul câinilor compilați diverse studii și afirmă că zâmbetul de câine fundamental este o expresie facială relaxată, deschisă, deschisă.& # 8221; Articolul explică în continuare că expresia facială canină a zâmbitoare este adesea demonstrată ca răspuns la expresiile umane ale umorului și fericirii, un fenomen numit contagiune râde și însoțește frecvent o invitație de joacă la un alt câine sau persoană. Oricare ar fi motivația, zâmbetul unui câine poate începe o dăruire aproape perpetuuală și să ia umor de câine uman-la-hound.

Câinii își coboară cozile

3 câini își coboară cozile.

Cuvântul Wag este un sinonim pentru clovn, comedian, umorist, Jester, Jokester, Prankster, Cutup și Viața partidului. Waggy, expresia fizică a faptului că este viața partidului, este o condiție cea mai bună prietenă a omului de comunicare comedică care, în timp ce un câine își poate ține coada, este irepresibilă atunci când câinele este amuzat sau amuzant. Păstrarea este atât de fundamentală legată de clovnul câinilor și de tăierea, că câinii cu cozii scurte compensează lipsa unor gesturi mari care se mișcă prin învârtirea cartierelor lor sau a corpurilor întregi.

Northwestern University`s Helix Buletinul informativului au pus un scandal despre finanțarea guvernului pentru studiul genitalelor de rață din spatele lor, luând o privire mai atentă la emoțiile de câine și expresii ale acestora. Evident, activitățile cu drepturi drepte canine sunt raționale și stânga-creier Activitățile sunt emoționale. În timp ce se estomplică neuroști, se pare că, deoarece partea dreaptă spune partea stângă pentru a îngădui coada, umorul este o alegere rațională și conștientă pentru câini, iar expresii de hilaritate prin coafura sunt deliberat, ducând la colaborează comic.

Câinii joacă și zboară

4 câini joacă și frică.

Când este ceva mare și nobil ca o mare daneză sau scoțiană, zâmbind și râzând, spre o persoană sau un alt câine, arcuri, se aruncă pe spate și scoșesc iarba sub ea, face echivalentul uman de rulare în insulele cu încântare. Câinii adulți au ceea ce pare aproape că pare a fi un declanșator de catelus când sunt într-adevăr gâdilați; ei devin arcul uimit cu bufonerie și dau la puppyish Shenanigans.

Indiferent dacă Muttt sau Westminster arată soiul, raportul UWSP afirmă că atunci când un câine joacă mort, astfel încât să nu fie lovit de pe canapea, sau cântărește o cincime din cea a proprietarului său, dar încă păstrează cel mai bun prieten de pe pat noaptea, Acestea sunt jocuri și câinele crede că sunt amuzante. Mai mult, jucați, fie că este vorba de greutatea Frolicsom sau Dead, demonstrează o stare de bunăstare care este necesară, care este necesară de la malteză la Mastiff pentru a începe să înceapă mereu.

Câinii întotdeauna intră

5 câini întotdeauna intră.

În timp ce ritualurile inestetice cu buzunare sunt acceptate pe scară largă La parcul de câine printre, Ei bine, câini și # 8230; Ele nu sunt de obicei bine primite atunci când trec de la Canis specii la Homo sapiens. Oamenii presupun în mod obișnuit că fiind încoace în privaturi de către nasul câinelui este fie o mișcare de check-out, fie o mișcare de răcire. Uneori au dreptate, dar de multe ori câinele îi place persoana și crede că îi dându-i un jab-ului prietenos cu un câine înainte sau AFT este un fel de A & # 8220; HAH, te-am pus pe tine, mișcare. Nasul umed rece pe activități de piele goale atunci când oamenii împărtășesc patul lor cu câinele lor provin din aceeași motivație.

Este suficient să spunem că nu a existat o mare măsură științifică a nasului de câine inadecvat inadecvat, amestecând, insinuând, împingând sau altfel privaturi - care ar fi supuse controlului scandal al scandalului de studii genitale de rață. in orice caz, Catelul zilnic raportează că Iabsul nasului sunt un mod de a obține atenția persoanei lor și, dacă acestea sunt un pic alarmant, comedia apare, prin urmare, obraznicul Nudging Newfoundland.

