Top 10 rase de câine drăguțe pe care nu le puteți rezista

Am vorbit anterior Cel mai bun câine pentru copii, și ce rase de câine sunt cele mai sigure. După o mulțime de cercetări, aici este o opinie subiectivă despre primele zece cele mai populare câine de câine pe care tu și copiii tăi vă va plăcea în nici un fel.

Câinii sunt una dintre cele mai distractive animale de companie, pe care le putem adopta și fiecare are propria lor personalitate, aspect și modele comportamentale. Chiar dacă majoritatea dintre noi au un punct slab pentru o anumită rasă de câine, este greu de rezistat orice câine adorabil, mai ales când le vedem joc, alerga în jur, urca pașii lor de companie, sau doar a fi a Cute câine catelus.

Toți câinii sunt încântători atunci când vă salută la ușă cu cozile lor fericite și sărutările lor neglijente, dar unele rase, ca și aceste zece rase de câine, sunt pur și simplu excepţional drăguț și adorabil la adulți și copii, indiferent de ce fac.

LEGATE DE: 30 de câini cei mai talentați din lume

Top 10 rase de câine drăguțe - Cine câștigă?

Shih Tzu ca primele 10 rase de câine drăguț

Vedeți dacă sunteți de acord cu oricare dintre aceste opțiuni ca unele dintre cele mai drăguțe rase de câine de pe planetă. Și dacă nu, anunțați-ne în comentariile dacă câinele dvs. este mai adorabil și de ce.

1 Shih Tzu

Aceste bile de blană iubitoare sunt câinele chinez clasic "jucărie."Numele Shih Tzu înseamnă, de fapt," câinele leului "și, deși nu sunt acerbă, coama lor este cu siguranță leu-esque.

Cu Îngrijirea regulată Acești câini mici cu părul lung pot fi cele mai adorabile animale de companie vreodată și cu siguranță merită să fie pe lista de top 10 câini drăguți.

Bichon Frize ca top 10 rase de câine drăguț

2 Bichon Frize

Cea de-a doua nominalizare pe lista noastră de primele 10 rase drăguțe de câini trebuie să meargă la un alt câine de lapte, Bichon Frize, care a provenit din Spania și a devenit rapid una dintre cele mai iubite rase din lume.

Ei au un aspect foarte rafinat și o personalitate jucăușă, cuddly, dar sunt predispuși la unele probleme de sănătate câine. Cu toate acestea, puii lor ar putea fi doar cei mai adorabili pui pe care îl puteți adopta și nici un copil nu le va lăsa să iasă din vedere. Îi iubesc!

Siberian Husky Puppy ca cea mai drăguță rasă de câine

3 Siberian Husky

Cine ar putea spune niciodată unui husky Siberian? Primul lucru care vine în minte atunci când se gândește la o husky este ochii lor absolut uimitoare și un loc sigur pe orice alt top 10 drăguț câine listă acolo.

Chiar dacă pot fi una din cei mai agresivi câini Dacă nu este instruit în mod corespunzător, aproape hipnotizând, această rasă păstrează albastru și, uneori verde, ochii amestecați cu haina lor plină de pufoasă și cozile curbate își creează aspectul adorabil.

Boston Terrier Puppy ca unul dintre primele 10 rase de câine drăguț

4 Boston Terrier

Cunoscut pentru personalitățile lor afectuoase, rasa Boston Terrier este blândă și iubitoare. Sunt un câine perfect pentru a adopta aproape orice familie, Fie cu copii sau nu.

Inițial, Terrierul Boston a fost crescut pentru șobolani de vânătoare în fabrici, deci fără o pregătire adecvată pe care o pot dezvolta comportamente agresive. Dimensiunea lor compactă, urechile bine proporționate și botul scuipat le fac o adăugare adorabilă cu orice familie.

Puii buldogi francezi ca câini drăguți în viață

5 Bulldog francez

Întrucât există multe tipuri diferite de rase de buldog acolo, Buldog francez este cea care vine în minte instantaneu când vă gândiți la primele 10 rase de câine drăguțe pentru a alege.

