15 Cele mai populare rase de câine de poliție

Câinii au fost utilizați în domeniul aplicării legii și al muncii poliției care merg atât de departe ca secolul al V-lea.

Ofițerii moderni K9 sunt instruiți pentru diferite sarcini, iar anumite rase de câine de poliție sunt luate pentru anumite locuri de muncă în materie de aplicare a legii.

Unele rase au fost venerate pentru munca lor grea la protejarea personalilor și a civililor.

În mod similar, mai multe rase de câine de poliție deseori instruite exclusiv pentru munca poliției se remarcă ca fiind cei mai buni detectivi, trackere și tutori nevinovați.

Ofițerii K9 mirosi bombe, narcotice, pistă și reduc criminali, printre multe alte sarcini de aplicare a legii, cum ar fi căutarea și salvarea.

Dar ce rase de câine fac cele mai bune canini pentru munca poliției? Nu este surprinzător că câinii sunt mult mai bine pentru acest loc de muncă decât alții.

Am cercetat istoria câinilor de poliție pentru a alege cele mai bune cele mai bune rase de câine pentru munca polițienească și le-a clasat pe lista de rasă de câini de poliție.

Istoria ofițerilor K-9 (unități de câine de poliție)

Istoria ofițerilor K-9 (unități de câine de poliție)În timp ce câinii au fost utilizați în aplicarea legii, chiar și în Evul Mediu, ideea de ofițeri moderni K9 și câini de poliție sa născut la sfârșitul anilor 1800 din Londra, unde sângele erau folosiți pentru a urmări criminalul în serie infamous Jack Reaperul.

Din acel moment, ofițerii de poliție au început cu sângele pe baza istoriei lor ca fiind una dintre Cele mai bune câini de vânătoare cu cel mai puternic sentiment de miros și abilități de urmărire. Ei se vor extinde doar în diferite rase pentru diferite sarcini vin la începutul anilor 1990.

În anii 1890, britanicii și germanii au fost primele națiuni care folosesc câinii pentru munca polițienească activă.

Au cercetat, crescute și au pregătit rasele speciale de câine de poliție în special pentru sarcini legate de urmărirea criminalilor.

Aproape un deceniu mai târziu, când aplicarea legii în alte țări și-a dat seama că câinii imense de ajutor oferă, unitățile lor de poliție a inceput Mai ales câinii de formare pentru a ajuta la combaterea criminalității.

Formarea câinilor de poliție a decolat în 1899 și a crescut și se îmbunătățește de atunci.

Gama de rase pentru câini de poliție a fost extinsă, iar aplicarea legii a inclus mai multe rase de formare a muncii poliției.

Astăzi, în multe țări, un câine de poliție K-9 este considerat ofițer oficial de poliție cu multe îndatoriri și responsabilități pe mâini.

Aceasta înseamnă că acești câini trebuie tratați la fel ca a Ofițerul de poliție umană ar fi să fie protejat în conformitate cu legea în același mod.

Maltratarea unui câine K-9 este același cu maltratarea unui ofițer de aplicare a legii (cu făptuitorul care se confruntă cu amenzi și timp de închisoare pe termen lung).

Locurile de muncă ale copiilor pentru câini de poliție s-au extins rapid, deoarece ofițerii își dau seama și mai multe abilități și talente pe care le au canini.

De exemplu, astăzi în New York City, câinii de poliție sunt cel mai adesea utilizați pentru urmărirea, detectarea și reținerea penală, Potrivit biroului de stat NY, dar au o gamă mult mai mare de îndatoriri pe partea de sus a acestui lucru.

Câini populare pentru munca poliției și modul în care sunt instruiți

Bomba Sniffing Dog de poliție la datorie
Bomb-sniffing câine de poliție la datorie în deplină viteză și gata pentru slujbă.

Nu este un secret că păstorii germani au fost cel mai popular câine de poliție de multe decenii (uită-te la cele mai multe fotografii pentru câini de poliție) și merită acest titlu pentru un motiv bun.

Dar multe alte rase potențiale de câine de poliție sunt acum instruite pentru a face parte din unitățile K-9 în diferite țări, dar gama de rasă se extinde în special în Occident.

Nu există nici o singură cale pentru ca un câine să devină o unitate de poliție K9.

