20 De câini cei mai periculoși din lume

Fiind descendenți ai lupilor, câinii sunt încă lăsați cu un traseu genetic în care unii dintre ei pot fi mai periculoși decât alții în situații specifice. Câinii sunt animale și pot fi imprevizibile uneori și pot arăta semne de agresiune atunci când sunt împinse la limitele lor.

Agresiunea la câini este una dintre cel mai frecvent Subiecte studiate în literatura științifică canină. În cea mai mare parte se reduce la linia lor, Genetica, și ceea ce aceste rase au fost inițial crescute pentru unele rase. Cu alți câini cei mai periculoși, acesta este rezultatul a ceea ce au oamenii făcut-le de-a lungul anilor.

Din fericire, aproape fiecare câine, cu excepții izolate, pot fi instruiți și socializați până la punctul de a fi mai puțin agresiv și mai puțin periculos pentru public. În cele din urmă, acest lucru se află cu manipulatorul pentru a adera la ceea ce face ca câinele să prospere și cât de mult timp și efort sunt cheltuite pentru a instrui unii dintre acești câini cei mai periculoși.

20 de câini cei mai periculoși cunoscuți pentru agresiune

American Pit Bull Terrier ca câini câini periculoși

1 American Pit Bull Terrier

American Pit Bull Terrier (un vărul apropiat de American Staffordshire) a fost pe radarul câinelui pentru ultimul deceniu ca unul dintre cei mai periculoși câini din lume, cu statistici de mușcătură de câine, clasându-l ca a doua cea mai mare după Rottweiler. Această rasă a fost utilizată în Dogfighting pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Puternic și muscular, cu o putere extrem de puternică a mușcăturii, care poate sparge oasele, este de înțeles de ce această rasă este încă considerată una dintre cele mai agresive și periculoase și de ce atât de mulți oameni continuă să aibă o teamă de tauri de pit.

A fost un mit pe care bullii americani au fost odată câini de nanny și ar avea grijă de copii când au ieșit părinții. Are de atunci a fost debunat. În zilele noastre, nu mulți oameni ieșesc să adopte teritoriul american de taur, chiar dacă fac animale de companie uimitoare și sunt foarte mari cu copiii atunci când sunt ridicați și instruiți bine.

Chiar dacă taurii de pit sunt una dintre cele mai periculoase rase, Nu toate povestirile despre ele sunt adevărate. Știați că bullii americani sunt mai puțin probabil să muște decât un labrador în majoritatea cazurilor? Răbdarea lor depășește natura lor periculoasă. Deși un manipulator experimentat și a antrenor profesionist sunt cu adevărat importante atunci când dețin unul dintre acești câini.

Dogo Argentino

2 Dogo Argentino

Dogo Argentino este, de asemenea, cunoscut sub numele de Mastiff Argentinean. Acești câini par să aibă o reputație mai rea decât taurii de grâu când vine vorba de liste de câini cei mai periculoși sau mai agresivi.

Nu este o rasă foarte cunoscută și, cu siguranță, nu un câine pe care îl auziți de multe ori. Alb și foarte mare, acești câini nu au aproape nici un marcaj pe corpurile lor. Orice tip de marcare va lua în considerare câinele defectuoasă.

Dogo Argentino rasa a fost crescută pentru vânătoarea unui joc mare și a fi un câine de gardă loial și este adesea considerat unul dintre Cele mai bune câini de vânătoare Pentru tipuri foarte specifice de vânători.

Chiar dacă Dogo Argentino este considerat o rasă periculoasă, ele sunt bune cu copiii dacă s-au socializat cu ei de la o vârstă fragedă.

Unii experți spun că majoritatea trăsăturilor agresive au fost crescute și, deși acest lucru este cazul, câinii Dogo Argentino (alături de alte câteva rase pe această listă) sunt încă interzise în Australia, Regatul Unit, Ucraina și Singapore.

În Marea Britanie, este ilegal să dețină această rasă sau un taur de pit, cu excepția cazului în care autoritățile au fost notificate cu privire la aceasta.

Akita ca unul dintre cei mai periculoși câini

3 Akita

Independent și puternic, rasa Akita nu este un câine pentru o Proprietar pentru prima dată. Această rasă de câine are o personalitate dominantă, ceea ce înseamnă că ar putea să meargă pe cineva care este nou pentru a deține un câine. Akita este aloof când vine vorba de străini și nu-i pasă foarte mult pentru oricine din afara familiei lor.

