Cum să vă întoarceți câinele într-un câine de spectacol

Afișarea câinilor poate fi o modalitate excelentă de a dezvolta o legătură între dvs. este animalul dvs. de companie și de a vă implica într-o comunitate foarte activă de câini de spectacol pentru a vă întâlni cu alți proprietari asemănători. Câinii iubesc să aibă un scop sau un "loc de muncă". În plus, întoarcerea câinelui într-un câine de spectacol poate ajuta cu probleme de comportament și poate fi o mulțime de distracție.

Asta a spus, nu este doar distracție și jocuri pentru proprietarii de câini de câini de spectacol. Există multe reguli, concurență acerbă, abilități și trucuri pentru a învăța și a arăta că câinii pot fi costisitoare. Deci, înainte de a sări în lumea câinelui care arată, asigurați-vă că sunteți în știință și sunteți gata să puneți lucrarea, timpul și banii necesare pentru a concura.

Ca proprietar al unui câine de spectacol, atunci când vă îmbarcați pentru a câștiga mari competiții, este probabil că veți începe cu spectacole mai mici în regiunea dvs. și veți lucra în sus, în timp ce vă bucurați de timpul lucrului cu câinele dvs. de spectacol. Există diferite tipuri de spectacole canine și toate au cerințe diferite. Acest articol vă va oferi o fugă prin elementele de bază.

LEGATE DE: Formarea de agilitate pentru câini - Ghidul final pentru începători

Cum să vă întoarceți câinele într-un câine de spectacol

Cum să vă întoarceți câinele într-un câine de spectacol

1. Noțiuni de bază cu concursurile de câine

Dacă aveți deja un cățeluș sau vă gândiți să obțineți unul de la a Responsabil de spectacol de renume, Există câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți când începeți. În primul rând, toți câinii trebuie arata ca specificatii de rasa indică și trebuie să fie total sănătoși.

În ceea ce privește alte cerințe pentru a arăta câinilor, există anumite calități care ar putea să vă descalifice câinele de la concurență. De exemplu, unele dintre aceste defecțiuni includ:

  • O pesteie / subsol
  • Un strat dur
  • Culorile straturilor care nu sunt standard pentru rasă
  • Culoarea ochilor
  • Alinierea dinților
  • Și câțiva alții.

Clubul Kennel Westminster Este cea mai populară concurs de câine pe care îl avem în prezent. Vă recomandăm să răsfoiți site-ul lor pentru mai multe informații despre istoria câinilor de spectacol concurenți, cerințe și alte detalii. Aici doriți să terminați.

2. Cerința de bază pentru câinii de spectacol

Pe lângă faptul că câinii trebuie să se potrivească specificațiilor de rasă și să fie sănătoși, toți gata să concureze ca câinii să fie Cel puțin 6 luni batran si trebuie să fie neschimbată. Aceasta înseamnă că nu au fost spayed sau neutered.

Țineți minte, deși - în conformitate cu medicii veterinari - nu spulgerând sau neuterizarea caninului vă poate face ca câinele să fie mai susceptibil la probleme de sănătate cum ar fi cancerul în organele de reproducere sau la pyometra. De asemenea, poate provoca un câine să dezvolte probleme de comportament, deoarece hormonii sexuali sunt încă prezenți în organism.

Cu toate acestea, este important de menționat că ideea de mai sus a fost recent pusă la îndoială de studiile științifice, cu o anumită eliminare a acestei noțiuni (surse: 1, 2, 3). Această practică este acum pusă la îndoială în mod activ, dar să mergem mai departe de acum.

3. Crezi că ești gata?

Dacă aveți deja un catelus, îl puteți duce la un crescător de spectacole sau un antrenor de câini de spectacol pentru a vă asigura că nu are nici o greșeală înainte de a petrece banii pentru a obține spectacolul de câine instruit, îngrijit sau introdus în spectacolele de câine pentru a începe Concurență.

Dacă vă decideți să cumpărați un cățeluș de la un crescător de spectacole, aveți grijă.

Lucrul cu agenda de crescători este că pot exista unii Condiții ascunse când adoptați. Unii crescători vă fac să semnați un contract care le dă dreptul de a lua înapoi câinele dacă nu o arătați, de exemplu.

Un crescător de spectacol ar putea cere, de asemenea, co-proprietate, ceea ce înseamnă că împărțiți câinele cu ei. De cele mai multe ori este așa că câinele poate fi în continuare parte a stocului de reproducere. De asemenea, un crescător nu vă poate lăsa să cumpărați un câine de spectacol în cazul în care nu o veți arăta, deci păstrați-vă că în minte atunci când găsiți un crescător de spectacole. Citiți cu atenție contractul.

Doar pentru referință, aici este ceea ce arată un concurs de câine Westminster:

4. Următorul pas important

Odată ce aveți un câine de spectacol pe care doriți să îl concurați, în cele din urmă, este destul de ușor să vă prezentați câinelui. Odată ce sunteți pozitiv că câinele dvs. poate concura și nu are defecțiuni, să o înregistrați cu Clubul American Kennel și să vă alăturați unui club de câini în zona dvs.

Asigurați-vă că câinele dvs. este socializat. Încurajați străinii - cu o prudență, bineînțeles - să o atingeți și să vă uitați în gură pentru a obține câinele dvs. să fie atins de cineva care nu știe. Expune-o la sunete și locuri diferite. Ia-o pe suprafețe diferite, doar pentru ao pregăti pentru concurență la un spectacol. Socializarea este vitală pentru câinii de spectacol.