Unii câini sunt ridicați de la cățeluși pentru a deveni câini de poliție, iar alții sunt luați de la câinii de serviciu.

Uneori ofițerii de poliție din U.S. chiar să aducă câini din alte țări, în special Germania și Olanda și continuă să formeze aceste câini bilingvi Pentru munca polițienească (atât în ​​limba maternă, cât și în limba engleză) aici în Statele Unite.

Nu există nici o barieră oficială de intrare, iar abordările diferite sunt luate pentru a aduce noi rase de câine de poliție și le antrenează pentru diferite sarcini.

Dar această chestiune este luată în serios prin aplicarea legii - după formarea completă a muncii poliției, câinele (și manipulatorul său) va trebui chiar să ia jurământul la fel ca un ofițer de poliție uman.

Manipulatorul va afirma pe numele câinelui și va avea coaja de câine în afirmarea jurământului.

Pensia pentru câinii de poliție variază în întreaga lume. Majoritatea câinilor se pensionează dacă vor fi răniți grav și nu se vor vindeca pe deplin. De asemenea, se pensionează în mod obișnuit când ajung la vârsta înaintată sau dacă se îmbolnăvesc prea rău pentru a lucra.

De asemenea, este obișnuit ca câinii însărcinați sau de îngrijire medicală să se pensioneze sau să ia un concediu de absență.

În medie, majoritatea câinilor de poliție vor lucra timp de șase până la nouă ani. În unele zone, câinii de poliție pensionați au chiar planuri de pensii.

Datorită discriminării anumitor rase cum ar fi taurii de pit, mai mulți ofițeri de poliție să le aducă și să atragă atenția asupra acestor câini să fie recunoscuți ca rase eficiente pentru câini de poliție.

Am compilat o listă de rase de câine de poliție care au fost în serviciul de aplicare a legii pentru o lungă perioadă de timp și veți găsi și câteva fețe noi care schimbă modul în care vizualizăm anumite & # 8220; înfricoșător & # 8221; rase de câini.

Această listă este doar vârful aisbergului, deoarece mai mulți câini încep să servească și să devină recunoscuți ca rase de câine de poliție.

Câinii de lucru s-au protejat și ne servesc de mulți ani.

Ei au multe locuri de muncă diferite, dar cu siguranță, asistarea ofițerilor de poliție umană este una dintre cele mai dure.

Să ne uităm la cele mai bune rase de câine cele mai bune pentru munca poliției și ceea ce fac zilnic.

De asemenea, citiți: 30 de câini cei mai talentați din lume

15 cele mai populare rase de câine de poliție

1. Ciobănesc german

Nu este surprinzător faptul că Câine ciobănesc german este prima pe această listă de cele mai cunoscute rase de câine de poliție.

Majoritatea oamenilor îi cunosc doar ca și câini de poliție și # 8221; Din cauza tuturor emisiunilor TV care au popularizat această rasă, uitând că au de fapt un nume real de rasă.

Ele sunt oficial rasa numărul unu folosit ca ofițeri K-9 la nivel global și este ușor de văzut de ce.

Care sunt cele mai bune rase de câine de poliție pentru munca poliției?Inteligent, rapid, neînfricat și entuziast, GSD preia conducerea prin salturi și limite.

Pentru că sunt una dintre cele mai talentate și mai inteligente rase de câine, foarte instruite și urmează prin comenzi ca un ceas, păstorii germani strălucesc atunci când vine vorba de a aduce suspecți (înarmați sau nu).

GSDS sunt uimitoare toate rotundele care sunt, de asemenea, folosite pentru a mirosi narcotice, cadavre și misiuni de căutare și salvare alături de multe alte unități de aplicare a legii.

Aceasta este rasa perfectă pentru câinele de poliție, deoarece proprietarii de câini au ridicat-o ca una de zeci de ani; Ele nu sunt doar terenabile, dar sunt, de asemenea, puternice, rapide și foarte loiale - tot ceea ce face un câine de poliție perfectă K-9 unitate.

Belagian Malinis

2. Belagian Malinis

Strâns legat de câinii de ciobanești germani, Malinoisul belgian a fost, de asemenea, utilizat în mod extensiv ca ofițeri K-9 de ani de zile și sunt adesea confundate pentru GSDS.

