Cum să antrenezi un câine pentru a fi un câine de gardă de apartamente

Când majoritatea oamenilor merg să ia un câine Pentru ei înșiși, cea mai mare cerință a lor este un tovarăș în care pot trăi și un protector pe care se pot baza pe. Și, în timp ce majoritatea câinilor o au în cablajul lor pentru a fi protejați, unele rase de câine nu folosesc această trăsătură bine fără antrenament prealabil.

Dacă intenționați să utilizați un câine ca o gardă pentru apartamentul dvs., trebuie să știți că el ar trebui să fie pregătit mai întâi ca un câine de protecție. Câinii pot fi fie câini de atac, fie câini de protecție, în funcție de modul în care sunt instruiți, ceea ce este Cum câini de poliție sunt recrutați.

Cum să antrenezi un câine pentru a fi un câine de gardă de apartamenteCâinii de atac sunt, în sensul cel mai literal, instruiți să atace pe oricine sau la ceva ce consideră suspicioși. Care tinde să acopere o mulțime de oameni și obiecte, ceea ce face ca acțiunile câinelui un periculos. El se va asocia doar cu manipulatorul său și poate fi prieten cu ei, făcând câinii instruiți astfel încât potențial periculos să aibă în public.

Nu numai că, dar acest lucru face ca câinii de atac mai puțin funcționali, cât și ca animalele de companie, și face ca câinii de protecție să fie alternative mult mai bune în schimb. Dar, chiar și câinii de protecție trebuie să fie instruiți pentru rolul lor, mai ales dacă este la fel de complex ca și păzitorul unui apartament. Și dacă adoptați o rasă de câini care poate fi un câine de gardă de apartament bun, sunteți cu un pas înainte.

CITESTE MAI MULT: 14 cele mai bune câini și rase care sunt câini de protecție bun

Cum să antrenezi un câine pentru a fi un câine de gardă de apartamente și să-ți protejezi casa

Apartament Guard Dog

Pentru a instrui în mod eficient o canină pentru a deveni un câine de gardă de apartamente, Planificarea atentă și strategia de formare bună a câinilor va fi esențială. Lucrurile pe care un câine de protecție bun trebuie să le învețe (în afară de elementele de bază): identificarea străinilor de la membrii familiei și prietenii, lătratul poruncii, lătrat la sosirea cuiva și la latrarea fără mușcătură.

Fără formare, un câine de gardă poate, de asemenea, să prezinte pericol și necazuri sub formă de zgomote puternice și puternice, mai ales dacă musca imediat și scapă neîncetat. Un câine neinstruit poate, de asemenea, să nu scadă când vede intrușii, făcându-l inutil ca câine de protecție.

Vă rugăm să rețineți că spre deosebire de elementele de bază ale pregătirii câinilor, o pregătire a câinilor de gardă necesită mult mai multă pricepere și înțelegere a modului în care să faceți acest lucru în mod corespunzător. În mod ideal, doriți ca un profesionist să faceți acest lucru, să aveți un antrenor profesionist de câine de partea sau cel puțin, consultați un antrenor profesionist de câini care vă poate oferi sfaturi cu privire la canina dvs. specifică.

Amintiți-vă că câinii de formare pentru combaterea sau motivele similare sunt ilegal. Instruirea câinelui dvs. pentru a deveni un câine de gardă este diferit de a-l face într-un animal agresiv, fără nici un motiv aparent, ceea ce este cel puțin neetic și face o dezamăgire a majorității câinilor și a proprietarilor lor din întreaga lume. Rămâi în siguranță și fii atent și responsabil.

LEGATE DE: Cum sunt instruiți câinii de luptă - realitatea sumbră

Primul pas în formarea unui câine de protecție

În primul rând, pregătirea câinilor de gardă se face în etape, pornind de la copilul câinelui, pentru că atunci când apucă concepte cel mai rapid. Veți dori să lucrați la următoarele concepte:

Socializare

Socializare este necesar să se introducă câinele oamenilor și altor câini. Ea determină foarte mult relația cu ceilalți și dictează dacă un câine poate trăi sau nu cu oamenii, care este primul și cel mai important aspect al oricărui animal de companie, nu doar câini de protecție.

Predarea comenzilor generale

Acestea sunt cele mai de bază comenzi de formare a câinelui care sunt în mod obișnuit predate în clasele de ascultare canine și vor fi fundamentul pentru animalul tău de companie. Patru comenzi de bază cele mai importante și populare includ următoarele:

  1. Veniți
  2. Sta
  3. Stau
  4. Comanda de rechemare (veni când se numește numele său)

Ele sunt esențiale pentru a preda alte trucuri și a permite compatibilitatea cu oamenii.

Pentru mai multe informații despre formarea de comandă, puteți citi detalii Ghid despre elementele de bază ale formării câinilor Sau vizionați videoclipul de mai jos pentru mai multe sfaturi și idei.

