13 Sfaturi pentru salvarea unui câine dintr-un adăpost

Deși există multe avantaje pentru adoptarea unui câine dintr-un adăpost (vs. cumpărați de la un crescător sau un magazin de animale), nu este întotdeauna atât de simplu, iar multe lucruri ar putea merge prost.

De ce să adoptăm un câine dintr-un adăpost în loc să cumpărați?

În afară de descurajarea proliferării moriilor de catelus (magazine care vând puii pentru profit, nu bunăstarea unui câine), există mai multe motive pentru care adoptarea este mai bună.

În primul rând, este mai rentabil Pentru a adopta un câine de adăpost. Cumpărarea unui câine dintr-un magazin sau un crescător, chiar dacă este a Crescător de reputație, înseamnă facturi suplimentare și cheltuieli de sănătate (e.G. Puppy Shots) care pot fi costisitoare. Cainii de adăpost sunt actualizați la vaccinări, sunt spayed / sterilate, iar problemele lor de bază au fost abordate.

Unii câini în adăposturi sunt deja instruit în casă. În timp ce le poate lua o săptămână sau astfel să se obișnuiască cu un mediu nou (i.E. casa ta), vei economisi timp și energie prin adoptarea unui câine care deja cunoaște maniere și nu va trebui să le gătească.

Câinii adoptați din adăposturi pot fi mai sanatos. Studiile arată că câinii de câini (și magazinul de animale închiriate) sunt adesea mai bolnavi sau au probleme comportamentale. Câinii de adăpost vor fi îngrijiți de medicul veterinar al adăpostului înainte de a fi aliniate pentru adopție, deci dacă există condiții de sănătate despre care ar trebui să știți, adăpostul vă va informa.

Adoptarea unui câine de companie oferă un Beneficiul emoțional. Datorită numărului de animale de companie abandonate din SUA, unele organizații sunt forțați să leetanizeze. Veți salva o viață a unui animal nevinovat de la moarte și care va avea un sentiment de împlinire, în loc să cheltuiască bani pentru a cumpăra unul care nu are nici un pericol și majoritatea proprietarilor de animale de companie sunt de acord cu asta.

Există mai multe motive pentru a adopta un câine în loc să le cumpărați, unele dintre ele etice. Cu toate acestea, chiar dacă alegeți adopția, este esențial să fii pregătit - și aici.

13 sfaturi pentru salvarea unui câine dintr-un adăpost

13 sfaturi pentru salvarea unui câine dintr-un adăpost

1 Evaluați nevoile dvs. de adopție a câinilor

Trebuie să aveți un motiv clar (altul decât să salvați o viață) de ce doriți să adoptați un câine. Răspundeți la unele dintre întrebările mai importante pentru dvs. și familia dvs. (sau oricine trăiește cu dvs.) înainte de a adopta un câine de salvare. De exemplu, adoptați un câine la:

  • Pentru că vrei un tovarăș loial?
  • Să distreze un copil?
  • Păstrați-vă casa?
  • Ajutați un membru al familiei cu handicap?
  • Orice alt motiv?

Acestea vă vor ajuta să restrângeți alegerea următorului animal de companie, unde să le găsiți și dacă ar trebui să adoptați deloc un câine. Multe dintre aceste întrebări dezvăluie factori cruciali de luat în considerare și ar trebui, de asemenea, să vă ajute să determinați în ceea ce privește mărimea și rasă a adopta. Acest lucru este important deoarece fiecare rasă are setul de calificare și nu toți câinii sunt buni cu copiii, de exemplu, sau fac ca câinii de ceas ideal să păstreze case.

Câinii sunt, de asemenea, o corvoadă pentru a avea grijă de uneori și poate fi scump a mentine. Luați în considerare costurile inițiale de întreținere, precum și Costurile pe durata vieții de a păstra câinele, astfel încât să nu le abandonați mai târziu. Știți cât de mult vă va costa câinele în fiecare an? Veți putea să vă permiteți această cheltuială suplimentară?