Dacă nu este instruit în mod corespunzător, câinii Akita pot deveni agresivi și teritoriali. Au mușcat oamenii în trecut din aceste motive, ca această poveste descrie. Statisticile vorbesc de la sine, și este surprinzător să vezi Akita ca unul dintre cei mai periculoși câini. Fiți precauți când câinele dvs. are de-a face cu animale necunoscute, în special rase de câine mai mici.

Akitas nu sunt foarte tolerante față de alți câini care sunt de același sex așa cum sunt, ceea ce înseamnă că va fi mai bine să dețină un bărbat și femeie dacă doriți să aveți două. Această rasă are o afinitate pentru copii, mai ales dacă au crescut într-o gospodărie unde Sunt copii prezenți.

Un alt moment pentru a practica prudență cu Akitas este atunci când vine vorba de mâncarea lor de câine. Ei vor reacționa agresiv când vor fi deranjați în timp ce mănâncă și asta Paza resurselor Problema comportamentală trebuie abordată atunci când câinele este încă un catelus. Akitas face animale minunate cu pregătire adecvată pentru câini; Doar nu le lăsați nesupravegheați cu alte animale mici.

Perro de Presa Canario este unul dintre cei mai periculoși câini

4 perro de presa canario

Perro de Presa Canario, o rasă de câine mastiff derivată din Insulele Canare, a fost crescută pentru a fi un câine de protecție. Sunt foarte puternici, câini mari care au Dragostea pentru înot. Inteligent, calm și încrezător însuți în sus PERRO DE PREA CANARIO. Cu toate acestea, ele sunt adesea parte din orice listă a celor mai periculoși câini din mai multe motive.

Această rasă nu este pentru proprietarul neexperimentat, iar pentru oricine caută să adopte acest câine, ar trebui să facă o mulțime de cercetări. Ele sunt extrem de suspecte de străini și au nevoie de o pregătire foarte timpurie, precum și de socializare. Dar chiar și cu pregătirea timpurie și activitățile sociale, acești câini agresivi rămân în continuare pe gardă, ceea ce ar putea duce la necazuri. Energie înaltă, unitate de înaltă pradă și extrem de teritorială, perro de presa canario are nevoie de un loc de muncă de făcut. Fără exerciții și stimulente adecvate, această rasă poate deveni distructivă.

5 gull dong

Gull Dong provine din Pakistan și este una dintre cele mai rare rase de câine. Nu vedem multe câini de la Gull Dong în Occident. Acest câine frumos poate fi precaut și foarte suspicios față de străini, ceea ce ar putea provoca un comportament agresiv și periculos. Ei tind să aibă o natură groaznică și nu sunt în general potrivite Ca animale de companie de familie.

Un proprietar cu experiență este o necesitate clară atunci când se gândește la adoptarea unuia dintre acești câini. Ei au fost cunoscuți să-și întoarcă proprietarii înainte și nu sunt potriviți pentru a trăi Apartamente și case cu mașini mici.

Având în vedere mărimea și puterea lor și faptul că sunt considerate una dintre cele mai periculoase rase de câine, este mai bine să înveți această rasă bine înainte de a adopta unul (cu condiția să le găsești). Acești câini se dezvoltă când trăiesc în ferme și de lucru.

Doberman Pinscher ca unul dintre cei mai periculoși câini

6 Doberman Pinscher

Rasa Pinscher Doberman a fost crescută în primul rând pentru a fi intimidantă, ceea ce are sens că atât de multe filme folosesc acest câine când sunt prezente scene cu zgârieturi. Ei sunt cunoscuți ca fiind unul dintre cei mai agresivi câini, dar numai pentru că sunt cunoscuți pentru a-și proteja proprietarii. Asta nu înseamnă că sunt violente, dar înseamnă că un antrenor profesionist de câini este cel mai bine folosit pentru a instrui această rasă.

În mod normal, orice ar părea ca o amenințare la adresa unui manipulator al lui Doberman, va fi imediat întâlnit cu tenacitate feroce de la un Pinscher Doberman. Accentul lor principal este întotdeauna agresiune. Această rasă este folosită în mod obișnuit ca câine de protecție sau pentru autoapărare. De asemenea, se situează destul de mare pe statisticile musculare de câine alături de tauri de pituri și Rottweilers.

Rottweiler ca unul dintre cei mai periculoși câini

7 Rottweiler

Vorbind despre Rottweilers, acest câine mare pasiv, dar atent a fost mult timp considerat unul dintre cei mai periculoși câini și cea mai agresivă rasă de câine. Este una dintre acele rase pe care mulți oameni se tem din cauza știrilor care le urmează și Statisticile au arătat Acest lucru este parțial adevărat. Cu toate acestea, atunci când sunt ridicate de la pui și bine pregătit, Rottweilers (sau Rotties) pot fi minunate animale de companie și câini de gardă mare. Socializarea este o necesitate pentru ei ca puii.

