Cel mai bun hrană pentru câini pentru yorkies: cum să hrănească yorkshire terriers?

Cel mai bun hrană pentru câini pentru Yorkies Terries

Considerația atentă a dietei este importantă Pentru sănătatea tuturor câinilor, dar rasele foarte mici pot fi deosebit de dificil de hrănit. Yorkshire Terriers se numără printre cele mai mici rase de jucărie și au nevoie de un regim bine gândit și sănătos pentru a simți cele mai bune. Cel mai bun hrană pentru câini pentru Yorkies va satisface toate nevoile nutriționale ale animalelor de companie.

Educarea nevoilor nutriționale și încorporarea lor în planul de masă al câinelui vă va ajuta să vă dați Yorkie o viață lungă și fericită. Nutriția corespunzătoare este direct corelate cu sănătatea bună, Deci, dacă doriți ca câinele să fie sănătos, trebuie să vă asigurați că vă hrăniți o dietă sănătoasă.

Bineînțeles, fiecare câine are propriile sale nevoi nutriționale individuale, deci este cel mai bine să consultați un nutriționist canin veterinar sau instruit înainte de a decide cu privire la dieta pe care o veți oferi animalul dvs. de companie. Ei nu numai că vă vor spune despre cea mai bună mâncare pentru Yorkies, dar vă vor spune ce puteți face pentru a satisface în mod adecvat orice persoană individuală

Cel mai bun hrană pentru câini pentru Yorkies: Cum să hrănească Yorkshire Terriers?

Cel mai bun hrană pentru câini pentru Yorkies

Cele mai bune alimente pentru câini pentru Yorkshire Terriers (comercial)

Când selectați cele mai bune alimente cele mai optime pentru Terrier Yorkshire, trebuie să păstrați în minte cerințele de reproducere și dimensiune a dimensiunilor câinelui. Iată cerințele nutriționale pentru Yorkies:

  • Adulți: 150-170 kcal
  • Puppies: 190-210 kcal
  • Seniori: 110-130 KCAL

* Alți factori pot influența cerința calorică precisă, cum ar fi nivelurile zilnice de activitate.

Există mai multe mărci comerciale pentru câini care ar fi considerate cele mai bune alimente pentru Yorkies, iar multe veterine și site-uri web de revizuire a alimentelor de câine sunt de acord cu acest lucru. Am cercetat și am ales cele cinci cele mai bune alimente pentru câini pentru Yorkshire Terriers de mai jos.

Branduri alimentare pentru câini Preț Valoare Rating
Royal Canine Rasa Health Yorkshire Terrier $$$$$$ $ 4.4 / lb 4.7/5
Gustul alimentelor sălbatice de câine uscate $$ $ 1.6 / lb 4.5/5
EUKANUBA rasă specifică Yorkshire Terrier $$. $ $ 3.0 / lb 4.2/5
Wellness Complet de sănătate mică $$. $ $ 2.5 / lb 4.2/5
Wellness Core Break Free Breed Small $$. $ $ 2.9 / lb 4.5/5

* Faceți clic pe marca de mâncare Yorkie Dog pentru informații și prețuri. Sau derulați în jos de mai jos pentru mai multe detalii.

Țineți minte, nu trebuie să cumpărați un brand costisitor de mâncare pentru dieta pentru a urmări o aprobare AAFCO. Cu toate acestea, dacă doriți mai multe recomandări specifice de mărci de mâncare care sunt încercate și adevărate, cele de mai sus sunt, de obicei, mărcile care majoritatea proprietarilor Yorkie și veterinarii lor aleg ca cele mai bune opțiuni. Pentru mai mult, recomand să citiți această revizuire amănunțită pe Top 10 mărci de mâncare câine de Samantha.

Cât de mult să vă hrăniți Yorkie?

Cele mai bune alimente pentru câini din YorkieÎn medie, un terrier Yorkshire va mânca între ¼ la ½ cești de alimente de câine uscate pe masă. Puii necesită mai multe alimente pe kilogram de greutate corporală, deoarece acestea sunt în creștere și consumând în mod constant energia.

În mod similar, un Yorkie mai vechi care este minim activ va avea nevoie de mai puțină mâncare pentru greutatea ei decât un adult mai tânăr.

Deoarece diferitele alimente pentru câini au o valoare calorică variabilă, este întotdeauna cea mai bună pentru a verifica faptele nutritive de pe ambalajul pentru o dimensiune recomandată de servire în greutate.

Dacă observați că câinele dvs. pare excesiv de foame sau nu-i termină alimentele, puteți ajusta dimensiunea de servire pentru a se potrivi nevoilor ei. Metabolismele și ratele de activitate variază de la câine la câine.

Cât de des vă hrăniți Yorkie?

Ca și oamenii, câinii trebuie să mănânce de câteva ori pe zi, mai degrabă decât deodată. Câinele mediu va fi bine cu mâncarea a două mese pe zi, dar rasele mici ca Yorkies au nevoie de mese mai frecvente și mai mici.

LEGATE DE: Câinele are un stomac sensibil? Încercați aceste cinci alimente.

Ar trebui să hrăniți cele mai bune alimente pentru câini pentru Yorkies de trei sau patru ori pe zi. Acest lucru vă va păstra zahărul din sânge al animalului de a obține scăzut între mese și o va împiedica să o depășească imediat.

Dacă nu sunteți sigur dacă Yorkie obține cantitatea potrivită de alimente, o consultare rapidă cu medicul veterinar poate oferi consiliere pentru nevoile lor specifice.

