Woofwoofruf introduce o nouă linie de jucării pentru câini

Woofwoofruf introduce o nouă linie de jucării pentru câini

O nouă companie a lovit piața produselor câinelui. Woofwoofruff și-a anunțat ultima oară sosirea în piața de jucării câinilor la prețuri accesibile și a existat un răspuns uimitor al consumatorilor. Activitatea recent înființată are un scop în minte: indulgând câini cu o nouă gamă de jucării de câine interesante, durabile și colorate.

Woofwoofruff este o afacere de familie și acționată de familie care a fost înființată atunci când Lee Norlan, fondator și CEO, a devenit frustrat de dificultățile de a găsi calitatea jucării pentru câini care au fost accesibile. Pe baza iubirii sale de canini, el a decis să-și înceapă propria afacere pentru a se ajuta pe sine și de alți proprietari de animale de companie care au aceeași problemă.

LEGATE DE: Top 25 cele mai bune jucării pentru câini care mestecă foarte mult

Nolan a spus că, în experiența sa personală, era aproape imposibil să găsești o jucărie care să-i dea câinele și să reziste la jocul dur. Jucăria era fie plictisitoare, iar câinele său a pierdut interesul sau a fost distrus în doar câteva zile. Singura modalitate de a găsi o jucărie care ar rezista la uzura câinelui său și de a-l distra a fost să-și petreacă o mulțime de bani.

Woofwoofruf introduce o nouă linie de jucării pentru câini

De aceea a creat woofwoofruff. Linia lor include o serie de bile, jucării de mestecat, frânghii de jucărie și discuri de zbor care vor oferi divertisment și exercițiu pentru multe ore. Linia este de asemenea colorată, astfel încât jucăriile nu pot fi pierdute cu ușurință. Există jucării în linie potrivită pentru piesa activă și jocul individual.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestor jucării de câine este că acestea sunt proiectate pentru orice rasă. Ele sunt suficient de mici pentru ca rasele mici să se ocupe, dar sunt, de asemenea, destul de mari încât rasele mari nu vor fi sufocate pe ele. Ei nu vin în mai multe dimensiuni din acest motiv.

LEGATE DE: Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

Jucăriile sunt, de asemenea, concepute pentru a ajuta la curățarea dinților și să favorizeze gingiile sănătoase. Jucarii de coarde sunt proiectate pentru a juca remorcher-război, iar discurile și bilele de zbor sunt perfecte pentru un joc de preluare. Bilele sunt suficient de mici pentru a ține și aruncați confortabil. De asemenea, discurile de zbor se îndoaie cu ușurință pentru depozitarea și călătoria ușoară. Când se pliază, se pot potrivi într-un buzunar standard.

Jucarii woofwoofruff vin în pachete de combinare de două sau trei. Acest lucru vă permite să amestecați și să potriviți jucăriile de câine pe baza preferințelor personale ale câinelui dvs. Toate produsele sunt prezentate în prezent pe Amazon și au fost reduse la celebrarea lansării oficiale a mărcilor. Ele pot fi expediate în Statele Unite.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Woofwoofruf introduce o nouă linie de jucării pentru câini