Rottweilerul este un câine foarte relaxat în general până când vine vorba de casa lor și familia este în pericol sau ceea ce pot percepe ca pericol. Din cauza stării și a puterii sale mari, această rasă de câine nu este un popor tind să se încurce.

Păstorul german ca unul dintre cei mai periculoși câini

8 ciobanesc germani

Ciobănesc german este mâinile în jos una dintre cele mai preferate rase pentru majoritatea oamenilor, chiar acolo cu Huskies, chiar dacă o reputație ca fiind unul dintre cei mai periculoși câini din lume tinde să-i urmeze în jur și pe bună dreptate. Această rasă de lucru și-a câștigat numele ca cea mai bună rasă de câine de poliție, dar poate deveni agresivă și periculoasă atunci când nu face nimic constructiv să renunțe la toată energia. Ei au fost crescuți pentru a face întotdeauna ceva, chiar dacă este o lungă perioadă de timp sau o excursie.

Câinele de ciobanesc german (sau GSD) nu poate fi lăsat acasă toată ziua fără nimic de făcut și au nevoie de exerciții constante. În caz contrar, veți veni acasă la un câine plictisit care vă va bate, cel mai probabil, să nu mai vorbim că casa dvs. ar putea fi în rușine.

Păstorul german nu este bun pentru niciunul proprietar de câini de primă dată și ar trebui să fie instruiți cu o mulțime de înțelegere și respect. GSD-urile sunt foarte loiale fără vină și își vor proteja casa și familia la moarte.

Chow Chow ca unul dintre cei mai periculoși câini

9 Chow Chow

Chow Chow este clasat pe listă ca fiind una dintre cele mai periculoase rase de câine din lume, deoarece au fost cunoscute pentru a-și întoarce propriul colectori pur și simplu pentru că se plictisesc. De obicei considerat foarte mult Rasa de câine leneș, ei încă mai au nevoie de un exercițiu pentru a-și cheltui energia. Chow Chows nu-i plac străinii și poate fi foarte iritabil atunci când nu li se dă o priză.

Această rasă are nevoie de un proprietar cu o personalitate puternică care nu va permite acestui câine să meargă peste ele. Ca și în majoritatea câinilor periculoși de pe această listă, este imperativ ca chow chow-ul să fie instruit corespunzător și socializat la o vârstă fragedă pentru a evita problemele de agresiune.

Tosa inu câine rasă

10 Tosa inu

O altă rasă rară, în special în Occident, Tosa Inu a fost crescută în Japonia. Ei au fost crescuți în primul rând ca câini de luptă și sunt interzise în unele țări, cum ar fi Dublin și Hong Kong. Până în prezent, Tosa inu (sau doar Tosa) sunt încă folosite în câini în multe părți ale lumii și sunt ușor unul dintre câinii cei mai periculoși pe care îi puteți adopta.

Această rasă de câine este cunoscută pentru a-și mușca proprietarii proprii și nu ajută ca ei să aibă extrem de fălci puternice. După cum probabil ați ghicit deja, Tosa Inu nu este un animal de companie de familie și nu se va face bine când există copii în jur. Va dura mai mulți ani pentru a rambursa toate trenurile rele care au condus-o ca fiind rasa este astăzi.

Cane Corso ca unul dintre cei mai periculoși câini

11 Corso Corso

Acest câine în mod semnificativ a fost inițial crezut pentru a fi un partener de vânătoare la vânătorii avid, și din cauza puterii lor, Cane Corso a fost mare la capturarea leilor de munte și a mistretului.

Această rasă este unul dintre cei mai periculoși câini, deoarece are o mașină de înaltă pradă și va fi foarte potrivită cu cineva care este extrem de familiarizat cu rasa și înțelege cum să-și antreneze și să le păstreze. În zilele noastre, devin totuși mai populare ca Câini de poliție buni.

Coșul Corso nu este un câine bun care să dețină atunci când aveți copii în familie datorită naturii lor nesoluționate și rambunceptioase. Ei nu au fost niciodată cunoscuți la fel de mare cu copiii și au nevoie de antrenament de la o vârstă fragedă și trebuie să fie socializați și de la catelus.