Cu instinctele lor puternice de protecție și personalitățile loiale, câinii de Malinis sunt o forță care trebuie luată în considerare și sunt cel de-al doilea cel mai popular câine de poliție rasă acolo.

Acești câini sunt mai mici decât păstorii germani, dar cu un timp de reacție mai rapid decât păstorul german.

Malinisul sunt crescute, instruiți și folosite pentru aproape aceleași scopuri ca GSD, cel mai adesea să se descurce și să aducă criminali, dar alte sarcini de aplicare a legii (cum ar fi narcotice sau sniffing bombă).

Astăzi, sunt chiar mai des văzuți decât GSDS să miște narcotice și bombe în aeroporturi.

Deoarece acestea nu sunt în mod normal agresive în mod implicit (păstorii germani sunt în mod natural mai agresivi), această rasă de câine de poliție face un ofițer de poliție K-9.

Este o briză să se ocupe din cauza abilităților lor de ascultare și atenție.

Boxeri

3. Boxeri

Boxerii sunt o rasă de câine foarte flexibilă care a servit în WW1 și WW2 ca câini de gardă și de patrulare alături de ofițeri militari și asta sunt adesea amintiți de atunci când vine vorba de istoria lor de a lucra câini de lucru.

În plus, boxerii au fost, de asemenea, utilizați ca câini de mesager pentru a transmite mesaje între trupele din crossfire a războiului.

Cu acea fiind spus, unul dintre cele mai interesante lucruri pe care boxerii le-au făcut în timpul războaielor au fost fire de comunicare cu o bobină care era atașată la gulerul lor și au făcut-o spectaculos.

Se dezmembrără în timp ce au alergat între anumite puncte în timpul bătăliei înfricoșătoare.

Loial, stabil și sociabil, boxerul este încă foarte popular și folosit în mod obișnuit ca ofițeri K-9 în țara lor de origine din Germania, fiind una dintre cele mai populare rase de câine de poliție din Europa, în general, dar nu la fel de mult în majoritatea țărilor și cu siguranță nu în u.S.

Ele sunt popularitate ca unitățile K-9 sunt probabil datorită înclinării lor genetice spre anumite boli și boli.

Labrador Retriever

4. Labrador Retriever

Cu multe decenii în urmă, Labrador Retriever a fost inițial crescat ca un câine de vânătoare de vânătoare pentru a mirosi jocul și a preluat-o (unde vine numele).

În zilele noastre sunt, de asemenea, folosite ca niște câini de detectare a bombelor și narcoticilor și sunt adesea văzuți ca fiind una dintre cele mai populare rase de câine de poliție din U.S. Ei, de asemenea, patrulează aeroporturile și porturile cu manipultanții lor, asigurându-se că nimic de pește intră în țările lor.

Laboratoarele sunt o rasă de câine la modă în mod colectiv, cunoscută la nivel mondial și este deosebit de iubită în Statele Unite de către proprietarii de animale de companie.

Acest lucru se datorează faptului că sunt cunoscuți că sunt foarte sociabile, prietenoase, loiale și inteligente.

Labradorii au o dragoste de învățare și de a se bucura de interacțiunea cu oamenii.

Fiind una dintre cele mai deștepte și mai ușoare rase de câine pentru a instrui, Labrador Retriever face un ofițer K-9 remarcabil.

Laboratorul de lucru - cei pe care îi vedeți adesea nu numai ca ofițeri de poliție, ci și ca câini de serviciu - arată oarecum diferit de labradorul gospodăriei pe care îl veți vedea în casa vecinului tău; de obicei, sunt puțin mai musculare și mai slabe de la câini de lucru.

Unii oameni ar putea crede că sunt subflatați, dar destul de contrariul este adevărat.

Un labrador de lucru este o mașină slabă și rapidă, a cărei dietă este întotdeauna optimizată pentru a-și menține cea mai bună sănătate.

LEGATE DE: 14 cele mai bune câini și rase care sunt câini de protecție bun

Doberman Pinchser

5. Doberman Pinscher

Pregătirea câinilor de poliție pe care toată lumea a văzut-o pe emisiuni TV și filme sunt Pinscherul Doberman.

La fel ca GSDS, această rasă intimidantă a fost folosită în munca poliției de mai multe decenii. În timp ce sunt populare, nu sunt utilizate în mod obișnuit ca alte rase de câine de poliție menționate mai sus.