Formarea unui câine pentru a ataca la comandă

Este posibil să nu vă place ideea de a instrui câinele dvs. cum să ataci, dar este necesar să se îmbunătățească capacitatea sa de a identifica străinii și de a alege dacă le atacă sau nu. Acest lucru nu poate fi lăsat la câine pentru a decide, motiv pentru care trebuie să înțeleagă că numai la comanda poate ataca. Iată câțiva pași de urmat în timp ce pentru câinii de formare a atacului.

Pasul 1.

Asigurați-vă că sunteți pe deplin protejat. Purtați o mănușă de protecție, cum ar fi acest assuch ca acesta, care acoperă întregul braț înainte de a lucra cu câinele. Știind că aceasta este o procedură de pregătire a câinelui pe care animalul dvs. îl poate înțelege la început, acesta deține un risc potențial de pericol pentru dvs. Trebuie să fiți bine protejați pentru a preveni posibilele vătămări.

Pasul 2.

Comandați câinele să se așeze. Acest lucru va funcționa cel mai bine dacă ați luat anterior câinele prin intermediul Clasele de ascultare a câinelui menționat mai sus și la învățat să stea, să stea și să vină la comandă. Dacă nu ați făcut acest lucru, este necesar să-i învățați mai întâi aceste comenzi, deoarece acestea sunt fundația pe care este dezvoltată comanda de atac.

Pasul 3.

După ce așezați câinele în jos, începeți să-l atingeți continuu în față cu mănușa de pe braț. Această acțiune irită câinele și ar trebui să-l facă să fie supărat în timp. Continuați să-l atingeți în față până când atacă mănușa în mânie. Acesta este unul dintre cele mai comune modalități cum sunt instruiți câinii de poliție și K9 în Academia.

Pasul 4.

De îndată ce câinele atacă mănușa, spuneți cuvântul "atac" cu voce tare. Alegerea dvs. de cuvânt este prea importantă. # 8220; # 8221;, în acest caz, este menit să-i învețe pe câine ceea ce a atacat mijloace și cum a fost făcut. De aceea spui că este cu voce tare ori de câte ori câinele latră la mănușă. Puteți folosi și orice alt cuvânt, doar rămâneți în concordanță cu formarea dvs. de comandă.

Așa arată:

Pasul 5.

De-a lungul procesului de formare a câinilor de atac, se străduiește să vă răsplătească caninul cu un câine tratați de fiecare dată când face ceva corect. Deși nu toți fac atunci când vine vorba de acest tip de formare, majoritatea câinilor sunt motivați foarte mult de laudă sub formă de hrană tratate. Utilizați tratamentul numai atunci când recunoașteți că câinele au învățat ceva nou.

Pasul 6.

Repetați pașii 3 - 5 până când sunteți sigur și este evident că câinele dvs. a înțeles semnificația alegerii dvs. de cuvânt, în acest caz, "atac". Să știi dacă are, stau la o distanță de el și apoi la comanda folosind cuvântul.

Vezi dacă răspunde repede prin sărituri pentru a ataca mâna ta mănușii. Dacă nu, este necesară o pregătire mai mare în formă de 3-5 repetări ale aceleiași comenzi. Dacă o face, sunteți liber să treceți la pasul următor.

Pasul 7.

În urma tuturor regulilor și regulamentelor de formare a câinilor, dați câinii dvs. un tratament pentru a-l recompensa pentru că a învățat această nouă comandă. Luați această ocazie pentru a vă oferi câinelui o odihnă și pentru o perioadă de timp, socializați cu el și laudă-l pentru un loc de muncă bine făcut.

Pasul 8.

Pentru a fi complet sigur că nu a uitat comanda după pauză, încercarea de a repeta pașii 6 și 7 de cinci până la șapte ori mai mult. Acest lucru este important pentru a determina cât de repede câinele dvs. înțelege și înțelege comenzile. Cele mai multe dintre acestea vor depinde de tipul de rasă pe care îl pregătiți și Unii câini sunt mai inteligenți sau mai ușor de antrenat decât altele.

Pasul 9.

Următorul pas este să arătăm câinele dvs. cum să utilizați "# 8220; atac & # 8221; comanda pe un intruder real în locul brațului tău de mănușă. Această parte necesită utilizarea unei păpuși foarte mari sau a unei figuri asemănătoare omului care poate fi poziționată ca un intrus la distanță. Pentru unitățile de antrenament K9, ei obișnuiesc oameni reali care sunt instruiți să facă acest lucru. Evident, nu încercați asta singur.

După ce ați pregătit câinele și papusa mare plasată, îndreptați spre "Falke" Intruder și Shout "Atac". Câinele poate veni spre mâna dvs. la prima încercare, dar va identifica în curând unde vă îndreptați și atacați acolo. Clătiți și repetați.