Ei joacă păstrați-vă departe și ascundeți

6 Ei joacă păstrați-vă departe și ascundeți.

În timp ce ambele sunt pasive și ascunse sunt Jocuri obișnuite Doggy, Ele diferă destul de mult de la frolic pentru a merita propria lor categorie și clasificare în Lexiconul Humor de câine. Este destul de corect să spun că aceste jocuri se bazează pe câinele amuzant în detrimentul frustrării proprietarului său. O savoare Samoyed premiul său de un skunk mort este sigur că și-a pus persoana într-o frenezie de "picătură # 8221; și, oh, gros!& # 8221; Asta e amuzant. Sf. Bernard în picioare perfect în spatele unui tufiș, în timp ce persoana sa îndrăzneață încearcă să o primească în noaptea # 8230; frustrant. Și amuzant!

Rău, pranzul și afacerea amuzantă sunt inerente păstrarii și ascunderii. Toți Academia de câini indică faptul că Proprietarii de câini îi învață adesea din greșeală cei mai buni prieteni pentru a juca aceste jocuri, deținând astfel frustrările lor. De exemplu, o altă otterhound abedită poate fi intenționată de unele lucruri sau să creadă că câinele său uman va lua ceva de la ea, face să facă ceva ce nu vrea, și chiar a lua un pic de testare. La aceasta, acestea sunt toate motive bune pentru a rămâne clar. Oh, și este distractiv.

Câinii glisau chestii

7 câini glisau chestii.

Terrier Thoievery, cum ar fi păstrarea și ascunderea, sunt destul de distractive pentru câine fără nici o reacție umană. Vizionarea reacției umane - căutarea, înjurărea - acum, Asta e un sport bun! Când un Poodle Pilferii o pernă sau un buldog francez eliberează alimentele, motivația primară poate fi să joace sau să mănânce ceva fantastic. Motivația secundară este de a avea un timp minunat să se îndepărteze cu el. Majoritatea câinilor au o expresie falsă vinovată care însoțește aceste activități. Înăuntru, ele sunt destul de amuzate cu ei înșiși.

O perspectivă științifică ar putea fi acel ca câinii să se ridice, să se ridice sau să facă altfel cu lucruri răcoritoare care nu sunt ale lor, deoarece sunt ale tale. Vetstreet`s perspectiva este că sunt amuzat de lucruri Proprietarul lor are atunci când le transformă într-o jucărie și că reacția la descoperirea bunurilor de mestecat ale persoanei creează un alt joc amuzant. Furtul de alimente? Ei bine, alimentele miroase chiar mai bine pentru ei decât noi, deci de ce nu? Și dacă proprietarul urmărește păstorul de friptură de friptură? Amuzant!

Câinii vorbesc cu noi. Sau încercați

8 câini vorbesc cu noi. Sau încercați să.

Vocalizarea, cum ar fi râsul, este diversă în natura sa, câine-la-câine. Unele rase sunt extrem de discutate despre ceea ce este plin de umor față de ei. Hounds de aproape orice Disciplina de vânătoare sunt adesea văzute kenneled în spatele camioanelor pe drumul spre o zi în domeniu. Acesta este, de obicei, cazul pentru că câinii sunt atât de eficienți încântați de perspectiva pe care o urlă și de goluri cu râs și bucurie - cu voce tare. Alte rase Chatter, Jabber, Brable, Bufble și YAP-coincidență, toate sinonimele pentru entuziast, fericit vorbind.

A Brigham Young University Studiu a fost încheiat că bebelușii umani înțeleg de fapt vocalizările caninei. În esență, câinii pot conversa cu și comunică emoția copiilor cu vârsta mai mică de șase luni. Este presupus că câinii sunt amuzanți și spun lucruri amuzante copiilor, și de aceea bebelușii fac atât de frecvent giggles atunci când agățați cu cel mai bun prieten al omului. Din fericire, în timp ce oamenii își pierd abilitatea de a înțelege ce lucrul amuzant este că câinii spun că ei mențin o mare capacitate de a găsi umor în modul în care ei spun ei.

