30 Cele mai populare rase de câine cunoscute în întreaga lume

Cele mai populare rase de câine

Potrivit Asociației Medicale Veterinare Americană, peste 43 milioane de gospodării în U.S. Includeți cel puțin un câine. Imaginați-vă câți proprietari de câini sunt la nivel mondial? Există, de asemenea, mai mult de 340 recunoscute rase de câini în lume, dar care sunt Cele mai populare rase de câine?

Toți proprietarii de animale de companie au criterii diferite pe care le caută într-un partener canin. Unii doresc un partener de vânătoare în timp ce alții doresc un prieten blană care să-și protejeze casa. Pentru alți proprietari de animale de companie, este important să adoptăm un câine recunoscut că vecinul lor se va asocia cu un film pe care l-au văzut rasa în.

Cele mai populare rase de câine enumerate mai jos au calități diferite, dar toate sunt celebru în aproape fiecare țară datorită mai multor factori, nu mai puțin de faptul că temperamentul și sănătatea câinelui, precum și modul în care media le-au prezentat în filme, emisiuni TV și știri. Probabil că vă așteptați să vedeți multe dintre rasele din această listă, dar unii vă pot surprinde.

De asemenea, vedeți: 10 cele mai renumite câini din istorie

30 cele mai populare rase de câine care sunt celebre din întreaga lume

Cele mai populare rase de câine1. Labrador

Nu există nici o rasă ca fiind devotată și afectuoasă ca și Retrieverul de Aur. Ei sunt cei mai buni câini de familie absolută. Acești pui dulci se întâlnesc cu toată lumea, chiar și copii mici.

Ei doresc atenția. În general, retrieverii de aur fac excelent cu antrenamentul cu ascultarea și coaja când salută oamenii. Ei se pot adapta la orice situație vie, dar au nevoie de mai multe plimbări zilnice și jucării pentru a juca cu. Ei sunt, de asemenea, înotători mari. Retrieverii de aur sunt cozii, deci trebuie să fie periat de câteva ori pe săptămână.

Labrador Retriever

2. Labrador Retriever

Laboratorul este unul dintre cele mai bune, dacă nu cel mai bun, toți câinele. Sunt câini de familie și doresc să fie implicați în fiecare activitate cu proprietari. Laboratoarele au ceva numit A & # 8220; gura moale & # 8221; ceea ce înseamnă că ele pot fi extrem de blânde cu gura lor, fiind chiar capabili să poarte un ou fără să o spargă. Împreună cu faptul că este una dintre cele mai populare rase de câine, laboratoarele sunt extrem de instruire și cu adevărat doresc să-i placă proprietarii.

Acest lucru le face perfecte pentru locuri de muncă ca fiind un serviciu de service sau un câine de detector de narcotice. Labrador Retrievers Adaptați la împrejurimile lor, dar au nevoie de plimbări viguroase zilnice, de joc și înot ocazional. Laboratoarele au de fapt picioarele webbed, ceea ce le face mari înotători.

Mops

3. Mops

Pugurile au crescut la faima în ultimii cinci ani. Fețele lor smsute pot fi găsite pe mărfurile de la șosete și tricouri în rucsacuri și decalcomanii auto. Un faimos Pug numit Doug are 1.9 milioane de abonați pe Instagram!

Această rasă iubește să-și petreacă timpul cu proprietarii lor și să-i facă să râdă cu personalitățile lor amuzante. Statura lor mică și natura ușoară a lor le fac idealul PET pentru locuitorii de apartamente.

Chihuahua

4. Chihuahua

Chihuahua este una dintre cele mai populare rase de câine din Statele Unite și adesea vedem această rasă în filme. Ele sunt atât de populare în California de Sud că există acum programe de a trimite Chihuahuas din adăposturi din California la alte adăposturi din întreaga țară care nu au la fel de multe.

Micile mici ale lui Chihuahua și personalitatea mare îi fac perfect pentru a merge în jurul orașului cu proprietarii lor. Ele sunt, de asemenea, câini mari. Chihuahuas place să joace și să se bucure de petrecerea timpului cu proprietarii lor. Această rasă nu poate fi potrivită potrivită pentru un proprietar de câine care petrece mult timp departe de casă.

LEGATE DE: 17 rase mici de câini care sunt bune cu copiii

Dalmații

5. Dalmatian

Cel mai frecvent cunoscut ca câini de foc și de la filmul Disney, 101 Dalmatieni, Această rasă este bine cunoscută oriunde te duci. Haina lor spotted este un om de dăruire. Că haina distinctivă aruncă foarte mult, deci au nevoie de peria zilnică. Cand 101 Dalmatieni a fost eliberat, numărul de dalmați înregistrați a crescut și rasa a suferit consecințe grave. Reading Backyard a cauzat majoritatea dalmatienilor să aibă probleme cu surzenii, orbire, pietre și alergii ale vezicii urinare.