Wolfdog (hibrid de câine Wolf) ca unul dintre cei mai periculoși câini

12 Wolfdog (Wolf-Dog Hybrid)

Orice câine cu un lup în numele său va aduce cu siguranță provocări și ipoteze despre acea rasă. Sunt câteva Wolf-ca rase de câine, Dar unul, în special, este numit pur și simplu Wolfdog. Are o unitate de pradă ridicată și, prin urmare, trebuie să fie exercitată în fiecare zi pentru a le împiedica să se plictisească și să devină foarte agresivi și să atace alte animale. Din cauza dimensiunilor sale mari, această rasă poate bate peste copii și chiar adulți mici, când într-o stare proastă.

În cea mai mare parte datorită istoriei lor de reproducere, aceasta este una dintre cele mai periculoase rase de câine și cu siguranță nu un câine pentru a Proprietar pentru prima dată. Hibridul Wolfdog va prospera cu cineva care înțelege nevoile lor și le îngrijește.

Orice proprietar care deține acești câini potențial periculoși ar trebui să aibă și o personalitate puternică și să nu permită câinelui să facă tot ce vrea. Există încă o mulțime de sălbăticie în această rasă, deci asigurați-vă că faceți cercetările dvs. înainte de a vă aventura și a adopta unul.

Rhodesian Ridgeback ca unul dintre cei mai periculoși câini

13 Ridgeback Rhodesian

Rodgeback rhodesian este, de asemenea, cunoscut sub numele de Hounds african Lion. Acești câini au făcut ceea ce implică numele lor. Ei au vânat leii și au păstrat fermele și stocul lor în siguranță de prădători, ceea ce au fost crescuți inițial.

Astăzi, Ridgesia Ridgeback este mult mai prietenoasă de familie și le puteți vedea în multe gospodării. Cu toate acestea, ele sunt încă considerate una dintre cele mai multe Câini periculoase Datorită naturii lor agresive și unui puternic simț al acționării pradă. Ridgeback rhodesian este un câine mare care a fost construit pentru putere și viteză în special. Ele sunt foarte precaute cu străinii și își vor proteja familiile fără nici un rezultat.

Boerboelul este unul dintre cei mai periculoși câini

14 Boerboel

Boerboels, o altă rasă de câine rară, sunt câini foarte mari și periculoși. Capetele lor pot fi uneori de două ori de dimensiunea noastră. De fapt, această rasă de câine a fost crescută pentru a păstra leii și hieni să iau oile și bovinele proprietarilor, care ar trebui să-ți spună ceva despre puterea și apariția lor.

Boerboelul tinde să fie un câine foarte pasiv în general, dar odată s-a stabilit cu familia, ei nu iau amabil la nimeni pe care nu-i cunosc să intre în proprietatea lor. Acesta este un alt câine care are nevoie de un handler puternic datorită dimensiunii sale și atitudinii oarecum ciudate. Este mai bine să le țineți departe de copii și de alte animale, cu excepția cazului în care au fost ridicate alături de ele ca pui.

Cehoslovakian Vlcak este unul dintre cei mai periculoși câini

15 Vlcak cehoslovakian

Cehoslovacia Vlcak rasă este un alt lup și câine hibrid. În mod specific, este un amestec între păstorul german și lupul carpatic și arată foarte mult ca partea lupului din reproducerea sa. VLCAK-ul cehoslovac este un câine curajos și neînfricat, cu o doză mare de pradă. Ele sunt foarte inteligente și extrem de curioase animale care pot rula mile de mile fără obositoare.

Ei sunt foarte loiali familiilor lor, deși atunci când vine vorba de copii, ar trebui supravegheată atunci când Câinele interacționează cu copiii. Când vine vorba de străini, ei pot fi suspicioși și foarte aloof, ceea ce le face una dintre cele mai periculoase rase de câine.

Aceasta este o rasă independentă și dominantă, deci nu este cu siguranță pentru un proprietar de primă dată. Ei nu pot fi lăsați singuri pentru perioade lungi de timp, sau vor urca pentru familia lor. Acest lucru poate duce la probleme cu vecinii. Ca și în cazul oricărui alt câine, și chiar mai mult, această rasă are nevoie de o mulțime de stimulare și exerciții fizice; În caz contrar, veți avea o problemă foarte mare la îndemână.

Alaskan Malamute

16 malamute din Alaska

Un vărul apropiat al lui Huskies, Malamutul din Alaska nu este doar o altă rasă de câine frumoasă, dar este, de asemenea, unul dintre cei mai periculoși câini pe care îl avem astăzi. Acest cursant lent este un câine mare cu o personalitate care se potrivește. Ele sunt inventive și foarte inteligente, cu o unitate foarte mare de pradă, ceea ce înseamnă a fi prudent când animalele mai mici sunt în jur.