Fiecare câine este diferit și, pe măsură ce cresc, vă puteți afla programul lor individual de hrănire. Unii pot fi foame în momente diferite ale zilei decât altele, în funcție de nivelul activității și de calendar. Nu există nici un program stabilit pe care trebuie să-l urmați pentru hrănirea câinelui dvs. atâta timp cât obține o nutriție adecvată de la cele mai bune alimente pentru câini pentru Yorkies.

Cel mai bun hrană pentru câini pentru Yorkies

Ce să hrănești un yorkie? Încercați mâncarea de casă

Similar cu mâncarea curată pentru oameni, făcând-ți propria ta homosexual de casă este cel mai bun mod de a garanta că știi exact ce se întâmplă în corpul câinelui tău. Dacă lucrați cu un expert nutrițional canin, veți ști întotdeauna că faceți cele mai bune alimente pentru câini pentru Yorkies.

Veți fi siguri că câinele dvs. obține cantitatea corespunzătoare de vitamine și proteine ​​și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la umpluturi și aditivi.

ÎNCERCA: Aici sunt 5 branduri de hrană hrană certificate USDA

Dacă urmați deja un program de pregătire a mesei săptămânale pentru gospodăria dvs., va fi destul de ușor să încorporați timpul de pregătire a alimentelor pentru câini în ziua dvs. de gătit. Asigurați-vă că permiteți timp și răbdare pentru cercetarea retetelor și a valorilor nutriționale în prealabil. Acest lucru va fi cel mai probabil cea mai mare etapă consumatoare de timp.

Cel mai bun hrană pentru câini pentru YorkiesExistă multe rețete pentru alimentele pentru câini de casă și tratează disponibil online pentru a vă ajuta să începeți.

Un bun punct de plecare este de a ști că mâncarea câinilor dvs. de casă ar trebui să includă aproximativ două părți carne la o parte amidon sănătoasă și o parte legume.

Ingredientele gustoase și sănătoase pentru tratamente includ iaurt, dovleac, unt de arahide și mere doar pentru a numi câteva.

Asigurați-vă că evitați aromele cum ar fi usturoiul și ceapă, deoarece vor scădea numărul de celule roșii din sângele câinelui atunci când sunt utilizate în exces. Nucșoară și bicarbonat de sodiu sunt, de asemenea, toxice. Fructele de siguranță pentru câini, cum ar fi fructe de padure, banane și mango, pot fi de asemenea adăugate și sunt un tratament dulce sănătos. Asigurați-vă că evitați strugurii și orice cu o groapă (piersici, caise, cireșe etc.), deoarece aceste fructe sunt otrăvitoare pentru câini, precum și pericole de sufocare.

Cunoscând alimente pe care câinele dvs. nu le poate mânca este deosebit de crucială atunci când faceți cele mai bune alimente pentru câini pentru Yorkies, deoarece potența este legată de dimensiune. Yorkshire Terriers, fiind printre cele mai mici rase, au nevoie de un ochi extraordinar asupra dietei lor.

LEGATE DE: 3 boli comune canine legate de hrana pentru câini

Chiar dacă nu alegeți să faceți mâncarea proprie a câinelui, aceste linii directoare ale ingredientelor vă vor oferi o idee bună despre care oamenii alimente sunt în siguranță pentru câini dacă ar fi să-i țină într-un fel.

Ce altceva să hrănești un yorkie? Mâncare pentru câini comerciali

Cel mai bun hrană pentru câini pentru YorkiesDin păcate, mulți dintre noi pur și simplu nu au timp să ne facem mâncarea de câine și asta este complet bine. Yorkie dvs. poate fi în continuare fericită și sănătoasă, consumând o dietă de alimente cumpărate de magazin; Doar asigurați-vă că sunteți un cumpărător inteligent.

Atunci când alegeți cele mai bune alimente pentru câini pentru Yorkies și tratează pentru prietenul tău blând, ignorați revendicările de pe ambalaj și uitați-vă la ingrediente. Un aliment de câine de înaltă calitate va lista o formă de carne, probabil multiplă, ca primele sale ingrediente.

Un pariu sigur este întotdeauna să verificați pentru un Aafco (Asociația oficialilor de control al alimentației americane) De asemenea, certificarea. Aceasta înseamnă că aceste alimente au fost confirmate pentru a avea o valoare nutrițională adecvată prin testele de laborator și studiile de hrănire.

Asigurați-vă că căutați aditivi, umpluturi și coloranți artificiali. Acestea nu sunt sănătoase pentru câinele dvs. și ar trebui evitate dacă este posibil. Același lucru este valabil și pentru tratarea câinilor. Căutați ingrediente naturale și nici o colorare artificială la cumpărarea de cumpărare.

Nu există niciun motiv pentru care un tratament de câine ar trebui să fie o culoare strălucitoare și nu va contează oricum câinele dvs. Optați pentru tratamente naturale sau un înlocuitor de fructe sau legume în schimb. Yorkie îi va iubi la fel și ei vor fi mai bine pentru ea.

Pe scurt

Fi un proprietar de câine și un consumator inteligent. Rezistă tendințe de cerșare adorabile din Yorkie și fii conștient de ceea ce intră în corpul câinelui tău. În calitate de îngrijitor și familia dvs. de companie, este responsabilitatea dvs. să acorde o atenție deosebită dietei și reacțiilor la alimente.

Un Yorkie sanatos care nu este blocat de greutatea in plus si are o cantitate mare de energie pentru a alerga si a juca va fi mult mai mult continut decat nevoile nutritive care nu sunt intalnite.

Citiți următorul: În acest an sunt 15 mărci de top pentru câini


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cel mai bun hrană pentru câini pentru yorkies: cum să hrănească yorkshire terriers?