Canina suferă o leziune fatală din partea jucăriilor populare de mestecat

Canina suferă o leziune fatală din partea jucăriilor populare de mestecat

O familie din Chula Vista, California a trebuit să-și dea la revedere animalelor de companie iubite la începutul acestei săptămâni, după ce credeau că era un joc nevinovat de remorcher-război. Câinele de familie, un rottweiler de cinci ani, numit max, a suferit o leziune fatală pe limbă după ce a jucat cu o jucărie de câine Kong. Familia câinelui a trebuit să ia decizia dificilă de a pune câinele în jos din cauza daunelor.

Jaime Stumpf, proprietarul Max, a descris câinele ca fiind special. El a spus o stație de știri locale pe care Max nu era doar câine, era el câine, și proprietarii de animale de companie din întreaga lume pot înțelege ce înseamnă asta. Max, cunoscut și sub numele de Maximus Decimus Aurelius, se juca cu jucăria populară de câine, când fiul lui Stumpf și-a dat seama că a existat o problemă.

Băiatul ia spus mamei sale că credea că mingea Kong a fost blocată în gura câinelui. Ea a verificat și a descoperit că totul a fost bine. Stumpf spune că Max a ținut mingea în poziția corectă și că era chiar în mijlocul gurii sale, așa că ei a continuat să joace și Max părea să se distreze. După ce a mers puțin, familia sa dus la culcare.

LEGATE DE: Produsele de câine Probleme legate de sănătate pe care veterinele le desfășoară adesea

Stumpf spune că la o oră dimineața, Max a sărit pe ea cu mingea încă în gură. Ea a ajuns să ia mingea departe și și-a dat seama că nu va ieși. Mingea a fost blocată pe limba câinelui. Stumpf spune că nu există nici o gaură pe partea de sus a jucăriilor, doar fundul și tocmai a fost aspirat pe limba lui Max. Cu cât câinele a lucrat mai mult pentru a încerca să o scoată, cu atât mai multă aspirație l-au fixat pe limbă.

Canina suferă o leziune fatală din partea jucăriilor populare de mestecat

Familia a gratat max la clinica veterinară de urgență în care veterinarii au lucrat pentru a tăia mingea de pe limbă. Era prea târziu când au fost în cele din urmă capabili să elibereze max și apoi au ajuns la a decizie dificila. Lăsați Max să încerce să trăiască fără limbă sau să-l pună jos? În cele din urmă au decis, cu ajutorul veterinarului lor, că calitatea vieții Max ar fi săracă fără limba lui, așa că au decis să facă ceea ce era mai bun pentru el.

LEGATE DE: Setul de prim ajutor pentru câini: cele mai importante elemente esențiale

Știri locale Fox 5 a contactat Kong și a primit această declarație de la vicepreședinte al impactului de marcă Hilary Van der Zee:

"Am fost adormiți profund să auzim știrile despre Maximus ieri. De când am fost conștienți de această pierdere de la prietenii noștri Kong pe mass-media socială, am ajuns la familia lui Maximus. După învățarea incidentului, am lansat o revizuire extinsă. Luăm această chestiune foarte serios și trebuie să avem o înțelegere mai profundă a faptelor înainte de a determina pașii următori. Știm că acest produs a fost vândut de peste cinci ani și până ieri, nu am auzit niciodată de niciun câine care se confruntă cu acest tip de problemă de sănătate. Siguranța de jucărie este la inima și sufletul a ceea ce facem și vom determina pașii următori odată ce avem toate faptele din fața noastră."

Stumpf a spus postului de știri că nu a auzit încă de la companie din 27 august 2015, dar ea speră că vor lua în considerare o schimbare. Ea simte că designul jucăriei trebuie îmbunătățit. Ea a spus, de asemenea, postului de știri că a avut în vedere un proces.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Canina suferă o leziune fatală din partea jucăriilor populare de mestecat