Dacă vă decideți să aduceți un dalmant în casa dvs., asigurați-vă că îl luați de la un crescător de reputație. De asemenea, ei pot avea probleme comportamentale grave dacă nu sunt acordate o pregătire extensivă adecvată.

Pudel

6. Pudel

Pudelul este renumit în întreaga lume ca un simbol al vieții pariziene. Disponibil în patru dimensiuni - standard, mediu, miniatură și jucărie - sunteți sigur că veți găsi un pudel care se va potrivi cu mediul dvs. Ele sunt adesea văzute ca câini de bogați și puternici. Personalitatea lor se potrivește și acest lucru.

Poodles iubesc să fie răsfățați și îmbrăcați pentru a impresiona. Ei vor parada și își vor arăta excelența. Poodle este, de asemenea, faimosul animal de companie din superstarul preferat al fetei, Barbie.

Cele mai populare rase de câine

7. Pitbull

Pit taurul este notoriu pentru a fi printre cele mai agresive și mai agresive câini înfricoșători. Faima lor se bazează pe teama și istoria luptelor câinilor. Cu toate acestea, orice proprietar de groapă vă va asigura că sunt câțiva dintre cei mai buni câini de familie și, atunci când sunt ridicați într-o casă iubitoare, sunt complet inofensive.

Ei primesc un rap rău pentru a fi cea mai frecventă rasă în luptele de câine și când este crescută pentru ea, ele pot fi periculoase. Adevărul rasei este că ei fac tovarăși iubiți și se întâlnesc cu toată lumea pe care o întâlnesc. La fel ca și cu toți câinii, au nevoie de socializare și de formare timpurie. Dar Pitbull va face un prieten de-a lungul vieții pentru orice proprietar iubitor.

LEGATE DE: 5 cele mai frecvente stereotipuri de rasă de câini au debunat

Siberian Husky

8. Siberian Husky

Cunoscut pentru capacitatea lor de a trage sanie peste zăpada arctică, husky este una dintre cele mai populare rase de câine din lume. Dacă doriți atenție doar mergeți pe stradă cu unul dintre acești câini. Ei atrag o mulțime de ea!

Huskies sunt, de asemenea, bine cunoscute pentru vocalizările lor aproape umane. Există nenumărate videoclipuri de Huskies spunând că "Te iubesc" și "salut". Este important să rețineți că Huskies siberiană nu sunt un câine pentru cineva care nu este lipsit de experiență cu deținerea unui câine. Au nevoie de multă exercițiu și nu sunt ușor de antrenat.

Ciobănesc german

9. Ciobănesc german

Cel mai frecvent cunoscut pentru a fi Poliția K9 Unități și câinii militari, păstorul german este incredibil de inteligent și harnic. Îi place să aibă un loc de muncă. Această rasă a fost utilizată pentru căutare și salvare, poliție, militară, detectare a bombelor, lucrări de urmărire și protecție. Din acest motiv, au nevoie de o mulțime de exerciții pentru a evita problemele comportamentale și de sănătate.

Când obțineți un păstor german, asigurați-vă că este de la un crescător de reputație pentru a evita trăsăturile nedorite, cum ar fi agresivitatea.

Pembroke Welsh Corgi

10. Pembroke Welsh Corgi

Pembroke Welsh Corgi este cunoscut pentru că este cel mai bun prieten al HRH Queen Elizabeth al II-lea. În timpul domniei ei, ea a deținut peste 30 de corgis și chiar tinde să-i. Ele sunt răsfățate și au propriile lor trimestre speciale, precum și un bucătar gourmet. Corgi are o problemă înnăscută cu nimicirea și chiar și Corgisul reginei au avut probleme cu personalul mușcării și cu bunătatea ei regală.

Ei au fost inițial crescuți ca câini de vânătoare de bovine, astfel încât Corgi iubește să alerge și să se joace. Cu toate acestea, datorită problemei lor cu suportul, acestea nu sunt una dintre cele mai populare rase de câine pentru familii cu copii.

Marele Dane

11. Marele Dane

Marele Dane este cunoscută pentru dimensiunea sa. A fost un mare Dane numit Zeus care deține cartea Guinness a înregistrărilor mondiale pentru Cel mai înalt câine din lume. Stătea în picioare de 7 picioare de 4 picioare pe picioarele posterioare și la 44 de centimetri de la picioare la greabăn. Din păcate, Zeus a murit la vârsta de 5 ani.