Fețe ciudate, picioare scurte și cozile mici fac ca această rasă prietenoasă una dintre cele mai drăguțe din lume. Întotdeauna jucăuș și activ, buldogii francezi sunt câini mari care iubesc atenția de la proprietarii lor și sunt minunați cu copiii.

Puppies Terrier Yorkshire sunt câini drăguți

6 Yorkshire Terrier

Un prieten cel mai bun prieten al unei fete, Divas, Yorkshire Terriers sunt cunoscuți ca unul dintre cei mai buni caini pentru femei. Lumea renumită pentru statura lor mică și aspectul adorabil, Yorkie provine din Yorkshire în Anglia.

Această dimensiune mică de câine a câinelui ajută cu siguranță la adresa factorului adorabil, dar personalitatea lor curioasă și jucăușă adaugă, de asemenea, la recursul său. Sunt un câine grozav pentru a adopta și Când hrăniți dieta corectă rareori vor avea probleme de sănătate.

Beagle Puppy parte din top 10 rase de câine cutest

7 beagle

Nici un top 10 Lista de rase de câine drăguț nu merge fără a Beagle acolo. Ochii mari de catelus trist si urechile lungi sunt cu siguranta doua lucruri care vin in minte atunci cand se gandeste la un caine adorabil si beagle are amandoua.

Beagles sunt cunoscute ca una dintre Cel mai bun câini de vânătoare în viață, dar nu este motivul principal pentru a le obține. Aspectul lor adorabil și numărul de personalitate jucăuș. La început, aspectul lor simplu nu pare prea mult, dar o privire în acei ochi și vei fi cuplat.

Chow Chow Puppy face parte din Top 10 Cute Câine Lista de rase

8 Chow Chow

Cel de-al doilea câine a fost un chow chow și continuă să iubesc această rasă. Din limbile lor purpurii până la movile lor de riduri, chow aruncă oudă în orice fel. Această rasă este Perfect pentru proprietarii de animale de companie leneși Din moment ce iubește să se așeze, nu face nimic.

Haina lor dublă îi face excepțional pufos, care se adaugă doar la cutețea lor. Un lucru pe care să-l țineți cont de chows este că sunt o întreținere foarte mare și tind să fie o rasă destul de leneșă care preferă să doarmă pe mine Big Barker Doging Paturi.

Cute Cavalier King Charles Spaniel Puppy

9 Cavalier King Charles Spaniel

Mai bine cunoscut sub numele de "cav" sau "cavie", acești câini populari sunt unul dintre cele mai paciente și rase loiale. Cu toate acestea, în plus, merită un loc solid pe o listă de top 10 de câini drăguți printre alți câștigători.

Haina lor de mătase netedă și ochii mari mari vor converti pe cineva într-un iubitor de câine. Cavii sunt un câine de familie excelent și se bucură de joc cu copii și alte animale.

Puppies Pomerania sunt cei mai drăguți câini

10 Pomeranian

Boo, "cel mai drăguț câine din lume" și imediat Sensibilitate pe social media, a dat Pomeranieni destul de mult un impuls pe diagrama cuteness, deci nu pot să închid această listă de rase de câine drăguț fără a le include.

Acești câini sunt mici și fuzzy, ceea ce le face animalul ideal pentru oamenii care doresc să ia câinele lor într-o praștie oriunde merg. Ele sunt, de asemenea, ușor de antrenat. Pomeranii sunt o alegere excelentă pentru oricine caută o rasă mică adorabilă.

Pentru a termina, a verifica acest videoclip de Rocky - un catelus drăguț francez buldog care încearcă să sară de pe pat! Nici o listă de top 10 de rase de câine drăguț va fi completă fără acest lucru "# 8220; drăguț fix.& # 8221;

Citiți următorul: 30 cele mai populare rase de câine care sunt celebre din întreaga lume

Aveți alte sugestii pentru un loc pe lista de rase de primăvară de top 10? Dați-mi voie să știu în comentariile de mai jos și vom vedea ce putem veni în viitor!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 rase de câine drăguțe pe care nu le puteți rezista