Da, câinii dans, de asemenea

9 Da, câinii dans, de asemenea.

Bucurie, distracție, încântare, bucurie și veselie, inspirați câțiva câini să se ridice pe picioarele din spate și să-și scuture papucile. Nu este ca și cum ar fi dansul sau Paso Doble, dar își aruncă labele din față, sări pe cele din spate și fac ocazional Shimmy. Câinii mici, în special cei mai buni, par a fi cea mai predispusă la cea mai mare predispusă, iar când oamenii lor primesc o lovitură de ieșire din ea, ei se aprind de obicei, rânjesc și au pus mai multă energie în ea. Nu sunt nimic ca schimbul de umor între om și fiară când Basenji Boogies.

Tehnic, Psihologie astăzi este exactă în spunând asta Câinii nu dansează, deoarece editorial folosesc această definiție de dans: corpuri în sincronie cu o bătăi muzicale externe și # 8221;. Ei continuă să spună că unele păsări ar putea să danseze; Ancheta anticipată indică faptul că acestea sunt păsări care pot, de asemenea, să învețe să vorbească. Așa că, atunci când câinele vorbea, spunând glumele amuzante ale copilului, de asemenea, învăța să danseze, iar capacitatea sa de a face acest lucru este atât de ridicată încât muzica nu este necesară, doar bucurie și râs.

Câinii își fac râsul hooman

10 câini Face Hoomanul lor râde.

Tot ceea ce fac câinii pentru a-și răsfăța umorul și fericirea lor este plină de umor față de oameni. Ei bine, aproape totul & # 8230; Ascunderea și furtul poate fi obositoare uneori. Dincolo de asta, totuși, câinii fac face Oamenii lor îmbrățișează umorul. K-9s, indiferent dacă puținele sau mongrele, sunt extrem de sensibile la emoțiile oamenilor pe care îi iubesc. Când omul lor este trist sau supărat, majoritatea câinilor vor face ceva pentru a încerca să adauge umor și să înveselească situația.

Radio publică națională (NPR) Informații publicate De la o serie de studii care arată că câinii procesează emoție în același mod în care oamenii fac și că citesc emoția în vocile umane. Există un loc în spatele creierului și al nostru, lângă urechi, care ne spune sentimentele legate de tonul vocii. Prietenii noștri cei mai buni doresc să ne schimbe tonul pentru a fi fericit de trist. Este o mare responsabilitate pentru ca un câine să fie ofițerul de morală al persoanei sale. Acesta poate fi de ce aventurierul și scriitorul Edward Abbey a spus: "Când cel mai bun prieten al omului este câinele lui, câinele are o problemă.& # 8221;

Humor & # 8230; Este o viață de câine. Și a noastră.

Căile pe care câinii le comunică simțul umorului în conformitate cu științaUmorul și sănătatea sunt legate inexorabil, pentru oameni și câinii lor. Universitatea din Massachusetts (Dartmouth)Studiul Beneficiilor de sănătate ale umorului - inclusiv stresul redus și tensiunea arterială, boala cardiacă diminuată, îmbunătățirea sistemului imunitar și o mai bună susținere a performanței - sprijin ce câinii știu instinctiv: Funny este distractiv și sănătos.

Uwsp Raportul rezumă legăturile noastre cu câini, în continuare, există o putere în relațiile noastre cu câinii în care împărtășim sentimente care sunt rezervate numai pentru cei mai apropiați membri ai familiei.& # 8221; Scopul nostru fundamental pentru familiile noastre și prietenii noștri iubiți de blănuri este de a le face fericiți.

Dincolo de alimente și adăpost, partajarea umorului este cea mai bună instrument pentru realizarea fericirii. Râdeți cu un câine când un câine râde și dă-i o viață plină de distracție și hilaritate. Se va întoarce favoarea, iar schimbul perpetuu de bunăvoință și fericire ne va menține bine.

Citiți următorul: Câinele meu mă iubește? Mituri și fapte despre emoțiile de câine

Referințe
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Moduri de câini comunică simțul umorului în conformitate cu știința