Ei nu sunt instruiți să fie agresivi, ci mai degrabă să se bucure de a ieși în câmp pentru a lucra.

Inteligent, curajos și frumos, Doberman Pinscher este rar instruit pentru sniffing sau alte locuri de muncă de aplicare a legii care nu implică atletism.

În primul rând, Dobermans sunt folosite pentru a reține criminali prin prinderea brațului și tragându-le la pământ.

Corpurile lor extrem de atletice, fizice și în mișcare rapidă sunt perfecte pentru acest tip de muncă.

De asemenea, ajută la faptul că Debermans sunt în mod natural foarte slabe și rapid - există foarte puține rase în unitățile K-9 care ar putea depăși vreodată acești câini de poliție, în special atunci când se află pe traseul unui suspect.

În timp ce Rare, Dobermans sunt ocazional folosite ca sniffers pentru a detecta și narcotice, dar asta este una dintre slujbele pe care nu le fac, precum și GSDS sau Bloodhounds.

Copoi

6. Copoi

Se clasifică în mod regulat printre una dintre cele mai populare rase de câine de poliție și a ales ca unul dintre cei mai buni 10 mai mulți ofițeri K-9 prin aplicarea legii, sângele este un tracker uimitor și unul dintre câinii de lucru inițial de poliție.

Mare, puternic și masculin, această rasă de câine poate urmări săptămânile persoanelor dispărute după ce cineva a dispărut.

Bloodhounds a început pentru prima oară și # 8221; alături de oameni ca câini de vânătoare de vânătoare și au fost mai târziu angajați ca câini de poliție datorită sentimentului lor incredibil de miros și abilități de urmărire.

Deși nu sunt atât de obișnuiți astăzi, sunt unul dintre câinii de poliție veche care au făcut munca ofițerilor de poliție mult mai ușoară atunci când aveau nevoie să găsească criminali.

Blood-ul de câine a fost deosebit de mare atunci când localizați copiii dispăruți, deoarece nu arată intimidant, agresiv și într-adevăr ca copiii.

Bouvier des Flandres

7. Bouvier des Flandres

În timp ce ei nu pot arăta ca din anumite unghiuri (și, probabil, nu ați auzit de ele ca fiind printre rasele de câine de poliție), acești câini mari au fost folosiți ca câini de protecție și de serviciu timp de mai multe decenii.

Bouvier des Flanandres sunt blânde, curajoase și protectoare până la punctul de a fi agresiv.

Există foarte rar despre această rasă de câine ca ofițer K-9, și nu le vedeți adesea alături de ofițerii de poliție și probabil că nu există emisiuni de televiziune făcute despre această rasă.

Cu toate acestea, manipulatorii sunt foarte respectabili acestei rase, iar ei ajung la locul de muncă în domeniul aplicării legii în anumite țări.

Deși sunt ușor, atunci când sunt rănite (sau comandate), Bouvier des Flanandres va deveni feroce și va elibera o creștere puternică a guturii care va face orice rulare umană clară în cealaltă direcție sau va asculta comenzile ofițerului de poliție într-o clipă.

Similar: 25 de rase de câine inteligente care sunt cele mai ușor de antrenat

Gigant schnauzer

8. Gigant schnauzer

Această rasă destul de mare, dar liniștită, care este foarte suspectă a străinilor și a schnauzerilor giganți a fost folosită ca ofițeri K-9 de mai mulți ani.

Cu toate acestea, sunt, de asemenea, rareori văzute ca rase de câine de poliție în u.S., și asta este mai ales pentru că au intrat în profesie mult mai târziu decât alte rase de câine de poliție menționate mai sus.

Schnauzers giganți tind să fie prea agresivi, care, atunci când au fost loviți în direcția cea bună, faceți trackere extraordinare de suspecți, persoane dispărute, bombe și narcotice.

Schnauzerul gigant este, de asemenea, folosit în salvarea căutării din cauza neobosirii, loialității față de sarcină și de a nu renunța la a renunța.