Luați în considerare cât de mult spațiu aveți în casa dvs. Există suficient spațiu pentru rasa pe care o doriți?De exemplu, dacă intenționați să adoptați o rasă mare sau o rasă activă, veți avea nevoie de mai mult spațiu atât în ​​interior, cât și în aer liber. Dacă locuiți într-un apartament într-un oraș mare, o mică rasă liniștită nu scapă ar fi o potrivire mult mai bună.

2 Discutați cu un consilier de companie înainte de adoptare

Cele mai multe organizații de salvare a animalelor și adăposturi de animale au ceea ce numesc "consilierii PET și # 8221;. Acești profesioniști sunt bine-versați în adopția PET și vă pot ajuta să alegeți câinele și rasa potrivită. Informați consilierul cu privire la cerințele dvs.

Care sunt consilieri de animale de companie? Ei sunt pur și simplu experți în toate lucrurile și câine # 8220; câine.& # 8221; Ei sunt deja conștienți de problemele potențiale ale viitorului adoptiv și vă vor informa în prealabil. Ei vă vor evalua cerințele și vă vor ajuta în consecință, în funcție de ceea ce aveți în minte. Nu se bazează doar pe Anchete de adoptare a câinilor Pentru a alege cel mai bun animal de companie pentru tine.

În cazul meu, consilierul a fost destul de frumos să-mi spună minunatul Corso Corso pe care l-am văzut mai întâi nu a fost cea mai bună alegere când vine vorba de copiii mei acasă. În schimb, au spus că am nevoie de ceva mai mult familie prietenoasa canina care nu va provoca probleme suplimentare în casa mea și mi-am schimbat mintea pe baza sfaturilor lor (dar am adoptat încă un câine nou!)

3 Pregătiți-vă întrebările pentru adăpostul de animale

Adăposturile de animale doresc să găsească cea mai bună casă pentru câinii lor, astfel încât vă vor cere tone de întrebări în prealabil - există O listă uriașă dintre cei pentru tine să te pregătești să răspunzi. Dar tu nu ar trebui să fii timid; Puneți-le și propriile întrebări.

Mai jos sunt câteva dintre întrebările pe care le recomandăm să solicităm adăpostul pe care îl adopți.

Cum a ajuns câinele în adăpost?& # 8221; Acest lucru vă poate ajuta să înțelegeți viitoarele dvs. nevoii de comportament sau de sănătate ale animalelor de companie.

Există probleme medicale care trebuie luate în considerare?& # 8221; Facturile veterinare vă pot umfla în mod semnificativ bugetul, așa că asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru ce să veniți.

Și câinele arată orice semne de stres sau probleme de comportament?& # 8221; Câinii pot prezenta simptome de dorință, depresie și stres. Astfel de animale de companie, de exemplu, nu ar fi bine într-o casă în care proprietarii au plecat pentru perioade lungi de timp în fiecare zi.

Pregătiți-vă întrebările în avans, scrieți-le în jos, astfel încât să nu uitați și asigurați-vă că treceți prin întreaga listă. Este mai bine să întrebați în avans decât să căutați mai târziu răspunsuri.

4 Întâlniți diferite tipuri de câini în adăpost

Când veți intra în adăpostul de animale și veți găsi "Navigarea și # 8221; Prin toți câinii care doresc o nouă casă, probabil că veți cădea în dragoste cu primii câțiva pe care îi vedeți (primele impresii contează!), Dar vă recomandăm să păstrați la el și să nu vă opriți până când nu ați văzut și comunicați un pic cu fiecare câine din adăpost.

Nu fi prea grăbit și alegeți primul câine care vă este oferit, ca fiind atrăgătoare, deoarece poochia se poate dovedi a fi. S-ar putea să nu vă conectați cu câinele bine după prima impresie, care va ajunge la abandonarea câinelui menționat. În schimb, odată ce ați trecut prin toate animalele diferite că adăpostul trebuie să ofere și le-a discutat cu personalul, atunci și numai atunci ar trebui să vă faceți alegerea finală.