Acești băieți mari iubesc să joace și sunt foarte sociabili. Marele Dane este cu siguranță un grabă de atenție și poate fi ales din orice mulțime. Ele sunt una dintre cele mai populare rase de câine, deoarece sunt giganți blânzi. Dacă vă gândiți să adoptați o mare Dane, va trebui să vă asigurați că aveți o canapea foarte mare. Va vrea cu siguranță să fie acolo, plugându-vă tot timpul.

Dachshund

12. Dachshund

Dachshund, sau mai cunoscut sub numele de câine de weiner, este una dintre cele mai populare rase de câine din lume. Picioarele lor scurte, stubby și spate lungă le fac ușor de recunoscut. Se spune adesea că sunt o jumătate de câine înalt și un câine și jumătate.

Dachshundul a fost de fapt inspirația din spatele câinelui fierbinte. Câinii calzi au fost inițial numiți "cârnați dachshund". Acești câini sunt încăpățânați și au personalități mari care își completează proporțiile neobișnuite.

RECOMANDAT: 40 cele mai bune rase de câine pentru femei

Cele mai populare rase de câine

13. Bulldog englez

Bulldog englez este greu de căutat, dar nu-ți lăsa aspectul să te păcălească. Bulldogii englezi sunt câini iubitoare. Ele sunt notorii pentru a fi meni, câini musculoși. Jocul comun care afectează o mulțime de buldogi englezi îi face să pară rău intenționată. Din acest motiv, ele sunt o mascotă comună pentru școli.

Buldogul englez a câștigat recent mai multă popularitate pentru numeroasele videoclipuri ale lui Skateboarding, surfing și alte activități atletice. Ei nu sunt la fel de activi ca multe alte rase, dar un buldog se va bucura de aventuri cu proprietarul lui.

LEGATE DE: 30 cele mai leneșe de câini de câine perfecte pentru un proprietar de cartofi de canapea

Collie dur

14. Collie dur

Collie dur a crescut la faima când Cartea lui Eric Knight, Lassie, a fost făcută într-un film cu un frumos collie dur numit Pal. De-a lungul anilor Lassie a fost jucat de multe collie staruri de cinema, și a făcut această rasă o icoană în lumea câinelui.

Acești pui, așa cum sunt portretizați în cărți și filme, sunt câini de familie și pază mari. Cu toate acestea, ei au nevoie de îngrijire specială pentru a-și menține hainele iubitoare. Nu numai că sunt una dintre cele mai populare rase de câine, coloanele dur sunt, de asemenea, una dintre cele mai inteligente. Ele sunt ușor instruite și adesea folosite ca câini de lucru.

Saint Bernard

15. Saint Bernard

Cunoscut pentru găsirea oamenilor prinși sub câteva picioare de zăpadă și prezicerea avalanșelor, Sfântul Bernard este aproape întotdeauna arătat purtând un butoi sau un butoi mic în jurul gâtului lor. Casculul reamintește de o pictură de către Edwin Landseer numit Mastifii alpini reanimind un călător în dificultate.

Ei primesc numele lor de la marele Hospice Saint Bernard din Elveția, unde a apărut această rasă. Ei ar servi ca gardieni și ghiduri de munte pentru călugări, precum și salvatori pentru călătorii pierduți.

LEGATE DE: 10 cele mai grave rase de câine pentru primii proprietari

Shepherd australian

16. Shepherd australian

Shepherd australian este un câine excelent de agilitate și este popular pentru combinațiile uimitoare de culori ale hainei sale. Acești câini sunt afectuosi, dar sunt protejați și îngrijiți de străini. Ele sunt cele mai cunoscute pentru abilitățile lor de vânătoare, dar sunt câini perfecți pentru agilitate, încercări de ovine și lungi. Acest câine de dimensiuni medii poate fi nippy din cauza capacității lor înnăscute de a deveni efectiv de animale.

Păstorul australian trebuie să trăiască într-o casă cu o mulțime de spațiu deschis pentru a alerga și a juca. Ele sunt o rasă plină de viață care se va plictisi cu ușurință fără stimulare. Acest lucru poate duce la Probleme de comportament.

Shih Tzu

17. Shih Tzu

Această rasă este bine cunoscută în jurul lumii pentru că sunt câini mari și locuitori de apartamente prietenoase. Îi place să se îndoaie lângă proprietarii lor și să meargă la plimbări scurte. Shih Tzu este o rasă foarte ieșită și, în general, se înțeleg cu toată lumea. Ele sunt foarte comune pentru noii proprietari de câini și familii mici.