American Pit Bull Terrier

9. American Pit Bull Terrier

American Pit Bull Terrier (să nu fie confundat cu American Staffordshire Terrier sau Staffordshire Bull Terrier) Este cel mai nou copil de pe blocul dintre rasele de câine de poliție, deoarece diferite departamente de aplicare a legii au început să folosească recent această rasă de câine pentru munca polițienească (de fapt, în cea mai mare parte în ultimii ani).

Majoritatea talilor de pituri folosită ca unități K-9 sunt salvați, ceea ce economisește comisioane costisitoare de la crescători, deoarece câțiva câini de ofițeri K-9 pot costa până la 20.000 de dolari.

Datorită istoriei lor de câine, au fost rareori angajați pentru unitățile K-9 înainte; Cu toate acestea, acest lucru sa schimbat în timp ce aplicarea legii și-a realizat potențialul lor mare.

Mai multe departamente de poliție au luat tauri de pit în azi.

Încrezător, neînfricat, atletic, rapid, și robust, Pit Bull este folosit în principal pentru detectare și patrulare în zilele noastre.

Există afirmații că armata se uită la utilizarea acestei rase de câine în viitor.

Departamentul de poliție din New York, de asemenea, curăță adăposturi de animale pentru a adopta tauri de pit, ca aceasta angajată recent.

Briad

10. Briad

Dacă ați văzut această rasă de câine înainte, nu veți crede că va face un bun ofițer de câine de poliție K-9.

Cu toate acestea, câinii de la Briad fac de fapt gardieni excelenți și veghe care vizează sarcini speciale de aplicare a legii din cauza personalităților lor de alertă.

Ele sunt adesea folosite ca rase de poliție în anumite țări.

Această rasă de câine este, de asemenea, considerată a fi ușor de instruire, neînfricată și curajoasă.

Astăzi, Briad este cel mai adesea folosit în misiunile de căutare și salvare a poliției, urmărirea și PTSD de service câini.

Acest câine francez mare a schimbat modul în care mulți oameni văd ofițerii K-9 care lucrează și asta pentru că munca lui Briad este diferită de cea a unui ciobanesc german.

Airedale Terrier

11. Airedale Terrier

Această rasă de câine este cunoscută mai întâi ca și # 8220; regele teritorilor.& # 8221; Athletic și credincios, Terrierul Airedale a fost folosit în cel de-al doilea război mondial și al doilea război mondial pentru a proteja ofițerii militari.

Din păcate, nu este foarte scris despre ofițerul K-9 Airedale Terrier, dar sunt folosite în primul rând ca câini de patrulare și merită atenția pentru abilitățile și loialitatea lor.

Cea mai mare dintre toți terrierii au fost destul de populari cu vânători și crescoși inițial pentru a prinde animale mici ca șobolanii și alți rozătoare.

Ei pot folosi simțul excelent de miros pentru a găsi droguri, bombe și alte părți periculoase ca câini de patrulare.

Nu sunt cele mai populare printre rasele de câine de poliție, dar le puteți vedea ocazional ca unități K-9 în Statele Unite și Europa.

RECOMANDAT: 10 rase de câine străine pe planetă

Beagle

12. Beagle

Beagles sunt o altă rasă de câine care a început să lucreze cu oamenii ca câini de arme.

După aceasta, acest nou ofițer de poliție K-9 este folosit în cea mai mare parte în aeroporturi și porturi pentru a mirosi narcotice și substanțe ilegale care încearcă să intre în țările lor, deoarece simțul mirosului este printre cei mai buni printre toate rasele.

Există multe avantaje pentru utilizarea Beagles ca rase de câine de poliție peste alții menționați mai sus.

De exemplu, din cauza dimensiunii lor, beaglele sunt ușor de ridicat în zonele în care o persoană nu poate accesa altfel și aceasta este ceea ce face adesea aplicarea legii cu ei. Ele pot fi, de asemenea, rapide, rapide și excelente pentru urmărire în timp ce stați mai puțin detectați și mai stealthy.

Beagles sunt, de asemenea, folosite ca câini de cadavru pentru a înghiți corpurile sau substanțele.

Cane Corso

13. Cane Corso

Descendentul câinilor de război roman, este doar logic că Corso Corso ar trebui să fie utilizat în grupul de lucru al poliției.

Alertă, curajoasă, puternică și extrem de intimidantă, această rasă de câine este un câine de poliție K-9 Hardworking, care este excelent la lucrările de protecție și de patrulare.