5 Pregătiți o casă pentru animalul dvs. de companie

Având un câine nu va fi întotdeauna ușor, și este posibil să fie nevoie să faceți câteva schimbări aici și acolo în jurul casei dvs. Acest lucru este atât pentru siguranța casei dvs. cât și pentru siguranța puilor dvs. recent adoptați.

De exemplu, obțineți animalele de companie un pat de câine și unele dintre elementele esențiale (discutate mai jos) și fiți gata să curățați după poochia dvs. În funcție de situație, este posibil să aveți nevoie și să vă dovedească cățelușul dvs. dacă adoptați un câine curios care îi place să mestece. Dacă sunteți un nou proprietar, obișnuiți-vă că poate dura ceva timp.

Acest lucru trebuie făcut înainte de a adopta un câine. Indiferent de ce animal de companie alegeți, cățelușul sau câinele dvs. de protecție a casei dvs. va fi de obicei același tip de procedură, astfel încât să vă puteți face în prealabil pentru a preveni accidentele în primele câteva zile după aducerea unui câine.

6 Aflați despre cerințele de adoptare a câinilor

Aflați despre cerințele de adoptare a câinilor

După cum sa menționat mai sus, probabil că veți fi întrebați de adăpost. Unele dintre acestea pot fi în privința bunăstării mentale și fizice, a veniturilor sau a programului zilnic (sau a membrilor familiei dvs.) pentru a vă asigura că puteți avea grijă de noul dvs. animal de companie.

Nu luați acest lucru personal. Adăpostul trebuie să fie sigur că veți putea să vă îngrijiți câinele pe care îl adoptați și să-i dați timp și atenție nevoilor câinilor.

Asigurați-vă că respectați cerințele de adoptare a câinilor. Cele mai frecvente reglementări pe care le veți întâlni sunt:

  1. Cel puțin 21 de ani
  2. Trebuie să vă dețineți casa dvs. sau să aveți permisiunea scrisă de la un proprietar
  3. VET Referință pentru a vă asigura că noul dvs. câine va avea o îngrijire adecvată a sănătății
  4. Motivul este adoptarea câinilor și nu ca un dar al altora

Luați în considerare orice altceva pe care le-ați putea gândi ar putea afecta dacă vi se permite să adoptați un câine dintr-un anumit adăpost sau nu, și, dacă este posibil, să remediați orice probleme potențiale.

7 Vizitați mai întâi facilitatea de adăpost pentru câini

Sunt multi Salvați minunați și o mulțime de site-uri web de adopție a câinilor de diferite centre de salvare, cu fotografii și descrieri ale multor pui drăguți și trist care așteaptă să fie adusi în propria casă. Dar nu este recomandat să optați pentru asta.

Tu nu trebuie să se bazeze pe imagini numai pe care le-ați văzut online sau descrierile comportamentului câinelui sau numai starea de sănătate și luați o decizie în acest fel. Este foarte probabil că nu se va întoarce bine pentru oricare dintre voi.

În primul rând, majoritatea acestor descrieri și fotografii nu sunt întotdeauna recente. În al doilea rând, după cum sa menționat mai sus, trebuie să vezi câinele (și personalul) în persoană și să vezi cât de bine amândoi. Deci, vizitați adăpostul (adăposturile) locale de animale, inspectați facilitatea pentru a vă asigura că este o organizație legitimă și animalele sunt bine îngrijite. Apoi, faceți alegerea dvs.

8 Evaluați alegerile dvs

În acest moment, ați redus alegerile dvs. pentru câinele adulți, câinele senior sau adopția de catelus. Acum, este timpul să evaluăm animalul de companie, mai ales dacă adăpostul de animale are puține idei despre fundalul și comportamentul animalului. Mai jos sunt câteva sfaturi despre ce să caute.