Acum știți că câinele dvs. are aspectul și sunteți toți înregistrați. Următorul pas este să-ți iei canina Clase de formare pentru câini. Clubul dvs. de kennel local sau un club de rasă ar trebui să aibă aceste clase în timpul săptămânii și, de obicei, nu sunt prea scumpe. Alternativ, puteți alege orice alte clase de formare a câinilor în zona dvs.

Acest lucru funcționează similar cu Teste de personalitate și Cetățeanul canin clase. În timpul acestor clase de formare a câinilor, veți învăța mersul propriu, cum să stivuiți și modele de bază. Formatorii de câini pot evalua câinele dvs. pentru a vedea dacă este capabilă să arate cu succes. Din păcate, chiar și cel mai bun câine de spectacol ar putea să nu fie tăiat pentru concurență.

Nivelurile și tipurile de case de câini

Nivelurile și tipurile de case de câini

Când sunteți gata să începeți să încercați mâna (și laba câinelui dvs.) la concurs în spectacole, trebuie să vă dați seama ce nivel și tipul de câine care arată că doriți să începeți cu. Mai jos sunt patru nivele și cinci tipuri diferite de spectacole de câine pe care trebuie să alegeți.

Tipuri de spectacole de câini

  • 1. Rasă singură - Acestea sunt deschise doar unei singure rase și sunt de obicei destul de scurte; cele mai multe fiind doar o zi.
  • 2. Spectacol de grup - Aceste spectacole sunt deschise doar unui grup de rase. De exemplu, ar fi un spectacol pentru Hounds și numai rasele de cauciuc pot concura acolo.
  • 3. Spectacol general - Acesta este cel mai mare spectacol. Acestea pot dura mai multe zile și pot deține cursuri pentru fiecare grup.
  • 4. Spectacol de companie - Acesta este un eveniment de strângere de fonduri care includ emisiunile organizate cu alte evenimente de caritate. Ei sunt într-adevăr așezați înapoi și pot fi un loc minunat pentru a câștiga mai multă încredere în inel.
  • 5. Show-ul de meci - Acest tip de spectacol este informal și utilizat pentru educație. Ele sunt o modalitate excelentă de a socializa câinele dvs. de spectacol tuturor lucrurilor pe care le-ar experimenta în timpul unei concurențe reale.

Nivelurile de spectacole de câini

  • Limitat - Acesta este prezentarea nivelului de intrare. Ele sunt restricționate de locația geografică sau, uneori, de calitatea de membru.
  • Deschis - Aceste spectacole sunt deschise fiecărui câine al fiecărui nivel de experiență. Acesta este un spectacol bun pentru a practica cu câinele dvs. de spectacol, deoarece este mai relaxat decât alții.
  • Premier - Aceste spectacole sunt deschise tuturor nivelurilor de experiență, dar sunt o versiune mai mare a spectacolelor deschise. Poti se califică pentru cruuri, Cel mai mare spectacol de câine din lume, la aceste evenimente.
  • Campionat - toate nivelurile pot participa la aceste spectacole, dar câinii care concurează sunt concurenți acerbi. Puteți câștiga certificate de provocare și vă calificați pentru cruuri. Un câine care a câștigat 3 certificate de provocare este considerat un câine de campion.

Sfaturi și trucuri pentru a lucra cu câinii de spectacol

Sfaturi și trucuri pentru a lucra cu câinii de spectacol

Primul și cel mai important sfat pentru proprietarii de câini care doresc să intre în acest lucru este - fiți pregătiți să muncească din greu. Câinele care arată durează mult timp, efort și bani. Nu vă așteptați să faceți bani de pe câinele dvs., fie. Veți plăti sute de dolari pentru o panglică care costă doar câteva dolari. Faceți-o pentru experiență și timp cu animalul dvs. de companie.

Câinii de spectacol reali sunt rari să vină; Nu fiecare câine poate deveni un câine de spectacol.

Concurența în spectacole cu câinele dvs. este foarte plină de satisfacții. De asemenea, vă puteți simți foarte mândru pentru câinele dvs. și pentru dvs. dacă veți câștiga vreodată una dintre aceste competiții. Iată câteva sfaturi rapide.

Când concurează în spectacole, nu fi primul și ultimul în linie. Mai întâi trebuie să fie gata rapid pentru că sunt stivuite și examinate mai întâi. Ultimul trebuie să lucreze rapid, deoarece judecătorul face deja un aspect final când se fac cu ultimul mers în jurul inelului.

Întotdeauna țineți ochii asupra judecătorului. Dacă câinele dvs. nu este în picioare corect și judecătorul îl vede, veți fi anunțați puncte. Veți avea nevoie, de asemenea, să mergeți la viteza potrivită - nu prea repede, nu prea lent. Amintiți-vă să vă păstrați întotdeauna câinele între dvs. și judecător. Nu vrei să-ți ascunzi câinele de spectacol cu ​​corpul când judecătorul încearcă să o evalueze.

Păstrați calm, deoarece dacă sunteți nervos, câinele dvs. va simți și ea va fi și nervoasă. Dacă nu doriți să vă ocupați de câinele dvs. într-un spectacol, puteți angaja un handler profesional pentru a lucra cu ea în schimb.

Citiți următorul: Câine de îngrijire a câine - Cât de des ar trebui să vă îngrijești câinele

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Sfaturi despre cum să transformi câinele într-un câine de spectacol

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă întoarceți câinele într-un câine de spectacol