Ca și Dobermans, ei sunt cunoscuți pentru abilitățile lor fizice - deși nu atât de repede, au unul cele mai puternice mușcături din toate caninii.

În general, nu sunt foarte populare rase de câine de poliție. Potrivit înregistrărilor oficiale de aplicare a legii, în prezent există un singur Corso în Statele Unite ale Americii. Dar se pare că în viitor, cu mai mulți tauri de pituri și discriminate în mod similar și rasele de câine interzise Intrarea în muncă polițienească, numărul de câini de la Cane Corso ca ofițeri de unități K-9 se va ridica din cauza adaptabilității și atitudinii lor de lucru.

Pointerul german de scurte

14. Pointerul german de scurte

O altă rasă de câine care trece de la a fi o vânătoare Gun Dog la munca poliției este indicatorul german de scurte.

Entuziast, îndrăzneț și foarte inteligent, această rasă ușor de tren a fost de mult timp folosită ca câini de urmărire de către vânători datorită sentimentului lor de miros și inteligență generală.

Ele sunt foarte diferite de multe alte rase de câine de poliție.

Non-agresivitate, robustețe și o dorință puternică de a-și mulțumi proprietarii lor sunt atributele lor principale și asta face ca pointerul german să fie ușor să lucreze cu ofițerii de aplicare a legii.

Băiatul, ei primesc treaba în conformitate cu multe interviuri de la agenții lor de poliție.

Păstorul olandez

15. Păstorul olandez

În cele din urmă, o altă rasă de câine de poliție mai puțin populară în Occident este păstorul olandez. Fiabile, loiale, alertă, intuitivă, inteligentă și non-agresivă sunt doar câteva din aceste trăsături de rasă de câini.

Din cauza naturii lor de protecție, păstorul olandez face ca niște câini excelenți de patrulare și detecție în mai multe unități K-9, dar nu sunt foarte populare în SUA.

Cel mai adesea, păstorii olandezi sunt folosiți pentru a snifui bombe și narcotice.

De asemenea, pentru că sunt mai puțin agresivi decât păstorul german sau chiar cele mai multe rase de câine de poliție menționate, ele sunt puțin mai ușor de manevrat. Ei pot funcționa mai bine în anumite sarcini de aplicare a legii.

Mentiuni onorabile

Acestea sunt departe de singurele câini de poliție pe care îl veți întâlni.

Deși nu sunt la fel de populare ca cele care au făcut lista noastră, aici sunt și alte rase populare de câine de poliție pe care le puteți vedea pentru o viață. 

  • Belgian Tervuren
  • Collie de frontieră
  • Labrador
  • Groenendael
  • Engleză Springer Spaniel
  • Rottweiler

    Întrebări despre cele mai populare rase de câine de poliție

    Totuși, aveți câteva întrebări persistente despre cele mai populare rase de câine de poliție?

    Am adunat cele mai frecvente întrebări și am făcut timp pentru a le răspunde pentru a clarifica orice îndoială pe care o aveți. 

    Ce rasă de câine este cel mai des folosit de ofițerii de poliție?

    Unii dintre cei mai frecvenți câini de poliție includ păstori germani, păstori olandezi, retrieveri, malinois belgian, și sânge de sânge. 

    Care este cel mai bun câine de poliție?

    Unii dintre cei mai buni câini de poliție includ păstorul german, Tervuren Belgian, Rottweiler, Doberman Pinscher, Schnauzer Giant, Labrador Retriever și Păstorul olandez. 

    Care este nr. 1 rasa de caine in 2019?

    Cea mai populară rasă de câine din ultimii ani a fost Retrieverul Labrador. 

    De ce sunt folosite Malinoisul belgian ca câini de poliție?

    Belgian Malinois sunt câini de poliție populari din mai multe motive. Acestea includ loialitatea, instinctele puternice de protecție și abilitatea de a fi instruiți pentru a-și proteja și de a-și servi oamenii. 

    Ce câine poate ucide un leu?

    Ridgeback rhodesian este una dintre rasele de câine care pot ucide un leu.

Citiți următorul: 30 cele mai populare rase de câine care sunt celebre din întreaga lume

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele mai populare rase de câine de poliție

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Cele mai populare rase de câine de poliție