Această rasă este, de asemenea, un favorit printre iubitorii de câini vârstnici. Ele sunt o rasă de întreținere destul de scăzută, și nu au exces de energie.

Collie de frontieră

18. Collie de frontieră

Collie de frontieră este cunoscută pentru inteligența sa excepțională. Ele sunt ușor de antrenat, astfel încât să le vedeți adesea concurenți sau utilizați ca câini de lucru. Crescut pentru Herding, această rasă este copilul poster pentru studiile de agilitate și ascultare. În 2015, Jules O`Dwyer și coloana de frontieră au câștigat Britanicii au talent Pentru rutinele lor uimitoare de trucuri.

Sunt câini prietenoși și plecați. Una dintre cele mai populare rase de câine, coloana de frontieră fac un câine mare pentru familii. Ele sunt, de asemenea, un meci bun pentru proprietarii de câini care doresc să fie activi cu animalul lor de companie.

LEGATE DE: 25 cele mai accesibile rase de câine cu costuri reduse

Cele mai populare rase de câine19. Boxer

Boxerii sunt una dintre cele mai populare rase de câine din mai multe motive. Ele sunt energice și distractive-iubitoare. Ele sunt un câine mare de familie și dragostea de a fi incluse în tot. Boxerii sunt marii vegheri și fac bine cu ascultarea, dar au nevoie de antrenament timpuriu. Boxerul are nevoie de exerciții zilnice și sunt jumperi mari, deci au nevoie de garduri mari sau Garduri de câine invizibile.

Boxerii nu sunt cea mai sănătoasă rasă. Dacă intenționați să adoptați unul dintre acești canini fără griji, asigurați-vă că ați stabilit niște bani deoparte pentru îngrijirea veterinară neașteptată dacă este necesară.

Cavalier King Charles Spaniel

20. Cavalier King Charles Spaniel

Acești câini sunt redevenți, este în numele lor! Regele Cavalier Charles Spaniel, favoritul regelui Charles al II-lea al Angliei, crește în popularitate. Regele Charles și-a dat spanielilor lui John Churchill, Ducele lui Marlborough, care le-a prins la Blenheim Estate. De-a lungul anilor, regele Cavalier Charles Spaniel a făcut cameo în multe filme și emisiuni de televiziune celebre.

Cel mai recent filmul controversat, Interviul, A recomandat un cavalier King Charles Spaniel Puppy fiind darul de la Kim Jong-un la Dave Skylark.

Chow Chow

21. Chow Chow

Chow Chow este recunoscută pe tot globul. Haina lor pufoasă și limbile lor albastre sunt cele mai notabile caracteristici ale acestei rase. Când se îngrijește, seamănă cu un leu. Aceste câini dulci, cuddly sunt perfecți pentru a vă culca în jurul casei.

Sunt sensibil la căldură, Deci, nu aveți nevoie de multă exercițiu. Chow Chow este o rasă prietenoasă și loială, făcându-i ideale pentru proprietarii de câini care caută un partener canin, ei pot petrece mult timp cu.

Ogar

22. Ogar

Împreună cu a fi una dintre cele mai populare rase de câine, Greyhound este cea mai rapidă rasă din lume. Ele sunt în mod obișnuit crescute pentru curse și sunt într-adevăr construite pentru viteză. Racerii pensionari se adaptează cu ușurință la domiciliu și fac animale foarte loiale. Ele pot fi timide, dar cu formare, pot deveni câini de familie mari.

Greyhounds au cerințe extrem de ridicate ale energiei. Au nevoie de o gospodărie activă cu o curte mare pentru a alerga.

LEGATE DE: 10 rase de câine străine pe planetă

Cairn Terrier

23. Cairn Terrier

Terrierul Cairn nu este un nume pe care îl puteți ști, de ce ar face lista celor mai populare rase de câine? Cu siguranță vă veți aminti de toto, partenerul credincios al lui Dorothy de la Vrajitorul din Oz.

Toto a fost jucat de un terrier Cairn numit Terry. Terry a avut, de asemenea, un rol principal în filmul templului Shirley, Ochi strălucitori. Un mic fapt cunoscut despre Terriers Cairn este că indivizii îngroziți schimbă culoarea pe tot parcursul vieții lor. Deseori devin treptat mai mult argint sau negru.

Basset Hound

24. Basset Hound

Houndul Basset este cunoscut pentru urechile sale lungi și corpul scurt. Există multe videoclipuri online ale puilor de la Basset Hound care împiedică urechile lor. Ele sunt foarte recunoscute și cu siguranță atrage atenția. Acești câini sunt droolere majore, astfel încât transportul în jurul unui prosop este o necesitate pentru proprietari.