  1. Reacția la alte persoane
  2. Reacția la împrejurimi
  3. Lătratul, poziția și alte comportamente de câine

Acestea sunt doar câțiva indicii, dar vin cu propriile dvs. indicații Ce face o salvare adecvată pentru a vă adopta și dacă veți trăi în pace împreună.

9 (poate) ascultați instinctele

În timp ce unii dintre voi se pot răsturna (sau coaja) la idee, sugerăm că vă bazați și pe instinctul intestinului, cel puțin uneori.

E greu de explicat și nu este cea mai mare abordare bazată pe știință pentru a adopta un câine, dar poate soarta te atrage la un anumit câine și nu la altul. Chiar dacă este a Senior prelovat câine, Dacă sunteți atras de acel animal cât de mult ca animalul este atras de tine, atunci poate fi următorul cel mai bun prieten.

Dacă simțiți o atracție specială față de un câine sau doar obțineți o vibrație generală despre asta, du-te cu acel sentiment. Alternativ, încercați să acordați mai multă atenție acelui caz, cel puțin, deoarece, indiferent de motiv, instinctul intestinului de multe ori funcționează.

10 Nu judecați un câine de salvare prin coaja lor

Acesta este un punct foarte important pe care majoritatea proprietarilor de câini viitori nu le consideră și pur și simplu cădând pentru a judeca un câine prin coaja lui. Samantha a condus a mare interviu podcast cu un antrenor profesionist de lungă durată și salvator de câine cu SLED Avid pe acest subiect.

Amintiți-vă că câinii de adăpost vă pot lăuda când le inspectați. Am fost informat că pur și simplu reacționează la ceilalți câini și nu au fost ostili. Acești câini sunt într-un mediu nou cu noi animale și oameni noi care vin în zilnic. Nu puteți judeca mereu un câine pe baza comportamentului său într-un mediu de adăpost pentru animale.

11 Înscrieți-vă ajutorul unui antrenor profesionist de câini

Când nu sunteți sigur de ceva și despre ceva Dacă vă puteți permite acest lucru, Un expert profesionist de câini, în special un antrenor de câini cu experiență, poate fi cel mai mare avantaj dacă doriți să adoptați un câine care să vă potrivească, stilul dvs. de viață și veți asculta ceea ce spuneți.

Vă recomandăm foarte mult să căutați ajutorul unui antrenor de câini pentru a vă asigura că noul dvs. partener de companie poate răspunde cel puțin comenzile de bază (Stai, rămâi, vino, adu, etc). Acestea nu sunt numai la îndemână, dar sunt esențiale - fiecare câine de casă trebuie să le învețe pentru siguranța tuturor.

12 Achiziționați consumabilele de câine necesare

Dacă sunteți complet sigur că veți aduce o casă de câine adoptată, există câteva elemente care sunt necesare înainte de a vă îndrepta în sfârșit la adăpost. Am vorbit deja despre obținerea de lucruri de bază ca un pat de câine, dar aici sunt câteva consumabile câinilor Majoritatea căilor trebuie să aibă în jurul casei.

Asigurați-vă că aveți:

  1. Câine pentru mâncare pentru mese și apă
  2. A Leșie de câine fiabilă și guler (purtați-le împreună cu dvs. la adăpost)
  3. Câteva consumabile de îngrijire a câinelui
  4. Câțiva jucării bune pentru câini
  5. Alimente de câini de înaltă calitate
  6. niste Câine sănătoase tratează
  7. Tag-ul de identificare a câinelui în cazul în care adăpostul nu are unul
  8. (Opțional) a PATA PET PENTRU CÂINE

Unele dintre acestea sunt opționale, în timp ce altele sunt absolut esențiale pentru ca orice proprietar de câine să aibă pentru a asigura sănătatea și siguranța animalelor de companie.

13 Completați aplicația

Acum este timpul să completați formularul de cerere pentru adoptarea unui catelus sau a unui câine de adult de la adăpostul animal la alegerea dvs. și să le oferiți toate documentele necesare.

