Toy poodle: profil de rasă

Un pudel de jucărie cremă care privește camera

Ceea ce lipsesc în mărime, piețele de jucărie se compun în frumusețe și har. Poodle de jucărie, împreună cu punți standard și a pudelilor miniaturali, sunt cunoscuți pentru excelența lor dovedită în spectacole. Haina lor curl și voluminoasă, în combinație cu o strungare încrezătoare, întotdeauna pare să fure spectacolul. Pentru a porni, rasa este inteligentă, atletică și loială.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Jucărie

Înălţime: 9 până la 11 inci

Greutate: 6 până la 9 kilograme

Palton: Curly și dens

Culoarea stratului: Caise, negru, albastru, maro, cafenea au lait, cremă, gri, roșu

Speranța de viață: 14 până la 17 ani

CARACTERISTICILE POODULUI PENTRU TOY

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiScăzut
JucăușăMediu
Nivel de energieMediu
Cantitatea de vărsareScăzut
Nevoi socialeÎnalt

ISTORIA POODULUI PENTRU TOY

Pudelul a fost creat pentru a fi un câine de vânătoare de rață în Germania cu peste 400 de ani în urmă, unde haina ei groasă curbată a venit la îndemână pentru a se proteja împotriva frigului. Abilitățile lor atletice și dorința de a le face să le facă prejudicii perfecte.

Spectacolul exagerat se reduce că sunt adesea recunoscuți pentru ziua de azi din zilele lor istorice de recuperare. Hunters ar fi Tăiați haina câinilor Pentru a se asigura că au avut o gamă liberă de mișcare, de asemenea, au avut o protecție adecvată împotriva elementelor. Deci, vânătorii își vor rade picioarele, gâtul și coada lui Poodle. Pieptul, șoldurile și articulațiile picioarelor ar fi în continuare acoperite cu părul curat în smocuri rotunjite.

Poodles au trei variații-standard, miniatură și jucărie. Pudelul standard este cea mai veche dintre aceste soiuri, iar variațiile miniatură și de jucărie au fost create în cele din urmă pentru cei care au dorit câini mai mici. Dar, în ciuda dimensiunilor lor mici, ciodele de jucărie și miniaturale erau câini de lucru. Poodle de jucărie, în mod specific, au fost dorești istoric pentru circuri datorită inteligenței lor ridicate și atleticismului.

Pudelul de jucărie a fost crescat pentru prima dată în America la începutul secolului al XX-lea ca un câine însoțitor, deosebit de mare pentru cei care trăiesc în apartamente sau spații mai mici. Pudelul a fost primul recunoscută de Clubul American Kennel În 1886 și Clubul Poodle din America a fost fondat zece ani mai târziu.

Astăzi, Poodles sunt extrem de populare printre proprietarii francezi de companie. De fapt, Poodle este câinele național al Franței.

Poodle de jucărie

Datorită stratului gros și curbat al lui Poodle, proprietarii vor trebui să-și perie câinii zilnic de la rădăcină la capăt pentru a preveni orice mat. Dacă haina lor dezvoltă covorașe, pot fi nevoie să fie ras destul de scurt pentru a-și da părului o șansă de a crește frumos. Placile fine din dinți, cu dinți robusi, sunt opțiuni excelente pentru a păstra în kitul dvs. de îngrijire a piciorului Poodle, deoarece ei primesc slujba făcută bine, fără a provoca o cantitate semnificativă de disconfort pentru câine.

Poodle de jucărie nu vărsau, făcându-le un animal de companie excelent pentru persoanele cu alergii. Totuși, unii proprietari preferă să-și păstreze stratul de jucărie Poodle tăiat scurt pentru a reduce șansele de maturi și pentru a face curățenie după o sesiune de joc noroios. Proprietarii pot opta pentru a face tăierea ei înșiși cu o pereche de mașini de tăiat sau se îndreaptă spre un pro la fiecare șase săptămâni pentru o tăietură, baie și tăietoare de unghii. Din fericire, este ușor să antrenezi un pudel de jucărie să se comporte la groomer.