Tovarășii iubiți, Hound Basset, de asemenea, iubește NAP. Ele sunt un câine mare pentru locuitorii de apartamente și proprietarii cu un stil de viață sedentar.

LEGATE DE: 10 cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari

Cele mai populare rase de câine

25. Beagle

Beagle a fost prezentat în multe filme, spectacole de televiziune și ziare. De asemenea, au avut o istorie tristă de a fi câini de laborator. Rolul lor în cultura populară a început înainte de secolul al XIX-lea în lucrările lui William Shakespeare și Alexander Papa.

Mai recent, această rasă a fost în susținerea rolurilor în filme precum Eu sunt numarul patru și Star Trek: Enterprise. NEWBERY MEDAL CÂȘTIG, Shiloh, de Phyllis Reynolds Naylor a spus povestea unui beagle abuzat.

Și cine ar putea uita "cel mai faimos Beagle din lume", snoopy de pe desene animate de arahide. Beagle este cu siguranță una dintre cele mai populare rase de câine din întreaga lume, atât cu copii, cât și pentru adulți.

Cocker spaniol

26. Cocker spaniol

Cocker Spaniel este una dintre cele mai populare rase de câine Din cauza naturii lor prietenoase și a stratului superb de mătase. În timp ce pot avea probleme grave de sănătate și comportamentale, un cocker spaniel de la un crescător de reputație va fi sigur că te-a păstrat pe tine și familia ta iubită în orice situație vie.

Ei au nevoi speciale de îngrijire a câinelui, deoarece haina lor lungă de mătase trebuie să fie îngrijită zilnic. Cu toate acestea, ei necesită doar plimbări și unele joacă.

Chineză Shar-Pei

27. Chineză Shar-Pei

Această rasă este foarte recunoscută de rulourile sale distincte și urechile curbate. Ele sunt animale de companie devotate și sunt foarte protejate pe teritoriul lor. Acești câini fac câini de ceas perfect, dar nu sunt o alegere excelentă pentru familiile cu copii mici.

Shar-Peis nu face bine cu alte animale. Aceste rulouri menționate mai devreme pot reprezenta o problemă, dacă nu sunt curățate corespunzător și verificate pentru infecțiile cutanate.

Jack Russell terrier

28. Jack Russell terrier

Jack Russell este cunoscut pentru că este foarte energic, dar foarte instruit. Dacă aveți de gând să vă asumați responsabilitatea de a deține un Jack Russell, trebuie să vă asigurați că aveți o mulțime de timp pentru a vă dedica formarea comportamentului.

Sunt câini mici, dar încrezători și pot fi convinși. Au fost multe faimoase actori de câini Jack Russell ca Cosmo de la Paul Blar: polițist Mall și uggie de la Apă pentru elefanți și Artistul. A fost, de asemenea, o campanie de a obține uggie nominalizat pentru un premiu academie, numit considera uggie. Care doar merge pentru a arăta că această rasă este iubită de oameni din întreaga lume.

Buldog francez

29. Buldog francez

Buldog francez câștigă popularitate pentru cutețea extremă și fizica mică. Acești câini sunt perfecți pentru a fi transportați într-o pungă sau plimbându-se în jos pe Rodeo Drive. În zilele noastre, pozele buldogilor francezi inunda internetul. Ele sunt una dintre cele mai faimoase rase cele mai cunoscute.

Francenele sunt, de asemenea, frecvent găsite pe marfă, cum ar fi cămăși și șosete. Care nu ar dori să-și asume îmbrăcămintea cu o față ca adorabilă ca asta?

Pomeranii

30. Pomeranian

Pomeranii sunt populari pentru a fi câini mari. Ele sunt exemplul perfect al unui câine mic, complet cu un complex imens Napoleon. Poms sunt bile de puf care iubesc să se încurce pe canapea și pot fi un stand excelent pentru un tampon de încălzire. Ei au nevoie de o pregătire extinsă pentru a opri suportul și lătratul.

Aceasta nu ar fi cea mai bună rasă pentru un proprietar de animale de prima dată și nu le veți vedea că facem liste de cei mai buni câini de familie. Pomeranii sunt ideali pentru gospodăriile adulte, cu mult timp pentru a petrece cu tovarășul lor canin.

Citiți următorul: 9 rase de câine de lupi - cunoașteți diferența și alegeți cu înțelepciune

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 30 Cele mai populare rase de câine cunoscute în întreaga lume