Nu uitați să includeți toate detaliile relevante, deoarece aceste lucruri contează despre aprobarea adoptării câinilor dvs. S-ar putea să vi se solicite să furnizați dovada proprietății casei, poate chiar dovada veniturilor, o scrisoare din partea medicului veterinar, documentarea programului dvs. de lucru.

Ocazional, unele organizații de salvare a câinilor sunt deosebit de aglomerate față de detalii și pot cere mai multe detalii. Dacă ați confirmat că organizația este legitimă, atunci nu ar trebui să existe probleme cu acordarea tuturor informațiilor. Vedeți și lista mea de mai sus.

LEGATE DE: 26 STEP Lista de verificare pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catel

Sfaturi pentru o tranziție lină cu un câine de salvare

Sfaturi pentru o tranziție lină cu un câine de salvare

După ce ați adoptat cu succes noul dvs. catelus, câine adult sau un animal de companie senior, nu sa terminat încă - trebuie să vă asigurați că câinele va avea o experiență plăcută și o tranziție netedă în casa dvs. nouă (și acum).

Iată câteva sfaturi esențiale bazate pe experiențe personale atunci când vine vorba de a aduce acasă un câine nou pe care l-ați adoptat de la un adăpost pentru animale:

Așteptați neașteptat în prima zi a câinelui acasă. Nu toți câinii sunt timizi, astfel încât puii dvs. recent adoptați poate provoca unele întreruperi majore pentru viața obișnuită de familie.

Pregătiți-vă pentru perioada de ajustări pentru câine și familia dvs. Discutați cu toți membrii familiei dvs. și asigurați-vă că sunteți toți pe aceeași pagină în ceea ce privește rutina zilnică a câinelui, formarea și cine vor fi îngrijiți pentru noul animal de companie.

Asigurați-vă că câinele dvs. este bine pregătit în ceea ce privește răspunsul la comenzi. În special se aplică instruirii, rutinelor și comenzilor atunci când se cheamă, mergând pe o leșie sau un ham, comportament olt și socializați cu oamenii și alți câini. Dacă nu este gata, trebuie să începeți această formare de îndată ce îl aduceți acasă.

Rămâi răbdător cu câinele tău. Oferiți-vă câinelui dvs. nou adoptat un timp rezonabil de timp pentru a se adapta la noul mediu și regulile casei.

Supraveghează-l bine. Câinele dvs. va fi probabil curios în legătură cu noul loc și va merge în jurul mirosului și a aventurii. Asigurați-vă că îl observați de la distanță.

Prioritize de bază de formare pentru câini. Învățați câinele dvs. bun de la domiciliu din prima zi; corectați imediat dacă arată probleme de comportament canin.

Asigura siguranța și securitatea noului dvs. animal de companie. Împreună cu alte sfaturi de mai sus, păstrați întotdeauna eticheta de identificare a câinelui atașat și asigurați-o bine, cel puțin pentru primele luni.

Având un câine în jurul casei dvs. poate ajuta la strălucirea lucrurilor foarte mult, pe lângă faptul că a ajutat copiii (și chiar adulții) să fie responsabili. Este o mulțime de muncă și va necesita mult efort inițial. Îngrijirea câinilor nu este întotdeauna ușoară. Amintiți-vă că, în ciuda vremurilor bune, vor exista întotdeauna vremuri rele. Fiți răbdători cu pooch-ul dvs. și dați-i suficient timp pentru a vă ajusta și a învăța.

În concluzie, vă rugăm să rețineți că, ca în cazul meu personal, a reprezentativ din adăpostul de animale poate scădea o dată într-un timp pentru a verifica câinele. Dacă determină că nu puteți avea grijă de el, probabil că îl vor duce înapoi foarte repede.

Citiți următorul: 48 moduri de a economisi bani pe îngrijirea, formarea și consumabile câinilor

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 13 sfaturi utile pentru salvarea unui câine dintr-un adăpost

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 13 Sfaturi pentru salvarea unui câine dintr-un adăpost