Ele sunt o rasă inteligentă și un polițist de jucărie iubesc absolut să-i placă proprietarul. Ca câini activi și grațioși, ei excelează la activități sportive. Acest lucru poate veni ca un șoc pentru cei care cred că Poodles sunt prissy sau feminin - o concepție greșită comună. Poodle de jucărie sunt minunate la învățarea și efectuarea de trucuri.

În timp ce polițele standard mai mari au nevoie de multă cameră și exerciții fizice pentru a prospera, podele de jucărie mai mici nu fac. Cu toate acestea, ele sunt o rasă activă și iubesc mersul la plimbările zilnice cu cei dragi. De asemenea, iubesc înotul, recuperarea și efectuarea de trucuri pentru a arde energia.

Dar dimensiunea mică a jucăriei înseamnă că pot fi fericiți în spații mici fără cantități copleșitoare de activitate intensă. Din acest motiv, podelele de jucărie fac animale de companie excelente pentru locuitorii de apartamente și iubitorii de câini fără capacitatea de a se angaja într-o rasă extrem de mare de energie.

Probleme comune de sănătate

Poodle de jucărie pură sunt, în general, sănătoase, dar ca și în cazul oricărui animal de companie, există riscuri pentru sănătate. Asigurați-vă întotdeauna că obțineți jucăria Poodle de la un crescător de reputație care își testează puii pentru probleme comune de sănătate și vă poate oferi documente medicale înainte de a vă angaja.

Unele probleme de sănătate care trebuie să aibă grijă de podelele de jucărie includ:

Dieta și nutriția

Cea mai bună mâncare pentru câinele dvs. va depinde de dimensiunea și nivelul de activitate. Deoarece podele de jucărie sunt mici în dimensiune, nu necesită o cantitate mare de calorii în fiecare zi. Dacă acestea sunt hrănite peste nivelul caloric ideal, ele pot deveni supraponderali sau chiar obezi fără exerciții adecvate pentru ao arde. Este important să lucrați cu medicul veterinar pentru a găsi alimentele potrivite pentru animalul dvs. de companie și controlul porțiunilor necesare pentru a le menține sănătoși.

Indiferent dacă alegeți alimente umede, crude sau uscate, ar trebui să mergeți la ceva relativ ridicat în proteine ​​și fibre, dar fără prea multe umpluturi, cum ar fi tărâțe de porumb sau hulls de ovăz. Mâncarea ideală pentru câini trebuie să conțină în principal alimente întregi și surse de calitate de proteine, inclusiv lucruri cum ar fi carnea și legumele reale.

Cei mai buni câini pentru apartamente sau condos
PROS
  • Potrivit pentru spații mici

  • Inteligent și dornic să vă rog

  • Vărsare scăzută

Contra
  • Nevoi de îngrijire ridicată

  • Poate lătrat cu voce tare

  • Predispus la problemele dentare

Unde să adoptați sau să cumpărați un pudel de jucărie

Dacă vă decideți să achiziționați Poodle de jucărie de la un crescător, asigurați-vă că sunt reputați. Băierii de top-notch pot avea certificări sau premii și sunt întotdeauna cinstiți despre preocupările de sănătate și pot oferi clienților informații despre sănătate pentru puii lor.

Salvarea de la jucărie Poodle nu poate oferi acest nivel de informații pe puii lor. Dar lucrul inimii despre adoptarea este că știți că dați un câine o viață mai fericită și mai sănătoasă decât înainte.Pentru a cumpăra sau a adopta un pui de jucărie Poodle, verificați:

Asigurați-vă că ați verificat opțiunile la nivel local pentru dvs. Există crescători de crescători în întreaga țară și salvați locali, chiar dacă nu sunt specifici, de multe ori au latitudini de jucărie pentru adoptare.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Este o podelă de jucărie podelă potrivită potrivită pentru tine? Oricum, mai multe cercetări sunt întotdeauna mai bune. Consultați aceste profiluri dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre rasele similare:

Poate cea mai bună parte despre câini este că există atât de multe rase acolo. Deveniți un expert în favoritele dvs. prin navigarea pe noi Profiluri de rasă de câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Toy poodle: profil de rasă