Pasul 10.

După ce a învățat atacul și # 8221; comanda atunci când este îndreptată spre o altă persoană, tratați câinele la altul Formarea câinilor Treat și laudă-l. Trebuie să vă amintiți să faceți acest lucru imediat după practică pentru a-l permite să înțeleagă cât de bună este învățarea nouă.

Pasul 11.

Continuați din nou la Pasul 9, plasându-vă intrusul fals la diferite puncte de intrare la apartament și în diferite încăperi. Repetați atacul și # 8221; comanda de fiecare dată când schimbați locația și vedeți dacă câinele urmează cu promptitudine. Asigurați-vă că nu reacționează atunci când nu există nicio comandă.

Odată stăpânită, puteți fi siguri că câinele dvs. va ataca pe cineva pe comanda dvs. și va rămâne calm atunci când nu dați ordine.

Pasul 12.

Următorul pas este să ai pe cineva să acționeze ca un adevărat intrus. Cea mai bună opțiune este de a folosi pe cineva a cărui față nu este familiară câinelui. Au persoana să stea la intrarea în apartament și să le reamintească să fie alertă și închide ușa dacă câinele iau la ei.

Apoi îndreptați spre "intrus" și comandați câinele dvs. pentru a ataca. Dacă Fido merge spre intrus, atunci el a primit mesajul tău.

Pasul 13.

Acest pas următor și ultimul pas este esențial pentru controlul câinelui. Este necesar să-l pregătim pentru a opri un atac la jumătatea distanței, mai ales în cazurile de judecată. O altă comandă de ascultare care vine în joc aici este "Stop & # 8221; comanda.

Treci din nou prin pași 9-12, dar strigă cuvântul "opri" de data aceasta, pe măsură ce câinele merge spre intrus. Dacă deja cunoaște comanda de oprire, el va opri atacul său imediat. Dacă nu ați luat câinele prin stop & # 8221; comanda, faceți-o imediat.

Ai terminat. Procesul și strategia în sine este simplu, dar cheia este reglată în câinele și învățarea cu el. Consistența și răbdarea sunt și factori mari aici.

LEGATE DE: 30 de rase care sunt câini de casă bună și perfecți pentru familii

Apartament Guard Dog

Testați judecata câinelui

Un câine de gardă de apartamente bun trebuie să fie capabil să identifice membrii familiei și prietenii și să determine într-o mică măsură pe care vizitatorul este un intrus sau nu. Deoarece câinii nu vorbesc sau nu învață nume, cel mai bun mod de a testa judecata lor este prin utilizarea fețelor reale.

Pentru a determina capacitatea câinelui de a identifica oamenii, a pus doi indivizi într-o cameră întunecată - trebuie să fie un străin, celălalt un regulat la apartament. Luați-i pe amândoi numesc numele câinelui și văd cine va merge Fido. Majoritatea câinilor tind să fie timid de străini.

Întotdeauna amintiți-vă pentru a practica siguranța și prudența. Câinii sunt animale după toate, și dacă ați abordat tipul de antrenament care ridică agresiunea în câinele dvs., trebuie să fiți deosebit de atenți la modul în care acționează în public și în jurul oamenilor. Foloseste bunul simt.

LEGATE DE: 25 cele mai bune rase de câine pentru apartamente mici

Sfaturi suplimentare pentru instruirea câinelui dvs. de protecție

Ultimele lucruri pe care aș vrea să le menționez sunt alegeți cuvintele de semnal care sunt mai puțin frecvente, împiedicând și intruși, hoți și atacatori de la folosirea lor. Evitați termenii obișnuiți, cum ar fi "shhh" și optați pentru termeni unici pe care numai dvs. și prietenii de familie apropiați vor înțelege. În plus, în formarea câinilor, orice cuvânt poate însemna "atac" sau # 8216; opriți ".

În cele din urmă, aș sugera să mă consult cu un profesionist despre formarea unui câine pentru a fi un gardian de apartamente și ce implică acest lucru. Încercați să vă înscrieți canina Expert instruire profesională Dacă vrei să-l antrenezi pentru a deveni un câine de atac, în loc să faci tu singur. Profesioniștii sunt mai bine pregătiți pentru a instrui anumite comenzi pe care numai câinii de atac le pot face.

În cele din urmă, faceți o plimbare în mod regulat cu câinele din jurul cartierului dvs. pentru a-l familiariza cu mediul, oamenii și sunetele (de preferință zilnic). Acest lucru îl împiedică să latra la nimic fără rațiune. De asemenea, este necesar ca și socializarea câinelui.

Citiți următorul: Câine Muzzles nu sunt doar pentru agresiune

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să antrenezi un câine pentru a fi un câine de gardă de apartamente