Alaska Malamute este un ceas de încredere și foarte greu de antrenat pentru majoritatea oamenilor. Instruirea și socializarea unui malamut din Alaska sunt foarte importante de la o vârstă fragedă, deoarece această rasă poate fi foarte agresivă față de alți câini. Este mai bine să evitați adoptarea acestui câine ca adult, dacă nu știți cu adevărat ce faceți.

Boxer Rasa de câine

17 boxer

Mulți oameni nu se gândesc la boxer ca fiind unul dintre cei mai periculoși câini. Cu toate acestea, este doar foarte parțial adevărat. În mod normal, boxerii sunt o rasă jucăușă și de mare energie cu o mușcătură puternică și o maxilară foarte puternică. Ele pot fi neîncrezătoare față de străinii datorită personalului lor de guardian instinctiv, când se referă la familia lor.

Boxerul este Uimitor de copii și considerat pe scară largă un animal de companie. Surprinzător pentru un câine care face lista de una dintre cele mai periculoase rase de câine, dar sunt atât de înșelătoare loiali că sunt într-adevăr un pericol pentru alte animale și oameni care nu sunt în familia lor.

Ele tind să fie capacele și au nevoie de formare consecventă de la puppyalism. Ca o rasă de lucru, boxerul are nevoie de o mulțime de stimulare și exerciții fizice. Armarea pozitivă este cea mai bună modalitate de a instrui orice boxer. Această rasă poate fi stagnă spre câinii de rasă mai mare de același sex, dar se bucură într-adevăr de compania câinilor mai mici.

Siberian Husky ca unul dintre cei mai periculoși câini

18 Siberian Husky

Una dintre cele mai vechi rase cunoscute la om, husky seamănă foarte mult cu lupul. Acești câini au fost crescuți să tragă sanile și să lucreze și să vadă cum populare sunt; Poate fi surprinzător pentru ca unii să știe că este, de asemenea, considerată ca fiind una dintre cele mai periculoase rase de câine. Ei au o energie foarte mare și, prin urmare, au nevoie de un proprietar care va pune toată energia la o bună utilizare.

Husky-ul siberian tinde să fie sălbatic și oarecum skittish, astfel încât metodele de formare pentru câini timpurii și socializarea catelului este o necesitate. Obținerea câinelui tău husky folosit în diferite situații, oameni și alte animale (în special rase mici sau pisici) este extrem de importantă.

Husky are o unitate de pradă înaltă, deci nu va fi înțelept să le lași în pace cu alte animale mici în general. Datorită faptului că pot fi skittish, locurile nefamiliare și mișcările bruște pot determina acest câine să intre în modul de protecție și să muște.

Staffordshire Bull Terrier este unul dintre cei mai periculoși câini

19 Staffordshire Bull Terrier

Vărul britanic pentru americanul nostru menționat mai sus, Staffordshire Bull Terrier, De asemenea, afectuos cunoscut sub numele de personal, acest câine are o reputație care nu pare să se potrivească facturii. Neînfricate, loiale, energice și puternice, toate aceste câine are nevoie de o mulțime de stimulare, formare și socializare timpurie pentru al împiedica din necazuri. Cu toate acestea, este încă una dintre rasele pentru a urmări.

Singurul lucru care face ca acesta dintre cei mai periculoși câini este că nu-i place foarte mult pe alți câini, dar sunt Bine cu copiii. Oricum, acesta este ceva care poate fi lucrat de la catelus și cu metode de instruire adecvate, poate fi ușor rezolvată.

20 Saint Bernard

Saint Bernard este ultima pe listă, dar cu siguranță va fi surprinzător pentru oricine a văzut și # 8220;Beethoven& # 8221; filme. Din păcate, acești câini mari, cu temperamentele lor pasive, nu sunt ușor de antrenat, ceea ce le-a pus pe lista celor mai periculoși câini din lume (deși nicăieri lângă partea de sus).

Timid și timid, Sfântul Bernards care sfârșesc în situațiile care le-au speriat pot duce la izbucniri periculoase și pot arăta o mulțime de comportamente agresive față de toată lumea. Dimensiunea și puterea lor sunt ceea ce lovește un alt semn.

Ei nu sunt ușor de antrenat și tind să aibă o atitudine capului când vine vorba de a face ceea ce li se spune. Acest lucru pare a fi o problemă mai mare cu bărbații din cauza personalităților lor dominante. Socializarea și formarea sunt foarte importante atunci când adoptă această rasă, dar fac tovarăși uimitori atunci când au fost date instrumentele potrivite.

Citiți următorul: 25 de rase de câine inteligente care sunt cele mai ușor de antrenat

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 20 de câini cei mai periculoși din lume cunoscută pentru agresiune

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De câini cei mai periculoși din lume